Kesalahan klien VPN Cisco yang paling biasa


Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, ia telah menjadi sangat penting untuk melindungi satu’s privasi dalam talian. Untuk itu, semakin ramai orang menggunakan rangkaian peribadi maya (VPN) untuk mengakses Internet dengan cara yang selamat dan tanpa nama. VPN ini membuat terowong selamat dari pelanggan (anda), melalui pelayan atau titik akhir melalui rangkaian mereka. Apabila menggunakan terowong sedemikian, anda boleh’tidak dilihat dalam talian dan penggodam tidak dapat mengakses mana-mana data yang mungkin anda berikan kepada laman web, yang membolehkan anda pengalaman dalam talian tanpa stres.

Walaupun terdapat kegunaannya, kadang-kadang ada masalah dengan VPN. Walaupun terdapat banyak pilihan VPN termasuk pelbagai fungsi dan kos harga, hampir semua VPN mungkin mempunyai masalah pada satu ketika. Kadang-kadang, anda akan mendapati bahawa ralat muncul dan anda tidak dapat membuat sambungan, yang boleh mengecewakan jika anda ingin melakukan transaksi kewangan atau tindakan lain yang memerlukan tahap keselamatan yang tinggi. Walaupun isu-isu ini pada mulanya agak mengecewakan atau bahkan menakutkan kepada orang yang tidak dikenali, ada cara yang anda boleh membetulkannya sendiri tanpa perlu menghubungi kakitangan sokongan VPN tertentu anda.

Dengan itu, kami akan menunjukkan kepada anda apa isu, bagaimana ia disebabkan dan sudah tentu, menunjukkan bagaimana anda boleh menyelesaikannya dari rumah. Tetapi jika beberapa kesilapan ini berterusan, maka mungkin masanya untuk menghubungi staf sokongan atau mempertimbangkan menukar VPN ke perkhidmatan yang menawarkan sambungan internet yang lebih baik.

Terdapat sejumlah besar kod ralat yang anda dapati muncul; sebenarnya terdapat beratus-ratus masalah yang berpotensi. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa yang lebih biasa daripada yang lain, dan ini adalah isu-isu yang akan kami fokuskan perbincangan kami. Terdapat beberapa langkah preemptive yang boleh anda ambil apabila anda menyediakan VPN di tempat pertama, seperti memastikan tetapan rangkaian yang betul ada dan bahawa firewall apa pun yang anda mungkin tidak mengganggu VPN. Sering kali, ini adalah isu yang paling biasa dengan sambungan VPN yang gagal.

Dalam artikel khusus ini, kami akan memberi tumpuan kepada isu VPN yang datang dari Cisco VPN. Baca sekarang untuk mengetahui semua yang anda perlukan untuk mengetahui beberapa kod ralat VPN yang lebih biasa.

Penjelasan Cisco VPN 56 dijelaskan

Tidak seperti beberapa kod ralat lain yang telah kami sebutkan, ini sebenarnya khusus kepada pelanggan VPN Cisco. Kesalahan Cisco VPN 56 sering muncul semasa proses pemasangan pemasangan program semasa menjalankan Windows startup dan juga shutdown. Kadang-kadang ia muncul semasa pemasangan sistem pengendalian Windows. Apabila anda mendapat masalah ini, penting untuk benar-benar memberi perhatian apabila kesilapan ini muncul, kerana ia boleh menjejaskan cara kita menyelesaikan masalah dan menyelesaikan masalah.

Terdapat beberapa simptom Kesalahan 56. Sering dipaparkan sebagai Cisco VPN Client Error 56, ia sering akan memancarkan, merosakkan program aktif. Dalam sesetengah kes, PC anda juga mungkin terhempas apabila Ralat 56 timbul semasa menjalankan program yang sama. Biasanya apabila ia berkuat kuasa, anda’akan mendapati komputer anda berjalan lebih perlahan daripada biasa dan mungkin membekukan untuk tempoh yang singkat pada satu masa.

Beberapa perkara boleh menyebabkan mesej Ralat 56 muncul pada komputer anda. Yang pertama ini biasanya disebabkan oleh muat turun yang rosak atau pemasangan perisian klien VPN Cisco yang tidak dimuat turun sepenuhnya. Ia juga boleh disebabkan oleh rasuah dalam pendaftaran yang terdapat pada Windows jika anda baru-baru ini memuat turun Cisco VPN, atau perisian lain yang berkaitan dengan klien telah dipasang, atau bahkan dipasang.

Ralat 56 juga boleh berlaku jika anda mempunyai virus atau malware lain di komputer anda, dan ini telah merosakkan sistem Windows dan fail yang ada di sana. Akhirnya, ia boleh disebabkan oleh program menengah yang bertindak dengan cara yang berniat jahat atau bahkan dengan tidak sengaja memadamkan fail berkaitan Cisco. Disebabkan fakta bahawa punca Ralat 56 boleh dari pelbagai sumber, adalah penting untuk menyelesaikan masalah setiap sebab yang berpotensi untuk menghentikannya berlaku lagi dan lagi.

Bagaimana untuk menyelesaikan kesilapan Cisco VPN 56

Kesalahan Cisco VPN 56 berlaku pada Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows XP dan Vista. Kaedah berikut harus membantu anda untuk menyingkirkan masalah ini tetapi ketika kami melewati senarai, metode semakin sulit dan semakin banyak waktu. Kami mengesyorkan bermula dari bahagian atas jika anda perlu menyelesaikan masalah untuk menjimatkan masa anda.

Mula-mula, anda harus membaiki mana-mana entri pendaftaran yang dikaitkan dengan Ralat 56. Ini bermakna anda perlu mengedit registri secara manual untuk mengalih keluar sebarang kekunci ralat 56 yang tidak sah. Walau bagaimanapun, melainkan anda mahir dalam hal ini, iaitu profesional PC, kami tidak mengesyorkan mengambil laluan ini. Oleh sebab itu, jika anda cuba melakukannya sendiri, kami menyarankan agar anda menggunakan perisian pembersih registri seperti WinThruster untuk memastikan anda meneruskan dengan betul.

Langkah kedua dalam prosesnya adalah melakukan imbasan malware lengkap PC. Di sana’s peluang itu boleh disambungkan ke malware dan penceroboh ini boleh melakukan lebih banyak kerosakan jika mereka tidak dijumpai dengan cepat. Pilihan ketiga ialah membersihkan sampah sistem, yang pada dasarnya adalah semua fail sementara dan folder yang terdapat pada komputer anda. Semasa penggunaan komputer anda, fail akan membina dan ini boleh memperlahankan pelaksanaan program jika mereka tidak dibersihkan. Di samping itu, mereka boleh bertentangan dengan fail pada komputer atau menyebabkan cakera keras menjadi terlalu banyak.

Dalam sesetengah kes, kesilapan 56 adalah berkaitan dengan pemandu yang rosak atau yang sudah ketinggalan zaman. Oleh sebab itu, penting untuk memastikan semua driver anda dikemas kini. Pada suatu hari, pemandu boleh bekerja dengan baik, seterusnya, mereka boleh berhenti tanpa sebab yang jelas. Ia sukar untuk mencari pemandu khusus untuk kesilapan, walaupun anda berpengalaman dalam bidang ini. Kerana ini, dan masa dan kompleksnya masalah ini, kami cadangkan menggunakan alat kemas kini pemandu yang akan melakukan kerja untuk anda.

Ia juga boleh membantu menyahpasang dan memasang semula program klien VPN Cisco selagi anda tahu bahawa ia adalah yang berkaitan dengan kesilapan klien VPN sistem Cisco 56. Anda juga boleh menjalankan pemeriksa fail Sistem Windows, memasang semua kemas kini yang Windows telah tersedia atau, jika terburuk datang kepada yang paling teruk, lakukan pemasangan semula sepenuhnya Windows ke komputer riba anda, walaupun ini akan menjadi pilihan terakhir.

Kesilapan Cisco VPN 412 dijelaskan

Apabila menggunakan Cisco System VPN, anda’sering kali mendapati bahawa 412 mesej ralat muncul apabila program sedang dipasang. Ia juga boleh muncul ketika perisian yang berkaitan dengan Cisco sedang berjalan atau ketika Windows mulai dan dimatikan. Dalam beberapa kes, ralat 412 akan berlaku semasa memasang sistem pengendalian Windows. Sama seperti semua isu VPN yang berkaitan dengan Cisco, adalah penting untuk memastikan bahawa anda menjejaki apabila ralat berlaku, kerana ini akan membantu menyelesaikan masalah kemudian.

Terdapat beberapa tanda-tanda kod ralat 412 Cisco VPN dan ini adalah jelas apabila ia meranapkan program yang aktif. Ia juga boleh merosakkan PC secara keseluruhan jika ralat berlaku dalam program yang sama. Sering kali mesej akan muncul berkata “Sebab ralat sambungan Cisco VPN Client 412” dan kamu’perhatikan bahawa komputer mula berjalan lebih perlahan, walaupun tidak bertindak balas terhadap tetikus atau papan kekunci. Gejala terakhir ini adalah apabila komputer sebenarnya membeku untuk pecah pendek pada satu masa.

Terdapat beberapa sebab yang mencetuskan sebab kesilapan sambungan Cisco VPN client 412. Ini termasuk muat turun rusak perisian Cisco VPN, rasuah dalam registri Windows dan juga dari malware yang telah berjalan ke komputer. Dalam sesetengah kes, kesilapan boleh dari program lain di mana terdapat kesilapan dalam memadam fail Cisco.

Bagaimana untuk membaiki ralat Cisco VPN 412

Memperbaiki ralat boleh memakan masa dengan beberapa penyelesaian yang lebih mudah daripada yang lain. Dengan itu, kami akan meletakkan yang paling mudah. Pertama anda perlu membaiki sebarang entri pendaftaran yang boleh dikaitkan dengan sambungan 412 VPN ralat. Anda juga perlu melakukan imbasan penuh sebarang malware pada komputer anda, memadam sebarang masalah yang anda dapati. Jika kedua-dua langkah ini belum menghasilkan hasil yang berjaya, anda’anda perlu bergerak untuk membersihkan sampah sistem. Ini adalah koleksi fail sementara yang dikumpulkan oleh komputer anda dari semasa ke semasa. Ini boleh mengambil ruang, menyebabkan ralat ini berlaku. Mengemaskini pemacu peranti anda juga boleh membantu meminimumkan kemungkinan ralat 412 VPN pelanggan Cisco yang berlaku. Melakukan pemulihan seluruh sistem Windows juga boleh memberi manfaat, walaupun kami tidak’t mengesyorkan berbuat demikian melainkan jika anda benar-benar perlu.

Jika mesej tersebut mengatakan ralat Cisco VPN 412 remote peer tidak lagi bertindak balas, anda mungkin perlu melangkah lebih jauh dan benar-benar mengeluarkan program klien Cisco dari komputer anda sepenuhnya. Kemudian kamu’anda perlu memasang semula itu, semoga dengan cara yang betul, memadamkan sebarang masalah. Perkara terakhir yang mutlak untuk menetapkan ralat ralat Cisco VPN 412 ialah untuk menjalankan pemeriksaan fail sistem Windows atau bahkan untuk mengemas kini dan memasang semula perisian Windows keseluruhan. Walau bagaimanapun, untuk kesilapan 412 Cisco VPN Windows 8 dan Windows 7 adalah satu-satunya sistem operasi yang kelihatannya terjejas.

Kesilapan Cisco VPN 442 dijelaskan

Umumnya, ralat Cisco VPN 442 mesej muncul apabila program sedang dipasang. Apabila mesej ini muncul, ia boleh menyebabkan program yang sedang berjalan untuk kemalangan dan bahkan untuk komputer secara keseluruhannya untuk membekukan secara sporadis. Kadang-kadang anda mungkin mendapati bahawa papan kekunci dan tetikus menjadi tidak responsif. Untuk sebahagian besar, apabila mesej ini muncul, nampaknya seperti ini, “Kesalahan klien VPN Cisco 442 gagal mendayakan penyesuai maya. Tidak seperti beberapa kesilapan VPN Cisco yang lain, kesilapan klien Cisco VPN 442 sebenarnya adalah pembetulan pendaftaran yang agak mudah, jadi anda tidak’tidak perlu bimbang tentang perlu melalui proses yang panjang.

Bagaimana untuk menyelesaikan ralat Cisco VPN 442

Untuk menetapkan kesilapan Windows XP Cisco VPN 442, anda perlu memulakan pendaftaran dan taipkan “regedit”, tanpa sebut harga, ke dalam kotak carian. Selepas ini, terdapat beberapa arahan pelayaran yang kompleks yang perlu anda letakkan tepat agar tidak berakhir di tempat lain atau berpotensi memadamkan sesuatu yang penting dari komputer secara keseluruhan. Navigasi adalah seperti berikut: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ CVirtA dan mesti ditaip tepat.

Sekali di sini, anda boleh mencari nama rentetan yang dilabelkan sebagai DisplayName dan mengklik pada ini akan membawa kotak Modify dari menu. Pada ketika ini, anda boleh pergi ke Data nilai dan mengambil arahan: @ oemX.inf,% CVirtA_Desc% ;. dari baris yang anda dapati di dalam kotak itu. Data Nilai kemudian hanya mempunyai penyesuai sistem Cisco untuk 64-bit dalam Windows dan anda boleh klik ok. Ia sepatutnya telah dilakukan semula dan anda akan dapat mencuba sambungan semula. Penyelesaian ralat VPN 442 harus berfungsi pada Windows 7, Windows 8, Windows 10, XP dan Vista.

Ia adalah sedikit lebih rumit daripada kebanyakan, jadi pastikan untuk mengikuti arahan yang tepat dan jika terdapat sebarang isu lanjut, kami mengesyorkan untuk berhubung dengan kakitangan sokongan Cisco.

Kesilapan Cisco VPN 27850 dijelaskan

Ramai daripada anda yang menggunakan klien VPN Cisco akan mendapati bahawa terdapat ralat yang sering timbul semasa proses pemasangan. Dengan isu khusus ini, mesej yang biasanya muncul adalah, “Kesalahan klien VPN Cisco 27850 tidak dapat mengurus komponen rangkaian”.

Untuk sebahagian besar, ini berlaku kerana terdapat rasuah dalam sistem operasi Windows yang dipasang. Ini juga boleh berlaku jika anda cuba memasang lebih daripada satu klien VPN pada satu masa. Kesilapan ini berlaku secara khusus apabila pemasang Cisco tidak dapat membuat semua perubahan yang diperlukan pada pemacu DNE pada sistem komputer. Dalam sesetengah kes, anda sebenarnya boleh mengelakkan memerlukan ini jika anda dapat pra-memasangnya sebelum memasang klien Cisco itu sendiri.

Masalah pemasangan 27850 Cisco VPN client ini agak mengecewakan, kerana ia sebenarnya boleh melambatkan seluruh komputer, menyebabkan mouse atau keyboard menjadi tidak responsif dan bahkan menyebabkan komputer secara sporadikal membeku semasa menggunakannya.

Bagaimana untuk membetulkan ralat Cisco VPN 27850

Syukurlah untuk kebanyakan orang, pembetulan untuk kesilapan pemasangan Cisco VPN 27850 sangat mudah dan datang dalam bentuk perubahan pendaftaran menggunakan arahan regedit. Apa yang anda perlu lakukan untuk membetulkan ralat Cisco VPN 27850 adalah dengan menggunakan kekunci berikut: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ Current | ControlSet \ Control \ Network. Anda akan melihat rentetan Config dan ini semua yang anda perlukan untuk memadam.

Selepas rentetan dipadamkan, anda boleh reboot komputer anda dan perkara-perkara harus kembali normal. Anda juga boleh menyahpasang program pada masa ini, dan selepas mula semula, anda harus melihat bahawa segala-galanya kembali kepada perintah kerja. Kami harus menunjukkan di sini bahawa pemasangan ini untuk pemasangan klien VPN Cakera 27850 harus berfungsi pada Windows 8.1 dan Windows 10.

Sekiranya masalah tetap berlaku, dan kesilapan klien VPN 27850 terus berlaku, maka anda mungkin perlu mencari tempat lain untuk bantuan, seperti kakitangan sokongan perisian Cisco atau bahkan beralih ke VPN yang baru, lebih stabil.

Oleh itu, anda ada! Ini adalah beberapa masalah ralat VPN Cisco yang muncul apabila menggunakan VPN ini. Terdapat banyak lagi dari mereka, tetapi ini adalah yang utama yang cenderung menanam yang paling banyak. Di samping itu, VPN yang lain akan mencetuskan kesilapan yang berbeza jadi jika anda memerlukan bantuan di tempat lain, anda boleh menyemak laman web kami yang lain untuk bantuan di kawasan tersebut.

Kami berharap penyelesaian ini berfungsi untuk anda tetapi jika tidak, jangan ragu untuk menjatuhkan kami nota, komen, cadangan atau isu yang mungkin timbul ketika melakukan perbaikan ini.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5