Astrill Androidille

Viimeisin päivitys: 09.30.2019


Älypuhelimista on tullut tärkein laite verkkoon pääsyyn, mutta unohdamme usein yhteyden turvaamisen tärkeyden. Yksi parhaista työkaluista tähän on VPN (Virtual Private Network). Mutta siitä lähtien’s joukko heitä, se’On vaikea valita oikea kokeilematta niitä kaikkia. Että’Siksi tarkistamme tänään Astrill Android VPN -sovelluksen, jotta näet, vastaako se tarpeitasi.

Astrill Android VPN

Astrill vpn-sovellus Androidilla

Mitä Astrill sanoo VPN: stä? Heidän verkkosivuilta löysimme tämän luettelon:

Paras Android VPN -sovellus

  • Yhdistä VPN: ään yhdellä napsautuksella
  • Valitse sovellukset ja sivustot, jotka menevät yli VPN: n
  • Sadat VPN-palvelimet yli 50 maassa
  • Nopein VPN heistä kaikista

Koska Astrill tarjoaa jo palvelimia yli 60 maassa, päätimme tarkistaa, olivatko muut lausunnot vanhentuneita.

Testin aikana Astrill Androidilla oli yli 100 000 asennusta ja yli 4 000 arviota, keskimääräinen pistemäärä 3,9 / 5, mutta kolme viimeistä kommenttia antoivat vain yhden tähden, viitaten yhteysvirheisiin, 24/7 live chatia ei ole käytettävissä tai edes sovellus itse ei toimi ja pyysi aktivointia.

Astrill Android ilmainen versio

Me’Ve päätti aloittaa Astrillin ilmaisesta versiosta’s Android-sovellus.

astrill vpn puhelinsovelluksen sisäänkirjautuminen

Astrill Android VPN -version lataaminen ja asentaminen on helppoa ja toimii samalla tavalla kuin minkä tahansa muun asentaminen Google Storesta. Olimme onnellinen siitä, että se vaati vain sähköpostin ja salasanan.

Ilmainen Android-versio on saatavana vain Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa

Sitten meidän oli valittava joko vain Android-ilmainen ilmainen suunnitelma yhdelle laitteelle tai maksettu Full VPN -tili, joka tukee jopa viittä laitetta. Valitsimme ensin entisen nähdäksesi, mitä sillä on tarjottavanaan.

ilmaisia ​​ja maksettuja versioita astrill vpn-palveluntarjoajasta

Meitä toivotettiin tervetulleeksi viestillä, että [sähköpostisuojattu] on meille koko vuoden ajan, vaikka pidimme tätä outoa, koska sähköpostituki on vanhentunut, ainakin Astrillin mukaan’verkkosivuilla.

Viestin jälkeen meillä oli yksin yksinkertainen päänäyttö. Sen otsikko ja alatunnisteella oli linkkejä, jotka tarjosivat päivityksen, kun taas runko tarjosi valikoiman palvelimia ja humongoisen pyyhkäisytyyppisen painikkeen päälle ja pois päältä.

Androidin ilmainen versio toimii yhdellä laitteella’t salli valita protokolla ja rajoittaa palvelimen valinnan 20 maahan. Mutta kun otetaan huomioon, että jotkut heistä tarjoavat useamman kuin yhden sijainnin (siellä’s yli 25 yksin Yhdysvalloissa!), että’s kaukana pahimmasta ilmaisesta VPN-vaihtoehdosta.

Halusimme kysyä tukea oletuskäytännössä käytetystä protokollasta, mutta 24/7 -keskustelu oli näennäisesti offline-tilassa, saavuttamaton mihin tahansa laitteeseen, jota yritimme. Voimme vain olettaa sen’s OpenWEB, jota Astrill tarjoaa Androidille oletuksena.

Astrill Android maksettu versio

Maksullinen versio antaa pääsyn koko palvelinluetteloon ja antaa myös mahdollisuuden valita OpenWEB- tai StealthVPN-protokollan välillä. Jälkimmäinen on räätälöity torjumaan geolohkot ja palomuurit, mukaan lukien Kiinan suuri palomuuri. Viimeisin ero ilmaiseen versioon on mahdollisuus kutsua ystäviä. Jos joku ostaa Astrillin, saat 30 päivää ilmaiseksi.

Astrill VPN Android -päävalikko

Käyttäjäkokemuksen kannalta häiritsevintä oli tarve katkaista yhteys nähdäksesi käytettävissä olevien palvelimien luettelo. Ei ylitetä sitä, että protokollan vaihtaminen edellyttää myös offline-tilaa. Muu kuin se’s helppokäyttöinen sovellus, jolla on lähes välittömät palvelinyhteydet.

Asetukset Astrill Android VPN: ssä

Täällä voit valita joitain muita kuin oletusasetuksia, kuten siirtyminen portista 443 (HTTPS) 80 (HTTP). Haluat käyttää jälkimmäistä vain, jos VPN tunnistetaan porttia 443 käytettäessä ja estetään. Siksi se’s todennäköisesti parhaiten jättää tämä vaihtoehto päälle “Auto.”

Sovellussuodatin antaa sinun valita sovelluksia, jotka käyttävät VPN-yhteyttä, ja sovelluksia, jotka eivät käytä VPN-yhteyttä. Suosittelemme, että valitset kaikki sovellukset.

Näytä lokit oli toiminto, joka kiinnitti huomioimme - periaatteessa täältä näet, mitä tietoja Astrill Android VPN on jo kirjannut. siellä’tässä toiminnossa ei ole mitään kammottavaa - monissa VPN: issä on se. Oikeastaan ​​se voi olla ratkaisevan tärkeä, jos sinulla on ongelma ja joudut kopioimaan-liittämään jotain tukihenkilöstölle.

Akun optimointi on toinen vaihtoehto ilmaisessa versiossa, jonka mukaan sinun ei pitäisi optimoida tätä VPN: tä “vakaat tulokset” nopeudella. Maksetut käyttäjät saavat ponnahdusikkunan varoituksen siitä, että jos Astrill Android VPN -sovellukselle ei anneta tarpeeksi virtaa, yhteysnopeutesi voi kärsiä.

Astrill Android VPN nopeustesti: ilmainen vs. maksettu versio

Päätimme suorittaa nopeustestauksen sekä ilmaisella että maksetulla versiolla nähdäksemme, onko eroja.

Tässä’mitä me saimme suoritettuaan kolme testiä ilmaisella versiolla Android 7.1.2: ssä, käyttämällä palvelinta, joka’s ~ 1000 km päässä. Ensimmäinen tehtiin ilman VPN: tä, toinen akun kanssa optimoidulla tilassa ja viimeinen akun optimoimattomalla tavalla, kuten Astrill suositteli..

Astrill Android VPN Free version nopeustestatulokset

Puhdas kanava - 4G LTE

astrill vpn android nopeustesti

Latausnopeus on 39 Mbps ja lähetysnopeus on 27 Mbps. Ei huono.

VPN, akku optimoitu - 4G LTE

astrill vpn nopeustesti, akku optimoitu - 4G LTE

Astrill Android näytti lataamisen aikana 37 Mt ja latauksen ollessa 25 Mbit / s. Kiva.

VPN, akkua ei optimoitu - 4G LTE

astrill apk android latausnopeus

Täysin käyttöinen Astrill Android onnistui yllättämään 41 Mbit / s latausnopeudella, mutta surullinen 19 Mbs: n lähetysnopeudellaan.

Astrill Android VPN Maksetun version nopeustestitulokset

VPN, akku optimoitu - 4G LTE

astrill Android VPN Maksetun version nopeuden testitulokset

29 Mbit / s latausnopeus ja ennätysmäärä 37 Mbit / s latausnopeus - outo yhdistelmä.

VPN, akkua ei optimoitu - 4G LTE

astrill apk -latausnopeuden testi

29 Mbit / s latausnopeus ja hopeamitalilla voitettu 33 Mbit / s latausnopeus - outo lause luettavana.

Kuten näette, Astrillin optimoimattoman tilan asettamisessa ei ole selvää etua’s Android-sovellus. Ja kun kyse on maksetusta ja ilmaisesta versiosta, toinen antaa paremman latausnopeuden, kun taas toinen tarjoaa paremman latausnopeuden. Siksi voimme vain päätellä tämän Sekä ilmainen että maksettu Astrill Androidille on nopea VPN. Se voi olla jopa nopein ylimääräisellä lävistimellä heidän VIP-palvelimiltaan.

Pitäisikö sinun kokeilla Astrill Android VPN?

Ensinnäkin meidän on varoitettava sinua siitä’s Ei DNS-vuodonsuojausta Astrill Android -versiossa. Me’Olemme löytäneet joitain DNS-vuotojen vaatimuksia aiemmin vuonna 2018, mutta testimme eivät ole löytäneet mitään.

Ja vaikka Astrill Android VPN -nopeus on hyvä, palvelimien puute tarkoittaa sitä, että näin ei ole kaikkialla maailmassa. Ja me’puhutaan tässä maksetusta versiosta. Toki, voit maksaa ylimääräistä saadaksesi pääsyn VIP-palvelimiin, mikä parantaa yhteyden nopeutta ja vakautta, mutta viettämällä vielä enemmän, kun normaalihinta on jo korkea, saatat ajattelemaan vaihtoehtoja.

Yhteenvetona tästä, sinun tulisi käyttää maksettua Astrill Android VPN -sovellusta vain, jos olet jo ostanut sen työpöydälle. Ja jos sinulla on turvapaikka’t, suosittelemme tarkistamaan ilmainen versio, jonka pitäisi antaa sinulle käsityksen siitä, mitä ominaisuuksien ja nopeuden suhteen odottaa. Se on tietenkin, jos sinä’et ole Pohjois-Amerikan tai Euroopan ulkopuolella.

Vaihtoehtoiset VPN: t Androidille

Koska Astrill VPN for Android ei selvästikään ole houkuttelevimpien tarjousten joukossa, suosittelemme tutustumaan näihin vaihtoehtoihin parhaan Android VPN -luettelon kautta, jota päivitetään säännöllisesti.

Miksi tarvitset VPN: n Androidille

Vaikka et’t katsella Netflixiä puhelimellasi mieluummin 4K-televisiosi kanssa’t lataa torrentteja, se ei’t tarkoita, että sinun ei pitäisi’t käyttää VPN: tä.

Ensisijaisesti se suojaa yksityisyyttäsi ja nimettömyyttäsi - tämä on tehtävä’s vaikeutuu joka päivä. Joten aivan kuten kannettava tietokone voi lopulta vuotaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, sama voi tapahtua myös puhelinta käytettäessä. Lisäksi älypuhelimilla ihmiset muodostavat yhteyden ilmaisiin ja vaarallisiin julkisiin wifi-verkkoihin useammin: kahvilat, lentokentät ja linja-autoasemat ovat vain joitain paikkoja, joissa muut voivat vakoilla liikennettäsi.

Matkalla saatat joskus ottaa kannettavan tai tablet-laitteen, mutta et koskaan lähde ilman puhelinta. Siksi voi olla hyödyllistä muuttaa IP-sijaintiasi, koska tietyt verkkosivustot ovat estetty tietyissä maissa tai joudut ehkä käyttämään ‘kotiversio’ verkkosivustosta.

Viimeinkin, kuten Windows PC: lle, Android on suosituin älypuhelinten käyttöjärjestelmä, mikä tarkoittaa, että siinä on eniten haittaohjelmia, vakoiluohjelmia ja muun tyyppisiä haittaohjelmia. Ja jos sinulla on vaikeuksia varastaa salasanasi tai muut henkilökohtaiset tietosi’käytät hyvää VPN: ää Androidille.

Suositus lukee

Astrill VPN Review

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 12 =