Astrill for Android

Siste oppdatering: 09.30.2019


Smarttelefoner har blitt den viktigste enheten for tilgang til nettet, men vi glemmer altfor ofte viktigheten av å sikre forbindelsen din. Et av de beste verktøyene for å gjøre dette er et Virtual Private Network (VPN). Men siden det’er en haug av dem, det’det er vanskelig å velge den rette uten å teste dem alle. At’Derfor vurderer vi Astrill Android VPN i dag, slik at du kan se om det passer dine behov.

Astrill Android VPN

Astrill vpn-app på Android

Hva Astrill sier om VPN-en? På deres hjemmeside fant vi denne listen:

Den beste Android VPN-appen

  • Koble til VPN med ett klikk
  • Velg applikasjoner og nettsteder som går over VPN
  • Hundrevis av VPN-servere i over 50 land
  • Den raskeste VPN av dem alle

Med tanke på at Astrill allerede tilbyr servere i over 60 land, bestemte vi oss for å sjekke om de andre uttalelsene var så utdaterte.

På tidspunktet for testen vår hadde Astrill Android det over 100 000 installasjoner og 4000+ anmeldelser med en gjennomsnittlig poengsum på 3,9 av 5, men de tre siste kommentarene ga bare 1 stjerne, siterer tilkoblingsfeil, live chat 24/7 ikke tilgjengelig, eller til og med at appen ikke fungerer og ba om aktivering.

Astrill Android gratis versjon

Vi’Vi bestemte oss for å starte med gratisversjonen av Astrill’s Android-app.

astrill vpn telefon app innlogging

Det er enkelt å laste ned og installere Astrill Android VPN-versjonen og fungerer akkurat som å installere noe annet fra Google Store. Vi var glade for at det bare krevde en e-post og et passord.

Gratis Android-versjon er kun tilgjengelig i Nord-Amerika og Europa

Så fikk vi velge enten den gratis Android-planen for en enhet eller den betalte Full VPN-kontoen med støtte for opptil 5 enheter. Vi plukket førstnevnte først for å se hva den har å tilby.

gratis og betalte versjoner av astrill vpn leverandør

Vi ble ønsket velkommen med en melding om at [e-postbeskyttet] er der for oss hele året, selv om vi synes dette var rart fordi e-poststøtten er avskrevet, i hvert fall ifølge Astrill’s nettsted.

Etter meldingen ble vi stående på egen hånd med en enkel hovedskjerm. Det er overskriften og bunntekst hadde lenker som tilbyr en oppgradering, mens kroppen tilbød et utvalg av servere og en humoristisk sveipe-knapp for PÅ og AV.

Gratisversjonen for Android fungerer på en enhet, ikke’t tillate å velge en protokoll, og begrenser servervalget til 20 land. Men gitt at noen av dem tilbyr mer enn ett sted (der’er mer enn 25 i USA alene!), det’er langt fra det verste gratis VPN-alternativet.

Vi ønsket å spørre support om protokollen som brukes som standard, men 24/7 live chat var tilsynelatende offline, ikke tilgjengelig på hvilken enhet vi prøvde. Vi kan bare anta det’s OpenWEB, som Astrill tilbyr som standard.

Astrill Android-betalt versjon

Den betalte versjonen gir tilgang til hele serverlisten, og lar deg også velge mellom OpenWEB og StealthVPN-protokollen. Sistnevnte er skreddersydd for å bekjempe geo-blokker og brannmurer, inkludert Great Firewall of China. Den siste forskjellen fra gratisversjonen er alternativet å invitere venner. Hvis man kjøper Astrill, får man 30 dager gratis.

Astrill VPN Android hovedmeny

Fra brukeropplevelsens synspunkt var det mest irriterende behovet for å koble fra for å se listen over tilgjengelige servere. Det går ut over å si at å bytte protokoll også vil kreve at du går offline. Annet enn det, det’er en brukervennlig app med nesten øyeblikkelige serverforbindelser.

Alternativer i Astrill Android VPN

Her kan du velge noen ikke-standardinnstillinger, som bytter fra port 443 (for HTTPS) til 80 (HTTP). Du ønsker å bruke sistnevnte bare hvis VPN-enheten din blir oppdaget mens du bruker port 443 og er blokkert. Derfor det’Det er sannsynligvis for de beste å la dette alternativet være på “Auto.”

De Påføringsfilter lar deg velge apper som bruker VPN-tilkoblingen, og apper som ikke vil bruke VPN-tilkoblingen. Vi anbefaler å velge alle appene.

Vis logger var en funksjon som vakte vår oppmerksomhet - i utgangspunktet, her kan du se hvilken informasjon som allerede er logget av Astrill Android VPN. Der’Det er ikke noe skummelt med denne funksjonen - mange VPN-er har den. Egentlig kan det være avgjørende i tilfelle du har et problem og trenger å kopiere og lime inn noe til supportpersonalet.

Batterioptimalisering er et annet alternativ i gratisversjonen som sier at du ikke bør optimalisere denne VPN for “jevn resultat” i fart. Betalte brukere får en popup-advarsel om at å ikke gi Astrill Android VPN nok strøm kan føre til at tilkoblingshastigheten din lider.

Astrill Android VPN hastighetstest: Gratis versjon av betalt versjon

Vi bestemte oss for å kjøre en hastighetstest med både gratis og betalt versjon for å se om det vil være noen forskjeller.

Her’s hva vi fikk etter å ha gjort tre tester med gratis versjon på Android 7.1.2, ved hjelp av en server som’s ~ 1000 km unna. Den første ble gjort uten VPN, den andre med batterioptimalisert modus, og den siste med batteri ikke-optimalisert modus, som anbefalt av Astrill.

Astrill Android VPN Gratis versjon hastighets testresultater

Ren kanal - 4G LTE

astrill vpn android hastighetstest

Nedlastingshastigheten er 39 Mbps og opplastingshastigheten er 27 Mbps. Ikke altfor dårlig.

VPN, batterioptimalisert - 4G LTE

astrill vpn hastighetstest, batteri optimalisert - 4G LTE

Astrill Android viste 37 MB under nedlasting og 25 Mbps ved opplasting. Hyggelig.

VPN, batteri ikke-optimalisert - 4G LTE

astrill apk android nedlastningshastighet

Fulldrevet Astrill Android klarte å overraske med 41 Mbps nedlastingshastighet, men trist med 19 Mbs-opplastningen.

Astrill Android VPN Betalt versjon hastighets testresultater

VPN, batterioptimalisert - 4G LTE

astrill Android VPN Betalt versjon hastighets testresultater

29 Mbps nedlastingshastighet og rekordstor opplastingshastighet på 37 Mbps - faktisk en merkelig kombinasjon.

VPN, batteri ikke-optimalisert - 4G LTE

astrill apk opplastingshastighetstest

29 Mbps nedlastingshastighet og sølvmedalje-vinnende 33 Mbps opplastningshastighet - en underlig setning å lese.

Som du kan se, er det ingen klar fordel i å stille inn ikke-optimalisert modus for Astrill’s Android-app. Og når det gjelder den betalte og gratis versjonen, gir den ene bedre nedlastingshastighet, mens den andre tilbyr en bedre opplastningshastighet. Derfor kan vi bare konkludere med det både gratis og betalt Astrill for Android er en rask VPN. Det kan til og med være det raskeste med en ekstra trøkk fra VIP-serverne deres.

Skal du prøve Astrill Android VPN?

Først må vi advare deg om at der’ingen DNS-lekkasjebeskyttelse i Astrill Android-versjonen. Vi’Vi har funnet noen påstander om DNS-lekkasjer tidligere i 2018, men testene våre har ikke funnet noe.

Og mens hastigheten på Astrill Android VPN er god, betyr mangelen på servere at det ikke vil være tilfelle over hele kloden. Og vi’snakker om den betalte versjonen her. Jada, du kan betale ekstra for å få tilgang til VIP-servere, noe som vil forbedre tilkoblingshastigheten og stabiliteten, men å bruke enda mer når standardprisen allerede er høy får deg til å tenke på alternativer.

For å oppsummere dette, bør du bruke betalt Astrill Android VPN bare hvis du allerede har kjøpt den til desktop. Og hvis du ikke har det’t, vi foreslår at du sjekker ut gratisversjonen, som bør gi deg et inntrykk av hva du kan forvente med tanke på funksjoner og hastighet. Det er selvfølgelig hvis du’er ikke utenfor Nord-Amerika eller Europa.

Alternative VPN-er for Android

Siden Astrill VPN for Android helt klart ikke er blant de mest attraktive tilbudene, foreslår vi at du tar en titt på disse alternativene fra vår beste VPN for Android-liste, oppdatert regelmessig.

Hvorfor trenger du en VPN for Android

Selv om du ikke gjør det’ikke se Netflix på telefonen din, foretrekker 4K-TV-en, og ikke gjør det’t last ned torrenter, det gjør det ikke’Jeg mener at du ikke burde gjøre det’t bruker en VPN.

Først og fremst vil det beskytte ditt privatliv og anonymitet - en oppgave som’blir vanskeligere for hver dag. Så akkurat som den bærbare datamaskinen din kan avslutte din personlige informasjon, kan det samme skje når du bruker telefonen. Dessuten kobler folk med smarttelefoner oftere til gratis og utrygge offentlige wifi-nettverk: kaffebarer, flyplasser og busstasjoner er bare noen av stedene der andre kan spionere på trafikken din.

Når du er ute og reiser, kan det hende at du tar den bærbare datamaskinen eller nettbrettet ditt, men du vil aldri reise uten telefonen. Derfor kan det være nyttig å kunne endre IP-plasseringen din fordi visse nettsteder er blokkert i visse land, eller det kan hende du trenger tilgang til ‘hjemmeversjon’ av et nettsted.

Til slutt, akkurat som Windows for PC, er Android det mest populære smarttelefon-operativet, noe som betyr at den har den største mengden skadelig programvare, spyware og andre typer badware. Og det vil være vanskeligere å stjele passordene dine eller andre personopplysninger om du’bruker du en god VPN for Android.

Anbefalte leser

Astrill VPN Review

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 76 =