Avast VPN δωρεάν δοκιμαστική επισκόπηση

Το Avast είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην προστασία από ιούς, παρέχοντας περίπου το 17% αμερικανικών εταιρειών και σπιτιών. Ωστόσο, αυτό που λίγοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται είναι ότι η Avast προσφέρει επίσης μια υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου που ονομάζεται Avast Secureline.

Αυτό το άρθρο θα σας δώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την δωρεάν δοκιμαστική προσφορά VPN Avast Secureline. Η Avast Secureline θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό συμπλήρωμα για το λογισμικό προστασίας από ιούς και η Avast έχει κάνει αρκετά απλό να δοθεί στο δοκιμαστικό σας πρόγραμμα.

Γιατί η Avast αποφάσισε να προσφέρει μια πλήρη δωρεάν δοκιμή για την Secureline?

Avast γνωρίζουν την αγορά τους. Συνειδητοποιούν ότι τα VPN διαφέρουν σημαντικά όσον αφορά την αξιοπιστία και την ταχύτητα και ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν VPNs θέλουν να γνωρίζουν πόσο καλό είναι το εργαλείο προτού δεσμευτούν στα σχέδια πληρωμών. Έτσι, για να παρέχουν στους χρήστες αυτή την ευκαιρία, δίνουν στους χρήστες μια γενναιόδωρη δοκιμαστική περίοδο Avast VPN διάρκειας 7 ημερών.

Η δοκιμή Avast VPN είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς όταν λήξει η δοκιμαστική περίοδος. Έρχεται με όλα τα κύρια χαρακτηριστικά, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν μια πραγματικά καλή αίσθηση για ό, τι το VPN έχει να προσφέρει.


Μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί λήψης, να πυροβολήσετε και να αποφασίσετε. Ωστόσο, οι πληρωμές συνδρομής θα ενεργοποιηθούν εάν εκτελέσετε το όριο των 7 ημερών.

Έτσι, αυτό που έκανε η Avast είναι πολύ έξυπνο: δίνουν μια δοκιμαστική δοκιμασία για μια εβδομάδα, επιτρέποντας στους χρήστες να δοκιμάσουν το πλήρες πακέτο Secureline. Πολλά VPN προσφέρουν δωρεάν δοκιμές, αλλά συνήθως έρχονται με περιορισμούς που τους καθιστούν πολύ λιγότερο λειτουργικό από το πραγματικό πράγμα. Οτι’δεν συμβαίνει με τη δοκιμή Avast VPN.

Τι κάνει η δοκιμή Avast Secureline VPN δωρεάν στο τραπέζι?

avast secureppn

Ακόμα κι εμείς’μιλάμε για μια δωρεάν δοκιμή, το σετ χαρακτηριστικών είναι αρκετά εκτεταμένο, προσφέροντας ό, τι εσείς’θα πάρετε με την πλήρη πληρωμένη έκδοση. Για παράδειγμα, με τη δωρεάν δοκιμή Avast VPN’θα πάρετε:

  • Κρυπτογράφηση τραπεζικής ποιότητας.
  • Αυτό το UI’s για χρήστες smartphone, με εξειδικευμένες εκδόσεις Android και iOS.
  • Αντι-γεω-μπλοκαρίσματος λειτουργίες που ασχολούνται με τη διάκριση των τιμών, μπλοκ σε streaming sites και κυβέρνηση λογοκρισία.
  • Servers σε 33 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας, της Βραζιλίας, της Αυστραλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Η δυνατότητα σύνδεσης έως και 5 συσκευών που χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό VPN.
  • Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης, ταχύτητες “μέχρι και” 2 gigabits ανά δευτερόλεπτο και μια επιλογή διακομιστών φιλικών προς το torrent.

Ξεκινώντας με τη δοκιμή Avast VPN δωρεάν

Η λήψη της δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης Avast είναι απλή και ξεκινώντας με το VPN είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλά πηγαίνετε στο Avast Store και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας.

Όταν φτάσετε εκεί, εσείς’Θα βρείτε μια σειρά επιλογών:

 1. PC - Αν εσύ’η Avast έχει δημιουργήσει μια έκδοση των Windows που μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου.
 2. Οι χρήστες Mac - Mac μπορούν να βρουν εδώ τη δωρεάν δοκιμαστική τους έκδοση.
 3. Android - Υπάρχει’επίσης, μια δωρεάν δοκιμή για χρήστες Android, τις οποίες μπορείτε να πάρετε εδώ.
 4. iOS - Τέλος, οι χρήστες iPhone και iPad θα θέλουν να κατεβάσουν την έκδοση iOS, η οποία βρίσκεται στη σελίδα λήψης.

Πώς να ρυθμίσετε την αυτόνομη έκδοση της δωρεάν δοκιμής VPN Avast VPN

Όποια επιλογή και αν επιλέξετε, η εγκατάσταση της αυτόνομης έκδοσης της δωρεάν δοκιμής Avast VPN είναι εύκολη.

Αρχικά, πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης με λεπτομέρειες σχετικά με το λογαριασμό σας Avast. Κρατήστε αυτό το πρακτικό για τη διαδικασία εγκατάστασης. Οι χρήστες κινητών θα βρουν το δικό τους “κωδικός ενεργοποίησης” στην ενότητα ρυθμίσεων - συνδρομή της εφαρμογής Secureline.

Εάν επιλέγετε τα Windows, εδώ’τι πρέπει να κάνετε:

 1. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν προγράμματα VPN ή προγράμματα προστασίας από ιούς εκτός του Avast που εκτελούνται στο σύστημά σας.
 2. Κάντε λήψη του αρχείου εγκατάστασης Secureline για Windows.
 3. Εκτελέστε το αρχείο “avast_secureline_setup.exe” και επιλέξτε το “Εκτέλεση ως διαχειριστής” επιλογή.
 4. Επιτρέψτε την άδεια της εφαρμογής να κάνει αλλαγές στο σύστημά σας, αν σας ζητηθεί.
 5. Επιλέξτε τη σωστή γλώσσα.
 6. Αποδεχτείτε τη συμφωνία άδειας Avast όταν σας ζητηθεί.
 7. Επιλέξτε μια διαδρομή εγκατάστασης και στη συνέχεια πατήστε “Εγκαθιστώ”.
 8. Κάντε κλικ “Φινίρισμα”. Τώρα μπορείτε να ανοίξετε το πρόγραμμα-πελάτη Secureline κατευθυνόμενος στην κάτω δεξιά γωνία της διεπαφής χρήστη των Windows και επιλέγοντας το “Ανοίξτε την επιλογή Avast Secureline.”
 9. Όταν αυτό’s, πυρπολίστε την εφαρμογή και επιλέξτε το “Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή” επιλογή. Θα πρέπει να σας ζητηθεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η Avast θα στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης. Όταν η εφαρμογή ζητήσει τον κωδικό ενεργοποίησης, επικολλήστε τον κώδικα που περιέχεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης και εσείς’όλα αυτά έχουν ρυθμιστεί.

Για χρήστες Mac, η διαδικασία εγκατάστασης είναι σχεδόν ακριβώς η ίδια. Αν εσύ’να κατεβάσετε δωρεάν τη δοκιμή VPN για τηλέφωνα Android ή iOS, εσείς’θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play ή το Apple App Store.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή Secureline αν έχετε ήδη Avast Antivirus

ενεργοποιήστε την ασφαλή ενεργοποίηση του avast

Το’είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η διαδικασία είναι διαφορετική αν έχετε ήδη Avast’που είναι εγκατεστημένο στο σύστημά σας. Στην περίπτωση αυτή, η Secureline είναι ήδη μέρος του πακέτου και απλά πρέπει να ενεργοποιηθεί για να αρχίσει να λειτουργεί.

Εδώ’s πώς να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή VPN για Windows:

 1. Εγγραφείτε για την δωρεάν δοκιμή όπως αναφέρθηκε προηγουμένως και ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης που στέλνει η Avast.
 2. Αντιγράψτε πλήρως τον κωδικό ενεργοποίησης και ανοίξτε τον λογαριασμό σας Avast στην εφαρμογή Avast Antivirus.
 3. Επιλέξτε το “Πληροφορίες συνδρομής” κάντε κλικ στην καρτέλα “Οι άδειες μου”. Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης στο παρεχόμενο πεδίο.
 4. Όταν αυτό’s, πατήστε το “Να συνεχίσει” και θα πρέπει να δείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί η δωρεάν δοκιμή για το Secureline.

Και για χρήστες Mac:

 1. Αντιγράψτε τον κωδικό ενεργοποίησης από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης.
 2. Το VPN Secureline πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο και έτοιμο για ενεργοποίηση (αν έχετε Avast Antivirus). Για να το βρείτε, κατευθυνθείτε προς το “Πηγαίνω” το μενού, στη συνέχεια το “Εφαρμογές” αυτί.
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε το Avast Secureline VPN και να ανοίξετε την εφαρμογή.
 4. Βρες το “Προτιμήσεις” καρτέλα, επιλέξτε “Συνδρομή”, έπειτα “Θέτω εις ενέργειαν”. Εισαγάγετε τον κωδικό όπου ζητήσατε.
 5. Επιλέξτε το “Ενεργοποιήστε την υπηρεσία Secureline” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενεργοποίησης.

Ακύρωση μιας δωρεάν δοκιμής Avast VPN

Αν εσύ’δοκιμάσατε την δωρεάν δοκιμή και don’όπως η Secureline έχει να προσφέρει’s πρόστιμο. Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή πριν παρέλθουν οι 7 ημέρες. Αν ναι’t ακυρώσετε, τότε η επιλογή συνδρομής που επιλέξατε κατά τη λήψη του VPN θα κλωτσήσει. Επομένως, αξίζει τον κόπο να τερματίσετε τη δοκιμή.

Η απλή κατάργηση της εγκατάστασης του VPN δεν θα τερματίσει τη δωρεάν δοκιμή σας. Για να γίνει αυτό, οι χρήστες κινητών θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν το Google Play (payments.google.com) ή το Apple App Store, όπου μπορούν να ακυρώσουν τη συνδρομή τους στο Secureline.

Αν εσύ’χρησιμοποιείτε Windows ή Mac, εσείς’θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση μέσω της πύλης πελατών Avast. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό Avast και τον κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια επιλέξτε το “Διαχείριση Συνδρομής” επιλογή δίπλα στην υπηρεσία Secureline.

Στην επόμενη σελίδα, απλά ορίστε “Αυτόματες ανανεώσεις” προς το “Μακριά από”, στη συνέχεια πατήστε το “Απενεργοποιήστε την Αυτόματη Ανανέωση” και εσύ’καλό για να πάει.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε μια πλήρη συνδρομή Secureline. Οι τιμές Avast VPN διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Το φθηνότερο πακέτο για υπολογιστές λειτουργεί σε λίγο πάνω από 5 δολάρια το μήνα, παρόλο που οι χρήστες smartphone μπορούν να επωφεληθούν από πολύ φθηνότερα ποσοστά, με μηνιαίες χρεώσεις μόλις 1,67 δολάρια. Οχι πολύ ακριβό!

Συμπέρασμα: Είναι η δωρεάν δοκιμή Avast VPN καλή?

Είναι το Avast VPN δωρεάν; Οχι αυτό’δεν είναι. Αλλά υπάρχει μια πλήρως λειτουργική δοκιμή VPN Secureline, η οποία είναι δωρεάν και σας δίνει μια εβδομάδα με όλο το VPN’s. Έτσι διστάσετε να πειραματιστείτε, αλλά αν αποφασίσετε ότι η Secureline δεν είναι’t για σας, βεβαιωθείτε ότι ακυρώσατε την περίοδο των 7 ημερών. Αν ναι’t, εσύ’Θα λάβετε σύντομα ένα λογαριασμό για την πλήρη εγγραφή.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Avast Secureline VPN Review

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 72

Adblock
detector