Avast VPN gratis provöversikt


Avast är ett av de största namnen inom antivirusskydd och levererar cirka 17 procent av amerikanska företag och hem. Men vad få människor inser är att Avast också erbjuder en virtuell privat nätverkstjänst, Avast Secureline.

Den här artikeln kommer att tillhandahålla allt du behöver veta om Avast Secureline VPN-kostnadsfritt proverbjudande. Avast Secureline kan mycket väl vara det perfekta komplementet till din antivirusprogramvara, och Avast har gjort det ganska enkelt att ge deras flaggskepp sekretessverktyg en provkörning.

Varför har Avast beslutat att erbjuda en fullständig gratisversion för Secureline?

Avast vet deras marknad. De inser att VPN: er varierar avsevärt vad gäller tillförlitlighet och hastighet, och människor som använder VPN vill veta hur bra verktyget är innan de går in på betalningsplaner. Så för att ge användare möjligheten ger de användarna en generös 7-dagars Avast VPN-testperiod.

Avast VPN-rättegången är helt gratis utan skyldighet att köpa när provperioden är slut. Det kommer med alla huvudfunktioner, så att användare kan få en riktigt god känsla för vad VPN har att erbjuda.

Du kan bara klicka på nedladdningsknappen, avfyra den och tänka på dig. Prenumerationsbetalningar kommer dock att komma in om du går över 7-dagarsgränsen.

Så vad Avast har gjort är mycket smart: de ger en fullständig smakprov under en vecka och låter användare uppleva hela Secureline-paketet. Många VPN erbjuder gratis försök, men de har vanligtvis begränsningar som gör dem mycket mindre funktionella än de verkliga. Det där’är inte fallet med Avast VPN-rättegången.

Vad tar Avast Secureline VPN gratis provversion till bordet?

avast secureline vpn

Även om vi’Om du pratar om en gratis provversion är funktionsuppsättningen ganska omfattande och erbjuder allt du’Jag får den fullständiga betalda versionen. Till exempel, med Avast VPN-kostnadsfri testversion du’Jag får:

  • Bankkryptering.
  • Ett UI det’är optimerad för smarttelefonanvändare med specialiserade Android- och iOS-versioner.
  • Anti-geo-blockerande funktioner som arbetar kring prisdiskriminering, block på strömningswebbplatser och regeringscensur.
  • Servrar i 33 länder runt om i världen, inklusive USA, Ryssland, Brasilien, Australien och Storbritannien.
  • Möjligheten att ansluta upp till 5 enheter med samma VPN-konto.
  • Inga bandbreddgränser, hastigheter på “upp till” 2 gigabit per sekund och ett val av torrentvänliga servrar.

Komma igång med Avast VPN-gratisversionen

Det är enkelt att ladda ner den kostnadsfria provversionen av Avast, och det är extremt enkelt att komma igång med VPN. Gå bara till Avast Store och bläddra ner till botten av sidan.

När du kommer dit’Jag hittar en rad alternativ:

 1. PC - Om du’Avast har skapat en Windows-version som kan laddas ner via följande länk.
 2. Mac - Mac-användare kan få tag på sin kostnadsfria testversion här.
 3. Android - Där’är också en kostnadsfri testversion för Android-användare, som du kan få tag på här.
 4. iOS - Slutligen vill användare av iPhone och iPad vill ladda ner iOS-versionen, som finns på den här nedladdningssidan.

Hur man ställer in den fristående versionen av Avast VPN-gratisversionen

Oavsett vilket alternativ du väljer är det enkelt att ställa in den fristående versionen av Avast VPN-gratisversionen.

Först bör du få ett e-postmeddelande med information om ditt Avast-konto. Håll det praktiskt för installationsprocessen. Mobila användare kommer att hitta sina “aktiveringskod” i inställningarna - prenumerationsavsnittet i Secureline-appen.

Om du väljer Windows, här’vad du behöver göra:

 1. Se till att det inte finns några andra VPN eller antivirusprogram än Avast som körs på ditt system.
 2. Ladda ner Secureline-installationsfilen för Windows.
 3. Kör filen “avast_secureline_setup.exe” och välj “Kör som administratör” alternativ.
 4. Tillåt appens behörighet att göra ändringar i ditt system om du uppmanas att göra det.
 5. Välj rätt språk.
 6. Acceptera Avast-licensavtalet när du uppmanas att göra det.
 7. Välj en installationsväg och tryck sedan på “Installera”.
 8. Klick “Avsluta”. Nu kan du öppna Secureline-klienten genom att gå till nedre högra hörnet av Windows UI och välja “Öppna alternativet Avast Secureline.”
 9. När det’s gjort, avfyra appen och välj “Påbörja gratis provperiod” alternativ. Du bör be om en e-postadress och Avast skickar ett bekräftelsemeddelande. När appen ber om din aktiveringskod klistra in koden i din bekräftelsemail och du’är helt klar.

För Mac-användare är installationsprocessen nästan exakt densamma. Om du’laddar ner gratis VPN-testversionen för Android- eller iOS-telefoner, du’Jag måste ladda ner appen från Google Play eller Apple App Store.

Så här aktiverar du den kostnadsfria testversionen av Secureline om du redan har Avast Antivirus

avast secureline-aktivering

den’Det är viktigt att notera att processen är annorlunda om du redan har Avast’s antivirusprogramvara installerat på ditt system. I så fall är Secureline redan en del av paketet och behöver helt enkelt aktiveras för att starta.

Här’hur du aktiverar VPN-kostnadsfri testversion för Windows:

 1. Registrera dig för den kostnadsfria prövningen som diskuterats tidigare och öppna bekräftelsemailen som Avast skickade igenom.
 2. Kopiera aktiveringskoden i sin helhet och öppna ditt Avast-konto i Avast Antivirus-appen.
 3. Välj den “Prenumerationsinformation” och klicka sedan på “Mina licenser”. Ange aktiveringskoden i det medföljande fältet.
 4. När det’s gjort, tryck på “Fortsätta” -knappen och du bör se att gratisversionen för Secureline har aktiverats.

Och för Mac-användare:

 1. Kopiera aktiveringskoden från din e-postbekräftelse.
 2. Secureline VPN bör redan vara installerat och redo att aktiveras (om du har Avast Antivirus). För att hitta det, gå till “Gå” menyn, sedan “tillämpningar” flik.
 3. Rulla ner tills du hittar Avast Secureline VPN och öppna appen.
 4. Hitta “Inställningar” fliken, välj “Prenumeration”, sedan “Aktivera”. Ange koden där du begär det.
 5. Välj den “Aktivera Secureline” för att avsluta aktiveringsprocessen.

Avbryter en gratis test av Avast VPN

Om du’Vi har provat den kostnadsfria rättegången och inte’det gillar inte det Secureline har att erbjuda’det är bra. Du kan avbryta när som helst innan de sju dagarna har gått. Om du inte gör det’t avbryta, sedan kommer prenumerationsalternativet du valde när du laddar ner VPN att starta. Så det lönar sig att vara skarp när du slutar rättegången.

Att helt enkelt avinstallera VPN slutar inte din kostnadsfria testperiod. För att göra det måste mobilanvändare använda Google Play (betalningar.google.com) eller Apple App Store, där de kan avbryta sitt Secureline-abonnemang.

Om du’använder du Windows eller Mac, du’Jag måste inaktivera automatisk förnyelse via Avast kundportal. Ange ditt Avast-ID och lösenord och välj sedan “Hantera prenumeration” alternativet bredvid Secureline.

Ställ bara på nästa sida “Automatiska förnyelser” till “Av”, tryck sedan på “Inaktivera automatisk förnyelse” knappen och du’är bra att gå.

Alternativt kan du uppgradera till ett komplett Secureline-prenumeration. Avast VPN-priser varierar beroende på vilken enhet du använder. Det billigaste paketet för datorer fungerar till drygt $ 5 per månad, även om smarttelefonanvändare kan dra nytta av mycket billigare priser, med månadsavgifter på så lite som $ 1,67. Inte för dyrt!

Slutsats: Är Avast VPN-gratisversionen något bra?

Är Avast VPN gratis? Nej det’s inte. Men det finns en fullt fungerande Secureline VPN-test, som är gratis och ger dig en vecka med hela VPN’s funktioner. Så kän dig fri att experimentera, men om du bestämmer dig för att Secureline inte är det’t för dig, se till att du avbokar inom 7-dagarsperioden. Om du inte gör det’t, du’Jag får snart en faktura för hela prenumerationen.

Rekommenderad läsning:

Avast Secureline VPN Review

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6