Avast VPN -ongelmat ja niiden ratkaiseminen


Kaikki se kimaltelee’t kultaa, kun myöhäinen laulaja Prince sanoi sen oikein. Tämä vanha sanonta osoittautuu totta myös tässä tapauksessa: se’s aivan mahdollista sinulle’Löydät Avast SecureLine VPN -sovelluksesi toimimasta tavalla tai toisella.

Esimerkiksi me’Olemme havainneet, että Avast ei ole yhteydessä toisiinsa palvelimiin satunnaisesti. Mitä’Lisäksi sinulla saattaa olla ongelmia yhteyden muodostamisessa, jos laitteeseesi on asennettu ristiriitaisia ​​ohjelmistoja.

Ei voida muodostaa yhteyttä VPN-palvelimiin ja katkaista yhteydet ovat luultavasti kaksi häiritsevintä ongelmaa, joita saatat joutua kohtaamaan.

Lisäksi saatat kohdata seuraavat muun muassa Avast-ongelmien joukossa:

  • Avast-asiakkaasi ei vastaa
  • Avast-yhteys epäonnistui
  • Nopeusongelmat
  • Aiheet Kiinassa
  • Ongelmallista tukea
  • Ei nimettömää maksutapaa
  • Mahdolliset turvallisuus- ja yksityisyyskysymykset

Antaa’s tutkia näitä yksityiskohtaisemmin, selvittää syyt, miksi Avast VPN ei toimi, ja selvittää, kuinka ne ratkaistaan.

# 1 Ohjelmisto-ristiriidat

Se ei välttämättä ole itsestään selvää, mutta jos virustorjuntaohjelma tai muita VPN-sovelluksia on asennettu, ohjelmistoristiriidat saattavat olla. On myös mahdollista, että Avast Premier sisältää Free Antivirus -sovelluksen erillisen SecureLine VPN -sovelluksen sijasta ja tämä aiheuttaa konfliktin kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelman kanssa. Toisin sanoen saatat päätyä siihen, että Avast SecureLine VPN ei toimi, kun muut tietoturvasovellukset on asennettu.

Tässä tapauksessa voit tehdä kaksi asiaa:

  1. Sisällytä virustentorjuntaohjelma Poissulkemisluettelo Avast Premier / Antivirus -ohjelmistosta. On mahdollista, että koet konfliktit vain, jos sinulla on kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelman, kuten Malwarebytes Premium, premium-versio. Avaa Avast Antivirus -käyttöliittymä ja valitse Komponentit-vaihtoehto vasemmalla. Napsauta sitten Muokkaa varten Tiedoston suojaus että Turvallisuusosa.

Avast VPN -ongelmat

Valitse nyt poissulkemiset napsauta vasemmalla ja vasemmalla Selaa-painiketta löytääksesi virustentorjuntaohjelmiston, jonka haluat sulkea pois.

Avast VPN ei muodosta yhteyttä

Kun olet valinnut haluamasi valintaruudut, napsauta kunnossa ja napsauta sitten Lisätä lisätäksesi tiedoston tai kansion poissulkemisluetteloon.

haittaohjelmatavu

avast vpn ei toimi - ratkaisu

Kun olet valmis kolikon tämän puolen kanssa, älä unohda Avast-tuotteen sulkemista pois muusta kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmasta. Esimerkiksi tämä on sinun tehtävä, jos sinulla on Malwarebytes Premium:

Malwarebytes

Poista kaikki muut valmistajien virustorjunta- ja VPN-ohjelmistot Ohjauspaneelin kautta (jos käytät Windowsia). Esimerkiksi Avast SecureLine VPN ei voi toimia kunnolla, jos sinulla on asennettuna muita VPN: iä.

# 2 Ylikuormitetut palvelimet

avast vpn problem - Ylikuormitetut palvelimet

Saatat kohdata ongelmia, kun SecureLine VPN ei muodosta yhteyttä, kun valitsemasi Avast VPN -palvelin on täynnä. Koska tällä palveluntarjoajalla on vain 54 palvelinta miljoonille käyttäjille, on täysin mahdollista päästä siihen “Yhteys epäonnistui” virheitä.

Älä koskaan näe toista ylikuormitettua palvelinta uudestaan.

Käytä nopeaa ja turvallista VPN-protokollaa 5200+ -palvelinkannalla.

Käy ExpressVPN ▸: ssä

Koska tämä voi johtua liiallisesta liikenteestä ja vääristä ajoista, voit yrittää valita toisen sijainnin. Valitettavasti saatat joutua yrittämään uudelleen pari kertaa, kunnes voit lopulta muodostaa yhteyden palvelimeen.

# 3 Ongelma loppupäässäsi

On mahdollista, että sinulla on Internet-yhteysongelma loppupäässäsi. Olet ehkä unohtanut maksaa kuukausittaisen Internet-maksusi ja Internet-palveluntarjoajasi on tappanut yhteytesi. Sinulla voi olla laitteisto-ongelmia, kuten langaton verkko tai reititin on kytketty pois päältä. Niin yksinkertaista. Kannattaa tarkistaa heti, jos pystyt’t näyttäisi muodostavan yhteyttä useisiin Avast VPN -palvelimiin peräkkäin. Kakun muodostumisen vuoksi voit myös yrittää käynnistää tietokoneesi uudelleen.

# 4 Palomuurin kokoonpano

Jos palomuuri on määritetty väärin, saatat myös huomata, että et pysty muodostamaan yhteyttä VPN-palvelimiin. Varmista, että se on asetettu oikein. Katso palomuurisi käyttöoppaasta apua mahdollisiin muutoksiin.

# 5 virheellinen tilaus

Viimeinen syy siihen, että Avast SecureLine VPN -sovellus ei toimi, voi olla, että tilauksesi olisi voinut vanhentua tai peruuttaa väärinkäytön vuoksi. Jälkimmäinen voi tapahtua, kun käytät VPN: ää väärin, kuten Tietosuojakäytäntö ja hyväksyttävä käyttökäytäntö. On syytä tarkistaa Tilausasetukset sovelluksessasi nähdäksesi, onko se kelvollinen. Koska tällaisessa tapauksessa saat yleensä ilmoituksen lähettävän sähköpostin, kannattaa ehkä tarkistaa myös sähköpostisi.

Nopeusongelmat

Avast SecureLine VPN ei muodosta yhteyttä - nopeusongelmat

VPN-yhteyden nopeudet eivät ole tarkka tiede, kuten olemme korostaneet useita kertoja aiemmin. On kuitenkin tiettyjä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa huonoon suorituskykyyn. Yksi näistä on pieni palvelimien määrä. Avast VPN: llä on 54 palvelinta 34 maassa, mikä verrattuna premium-VPN-palveluntarjoajiin’ tuhansia palvelimia 50-100 maassa, on melko huono.

Kun lisäät kuvaan kymmeniä miljoonia käyttäjiä, jotka voivat käyttää tätä VPN-palvelua samanaikaisesti sinun kanssa, tämä voi helposti johtua ylikuormitetusta palvelimesta kaikkialla. Saatat silti onni alueellasi ja muodostaa yhteyden valittuun palvelimeen ilman mitään ongelmia. Voit saavuttaa suhteellisen hyvät nopeudet tarpeitasi varten.

Jos koet pienen nopeuden siitä hetkestä, kun muodostat yhteyden palvelimeen, olet todennäköisesti aivan liian kaukana fyysisesti Avast VPN -palvelimen sijainnista. Esimerkiksi, jos olet Uusi-Seelanti ja yrität muodostaa yhteyttä Hollannin palvelimeen, yhteys ei ehkä ole nopein käytettävissä.

Tämä Avast VPN -nopeusongelma voidaan välttää, jos yrität muodostaa yhteyden toiseen palvelimeen, joka voi olla lähempänä sijaintiasi, tai palvelimeen, jossa aikaero tarkoittaa, että vähemmän ihmisiä käyttää verkkoa.

Tukioikeudet

Ei ehkä ole niin selvää, miksi Avast VPN -tukiongelmat ovat niin iso juttu, että meidän on mainittava ne täällä. Meidän on kuitenkin heti lisättävä, että VPN-palvelu ilman kunnollista ja ystävällistä 24/7 live chat-tukea on yhtä hyvä kuin pianisti ilman sormea.

Antaa’sanovat, että sinulla on Avast VPN -yhteysongelmia ja voi’t näytä löytävän ratkaisua. Mitä sinä tekisit? Ensimmäinen ja paras tapa tehdä sen jälkeen, kun olet varmistanut, että ongelma ei ole sinun puolellasi, on ottaa yhteyttä tukitiimiin live-chatin kautta. Ainakin se on yleensä nopein tapa selvittää mahdolliset tekniset ongelmasi.

Avast VPN: llä ei ole live chat-tukea.

Tämä on todellinen haitta; Ei ihme, miksi monet käyttäjät valittavat siitä, ettei löydä tai saa asianmukaista apua ongelmiinsa.

Joten mitä voit tehdä, jos sinulla on Avast VPN -ongelmia? Mihin voit kääntyä?

Ensinnäkin voit selata Tukisivu, jossa on hakukenttä sekä luokiteltuja aiheita (tuoteaktivointi, myynti & Laskutus ja hyvityspyyntö) auttamaan sinua usein kysyttyissä kysymyksissä.

Toiseksi voit käydä Avast-foorumit löytää ratkaisuja ongelmiin.

Kolmanneksi, jos tarvitset erityistä apua, paina Ota yhteyttä -painike UKK-sivun alaosassa. Näin sinä’Voin lähettää tukilipun tukitiimille, kun olet käynyt läpi useita kysymyksiä ja toimittanut pyydetyt tiedot.

Viimeiseksi on maksuton puhelinnumero soittaa 24/7 “saada apua kaikkiin laitteen ongelmiin.” Näyttää siltä, ​​että tämä on ainoa ja nopein tapa puhua ihmisen tukiasiamiehen kanssa.

Totta puhuen, kun kyse on tuesta, Avast VPN ei ehkä ole tehokkain. Löydät paljon valituksia foorumeilla ja tarkistat Avast-käyttäjien kommentit, jotka eivät voineet’t auttamaan teknisiä ongelmiaan, vaikka olisitkin ottanut yhteyttä tukitiimiin.

Kiina-ongelma

Tässä yksinkertainen totuus on, että Avast VPN ei toimi Kiinassa. Joten jos olet matkustaja, joka menee suuren palomuurin taakse tai sijaitsee Kiinassa, tästä VPN: stä ei ole apua.

Ainoa ratkaisu tähän ongelmaan on tehdä tutkimus oikein, jos tarvitset parasta VPN: tä Kiinalle. Tällä hetkellä et voi käyttää Avast SecureLine VPN -verkkoa Kiinassa.

Maksu-ongelma

Avast SecureLine VPN ei toimi - maksuongelma

Kun ostat SecureLine VPN -sovellusta, sinulle tarjotaan periaatteessa kaksi maksutapaa: luotto- / pankkikortti tai PayPal. Vaikka nämä ovat kaikkien muiden VPN-palvelujen yleisimpiä ja yleisimmin käytettyjä tapoja, meillä on tietosuojaongelmia. Miksi?

Avast VPN -maksuprobleemimme perustuu siihen, että nimettömiä maksutapoja ei ole käytettävissä. Toisin sanoen, et voi maksaa tilaustasi kryptovaluutoilla, kuten Bitcoin, Dash tai Ethereum, tai lahjakorteilla. Tämä tarkoittaa, että voit olla linkitetty VPN-tiliin henkilökohtaisesti, mikä ei ole paras tapa, kun haluat pysyä mahdollisimman nimettömänä verkossa.

Jos tarvitset täydellistä yksityisyyttä, voi olla parasta etsiä toinen VPN, joka tarjoaa nimettömiä maksutapoja. Tätä Avast VPN -ongelmaa ei voida todella ratkaista millään muulla tavalla.

turvallisuus & yksityisyyttä koskevat kysymykset

Jos VPN-ratkaisulla on ongelmia sen tietoturvan ja yksityisyyden kanssa, se tulisi unohtaa heti, kun nimettömäsi merkitys on sinulle. Antaa’Näet, millaisiin tietoturva- ja yksityisyysongelmiin voit kohdata, jos käytät Avast VPN: tä.

Ensinnäkin tässä VPN-ratkaisussa ei ole vaikuttavaa verkkoturva- ja yksityisyysominaisuuksia. Käytännössä kaikki tarjoamat ovat hyvin perustiedot: IPsec ja OpenVPN UDP: llä sekä AES-256 (pankkitason) salaus. Vaikka näitä protokollia pidetään yleensä parhaimpana ja nopeimpana, muilla VPN-palveluilla on laajempi valikoima.

Mikä on vielä huolestuttavampaa, Avast VPN väittää, ettei sillä ole lokitietoja yhteyksistäsi ja Internetin käytöstä, mutta heidän virallisella verkkosivustollaan oleva avoimuusraportti paljastaa joitain hankalia tilastoja. Tämän raportin mukaan viime vuonna oli 28 tapausta, jolloin eri maiden viranomaiset vaativat tietojen julkistamista, ja yhdessä tapauksessa Avast toimitti henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tiedonjaosta puhutaan, että on tärkeää puhua myös toisesta Avastin VPN-palvelusta, nimeltään HMA! tai PiilotaMyAss! Palvelun yhteydessä vuonna 2017 oli 102 tietopyyntöä, ja Avast antoi arvokasta tietoa, kuten todelliset IP-osoitteet, sähköpostiosoitteet ja laskutustiedot 40 tapauksessa.

Joten suurin kysymys pysyy kallionvaihtona:

Etkö ole turvassa ja nimettömänä, kun käytät Avast VPN -sovellusta?

Vaikka tämä palveluntarjoaja on avoin tietojen julkistamisesta, me emme’t ajatella, että online-tietoturvasi ja yksityisyytesi ovat parhaissa käsissä. Ainoa ratkaisu tällaisiin tietojen kirjaamiseen ja tietojen jakamiseen liittyviin yksityisyyden suojaan liittyviin ongelmiin on tehdä tutkimustasi löytääksesi luotettavampi ja ehdottomasti mitään lokitonta VPN-palvelua..

Suositus lukee

Avast Secureline VPN-arvostelu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =