Cara menggunakan Avast VPN

Kebanyakan penyedia VPN teratas memastikan bahawa perisian VPN mereka semudah digunakan. Walau bagaimanapun, sesetengah juga mengorbankan kekayaan ciri di atas mezbah kemudahan penggunaan. Avast SecureLine VPN adalah salah satu aplikasi yang paling mudah digunakan di pasaran hari ini. Anda boleh memanggilnya sebagai impian untuk pengguna pemula; baik, sekurang-kurangnya, berkaitan dengan keramahan penggunanya. Dari jawatan ini, anda akan belajar cara menggunakan Avast VPN dan apa yang anda boleh gunakan untuknya.


Bagaimana untuk memuat turun dan memasangnya

Ia biasanya tidak ada lagi untuk memuat turun dan memasang aplikasi VPN. Walau bagaimanapun, ia mungkin memerlukan beberapa klik tambahan dalam kes Avast VPN kerana Avast mempunyai beberapa produk keselamatan siber untuk ditawarkan dan laman web mereka menjadikan mereka semua tersedia.

Oleh itu, pada dasarnya, langkah pertama ialah memilih sama ada anda mahu alat untuk rumah anda atau untuk perniagaan anda. Anda boleh melakukannya dengan mengklik sama ada Untuk rumah atau Untuk menu perniagaan di bahagian atas laman web rasmi.

Seterusnya, anda memilih platform (Windows, Mac OS, Android, atau iOS) dari panel kiri dan kemudian, anda boleh memilih produk keselamatan dari tempat yang muncul. Dalam kes ini, anda akan mengklik SecureLine VPN, yang akan mengubah anda ke halaman muat turun.

Satu lagi klik pada Muat turun Untuk butang PC, atau mana-mana platform yang anda pilih, dan muat turun harus dimulakan secara automatik dalam beberapa saat.

Pemasangan itu sendiri tidak memerlukan Ph.D. dalam Sains Komputer sama ada. Namun, mungkin terdapat lebih banyak klik yang terlibat dalam proses daripada biasa. Tetapi tidak ada yang terlalu rumit, tentu saja. Ia pada dasarnya mengklik okey, beberapa Seterusnya, Pasang, dan Selesai.

Kini, anda sudah bersedia untuk mengaktifkan VPN Avast SecureLine anda.

Bagaimana untuk mengaktifkan VPN Avast SecureLine

aktifkan avast secureline vpn

Sebelum anda dapat menggunakannya, anda perlu mengaktifkan VPN Avast SecureLine. Terdapat tiga cara untuk mengaktifkan perisian VPN anda selepas membelinya bergantung pada apa yang anda lebih suka:

 • Kod pengaktifan
 • Fail lesen
 • Akaun Avast.

Anda akan mendapati kod pengaktifan atau fail lesen dalam e-mel pengesahan pesanan anda telah menerima dari Avast. Sebaik sahaja anda menyalin kod pengaktifan ke clipboard atau menyimpan fail lesen ke cakera keras anda, anda perlu melancarkan perisian Avast VPN anda.

Buka menu dan pergi ke Pilihan lesen saya. Kini, anda boleh memilih untuk Log masuk ke Akaun Avast anda atau Masukkan kod pengaktifan yang sah pada skrin Langganan. Jika anda memilih kaedah kod pengaktifan, anda boleh memasukkan kod yang anda dapati dalam e-mel pengesahan pesanan anda (atau salin dari clipboard anda) atau klik Gunakan pautan fail lesen untuk memuat naik fail lesen yang disimpan anda.

Sebaik sahaja anda selesai dengan proses pengaktifan, anda sudah bersedia untuk menggunakan perisian VPN anda.

Jujukan percubaan percuma Avast VPN

Percubaan percuma VPN Avast

Salah satu ciri terbaik perkhidmatan VPN ini adalah bahawa anda boleh mencubanya secara percuma. Walau bagaimanapun, Avast tidak’t hanya memberikan anda percubaan percuma selama 7 hari, ia mungkin memberi anda lebih banyak cara. Adakah anda fikir 7 hari tidak cukup untuk memutuskan sama ada hendak membeli VPN ini atau tidak? Mengapa tidak pergi untuk percubaan 30 hari itu? Bagaimana?

Selepas 7 hari tamat tempoh, anda boleh mengaktifkan percubaan selama 30 hari jika anda cuba memasang semula aplikasinya atau apabila anda cuba menggunakannya selepas itu. Anda kemudiannya ditawarkan sama ada memulakan percubaan percuma dan membayar $ 0,00 untuk 30 hari pertama, atau membeli produk sekarang. Sudah tentu, dalam kes ini, anda sudah perlu memberikan butiran perbankan atau PayPal anda seperti anda sebenarnya membeli produk. Perlu diingat walaupun anda perlu membatalkan langganan ini jika anda tidak’t mahu dikenakan bayaran untuk pelan 1 tahun secara automatik.

Dan, ini bukan semua. Apabila anda membatalkan percubaan percuma selama 30 hari, anda mungkin ditawarkan percubaan percuma selama 60 hari di atas. Sila ambil perhatian bahawa hanya boleh memuat turun versi percubaan percuma 7 hari dari laman web atau vendor’ tapak sebagai sisa percubaan percuma hanya tersedia untuk pengguna yang mengganggu untuk mencuba selama 7 hari.

Apakah yang dimaksudkan dengan Avast VPN

Sekiranya tidak mahu dikenali dalam talian anda bukan persoalan hidup atau kematian untuk anda, kami akan mengatakan dengan beberapa tempahan bahawa anda boleh menggunakan Avast VPN untuk perkara-perkara berikut:

 • Untuk memalsukan alamat IP anda
 • Untuk mendapatkan sambungan WiFi awam
 • Untuk menonton Netflix, BBC iPlayer, Hulu, dan Kodi: kita mesti menambah bahawa anda mungkin mengalami masalah apabila menyambung ke pelayan Netflix atau memintasnya. Isu-isu kelajuan juga mungkin berlaku dan, oleh itu, perkara yang menjengkelkan dan membeku mungkin berlaku semasa streaming video. Dengan kata lain, Avast SecureLine VPN mungkin bukan pilihan terbaik untuk penampilan TV dan filem TV streaming HD. Tetapi, ini boleh bergantung sepenuhnya pada lokasi fizikal anda dan pelayan VPN yang anda sambungkan.
 • Untuk bermain permainan dalam talian: sekali lagi, keupayaan anda untuk bermain dengan lancar tanpa sambungan jatuh dan dengan kependaman rendah mungkin sangat bergantung pada kualiti sambungan anda.
 • Untuk membuka sekatan laman web geo-terhad: kami hanya akan mengesyorkan VPN ini untuk membuka sekatan geo jika ini tidak mempunyai akibat undang-undang di negara anda. Sekiranya anda tinggal di China atau negara lain yang ketat ditapis, anda mungkin mahu menggunakan perkhidmatan VPN yang tidak mempunyai dasar log ketat dan ciri privasi yang kuat.

Dengan kata lain, anda boleh cuba menggunakan Avast VPN untuk ciri VPN asas dan anda mungkin mempunyai perasaan bercampur-campur mengenainya.

Apa yang kami tidak menasihatkan anda untuk menggunakan perkhidmatan ini adalah politik, alam sekitar, dan apa-apa jenis aktivisme yang mungkin membawa kesan serius di negara anda, tetapi, jika anda seorang wartawan penyiasatan, anda juga harus mencari di tempat lain untuk mendapatkan keselamatan dalam talian yang betul dan privasi.

Kami percaya bahawa penyelesaian VPN ini mempunyai potensi yang baik dan dapat menarik lebih ramai pengguna sebaik sahaja Dasar Privasi dan amalan perkongsian data mereka dengan pihak berkuasa berubah untuk lebih baik.

Cara menggunakan VPN Avast Secureline

Akhirnya, mari’s mengenai bagaimana menggunakan Avast VPN. Sejujurnya, ini adalah salah satu yang paling mudah untuk menggunakan penyelesaian VPN. Kami telah melihat beberapa aplikasi yang sangat mudah digunakan pada masa lalu, jadi kami dapat memberitahu anda bahawa VPN ini boleh digunakan oleh pemula dan pengguna komputer perantaraan serta yang paling mudah.

Antara muka itu sendiri agak intuitif dan agak mudah.

Untuk melindungi diri anda dalam talian, anda perlu melancarkan aplikasi dan pada skrin utamanya, klik Butang OFF untuk menukar perlindungan ON (Windows atau Mac OS). Mengklik butang ini akan menghubungkan anda secara automatik ke pelayan VPN yang optimum atau paling dekat. Dengan cara yang sama, mengklik yang besar Butang sambungkan pada apl mudah alih harus mempunyai hasil yang sama.

Sekiranya anda mempunyai lokasi VPN yang diingini atau mahu menggunakan pelayan khusus untuk P2P atau streaming, anda boleh menukar lokasi maya anda dengan mudah dengan mengklik Ubah butang lokasi dan memilih pelayan yang dikehendaki.

Pada asasnya, itu adalah mengenai cara menggunakan Avast VPN. Dari sudut ini, ia kelihatan seperti pengguna pemula’mimpi. Walau bagaimanapun, apabila kita melihat Menu tetapan dan tahap kebebasan anda untuk menyesuaikan perkhidmatan ini, pelbagai ciri dan tetapan yang buruk mungkin meninggalkan rasa tidak enak di mulut anda.

Menu Tetapan Avast SecureLine membolehkan anda mengoptimumkan pengoptimuman berikut:

 • Tunjukkan pemberitahuan SecureLine
 • Mula SecureLine apabila komputer saya bermula
 • Hidupkan VPN secara automatik apabila aplikasi bermula
 • Terima kemas kini beta
 • Bahasa: anda mempunyai 44 bahasa untuk dipilih, yang mungkin menjadikan Avast perisian VPN paling banyak bahasa di pasaran
 • Hidupkan SecureLine apabila disambungkan ke rangkaian WiFi tidak bercagar

Namun, berita baik untuk pengguna baru kerana mereka dengan mudah boleh menggunakan Avast VPN tanpa pengetahuan teknikal apa pun. Walau bagaimanapun, kita tidak akan’tidak mengesyorkan VPN ini untuk pengguna yang lebih maju lagi.

Kesimpulannya, kita boleh mengatakan bahawa Avast VPN mungkin merupakan pilihan yang agak baik untuk pengguna komputer yang memerlukan ciri VPN asas tanpa keselamatan dan privasi dalam talian yang serius. Tetapi apabila tidak diketahui namanya adalah satu kemestian, anda mungkin ingin memastikan perisian VPN yang dikehendaki bersenjata dengan ciri-ciri peluru, termasuk dasar log tidak benar, suis bunuh, dan perlindungan kebocoran.

Siaran berkaitan yang disyorkan:

Avast SecureLine VPN untuk Android

Avast SecureLine VPN untuk Torrenting

Adakah VPN Avast menyimpan log?

Kajian VPN Avast Secureline

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 64 =