Gambaran keseluruhan percubaan Avast VPN


Avast adalah salah satu nama terbesar dalam perlindungan antivirus, membekalkan sekitar 17 peratus syarikat dan rumah Amerika. Walau bagaimanapun, apa yang disedari oleh orang ramai adalah bahawa Avast juga menawarkan perkhidmatan Rangkaian Peribadi Maya bernama Avast Secureline.

Artikel ini akan menyediakan semua yang anda perlu tahu mengenai tawaran percubaan percuma Avast Secureline VPN. Avast Secureline boleh menjadi pelengkap ideal kepada perisian antivirus anda, dan Avast menjadikannya agak mudah untuk memberikan alat privasi utama mereka sebagai percubaan.

Kenapa Avast telah memutuskan untuk menawarkan percubaan percuma penuh untuk Secureline?

Avast tahu pasaran mereka. Mereka menyedari bahawa VPN berbeza jauh dari segi kebolehpercayaan dan kepantasan, dan orang yang menggunakan VPN ingin tahu seberapa baik alat itu sebelum melakukan pelan pembayaran. Oleh itu, untuk memberi pengguna peluang itu, mereka memberi pengguna masa percubaan Avast VPN 7 hari yang murah hati.

Percubaan VPN Avast secara percuma, tanpa kewajipan untuk membeli apabila tempoh percubaan berakhir. Ia datang dengan semua ciri utama, jadi pengguna dapat merasakan apa yang ditawarkan oleh VPN.

Anda hanya boleh klik pada butang muat turun, api dan buatlah fikiran anda. Walau bagaimanapun, pembayaran langganan akan ditunda jika anda menjalankan had 7 hari.

Oleh itu, apa yang dilakukan Avast adalah sangat pandai: mereka memberikan pemetik penuh ciri selama satu minggu, membiarkan pengguna mengalami pakej Secureline penuh. Kebanyakan VPN menawarkan percubaan percuma, tetapi mereka biasanya datang dengan sekatan yang menjadikannya lebih berfungsi daripada yang sebenar. Itu’s tidak berlaku dengan percubaan VPN Avast.

Apakah percubaan percuma Avast Secureline VPN dibawa ke meja?

avast secureline vpn

Walaupun kita’Kembali bercakap tentang percubaan percuma, set ciri cukup meluas, menawarkan semua yang anda’akan mendapat dengan versi berbayar penuh. Sebagai contoh, dengan percubaan percuma Avast VPN anda’akan mendapat:

  • Penyulitan gred Bank.
  • A UI yang’s dioptimumkan untuk pengguna telefon pintar, dengan versi Android dan iOS pakar.
  • Fungsi anti-geo yang menyekat diskriminasi harga, blok pada tapak penstriman dan penapisan kerajaan.
  • Pelayan di 33 negara di seluruh dunia, termasuk Amerika Syarikat, Rusia, Brazil, Australia, dan Inggeris.
  • Keupayaan untuk menyambung sehingga 5 peranti menggunakan akaun VPN yang sama.
  • Tiada had lebar jalur, kelajuan “sehingga” 2 gigabit sesaat dan pilihan pelayan mesra torrent.

Bermula dengan percubaan percuma Avast VPN

Mengunduh versi percubaan Avast percuma adalah mudah, dan permulaan dengan VPN sangat mudah juga. Teruskan ke Kedai Avast dan tatal ke bawah ke bahagian bawah halaman.

Apabila anda sampai di sana, anda’akan mencari pelbagai pilihan:

 1. PC - Jika anda’memuat turun semula untuk PC, Avast telah membuat versi Windows yang boleh dimuat turun melalui pautan berikut.
 2. Pengguna Mac - Mac boleh mendapatkan versi percubaan percuma di sini.
 3. Android - Ada’s juga percubaan percuma untuk pengguna Android, yang boleh anda dapatkan di sini.
 4. iOS - Akhirnya, pengguna iPhone dan iPad akan mahu memuat turun versi iOS, yang boleh didapati di halaman muat turun ini.

Bagaimana untuk menubuhkan versi bebas dari percubaan percuma VPN Avast

Apa-apa pilihan yang anda pilih, menubuhkan versi mandiri dari percubaan percuma VPN Avast adalah mudah.

Pertama, anda harus menerima e-mel pengesahan dengan butiran mengenai akaun Avast anda. Pastikan yang berguna untuk proses persediaan. Pengguna mudah alih akan menemui mereka “kod pengaktifan” dalam tetapan - bahagian langganan aplikasi Secureline.

Jika anda memilih untuk Windows, di sini’s apa yang perlu anda lakukan:

 1. Pastikan tiada VPN atau program antivirus selain daripada Avast yang berjalan pada sistem anda.
 2. Muat turun fail persediaan Secureline untuk Windows.
 3. Jalankan fail “avast_secureline_setup.exe” dan pilih “Jalankan Sebagai Pentadbir” pilihan.
 4. Benarkan kebenaran aplikasi untuk membuat perubahan pada sistem anda jika digesa.
 5. Pilih bahasa yang betul.
 6. Terima perjanjian lesen Avast apabila digesa.
 7. Pilih laluan pemasangan, kemudian tekan “Pasang”.
 8. Klik “Selesai”. Kini anda boleh membuka pelanggan Secureline dengan menuju ke sudut kanan bawah UI Windows dan memilih “Buka pilihan Avast Secureline.”
 9. Apabila itu’selesai, apikan aplikasi dan pilih “Mulakan Percubaan Percuma” pilihan. Anda harus diminta untuk alamat e-mel, dan Avast akan menghantar e-mel pengesahan. Apabila apl meminta kod pengaktifan anda, tampalkan kod yang terdapat dalam e-mel pengesahan anda dan anda’semula semua ditetapkan.

Bagi pengguna Mac, proses pemasangan hampir sama. Jika awak’memuat turun percubaan VPN percuma untuk telefon Android atau iOS, anda’anda perlu memuat turun aplikasi dari Google Play atau Apple App Store.

Bagaimana untuk mengaktifkan percubaan percuma Secureline jika anda sudah mempunyai Avast Antivirus

pengaktifan avast secureline

Ia’s penting untuk ambil perhatian bahawa proses itu berbeza jika anda sudah mempunyai Avast’perisian antivirus yang dipasang pada sistem anda. Dalam hal ini, Secureline sudah menjadi sebahagian daripada pakej, dan hanya perlu diaktifkan untuk mula beroperasi.

Di sini’s bagaimana untuk mengaktifkan percubaan percuma VPN untuk Windows:

 1. Mendaftar untuk percubaan percuma seperti yang dibincangkan sebelumnya, dan buka e-mel pengesahan yang dihantar oleh Avast.
 2. Salin kod pengaktifan sepenuhnya dan buka Akaun Avast anda dalam aplikasi Avast Antivirus.
 3. Pilih “Maklumat Langganan” tab, kemudian klik “Lesen saya”. Masukkan kod pengaktifan dalam medan yang disediakan.
 4. Apabila itu’selesai, tekan “Teruskan” butang dan anda harus melihat bahawa percubaan percuma untuk Secureline telah diaktifkan.

Dan untuk pengguna Mac:

 1. Salin kod pengaktifan daripada e-mel pengesahan anda.
 2. Secureline VPN perlu dipasang dan bersedia diaktifkan (jika anda mempunyai Avast Antivirus). Untuk menemuinya, pergi ke “Pergi” menu, maka “Permohonan” tab.
 3. Tatal ke bawah sehingga anda menemui Avast Secureline VPN dan buka aplikasinya.
 4. Cari “Keutamaan” tab, pilih “Langganan”, kemudian “Aktifkan”. Masukkan kod di mana diminta.
 5. Pilih “Aktifkan Secureline” butang untuk menyelesaikan proses pengaktifan.

Membatalkan percubaan percuma VPN Avast

Jika awak’telah mencuba percubaan percuma dan tidak’Tidak seperti yang ditawarkan oleh Secureline, itu’baiklah. Anda boleh membatalkan masa sebelum 7 hari berlalu. Jika anda tidak’t membatalkan, maka pilihan langganan yang anda pilih semasa memuat turun VPN akan menendang. Jadi, ia akan menjadi tajam untuk mengakhiri percubaan.

Hanya menyahpasang VPN tidak akan menamatkan percubaan percuma anda. Untuk melakukannya, pengguna mudah alih perlu menggunakan Google Play (payments.google.com) atau Apple App Store, di mana mereka boleh membatalkan langganan Secureline mereka.

Jika awak’semula menggunakan Windows atau Mac, anda’Anda perlu melumpuhkan pembaharuan secara automatik melalui Portal Pelanggan Avast. Masukkan ID dan kata laluan Avast anda, kemudian pilih “Urus Langganan” pilihan bersebelahan Secureline.

Pada halaman seterusnya, tetapkan sahaja “Pembaharuan automatik” kepada “Off”, kemudian tekan “Lumpuhkan Pembaharuan Automatik” butang dan anda’kembali baik untuk pergi.

Sebagai alternatif, anda boleh meningkatkan ke langganan Secureline penuh. Harga VPN Avast berbeza bergantung pada peranti yang anda gunakan. Pakej termurah untuk komputer berfungsi pada lebih dari $ 5 sebulan, walaupun pengguna telefon pintar boleh mendapat manfaat daripada kadar yang lebih murah, dengan caj bulanan serendah $ 1.67. Tidak terlalu mahal!

Kesimpulan: Adakah percubaan percuma VPN Avast ada yang baik?

Adakah Avast VPN percuma? Tidak, ia’tidak. Tetapi terdapat percubaan VPN Secureline berfungsi sepenuhnya, yang percuma dan memberikan anda seminggu dengan semua VPN’ciri s. Oleh itu, jangan ragu untuk bereksperimen, tetapi jika anda memutuskan bahawa Secureline isn’t untuk anda, pastikan anda membatalkan dalam tempoh 7 hari. Jika anda tidak’t, anda’akan segera menerima bil untuk langganan penuh.

Disyorkan baca:

Kajian VPN Avast Secureline

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 14