Kuinka käyttää Avast VPN: tä

Useimmat VPN-palveluntarjoajat varmistavat, että heidän VPN-ohjelmistonsa ovat mahdollisimman helppokäyttöisiä. Joissakin uhrauksissa on kuitenkin rikkaus käytön helppouden alttarilla. Avast SecureLine VPN on yksi markkinoiden helpoimmin käytettävistä sovelluksista. Voit kutsua sitä unelmaksi aloitteleville käyttäjille; ainakin sen käyttäjäystävällisyyden suhteen. Tästä viestistä opit käyttämään Avast VPN: tä ja mihin voit käyttää sitä.


Kuinka ladata ja asentaa se

VPN-sovellusten lataaminen ja asentaminen ei yleensä ole ketterää. Se voi kuitenkin kestää muutaman ylimääräisen napsautuksen Avast VPN: n tapauksessa, koska Avast tarjoaa useita verkkoturvallisuustuotteita ja heidän verkkosivustonsa ansiosta ne kaikki ovat saatavilla.

Joten periaatteessa ensimmäinen askel on valita, haluatko työkalun kotiisi tai yritykseesi. Voit tehdä sen napsauttamalla joko Kotiin tai Yritysvalikko virallisen verkkosivuston yläosassa.

Seuraavaksi valitset käyttöympäristön (Windows, Mac OS, Android tai iOS) vasemmasta paneelista ja voit sitten valita tietoturvatuotteen näkyvästä erästä. Tässä tapauksessa napsautat SecureLine VPN, joka ohjaa sinut lataussivulle.

Vielä yksi napsautus Lataa PC-painike, tai valitsemastasi käyttöjärjestelmästä, ja latauksen pitäisi alkaa automaattisesti muutamassa sekunnissa.

Itse asennus ei vaadi tohtoria. joko tietotekniikassa. Prosessiin voi kuitenkin liittyä hiukan enemmän napsautuksia kuin tavallisesti. Mutta ei tietysti mitään liian monimutkaista. Se on pohjimmiltaan napsauttamalla kunnossa, muutama Nexts, Asentaa, ja Suorittaa loppuun.

Nyt olet valmis aktivoimaan Avast SecureLine VPN: n.

Kuinka aktivoida Avast SecureLine VPN

Aktivoi avast Secureline vpn

Ennen kuin voit käyttää sitä, sinun on aktivoitava Avast SecureLine VPN. On kolme tapaa aktivoida VPN-ohjelmisto sen jälkeen, kun olet hankkinut sen riippuen siitä, mitä haluat:

 • Aktivointikoodi
 • Lisenssitiedosto
 • Avast-tili.

Löydät aktivointikoodin tai lisenssitiedoston tilauksen vahvistusviesti olet saanut Avastilta. Kun olet kopioinut aktivointikoodin leikepöydälle tai tallentanut lisenssitiedoston kiintolevylle, sinun on käynnistettävä Avast VPN-ohjelmisto.

Avaa valikko ja siirry kohtaan Omat lisenssit -vaihtoehto. Nyt voit valita Kirjaudu sisään Avast-tiliisi tai Anna kelvollinen aktivointikoodi Tilausnäytössä. Jos valitset aktivointikoodimenetelmän, voit joko kirjoittaa tilauksen vahvistussähköpostiviestisi löytämän koodin (tai kopioida sen leikepöydältä) tai napsauttaa Käytä lisenssitiedostolinkkiä ladataksesi tallennetun lisenssitiedoston.

Kun olet suorittanut aktivointiprosessin, olet valmis käyttämään VPN-ohjelmistoa.

Avast VPN: n ilmainen kokeilujakso

Avast VPN: n ilmainen kokeilu

Yksi tämän VPN-palvelun parhaista ominaisuuksista on, että voit kokeilla sitä ilmaiseksi. Avast ei kuitenkaan tee sitä’t vain antaa sinulle 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, se voi antaa sinulle paljon enemmän. Luuletko, että seitsemän päivää ei riitä päättämään, ostaako tämä VPN vai ei? Miksi et siis mene 30 päivän kokeiluversioon? Miten?

Seitsemän päivän umpeutumisen jälkeen voit aktivoida 30 päivän kokeilujakson, jos yrität asentaa sovelluksen uudelleen tai kun yrität käyttää sitä myöhemmin. Sitten sinulle tarjotaan joko aloittaa ilmainen kokeiluversio ja maksaa 0,00 dollaria ensimmäisten 30 päivän aikana, tai ostaa tuote nyt. Tietenkin, tässä tapauksessa sinun on jo annettava pankkitiedot tai PayPal-tiedot, kuten olet itse ostamassa tuotetta. Muista kuitenkin, että joudut peruuttamaan tämän tilauksen, jos et halua’t halua laskuttaa yhden vuoden suunnitelmasta automaattisesti.

Ja tämä ei ole kaikki. Kun peruutat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, sinulle voidaan tarjota 60 päivän ilmainen kokeiluversio. Huomaa, että seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio on mahdollista ladata vain verkkosivustolta tai myyjiltä’ sivustot, koska loput ilmaiset kokeilut ovat saatavilla vain käyttäjille, jotka vaivaavat kokeilla sitä 7 päivän ajan.

Mihin Avast VPN sopii

Jos online-nimettömyys ei ole sinulle elämän tai kuoleman kysymys, sanoisimme joihinkin varauksin, että voit käyttää Avast VPN: tä seuraaviin asioihin:

 • IP-osoitteesi huijaaminen
 • Turvata julkiset WiFi-yhteydet
 • Netflixin, BBC iPlayerin, Hulun ja Kodin katseleminen: meidän on lisättävä, että saatat kohdata ongelmia, kun muodostat yhteyden Netflix-palvelimiin tai ohitat ne. Nopeusongelmia voi myös esiintyä, ja siksi häiritseviä viiveitä ja jäätymistä voi tapahtua videoita suoratoistettaessa. Toisin sanoen Avast SecureLine VPN ei ehkä ole paras valinta HD-laatuisten televisio-ohjelmien ja elokuvien suoratoistoon. Mutta tämä voi olla täysin riippuvainen fyysisestä sijainnistasi ja VPN-palvelimesta, johon olet yhteydessä.
 • Online-pelien pelaaminen: jälleen kerran kykysi pelata saumattomasti ilman yhteyden putoamista ja pienellä viiveellä voi riippua suuresti yhteyden laadusta.
 • Maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen poistaminen: suosittelemme tätä VPN: tä vain maantieteelliseen poistamiseen, jos sillä ei ole oikeudellisia seurauksia maassasi. Jos asut Kiinassa tai muussa tiukasti sensuroidussa maassa, haluat ehkä käyttää VPN-palvelua, jolla ei ole tiukkaa lokitietokäytäntöä ja vahvoja yksityisyysominaisuuksia.

Toisin sanoen voit yrittää käyttää Avast VPN: ää VPN: n perusominaisuuksiin ja sinulla voi olla sekavia tunteita siitä.

Se, mitä emme suosittele käyttämään tätä palvelua, on poliittinen, ympäristöllinen ja kaikenlainen muu aktivismi, jolla voi olla vakavia seurauksia maassasi, mutta jos olet tutkittava toimittaja, sinun on myös etsittävä muualta asianmukaista verkkoturvaa ja yksityisyyttä.

Uskomme, että tällä VPN-ratkaisulla on hyvät mahdollisuudet ja se voisi houkutella lisää käyttäjiä, kun heidän tietosuojakäytäntönsä ja tietojen jakamisen käytännöt viranomaisten kanssa muuttuvat parempaan suuntaan.

Kuinka käyttää Avast Secureline VPN -sovellusta

Lopuksi anna’puhutaan Avast VPN: n käytöstä. Rehellisesti sanottuna tämä on yksi helpoimmin käytettävistä VPN-ratkaisuista. Olemme aiemmin nähneet useita erittäin helppokäyttöisiä sovelluksia, joten voimme todeta totta, että tätä VPN: ää voivat käyttää myös aloittelijat ja tietokoneiden keskitason käyttäjät niin helposti kuin mahdollista.

Itse käyttöliittymä on melko intuitiivinen ja suhteellisen yksinkertainen.

Suojautuaksesi verkkoon sinun on käynnistettävä sovellus ja napsauttamalla sen päänäyttöä POIS-painike suojauksen kytkemiseksi päälle (Windows tai Mac OS). Napsauttamalla tätä painiketta yhdistät sinut automaattisesti optimaaliseen tai lähimpään VPN-palvelimeen. Samalla tavalla napsauttamalla suurta Yhdistä-painike mobiilisovelluksissa pitäisi olla sama tulos.

Jos haluat mielestäsi ensisijaisen VPN-sijainnin tai haluat käyttää erillistä palvelinta P2P: lle tai suoratoistolle, voit muuttaa virtuaalisen sijaintisi helposti napsauttamalla Vaihda sijainti -painike ja valitsemalla haluamasi palvelin.

Pohjimmiltaan kyse on siitä, miten Avast VPN: ää käytetään. Tästä näkökulmasta se näyttää aloittelijan käyttäjältä’unelma. Kun tarkastelemme Asetukset-valikko ja koska sinulla on vapausaste mukauttaa tätä palvelua, huono ominaisuuksien ja asetusten valikoima voi jättää huonon maun suuhun.

Avast SecureLine -asetukset-valikossa voit suorittaa seuraavat hyvin yksinkertaiset optimoinnit:

 • Näytä SecureLine-ilmoitukset
 • Käynnistä SecureLine kun tietokoneeni käynnistyy
 • Ota VPN käyttöön automaattisesti, kun sovellus käynnistyy
 • Vastaanota beetapäivityksiä
 • Kieli: valittavana on 44 kieltä, mikä tekee Avastista todennäköisesti markkinoiden monikielisimmän VPN-ohjelmiston
 • Ota SecureLine käyttöön, kun olet muodostanut yhteyden suojaamattomiin WiFi-verkkoihin

Silti hyviä uutisia aloitteleville käyttäjille, koska he voivat käyttää Avast VPN: tä helposti ilman teknistä tietoa. Siitä huolimatta emme haluaisi’t kuitenkaan suositella tätä VPN: tä edistyneemmille käyttäjille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Avast VPN voi olla suhteellisen hyvä valinta tietokoneen käyttäjille, jotka tarvitsevat VPN: n perusominaisuuksia ilman vakavaa online-tietoturvaa ja yksityisyyttä. Mutta kun nimettömyys on välttämätöntä, kannattaa ehkä varmistaa, että haluamasi VPN-ohjelmisto on varustettu luodinkestävillä ominaisuuksilla, mukaan lukien aidosti ei lokit -käytäntö, tappikytkin ja vuodonsuojaus..

Suositellut aiheeseen liittyvät viestit:

Avast SecureLine VPN Androidille

Avast SecureLine VPN torrentia varten

Pitääkö Avast VPN lokit??

Avast Secureline VPN Review

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 11