Opsyen harga VPN Avast


Terdapat banyak penyedia perkhidmatan VPN di luar sana, dan kami’teruja untuk mendapatkan peluang untuk bercakap tentang salah satu yang paling terkenal: Avast. Jika awak’selepas perkhidmatan VPN yang berkualiti dan berpatutan untuk membantu keselamatan, privasi atau prestasi anda, Avast mempunyai pakej untuk anda!

Artikel ini akan memecahkan pilihan harga Avast VPN yang ada untuk membantu anda membuat keputusan terbaik untuk keperluan anda. Tetapi pertama, terdapat beberapa pertimbangan di luar harga yang kami ingin jelaskan untuk anda.

Will Avast VPN bekerja untuk saya?

  • Avast menyediakan perkhidmatan VPN untuk kegunaan peribadi dan perniagaan. Ia boleh dipasang pada Windows, Mac, Android, dan juga iPhone atau iPad.
  • Avast VPN serasi dengan iOS dan Windows 10.
  • Avast VPN mempunyai percubaan percuma selama 7 hari.
  • Avast memastikan privasi dalam talian anda dan menghalang pengiklan, kerajaan, dan juga penggodam untuk mengakses maklumat peribadi anda atau menjejaki aktiviti anda.
  • Anda boleh melindungi sehingga 5 peranti (meliputi, contohnya, semua keluarga anda’telefon / tablet s) Avast kini menawarkan VPN SecureLine pada harga yang dikurangkan sebanyak $ 79.99 / tahun.

Baca ulasan penuh Avast SecureLine VPN kami

Harga VPN Avast

opsyen avast secureline vpn

Jika itu betul untuk anda, baca terus! Kami’akan menyenaraikan pilihan harga yang tersedia untuk Avast VPN. Seperti yang anda ketahui, Avast VPN merangkumi komputer Windows dan Mac, serta iOS dan Android telefon / tablet. Kos Avast VPN akan bergantung pada peranti anda - harga ini berkisar antara $ 19.99 hingga $ 59.99 setahun. Terdapat percubaan percuma untuk semua produk Avast, dan juga jaminan wang kembali 30 hari!

Harga VPN Avast untuk komputer

Avast VPN untuk Windows

Anda boleh melindungi komputer Windows anda dengan Avast’s SecureLine VPN untuk $ 59.99 / tahun.

Avast juga menawarkan pakej Avast Ultimate untuk komputer Windows pada $ 119 / tahun. Ini termasuk keselamatan Kata Laluan Premium mereka, SecureLine VPN, Premium Pembersihan, dan perlindungan Antivirus Premier. Jika komputer anda berjalan pada Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, atau XP SP3, anda mungkin ingin mempertimbangkan penyelesaian keselamatan komprehensif ini dari Avast.

Pakej Avast Ultimate biasanya akan dikenakan biaya $ 199.96, jadi ia’s hebat sekiranya anda selepas keselamatan yang lebih intensif untuk komputer peribadi anda. Jika tidak, Individu Kata Laluan Premium adalah $ 19.99, SecureLine VPN adalah $ 59.99, Pembersihan Premium ialah $ 49.99, dan pakej Premier $ 69.99 / tahun.

Avast VPN untuk Mac

Harga VPN Avast untuk komputer Mac adalah $ 59.99 / tahun. Ini memastikan ISP anda menang’Tidak tahu tentang aktiviti dalam talian anda, membantu anda mengakses kandungan dalam talian tanpa mengira lokasi sebenar anda, dan membuat anda tersembunyi dari sesiapa yang cuba menjejak anda dalam talian. Sekiranya itu’Jangan cukup menggoda, ingatlah bahawa jika anda menggunakan WiFi awam, ia mungkin tidak selamat seperti WiFi biasa anda - sepuluh minit dalam talian kadangkala mungkin cukup untuk membuka pintu maya untuk penggodam.

Ia’s salah tanggapan umum bahawa komputer Mac tidak mendapat virus atau malware. Avast tahu ini palsu dan menyediakan perkhidmatan keselamatan yang dibuat khusus untuk Mac. Di sana’s walaupun versi percuma alat perlindungan antivirus asas mereka, sementara Avast Security Pro berharga $ 59.99.

Avast menawarkan jaminan wang 30 hari untuk semua produk Avast dan keselamatan mereka untuk Mac tidak terkecuali. Avast Security for Mac melindungi terhadap perisian hasad, penceroboh, ransomware, dan sentiasa mengimbas dan melindungi penggunaan e-mel dan web anda terhadap kebocoran keselamatan. Jika awak’mencari untuk memastikan Mac anda selamat, percubaan Avast’s pakej Antivirus percuma hari ini.

Harga VPN Avast untuk telefon bimbit

Keselamatan untuk telefon bimbit

Avast VPN untuk Android

Anda boleh melindungi privasi anda pada telefon Android anda untuk $ 19.99 / tahun.

Avast berada di luar sana untuk melindungi telefon Android daripada mata yang bersinar. Sekiranya anda mempunyai masalah dengan keselamatan dan privasi, lihat gedung Google Play.

Selain VPN yang melindungi privasi anda, Avast Mobile Security mempertahankan telefon anda dengan perisian antivirus dan menawarkan pengurusan kata laluan percuma, yang membantu melindungi akaun dalam talian anda serta kata laluan penting dalam hidup anda, seperti akaun bank anda.

Kos VPN Avast untuk iPhone / iPad

Harga VPN Avast untuk iPhone atau iPad adalah $ 19.99 / tahun.

Selain perisian VPN, Avast boleh melindungi peranti Apple anda dengan Kata Laluan Avast, aplikasi yang anda boleh muat turun dari gedung App dan gunakan untuk menjejaki kata laluan anda.

Biarkan’rekap semula s

Berhubungan dengan rakan-rakan anda atau membeli pakaian untuk anak-anak anda dalam talian harus berasa selesa, selamat, dan yang paling penting, menyeronokkan! Penyedia VPN seperti Avast memastikan kami terus menikmati kemudahan dan kegembiraan yang ditawarkan oleh Internet, tanpa mengorbankan privasi dan keselamatan kami untuk melakukannya.

Harga VPN Avast bergantung kepada berapa banyak perlindungan yang anda perlukan atau inginkan untuk aktiviti dalam talian anda, dan sama ada anda’mencari VPN untuk menutup komputer peribadi anda atau peranti yang digunakan oleh perniagaan kecil anda.

Pakej VPN komputer peribadi asas adalah dari $ 19.99 hingga $ 59.99 setahun, bergantung kepada peranti anda’menggunakan semula. Jika tidak, jika anda’mencari perlindungan untuk pelbagai peranti peribadi atau seluruh keluarga anda, anda boleh membeli Avast SecureLine VPN sehingga 5 peranti untuk $ 79.99.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 18 =