Bästa VPN Chrome Extensions 2020


Google Chrome är den överlägset mest populära webbläsaren, men långt ifrån den mest integritetsvänliga. VPN är kanske inte en lösning på alla Chrome-sekretessproblem, men det’Det är verkligen en bra start för dig som vill bläddra anonymt, samt avblockera geo-begränsat innehåll på Netflix och andra plattformar.

När det gäller att välja det bästa VPN för Chrome är du verkligen bortskämd med valet. Tack och lov är vi här för att hjälpa till att underlätta saker genom att tillhandahålla våra bästa rekommendationer. Så här utan att göra något annat’är allt du behöver veta.

Ingen tid att läsa? Här är våra bästa VPN: er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. Cyberghost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. Windscribe VPN5.Teckna VPN ‣ $ 1,00

Bästa VPN-förlängning för Chrome

1. NordVPN

NordVPN servicelogotyp Besök NordVPN NordVPN NordVPN VPNpro-betyg: 9,6 / 10

NordVPN är precis där uppe med de bästa VPN: n just nu - allt tack vare det användarvänlighet, hög säkerhet och konsumentvänliga integritetsrutiner. Du hittar det mångsidiga NordVPN Chrome-tillägget via Chrome Web Store.

Det här lätta verktyget gör det inte’t väger din webbläsare och levereras med utmärkta funktioner som en annons och malware-blockerare, liksom att ge tillgång till över 5500 servrar runt världen.

En annan stor fördel med NordVPN är att du kan dra nytta av en 30-dagars återbetalningsgaranti. Så om det bara inte gör det’t passar räkningen för dig, kan du vara säker på att du’Jag kan få återbetalning. NordVPN är tillgängliga från så lite som $ 3,49 / månad - mycket billigt med tanke på de fantastiska funktionerna.

Fördelar

 • Starkaste säkerhetsfunktioner
 • Strålande bonusfunktioner (lök över VPN, dubbel VPN, SOCKS5, etc.)
 • Omfattande serverlista och bra prestanda
 • Inga loggar
 • Avblockerar Netflix och tillåter strömning
 • En av de billigaste VPN: erna börjar på $ 3,49 / månad

Nackdelar

 • Ingen router-app

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjänstlogotyp Besök Surfshark VPN Surfshark VPN Surfshark VPN VPNpro-betyg: 9,0 / 10

De som letar efter det bästa VPN-tillägget för Chrome slutar ofta efter att ha hittat Surfshark VPN. Denna tjänst är utmärkt för säkerhet, slå online-censur eller god gammal underhållning. Denna Surfshark-förlängning finns tillgänglig i Chrome Store och har en anti-malware verktyg som blockerar annonser och nätfiskeförsök och erbjudanden sina egna DNS-servrar för att skydda din integritet.

Surfshark är en av de mest kostnadseffektiva VPN-enheterna där ute - inte bara är det smuts billigt (priserna börjar på 1,99 / månad), men det erbjuder också obegränsade anslutningar per prenumeration. Det här är en inga-logs verktyg, vilket betyder att dina data inte kommer att övervakas, spåras eller lagras. Och om du fortfarande har några tvivel om den här Chrome-förlängningen, anser dig själv informerad om att det var det oberoende granskas av websäkerhetstestare Cure53 som inte gjorde det’t hitta några problem.

Fördelar

 • Stora anslutningshastigheter
 • Solid säkerhetsfunktioner
 • Obegränsade samtidiga anslutningar
 • Avblockerar Netflix, Disney + och mer
 • Mycket billigt - börjar på $ 1,99 / månad

Nackdelar

 • Svag självhjälpsdel

3. CyberGhost

CyberGhost-servicelogotyp Besök Cyberghost

Cyberghost’s Chrome VPN är en gratis version av deras vanliga VPN-tjänst. Det gör det inte’lagra all data, till skillnad från många andra gratis VPN för Chrome. Det gratis CyberGhost VPN Chrome-tillägget ger dig tillgång till servrar i USA, Tyskland, Rumänien och Nederländerna. Det finns två servrar i varje region. Du kan själv välja en av servrarna för att omedelbart ansluta till det snabbaste.

Deras användarvänliga gränssnitt gör att använda tillägget enkelt och intuitivt. Dessutom tar det bort besväret med geobegränsat innehåll när det låser upp Netflix och BBC iPlayer.

Du vann’få en Killswitch, 24-timmars livechatt och multi-protokollsupport eftersom det här är de funktioner du får med ett månadsabonnemang.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-tjänstlogotyp Besök ExpressVPN ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-betyg: 8.1 / 10

ExpressVPN är fullpakad med säkerhetsfunktioner: AES-256-kryptering, nätverkslåset, DNS-läckskydd och WebRTC läcksskydd för att skydda din personliga information från exponering. Den har också en funktion som heter “HTTPS överallt,” vilket gör att du inte gör det’t hamnar på en webbplats som inte’t kryptera de data du skickar.

Med 3000+ servrar i 90+ ​​länder, ExpressVPN levererar den snabbaste tjänsten du kan få. Denna VPN är ett kraftfullt blockeringsverktyg och ett censurverktyg - om du’Om du är seriös när det gäller säkerhet bör du överväga ExpressVPN på allvar.

Fördelar

 • Kraftfull AES-256-kryptering och nätverkslås
 • Inga läckor
 • Strängt inga loggar
 • Bredsta servernätverk
 • Tillåter strömning på alla servrar

Nackdelar

 • Ganska dyr - börjar på $ 8,32 / månad

5. Windscribe VPN

Windscribe VPN-tjänstlogotyp Besök Windscribe VPN Windscribe VPN Windscribe VPN VPNpro betyg: 7,0 / 10

Om du’På jakt efter en bra Chrome VPN är Windscribe VPN definitivt en värdig utmanare. När allt kommer omkring det erbjuder både en gratisversion och en betald version, där den senare ger stort värde för pengarna.

Windscribe är en av de mest innovativa VPN: erna på marknaden och erbjuder en mängd funktioner som inte ses på majoriteten av sina konkurrenter.

De gratisversionen erbjuder en generös månatlig ersättning på 10 GB och tillgång till ett anständigt antal servrar. Men vanliga användare skulle förmodligen vara bättre på att välja den betalda prenumerationen eftersom det tar bort datorestriktionen och ger tillgång till fler servrar. Hursomhelst, Windscribe VPN’s Chrome-förlängning är väl värt att prova själv.

Fördelar

 • Mycket rikt på funktioner
 • Stora säkerhetsfunktioner
 • Obegränsade samtidiga anslutningar
 • Gratis version
 • Mycket billigt - börjar kl

Nackdelar

 • Mer konsekventa hastigheter skulle vara en bonus

Slutsats

Så det avslutar vår kompletta guide till den bästa VPN-förlängningen för Chrome! Nu när du’Vi har fått reda på allt du behöver veta, du’Jag måste ta dig tid att överväga vilka av de ovannämnda tilläggen som är bäst lämpade för just dina behov.

Om du’letar du efter en gratis VPN för Chrome-webbläsaren som helhet, se till att vi tittar på våra bästa gratis VPN för Chrome-val för att hitta det alternativ som bäst passar dina gratis säkerhetsbehov online.

Om du’är en grundläggande användare på en budget eller en vanlig användare som letar efter något lite mer, du’Jag finner att det finns många alternativ för en Chrome VPN-förlängning. Oavsett vilken kategori du faller under, du’Jag är snart på god väg till säker och anonym surfning.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 44