Bästa VPN: er för Twitch 2020


Många jättar inom teknisk industri har försökt att komma in på spelströmmarna, inklusive Facebook och Google. Twitch är dock fortfarande högsta över alla andra och det är din one-stop-lösning för att titta på strömmarna från alla spelkändisar eller evenemang.

Tyvärr finns det vissa problem med Twitch och det finns miljoner runt om i världen som inte kan komma åt webbplatsen utan lite hjälp.

Den enklaste lösningen på något åtkomstproblem för Twitch är att använda ett VPN. Det finns många VPN: er på marknaden och en rimlig andel av dem erbjuder en sub-par kvalitetskvalitet som helt enkelt inte låter dig strömma innehåll ordentligt.

Av den anledningen har vi gått vidare och testat olika VPN: er på tjänsten. Från alla dessa VPN: n har vi sammanställt en lista över några av de bästa Twitch VPN: erna så att du kan jämföra deras för- och nackdelar och välja det bästa för dig.

Ingen tid att läsa? Här är våra bästa VPN: er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. Surfshark VPN1.Surfshark VPN ‣ $ 1.992. ExpressVPN2.ExpressVPN 8 $ 8.323. Cyberghost3.CyberGhost ‣ $ 2,75

1. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjänstlogotyp Besök Surfshark

Om du har en stram budget, kommer du vara glad att ta reda på att du kan få Surfshark VPN för så lågt som $ 1,99 per månad. Till detta pris är Surfshark en av de bästa tillgängliga VPN-erna på marknaden och kommer därför att vara din perfekta följeslagare för anonym Twitch-streaming.

Surfshark gör mycket mer än du kan förvänta dig av en VPN av dess pris. Det är inte bara extremt skickligt när det gäller att flytta runt geo-blockering och censur, utan har också mycket bra hastigheter oavsett server, vilket gör att du kan strömma innehåll i hög kvalitet.

2. ExpressVPN

ExpressVPN-tjänstlogotyp Besök ExpressVPN

Från våra tester har vi funnit ExpressVPN vara en av de bästa VPN: n för närvarande på marknaden. ExpressVPN är mycket snabbare än de flesta konkurrenter. Dessutom har tusentals servrar fördelade på 94 länder. Detta garanterar i huvudsak att du kommer att kunna hitta en stabil anslutning till Twitch-servrarna.

Problemet med ExpressVPN är att det är ganska dyrt. Faktum är att du kan hitta många VPN som är tillfredsställande för Twitch för halva priset på ExpressVPN.

3. CyberGhost

CyberGhost-servicelogotyp Besök CyberGhost

Om du inte gillar ExpressVPN kan du prova CyberGhost. CyberGhost erbjuder dig en hel del funktioner men det’är inte så dyr som ExpressVPN, vilket gör det mycket för människor som vill kunna strömma Twitch med en anständig kvalitet men har inga planer på att någonsin försöka strömma i 4K UHD.

Det stora problemet med CyberGhost är att det inte fungerar särskilt bra i Kina, och eftersom det är en av de främsta orsakerna till att folk kan komma att få en Twitch VPN, kan det avskräcka människor i detta land.

Varför du kan behöva en VPN för att komma åt Twitch

Att använda ett VPN är vanligtvis en bra idé om du surfar på internet. Det har funnits många rapporter om regeringar såväl som privata hackergrupper som spionerar på användare. Du bör ändå använda ett VPN, men det är absolut nödvändigt för vissa människor som försöker komma åt Twitch.

Om du har något av nedanstående problem kan du ta en titt på några av VPN: n som vi rekommenderar för Twitch. De kommer att åtgärda dina problem och se till att du har en extremt smidig strömningsupplevelse.

Här är några av de problem som en Twitch VPN kommer att lösa för dig.

Censur

Detta är anledningen till att många människor vill få ett VPN. På många ställen kan människor inte använda Twitch. Ett bra exempel på detta land är Kina, som har en stor brandvägg som förbjuder många webbplatser tillsammans med Twitch.

En VPN kan kringgå alla dessa block genom att leda all din trafik genom en fjärrserver. På det här sättet ser Twitch-servern att du är ansluten från platsen för VPN-servern i motsats till var du faktiskt ansluter från.

Koppla IP-förbud

Oavsett om din IP blev förbjuden av misstag eller för att du’har kränkt Twitch’servicevillkor kommer du inte att kunna komma åt Twitch förrän du ändrar din IP.

Att ändra din IP kan vara en svår uppgift. En mycket enklare lösning är att använda ett VPN. När du ansluter till servern med hjälp av ett VPN kommer din IP att maskeras av IP-adressen för VPN-servern som du använder.

Samma metod kommer också att blockera alla nätverksförbud du har.

Anslutning gasspjäll

När du är ansluten till Twitch (eller någon annan streaming-plattform för den delen), finns det en chans att din Internet-leverantör kommer att stryka din anslutning för att underlätta belastningen på deras nätverk.

Det beror på att din Internetleverantör enkelt kan titta på din internettrafik och se om du använder en tjänst som kan ha en negativ inverkan på deras serverbelastning. När deras automatiserade system upptäcker att du strömmar innehåll kan de enkelt börja minska din anslutningshastighet för att se till att du inte kan strömma innehåll i hög kvalitet.

En VPN kommer att se till att din Internetleverantör inte kan ta reda på vilken aktivitet du använder anslutningen till. Detta kommer att se till att din anslutning inte stängs av på något sätt.

Slutsats

Att använda en VPN är en mycket bra idé när det gäller Twitch. Det är upp till dig om du vill gå för högsta kvalitet och betala priset eller betala mindre och har begränsade funktioner. När du väl har ett VPN är det mycket lätt för dig att undvika IP-förbud, flytta runt geo-blockering eller censur och strömma utan att hämma hastigheten på din anslutning.

Rekommenderade läsningar:

Bästa VPN för spel

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1