Bästa VPN för Colombia 2020


Colombia är ett land som välkomnat den digitala tidsåldern med öppna armar, men deras integritetslagar är ganska föråldrade. Medan det finns andra länder i Sydamerika där internetfrihet är ett större problem, är integritetsskyddet ingenstans nära där de flesta vill ha det.

Om du’i Colombia, det bästa sättet att säkerställa din integritet är att använda ett VPN. En bra VPN döljer din identitet och gör det omöjligt för oönskade parter att spåra din aktivitet. den’är det bästa sättet att undvika regeringens övervakning. Låta’s titta på de sju fantastiska VPN: n som vi anser vara de bästa valen för detta specifika syfte.

Ingen tid att läsa? Här är våra bästa VPN: er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Cyberghost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1.994. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. PrivateVPN5.PrivateVPN 3.8 $ 3,826. IPVanish6.IPVanish ‣ $ 6.497. VyprVPN7.VyprVPN ‣ $ 2,5

De bästa VPN: n för Colombia

1. NordVPN

NordVPN servicelogotyp Besök NordVPN

 • Plats: Panama
 • Prissättning: börjar på $ 3,49 / månad
 • Funktioner: Dubbel VPN, en kill switch, DNS-läcksskydd, strikt loggningspolicy, 5500+ servrar

NordVPN är en av de bästa VPN: erna för Colombia, och den sticker ut för sin tillförlitlighet. Det lyckades konsekvent prestera på en hög nivå. NordVPN har vanliga säkerhetsfunktioner som en kill switch och 2048-bitars kryptering, men den har också ytterligare säkerhetsfunktioner som dubbelkryptering.

Ligger i Panama, är det också utanför 5/9/14 Eyes. NordVPN gör det inte’Jag har servrar i Colombia, men det har många servrar som finns i närheten. NordVPN fungerar bra för att blockera geo-begränsat innehåll, vilket är ett annat plus. Sammantaget är NordVPN ett utmärkt val om du’letar efter konsistens.

2. CyberGhost

CyberGhost-servicelogotyp Besök CyberGhost

 • Plats: rumänien
 • Pris: börjar på $ 2,75 / månad
 • Funktioner: en kill-switch, 256-bitars kryptering, en loggningspolicy, 6200+ servrar, 7-dagars gratis provperiod

En annan av de bästa VPN: n för Colombia är CyberGhost. Vi kunde på ett tillförlitligt sätt komma åt innehåll från hela världen i Colombia. Rumänien har starka sekretesslagar, vilket är en bestämd fördel. Vi gillar också hur intuitivt gränssnittet är i sin design. Apparna är enkla att använda och attraktiva. Detta gör det bra för nybörjare.

CyberGhost har över 6200 servrar runt om i världen, inklusive 4 i Colombia. Vi gillar också att de har 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti, liksom en gratis provperiod. Du kan prova det utan risk. Sammantaget är CyberGhost en smart och mycket användbar tjänst, men den är inte’t det billigaste alternativet.

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjänstlogotyp Besök Surfshark

 • Plats: Brittiska Jungfruöarna
 • Pris: börjar på $ 1,99 / månad
 • Funktioner: snabb anslutning för videovisning, obegränsade samtidiga anslutningar, engagemang för integritet och säkerhet

Surfshark VPN är en av de bästa VPN: n för Colombia. Dess appar har ett snyggt och lättanvänt gränssnitt, som ständigt uppdateras och förbättras. Surfshark’s nätverk har servrar i nästan 60 länder och räckvidden verkar växa.

Vad vi gillar med Surfshark är att hastigheterna för varje server var ganska konsekvent vid olika tidpunkter på dagen. Dessutom fungerar denna VPN med macOS-, Windows-, iOS- och Android-enheter och har manuella konfigurationer för olika routrar.

Det finns inga kompromisser för säkerhetssidan av saker, DNS, IPv6 och WebRTC-läckeskydd är inbyggda. Dessutom, med ett företagsregister på Brittiska Jungfruöarna, är denna VPN helt fri från tryck för att överlåta sin serverdata till myndigheterna.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-tjänstlogotyp Besök ExpressVPN

 • Plats: Brittiska Jungfruöarna
 • Pris: börjar på $ 8,32 / månad
 • Funktioner: dödsbrytare, split tunneling, ett VPN-hastighetstest, sekretessskydd och nollkännedom DNS.

Det vi gillar med ExpressVPN är hur snabbt det är. Med sina höga hastigheter är ExpressVPN en av de bästa VPN: n för Colombia. Vi gillar också hur användbart det är att kringgå geografiska begränsningar. Det fungerar bra för att avblockera strömningstjänster som Netflix och Hulu.

ExpressVPN har servrar i 90 olika länder, inklusive Colombia. ExpressVPN har också några av de tyngsta krypteringarna för alla VPN. Beläget på Brittiska Jungfruöarna kan du också känna dig säker på att dina uppgifter hålls privata. De don’t har lagar om datalagring. ExpressVPN är inte’t den billigaste tjänsten, men den är full av fantastiska funktioner och är mycket anpassningsbar. Sammantaget är ExpressVPN ett utmärkt val om du är i Colombia och vill skydda dig mot övervakning.

5. PrivatVPN

PrivatVPN-tjänstlogotyp Besök PrivateVPN

 • Plats: Sverige
 • Pris: börjar på $ 3,82 / månad
 • Funktioner: en noll-loggningspolicy, kryptering med AES-256, allmän wifi-skydd, en dödsbrytare, 6 samtidiga anslutningar

PrivateVPN har servrar i 60 olika länder, men ingen av dem finns i Colombia. Men du kan fortfarande hitta många servrar i närheten. Sverige är ett land som värdesätter integritet, så du gör det inte’t måste oroa dig för att dina data hamnar i fel händer. När det gäller VPN: er är PrivateVPN en av de billigare.

De har också ett stort urval av sekretess- och säkerhetsalternativ, som stark kryptering, ingen loggning och allmän wifi-skydd. Du kan också ansluta upp till sex enheter på en gång, vilket gör det till ett utmärkt val om du’reser. Sammantaget är det en av de bästa VPN: n för Colombia, särskilt om du vill ha ett värde.

6. IPVanish

IPVanish servicelogotyp Besök IPVanish

 • Plats: USA
 • Pris: börjar på $ 6,49 / månad
 • Funktioner: en kill-switch, en policy som inte loggar, wifi-skydd, 256-bitars AES-kryptering, 24/7 kundtjänst

Platsen är inte’Det är bäst eftersom USA inte gör det’t har mest respekt för integritet. IPVanish är dock fortfarande en av de bästa VPN: n för Colombia. De har de viktigaste säkerhetsfunktionerna vi letar efter, som en kill switch och 256-bitars AES-kryptering. För priset var hastigheterna högre än vi väntat oss.

Vi gillar också att de har en loggningspolicy. IPVanish arbetade för att kringgå mycket geografiskt begränsat innehåll, men vi hade problem med att blockera Netflix. Trots några av negativerna är IPVanish en högpresterande VPN som erbjuder en hel del säkerhet. Vi gillar också priset.

7. VyprVPN

VyprVPN servicelogotyp Besök VyprVPN

 • Plats: schweiz
 • Pris: börjar på $ 2,5 / månad
 • Funktioner: DNS med nollkännedom, ingen loggningspolicy, offentligt wifi-skydd, AES-256-krypteringsnyckel

Liksom Sverige är Schweiz ett land i Europa med bättre sekretesslagar än de flesta europeiska länder. VyprVPN har ett användbart protokoll som heter Chameleon som erbjuder ett extra krypteringslager. Detta är bra om du’försöker hålla sig anonym. Den största nackdelen med VyprVPN är att det inte gjorde det’låt oss låsa upp allt begränsat innehåll som vi ville ha. Det fungerar bäst för att få tillgång till USA-begränsat innehåll. VyprVPN är också relativt billigt. Mobilapparna är enkla att installera och lätta att använda, vilket vi uppskattar. Sammantaget anser vi att det är en av de bästa VPN: n för Colombia för priset.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1