Bästa VPN för Iran år 2020


Sedan det föddes i ’90-talet, cirka 90% av iranierna har fått tillgång till datorer och internet. Tyvärr innebär stora censurbegränsningar att internetanvändare inte får tillgång till användbart innehåll över hela världen. Redan 2012 var ungefär en tredjedel av webbplatserna på internet inte tillgängliga för iranier, inklusive YouTube, Facebook, Twitter och Google Plus.

Du behöver ett virtuellt privat nätverk (VPN) för att avblockera inte bara de ovannämnda webbplatserna, utan också Netflix, för att skydda data på din smartphone och för att sluta stega. En VPN-tjänst av högsta kvalitet ändrar din IP-adress till en icke-iransk tjänst, vilket säkerställer att din aktivitet inte är’t konstgjort långsammare eller blockerad.

Om du’om du bor i Iran och regelbundet får tillgång till onlineinnehåll kommer du att känna till följande krav när det gäller att välja det bästa VPN:

  • Online-säkerhet är en mycket verklig oro.
  • den’är viktigt för att skydda din online identitet.
  • Skydd mot hackerattacker, skadlig programvara, identitetsstöld med mera är viktigt.
  • En VPN som är hög hastighet är viktig.
  • Bra priser och värde för pengarna.
  • Ligger utanför alliansen med 14 ögon (övervakningsgrupp av länder som övervakar tillgång till internet.)

Här är de bästa för jobbet.

Ingen tid att läsa? Här är våra bästa VPN: er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Cyberghost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1.994. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. PrivateVPN5.PrivateVPN 3.8 $ 3,826. VyprVPN6.VyprVPN 2.5 $ 2,57. PureVPN7.PureVPN ‣ $ 1,32

1. NordVPN

NordVPN servicelogotyp Besök NordVPN

NordVPN är ojämnt i sin topplass som den bästa VPN för tittare i Iran.

Plats: Panama
Prissättning: börjar på $ 3,49 / månad
Funktioner: stor säkerhet, hastigheter, serverlista, strömning och support

För närvarande underhåller NordVPN över 5500 servrar i 58 olika länder, och detta expanderar alltid, vilket gör att användare kan komma åt en snabb anslutning.

Prenumeranter kan dra nytta av specialservrar för exklusiva sekretessfunktioner som dubbelkryptering, lök över VPN-routing och DDoS-skydd. Det kanske inte är perfekt om du är en torrentanvändare, så se till att du kan få en pålitlig anslutning eller få återbetalning.

2. CyberGhost

CyberGhost-servicelogotyp Besök CyberGhost

Plats: Rumänien
Prissättning: börjar på $ 2,75 / månad
Funktioner: stor säkerhet, serverlista, strömning och support

CyberGhost har sin signatur 256 AES-kryptering plus en noll-loggningspolicy för trafik, tidsstämplar och IP-adress, som alla ger ett extra lager av säkerhet. DNS-läckskydd och dödsbrytare innebär att din identitet inte kan upptäckas.

Anslutningarna går snabbt runt om i världen tack vare ett stort nätverk av noder och 6200 servrar i över 90 länder.

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjänstlogotyp Besök Surfshark

Plats: Brittiska Jungfruöarna
Prissättning: börjar på $ 1,99 / månad
Funktioner: obegränsade anslutningar, stor säkerhet, stealth-läge, strömmande stöd

Surfshark VPN är billigt och starkt och erbjuder obegränsade samtidiga anslutningar per konto. Tjänsten använder okrossbar AES-256-kryptering, har en stark killbrytare och kraftfulla antikensurfunktioner i form av Camouflage Mode och No Borders Mode.

Denna relativa nykomling i VPN-utrymmet har ett formidabelt nätverk på 1000+ servrar i över 60 länder. Detta inkluderar tre länder i Mellanöstern.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-tjänstlogotyp Besök ExpressVPN

Plats: Brittiska Jungfruöarna
Prissättning: börjar på $ 8,32 / månad
Funktioner: stor säkerhet, hastigheter, serverlista, strömning och support

ExpressVPN har anpassad mjukvara och appar som är kompatibla med Windows, Mac, Linux, Android och iOS. ExpressVPN finns i 90+ ​​olika länder. Tillgång till Netflix, Bitcoin-betalningar och undvika Kinas stora brandvägg!

Anslutningar med Express VPN är snabb anslutning oavsett var du är eller var du behöver en virtuell IP-adress. En stark 256-bitars AES-kryptering ger integritet. Trafikpolicyn för noll-loggning av trafik skyddar DNS-förfrågningar och IP-adresser. DNS-läckskydd och dödsbrytare och ett inbyggt hastighetstest säkerställer de snabbaste hastigheterna. Det enda verkliga negativa - det’är ganska dyr och inte’t har ett stealth-läge.

5. PrivatVPN

PrivatVPN-tjänstlogotyp Besök PrivateVPN

Plats: Sverige
Prissättning: börjar på $ 3,82 / månad
Funktioner: Underhåller snabba servrar och utmärkt åtkomst till Netflix-strömmar.

Även om PrivateVPN saknar vissa funktioner som tillhandahålls av andra VPN, har det fortfarande mycket starka säkerhetsåtgärder.

PrivateVPN är utmärkt för grundläggande, dagliga aktiviteter, tillgång till Netflix över hela världen, åtkomst till Hulu och användarvänliga funktioner. Det erbjuder bra hastigheter, men mobilappar är inte lika spännande som med vissa VPN: er, och det finns några extra funktioner.

6. VyprVPN

VyprVPN servicelogotyp Besök VyprVPN

Plats: Schweiz
Prissättning: börjar på $ 2,5 / månad
Funktioner: stor säkerhet, serverlista, hastigheter och support

VyprVPN äger och driver 700+ servrar i 70+ olika länder, vilket innebär att en tredje part aldrig får åtkomst till dina personuppgifter - VyprVPN behåller full kontroll över all hårdvara / mjukvara.

Denna VPN erbjuder 256-bitars AES-kryptering, DNS-läcksskydd, en automatisk kill-switch och en noll-loggningspolicy för trafik. Signatur “Kameleonteknik” täcker datapaket i ett extra lager och se till att metadata förblir dolda. På detta sätt inaktiveras djup paketinspektion. VyprVPN kan enkelt bryta igenom censurväggar i Kina, Ryssland och Iran. Netflix-åtkomst är utmärkt; det finns dock ofta en fördröjning när du ansluter och kopplar bort till servrar.

7. PureVPN

PureVPN servicelogotyp Besök PureVPN

Plats: Hong Kong
Prissättning: börjar på $ 1,32 / månad
Funktioner: Om du behöver VPN-skydd och ytterligare säkerhetsfunktioner online är PureVPN den idealiska lösningen.

Det finns inga extra nedladdningar eller prenumerationsavgifter för detta extra lager. Virusskydd, en malware-sköld, appblockering och DNS-filter filtreras i ett enda prenumeration.

PureVPN har ett nätverk med mer än 2 000 servrar i 140+ länder över hela världen. Säkerhet tillhandahålls genom 256-bitars kryptering och en noll-loggningspolicy, DNS-läckskydd och en automatisk kill-switch slutför paketet.

Kan jag använda gratis VPN i Iran?


den’Det är viktigt att notera att du generellt får det du betalar för när du väljer en gratis VPN-tjänst. Dessa företag kan inte lita på din säkerhet och identitet online.

Eftersom inga pengar byter hand med den här typen av VPN, håller leverantörer sina servrar online genom att annonsera - detta sätts in i din webbläsare och data samlas in utan din vetskap eller samtycke. Ibland säljs denna information till tredje part.

Gratis VPN-leverantörer rekommenderas helt enkelt inte om du vill behålla din integritet och internetsäkerhet.

Om du’är du i Iran, vilka av dessa VPN har du använt tidigare? Missade vi några fantastiska VPN: er för Iran? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 55