Bästa VPN för spel 2020


Bästa VPN för spel

VPN har blivit populära bland spelare eftersom de hjälper till att få åtkomst till de geobegränsade spel och servrar. VPN kan också minska latens eller ping, vilket är särskilt viktigt när du spelar Fortnite, League of Legends eller något annat spel där reaktionstiden ofta skiljer vinnare från förlorare.

Men vilken typ av VPN-spel bör du välja för den bästa upplevelsen?

Tja, det bör erbjuda en låg ping för snabba reaktioner, bra hastighet, gott om servrar nära din plats, säkerhet funktioner för att minimera DDoS-risker och förhoppningsvis, spelkonsolstöd. Sist men inte minst - överväga pris så du inte’Jag måste lita på Humble Bundles.

Utan vidare är här de fem bästa VPN: n för spel 2020.

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Cyberghost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1.994. PrivateVPN4.PrivateVPN 3.8 $ 3,825. ExpressVPN5.ExpressVPN ‣ $ 8,32

De 5 bästa VPN: n för spel

1. NordVPN - säkraste VPN för spel

NordVPN - säkraste VPN för logotypen för speltjänster Besök NordVPN

 • Ping - 41 ms

NordVPN är en bra VPN för spel. Förutom att vara en av de snabbaste tjänsterna, erbjuder det också enastående säkerhet och integritet. Detta är särskilt viktigt för spelare som vill se till att de gör det’är säker mot DDoS-attacker och liknande problem som spelare möter.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos NordVPN är dess serverflotta. Den består av 5500+ servrar i mer än 58 länder och tillåter bra anslutning över hela världen. NordVPN har också alla verktyg för att kringgå Great Firewall of China, vilket gör det till ett perfekt val för spelare i landet.

Klienten är snyggt designad och enkel att använda och markerar alla tillgängliga anslutningar på en enorm världskarta. Och om du upplever några problem, NordVPN’s responsiva 24/7 supportteam vann’t lämna dig i fred. En av dem kan vara att ställa in VPN på din router som där’är ingen dedicerad app för det.

Fördelar

 • Enorm serverlista (5500+ servrar i 58 länder)
 • Billigt - börjar på $ 3,49 / månad
 • Den säkraste VPN: n
 • Utmärkt för strömmande och strömmande
 • Perfekt för Kina och andra begränsade länder

Nackdelar

 • Ingen router-app

2. CyberGhost - spelande VPN med den största serverflottan

CyberGhost - spel-VPN med den största logotypen för serverparken Besök CyberGhost

 • Ping - 47 ms

När det gäller global täckning slår ingen annan VPN-spel CyberGhost. Denna leverantör kan skryta med över 6200 servrar i mer än 90 länder för en oöverträffad global spridning. Hastigheterna är höga, och pingen är tillräckligt låga för att namnge CyberGhost som en av de bästa VPN: n för spel.

Du bör känna dig säker mot DDoS-attacker och andra spelproblem med denna VPN som ger kryptering av militär kvalitet, läckskydd och en kill switch.

CyberGhost har smarta appar med många anpassningsalternativ för alla större plattformar och sedan några. Det avlägsnar också Netflix och tillåter P2P och strömning enkelt. En 24-timmars livechattkundsupportagent är hjälpsamma och snabba att svara.

Denna VPN har riktigt billiga 2-åriga och 3-åriga planer, men de kortare faller i linje med NordVPN, som har lite mer att erbjuda sina användare, inklusive spelare.

Fördelar

 • En stor flotta snabba servrar
 • Stor säkerhet och integritet
 • Mycket prisvärd - börjar på $ 2,75 / månad
 • Bra för streaming och P2P
 • 7 samtidiga anslutningar
 • Gratis prov

Nackdelar

 • Inte perfekt för spelare i Kina

3. Surfshark - obegränsade enheter för mindre än $ 2

Surfshark - obegränsade enheter för mindre än $ 2 servicelogotyp Besök Surfshark

 • Ping - 48 ms

Surfshark gör bra resultat i våra latenttest, vilket gör det till det bästa VPN-spelet för spelare. Dess serverflotta på mer än 1000 i över 60 länder kan se blygsam ut jämfört med konkurrensen, men hastigheterna har ständigt förbättrats. Vad’s mer, det finns inga enhetsgränser, så att du kan använda den på alla dina enheter.

Surfshark VPN tillhandahåller fantastiska säkerhetsfunktioner för spelentusiaster: kryptering av banker, skydd från alla typer av läckor och Camouflage- och NoBorder-lägen för att hjälpa till mot tuffa censuråtgärder online. Alla dessa funktioner gör Surfshark till ett bra val, inte bara för spel utan också streaming och torrenting.

Oväntat gör Surfshark inte’t debiterar så mycket för ett konto med ett obegränsat antal samtidiga anslutningar. Priserna börjar endast på $ 1,99 / månad, vilket gör det till ett av de bästa VPN-erbjudanden som finns tillgängliga.

Fördelar

 • Obegränsade samtidiga anslutningar
 • Mycket billigt - börjar på $ 1,99 / månad
 • Avblockerar Netflix från flera länder
 • Tillåter strömning på alla servrar
 • Gratis prov
 • SmartDNS-konfiguration för spelkonsoler

Nackdelar

 • Svag självhjälpsdel

4. PrivateVPN - det billigaste VPN-spelet

PrivateVPN - den billigaste VPN för logotypen för speltjänster Besök PrivateVPN

 • Ping - 52 ms

Med endast 150+ servrar i över 60 länder är PrivateVPN fortfarande en av de bästa VPN-spel som finns. Genom att köpa internetkapacitet direkt från leverantören av IP-transitering, förbigår denna tjänst värdföretag och andra medelmän för att erbjuda bra hastigheter och låg ping - precis vad spelarna behöver.

Från säkerhetssynpunkt använder denna VPN AES-256-kryptering, OpenVPN- och IKEv2-protokoll och en inbyggd kill-switch - mer än tillräckligt för säkert spel.

PrivateVPN är också bra för andra typer av underhållning - det tillåter P2P och avblockerar Netflix, Amazon Prime, Hulu och andra streamingplattformar. Den har också appar för Windows, macOS, Android, iOS och stöder ett gäng routrar. Att installera PrivateVPN på en kommer att skydda alla dina enheter, inklusive spelkonsoler.

Här kommer den bästa delen - PrivateVPN är den billigaste VPN-spelet.

Fördelar

 • Snabba servrar med låg ping
 • Den billigaste VPN-spelet - från $ 3,82 / månad
 • Avblockerar Netflix
 • Tillåter strömning
 • Gratis prov

Nackdelar

 • Live chatten går långsamt
 • Ingen kundtjänst dygnet runt

5. ExpressVPN - bästa VPN för övergripande spel

ExpressVPN - bästa övergripande logotyp för VPN-tjänster för spel Besök ExpressVPN

 • Ping - 38 ms

ExpressVPN är bland de bästa VPN-tjänsterna för spel: det ger utmärkta hastigheter och låg latens, vilket framgår av våra testresultat. Med över 3000 servrar distribuerade i mer än 90 länder är ExpressVPN ett idealiskt val för spelare från olika platser, även i Kina.

ExpressVPN har kryptering av militär kvalitet, har inga kända DNS- eller IPv6-läckor och stöder OpenVPN- och IKEv2-anslutningsprotokoll. Vad’Dessutom tillhandahåller det en kill switch som automatiskt avslutar din anslutning om VPN misslyckas, vilket hindrar din IP från att bli exponerad.

Det finns enkla att använda appar för alla större plattformar, samt MediaStreamer (SmartDNS) -konfigurer för Xbox, PlayStation och Switch-konsoler. ExpressVPN tillåter också strömning och kommer också att blockera Netflix tillsammans med andra strömningstjänster. Den enda nackdelen? Ett något brant pris.

Fördelar

 • Utmärkt hastighet och ping
 • Bra serverlista (3000+ servrar i 90+ ​​länder)
 • Ger säkerhet och integritet
 • Avblockerar Netflix
 • Tillåter P2P-trafik på alla servrar
 • SmartDNS-konfiguration för Xbox, PlayStation och Switch

Nackdelar

 • Ganska dyr - börjar på $ 8,32 / månad
 • Nej “stealth-protokoll”

Genomsnittliga ping-poäng för bästa VPN-spel

Eftersom latens är den viktigaste faktorn för alla spelare, mätte vi den genomsnittliga pingen i ms för våra bästa VPN-spel medan vi är anslutna till en närliggande server.

Här är resultaten:

5 bästa gaming vpns - ping-diagram

Saker att tänka på när du väljer det bästa VPN-spelet

Efter fördröjningen kommer anslutningshastigheten som nästa avgörande funktion i en spel-VPN. Vissa leverantörer kan erbjuda bra hastigheter med en liten serverflotta (PrivateVPN), medan andra väljer att vinna efter antal (CyberGhost). Alla fem VPN som vi rekommenderar är tillräckligt snabba för att spela online och erbjuder mer än 50 länder att välja mellan, men om du befinner dig på en avlägsen plats som’s inte på serverlistan, då är ExpressVPN din säkraste insats.

Ur säkerhetssynpunkt bör en bra spel-VPN skydda dig mot DDoS-attacker. Alla tjänster ovan kan göra det, men de som söker maximal säkerhet bör inte välja något annat än NordVPN. Denna tjänst anses vara världens säkraste VPN.

Vissa spelare kan behöva en VPN för att avblockera servrar i andra länder eller spela spel som ska släppas på sin plats. Sådana metoder kan kränka spelet’s eller spelplattform’s Användarvillkor, vilket kan leda till förbud eller till och med böter. Lyckligtvis kan en VPN som inte loggar utan läckor dölja din verkliga IP-adress och identitet.

Det kan finnas tillfällen då en spelarserver kommer att upptäcka att du’använder du ett VPN, även om det är det bästa. I sådana fall kan du försöka få en statisk IP som vanligtvis löser problemet. CyberGhost VPN erbjuder en för $ 5 / månad.

Du kanske också är intresserad av att skydda din spelkonsol. Detta kan göras genom att installera ett VPN på din router, men vissa tjänster ger SmartDNS-skydd. Surfshark VPN fungerar med Xbox och PlayStation, medan ExpressVPN, vår bästa gaming-VPN, också stöder Nintendo Switch.

Slutligen rekommenderar vi att du väljer ett VPN för spel som har en livechatt dygnet runt. där’är inget värre än att redo att spela och se en skärm för anslutningsfel. Kundtjänst kan ofta hjälpa till att lindra sådana smärtor, och alla VPN på listan, med undantag för PrivateVPN, erbjuder sådan hjälp.

Gratis VPN för spel

Även om det finns några gratis VPN som faktiskt är bra, kan vi inte rekommendera någon av dem på grund av två skäl - begränsad månatlig bandbredd och serverval. Medan vissa spelare kanske kan leva med en, vanligtvis kommer dessa begränsningar samman. Men om du’Med en riktigt snäv budget är dessa tjänster nedan ditt enda hopp om att vara tillbaka online.

ProtonVPN är det bästa gratis VPN-spelet för spel eftersom det inte har någon bandbreddgräns och ingen loggpolicy. Det har inte heller några annonser som kan visas mitt i en uppvärmd stridsroman. På nackdelen finns det bara tre länder (USA, Nederländerna, Japan) att välja mellan, så om du’Re ligger någonstans långt borta, troligen kommer fördröjningen att bli för mycket.

Om du’är en mindre ivrig spelare på nätet, Windscribe’s gratis VPN kan också vara en bra idé. Denna tjänst har 13 länder och ger dig samma säkerhetsfunktioner som en premiumversion har. Tyvärr där’är en 10 GB månadsvis datagräns, och hastigheterna kanske inte är tillräckligt bra för spel.

Slutsats

Förhoppningsvis hjälper vår Topp 5-lista dig att välja den bästa VPN-spelet. Det är inte på något sätt ett definitivt eftersom tjänsterna uppdateras hela tiden. Därför vi’Jag kommer tillbaka till den här listan i framtiden med nya pingtester för att ge dig den bästa VPN för spel för 2020. Håll dig uppdaterad och håll dig skyddad!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 12

map