Bästa VPN för streaming 2020


Bästa VPN för strömning 2019

Vi älskar att internet har gett oss möjligheten att titta på alla filmer eller TV-program oavsett hur gammal eller ny den är. Tills vi stöter på geo-blockering och förhindrar oss från att komma åt vår favoritströmningswebbplats. Lyckligtvis kan du få ett VPN för strömning och kringgå dessa hinder.

Vill du komma åt Netflix USA och dess enorma bibliotek med filmer och TV-serier? Eller kanske du’Är du en UK-utstationerare som saknar BBC? Dessa tjänster kommer att lösa alla dessa problem för dig.

Med din sinnesfrid och online-säkerhet i åtanke testade vi hundratals VPN: er. Endast de mest ansedda kommer att rekommenderas för dina strömningsbehov. Vi granskade alla viktiga aspekter av VPN: er så att du kan göra det bästa valet som möjligt. Här’det vi tittade på:

 • säkerhet
 • Hastighet
 • Prissättning
 • Tillgång i Kina
 • Torrent och Netflix-åtkomst

Välj ett av våra rekommenderade VPN: er för att säkert streama alla dina favoritprogram.

Ingen tid att läsa? Här är våra bästa VPN: er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. PrivateVPN3.PrivateVPN 3.8 $ 3,824. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. Cyberghost5.CyberGhost ‣ $ 2,75

1. NordVPN

NordVPN servicelogotyp Besök NordVPN

 • 1 månad - $ 11,95 / månad
 • 1 år - $ 6,99 / månad
 • 2 år - $ 4,99 / månad
 • 3 år - $ 3,49 / månad
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

NordVPN har visat sig vara en förstklassig tjänst utan problem eller krångel. Det finns 5500+ servrar i 58 länder runt världen. Dessutom är kunderna nöjda med att servrarna erbjuder hög bandbredd hela tiden.

Denna tjänst har också många användningsområden. Till exempel, NordVPN erbjuder SmartPlay - ett verktyg som hjälper användare att enkelt ansluta till Netflix. Denna VPN är bra för större hushåll eftersom den tillåter upp till sex samtidiga anslutningar.

När det gäller säkerhet använder de kryptering av militär kvalitet, och klienten har en inbyggd kill-switch. Dessutom finns det oas’Det har varit några problem med dataläckning. Medan NordVPN behåller minimala loggar är de inte’t ansluten till specifika användare. Företaget är registrerat i Panama, långt ifrån de nyfikna ögonen från Five Eyes intelligensallians. Detta är en annan anledning till att NordVPN är så väl betrodd.

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjänstlogotyp Besök Surfshark

 • 1 månad - $ 11,95 / månad
 • 1-år - $ 5,99 / månad
 • 2-årig - $ 1,99 / månad

Surfshark VPN har ett antal fördelar jämfört med tävlingen. För det första har det stort värde för pengarna, särskilt med tanke på att en prenumeration gör att du kan använda den på ett oändligt antal enheter. För det andra erbjuder det fantastiska hastigheter i hela nätverket.

På tal om det senare kan Surfshark ha ett mindre nätverk än vissa på den här listan, men 1000+ servrar i 60+ länderna är fortfarande otroliga.

Utanför hastighet och kostnadseffektivitet erbjuder Surfshark också en hel del säkerhet. AES-256-kryptering i militär kvalitet, en kill-switch och avancerade anticensurfunktioner som Camouflage Mode gör det bra för dem som vill ta tillbaka sin integritet.

3. PrivatVPN

PrivatVPN-tjänstlogotyp Besök PrivateVPN

 • 1 månad - 7,67 $ / månad
 • 3 månader - $ 4,88 / månad
 • 13 månader - $ 3,82 / månad
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

PrivateVPN har 150+ servrar, men de är spridda över 60 länder. De är också ett av de billigare alternativen för användare som väljer det årliga fakturapaketet.

Företaget erbjuder sex samtidiga anslutningar och erbjuder en del av prestandan på marknaden. Detta är perfekt för hushåll med stora familjer där människor tittar på program på olika enheter. den’är också ett bra alternativ för nya VPN-användare.

PrivateVPN är kompatibel på flera plattformar. De har faktiskt separata dedikerade klienter för Windows, Mac OS, iOS och Android-enheter. PrivateVPN kan användas i Kina och fungerar med en mängd olika geo-begränsade streamingwebbplatser inklusive Netflix, BBC iPlayer.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-tjänstlogotyp Besök ExpressVPN

 • 1 månad - $ 12,95 / månad
 • 6 månader - $ 9,99 / månad
 • 1 år - $ 8,32 / månad
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

ExpressVPN är exceptionellt pålitligt och gränssnittet är oerhört användarvänligt. Detta gör det till ett utmärkt alternativ för personer som inte använder sig av ett VPN.

Den här tjänsten har en anständigt stor serverpark med 3000+ servrar i 90+ ​​länder. Dessutom har ExpressVPN lyckats smyga runt den stora brandväggen i Kina. Det fungerar troligtvis också i andra restriktiva länder.

När det gäller säkerhet använder den AES-256-kryptering för att skydda kunddata. Som alla VPN som är värda deras salt, klienten har en kill switch vilket stänger av din internetanslutning i händelse av att du kopplas bort från VPN. Hittills har de tillflyktsort’Det hade några problem med IPv6- eller DNS-läckor.

Den enda nackdelen med ExpressVPN är att de’prissätter högre än andra på marknaden och tillåter färre samtidiga anslutningar än deras konkurrenter.

5. CyberGhost

CyberGhost-servicelogotyp Besök CyberGhost

 • 1 månad - $ 12,99 / månad
 • 1 år - $ 5,99 / månad
 • 2 år - $ 3,69 / månad
 • 3 år - $ 2,75 / månad
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

Har du någonsin velat spåra internet? Nej? Du bör fortfarande kolla in CyberGhost VPN. Med 20 miljoner registrerade användare vet du att den här VPN-tjänsteleverantören måste göra något rätt. Företaget har en måttligt stor samling av servrar med 6200+ servrar i 90+ ​​länder.

En av våra favorit saker med denna VPN är att även utan att vara medlem kan du besöka deras webbplats och se antalet servrar de har i varje land och hur många som är anslutna till dem. Du kan välja servrar som är mindre upptagna och därför snabbare.

När det gäller säkerhet skyddar CyberGhost sina kunder genom att använda AES-256-kryptering tillsammans med SHA-384-hashverifiering - en bra krypteringsstandard.

Domen om bästa VPN för streaming

Det finns några prisvärda topp-line VPN-tjänster där ute idag, även om vissa människor kan frestas att gå med gratisversioner. Tänk på att gratisversioner kanske inte strömmar bra och kanske inte kan kringgå webbplatser som är blockerade i geobegränsade områden. Således kan det vara problem med att visa webbplatser som Netflix när du använder en gratis VPN-tjänst.

Applikationerna är i allmänhet enkla att installera för de betalda VPN-webbplatser som vi har granskat. Webbplatserna har ett stort antal servrar för att förhindra överbelastning. Dessutom tillåter många av dessa tjänster att ansluta mer än en enhet åt gången. Detta är perfekt när det finns flera personer i ett hushåll som vill se olika program. Alla VPN-tjänster vi rekommenderar använder stark kryptering för att skydda din integritet och data från nyfikna ögon. För ett rimligt pris kan du och din familj säkert njuta av dina favoritprogram.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 35 =