Bästa VPN för Tor Browser 2020


Tor startade 2002 och är en webbläsare som förbättrar din integritet online genom att tillämpa kryptering och dirigera trafiken genom en serie reläer. I grund och botten betyder det att det är mindre troligt att regeringen eller din Internetleverantör kommer att kunna snopa in på din internetaktivitet.

Tor-webbläsaren och ett VPN kommer att gå hand i hand med varandra om du’du vill förbättra din anonymitet och integritet samtidigt. Med tanke på detta kommer följande artikel att undersöka vilken som är den bästa VPN för Tor. Så, utan någon annan anledning - låt’s kommer till det!

Ingen tid att läsa? Här är våra bästa VPN: er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. PrivateVPN3.PrivateVPN 3.8 $ 3,824. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. Cyberghost5.CyberGhost ‣ $ 2,75

Topp 5 bästa VPN för Tor Browser

1. NordVPN

NordVPN servicelogotyp Besök NordVPN

NordVPN är verkligen en bra VPN att para med Tor. Komplett med lök-servrar, stark säkerhet, Bitcoin-betalning och en loggpolicy kan de med integritetsfrågor säkert göra det’Det går fel med den här VPN: n.

Finns på alla stora plattformar, NordVPN har specialiserade servrar som är förkonfigurerade för Onion via VPN. I huvudsak detta omdirigerar automatiskt webbtrafik genom Tor-nätverket efter att det har skickats via VPN. Det betyder att du är det’t begränsad till att använda Tor-webbläsaren ensam - du har friheten att använda andra appar.

Du kan överväga att använda detta VPN med Tor om du har en budget, eftersom du kan hämta ett prenumeration från bara $ 3.49 per månad om du väljer ett långsiktigt alternativ. Detta kan hjälpa dig att spara mycket pengar på lång sikt.

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjänstlogotyp Besök Surfshark

Surfshark VPN har ett antal saker som det går som en VPN att använda med Tor. För det första, det’är snabbt, vilket är viktigt med tanke på den betydande avmattningen du får från Tor - en notorisk långsam tjänst.

För det andra är Surfshark en av de rikaste VPN: n när det gäller säkerhetsfunktioner. Inte bara har den standardkrypterings- och dödsbrytaren för militär kvalitet, utan den har också har ett antal avancerade verktyg för att maximera ditt skydd. Exempelvis erbjuder Surfshark multi-hop (kedja VPN-servrar), No-border-läge och en fantastisk split tunneling-funktion (WhiteLister).

Slutligen är detta en mycket billig VPN för vad den erbjuder - väl värt investeringen.

3. PrivatVPN

PrivatVPN-tjänstlogotyp Besök PrivateVPN

Tillåter en process som kallas VPN över Tor, är PrivateVPN ett utmärkt alternativ för parning med PrivateVPN och till och med innehåller en praktisk guide om hur du kan komma igång med denna process. I grund och botten gör detta att du kan komma runt begränsningar som vissa webbplatser har för att blockera användningen av Tor.

Med bara ett prenumeration, du har möjlighet att använda upp till sex samtidiga anslutningar. Detta är bra för dem som har flera enheter. Finns från så lite som $ 3,82 per månad, denna VPN vann verkligen’t bryta banken. Vad’s mer, du’Jag kommer att kunna njuta av sådana fördelar som utmärkt säkerhet och hastigheter, en loggfri policy och en 30-dagars återbetalningsgaranti.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-tjänstlogotyp Besök ExpressVPN

ExpressVPN är utan tvekan en av de bästa tillgängliga VPN: n i världen just nu.

ExpressVPN är snabbt och säkert och ger tillgång till en mängd servrar som är spridda över många länder runt om i världen. Utmärkta hastigheter kan också uppnås med just detta VPN, vilket gör det en stor investering för dem som verkligen värderar sin integritet.

Vad’Dessutom lanserade företaget nyligen en .onion-version av deras webbplats, och de accepterar till och med Bitcoin som betalningsmetod. Allt detta plus banbrytande kryptering gör det till en icke-brainer för dem som söker en bra allrounder. Kom bara ihåg att det kommer till en högre månadskostnad än de flesta andra VPN, eftersom priserna börjar från $ 8,32 per månad.

5. CyberGhost

CyberGhost-servicelogotyp Besök CyberGhost

Ger tillgång till servrar i över 90 länder, CyberGhost säkert levererar när det gäller prestanda, överkomliga priser och säkerhet. Totalt finns det över 6200 servrar vilket betyder dig’det är verkligen inte brist på alternativ. den’är kompatibel med Tor och en av de bästa att koppla ihop med webbläsaren - särskilt när det gäller säkerhet.

Stödjer P2P-nätverk och har en dedikerad torrentprofil, de som letar efter den perfekta blandningen mellan integritet och anonymitet har säkert vunnit’t bli besviken över CyberGhost. En 45-dagars återbetalningsgaranti ger dig friheten att byta till en annan leverantör om den inte gör det’T lever helt upp till dina förväntningar.

Slutsats

Nu när du’har upptäckt vilket som är den bästa VPN för Tor webbläsare, du’Jag ska vara utrustad med den kunskap som behövs för att verkligen förbättra din online säkerhet och integritet. Beroende på dina specifika behov och budget finns det många alternativ du kan välja mellan.

Möjligheterna att ta din integritet och anonymitet till en helt ny nivå är verkligen oändliga när du kombinerar Tor med ett VPN. Var och en av våra topp fem utmanare för bästa Tor VPN är verkligen bra alternativ för dig att överväga. Så allt detta’Det som finns kvar är för dig att fatta ditt beslut och säker och anonym surfning kommer att vara ditt för att ta!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 43