Bästa VPN för Xbox One år 2020


Använder du din Xbox One-konsol för att strömma TV eller filmer? Surfar du på nätet, bokar flyg och köper produkter från globala leverantörer av e-handel? Eller betalar du regelbundet för nedladdningar från digitala marknadsplatser och får den irriterande känslan av dig’betalar för mycket?

I så fall är det vägen att installera ett VPN för Xbox. Men inte alla VPN: er har uppgiften. Vissa ger knappt något skydd alls. Så vi’Vi har satt ihop en snabbguide till de bästa Xbox One VPN: erna. Följ våra råd och dig’Jag låser upp XboxX-systemets fulla potential.

Ingen tid att läsa? Här är våra bästa VPN: er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. pris1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Cyberghost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1.994. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.32

Rekommenderade VPN: er för Xbox One-användare

1. NordVPN

Besök NordVPN NordVPN NordVPN VPNpro-betyg: 9,6 / 10NordVPN-leverantör

NordVPN

VPNpro betyg: 9,6 / 10

Besök NordVPN ▸

Baserat i Panama är NordVPN snabbt, har tusentals servrar runt om i världen, och har en obemärkt post när det gäller kundens integritet. Medan det inte gör det’Om du inte erbjuder en specialiserad Xbox-VPN kan du enkelt installera NordVPN på din router helhetsskydd för alla enheter i hemmet.

2. CyberGhost

Besök CyberGhost Cyberghost CyberGhost VPNpro-betyg: 9.1 / 10CyberGhost-leverantör

Cyberghost

VPNpro-betyg: 8,4 / 10

Besök CyberGhost ▸

Prisvärd, enkel att använda och erbjuder mycket kraftiga hastigheter, Rumänien’s CyberGhost är definitivt en elit VPN för Xbox One-konsoler. Det har ett bra resultat när vi besegrade geo-blockerare, upplever knappast någonsin några störningar, och erbjuder starkt DDOS-skydd, så det’är gynnade av många spelare. Och det vann’t låter dig hänga utan VPN-täckning precis när du behöver det.

3. Surfshark VPN

Besök Surfshark Surfshark VPN Surfshark VPN VPNpro-betyg: 9,0 / 10

Mycket billigt, mycket snabbt och mycket säkert - finns det mer att fråga från Surfshark VPN? den stöder routrar och spelkonsoler, så att använda den tillsammans med din Xbox One bör inte’t vara ett problem. Dessutom är Surfshark perfekt för att avblockera Netflix och andra streamingplattformar.

4. ExpressVPN

Besök ExpressVPN ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-betyg: 9,3 / 10ExpressVPN-leverantör

ExpressVPN

VPNpro-betyg: 9,6 / 10

Besök ExpressVPN ▸

En av snabbaste och mest pålitliga VPN: er på planeten kan ExpressVPN läggas till i din hem router och vinna’t släpp Xbox-användare. Funktioner som obegränsad streaming, globala servrar och MediaStreamer-tillägget gör det ett bra alternativ för spelare och filmfans.

Varför skulle du behöva ett VPN för Xbox-konsoler?

Virtuella privata nätverk tillhandahåller en blandning av kryptering och anonymisering. De låser in de data du skickar, vilket gör dem osynliga för externa observatörer, och de tilldelar dig en anonym IP-adress som placerar dig nästan var som helst i världen. Men varför är dessa funktioner användbara för Xbox One-ägare?

Det kanske inte verkar uppenbart på ytan, men det finns faktiskt några stora skäl att installera en VPN för XboxOne.

Till att börja med är Xbox-konsoler mer än bara spelmaskiner. De används rutinmässigt för att få tillgång till strömningstjänster som Netflix och det enorma kanalbiblioteket som finns på Kodi.

Om du’har någonsin stött på de geoblock som Netflix infört, du’Jag uppskattar hur irriterande de kan vara. Varför ska abonnenter nekas tillgång till plattformen’s fullständiga arkiv med TV-program eller filmer, bara på grund av var de bor? Med ett VPN kan du enkelt arbeta runt de geo-blocken.

Och om du använder Kodi eller liknande appar kan du använda en VPN för att skydda dina streamingvanor. Vad du än tittar, från filmer till sport, om dina data är krypterade, där’är inget enkelt sätt att ta reda på vad du tittar på.

Det finns också några stora skäl för spelare att använda ett VPN. Onlinenedladdningar på plattformar som Xbox Live kan variera i pris från land till land, och med ett VPN kan du shoppa runt. Du kanske blir förvånad över hur billiga spel är i Australien, jämfört med Michigan.

VPN är också kända för att hjälpa till mot DDOS-attacker - ett av de vanligaste problemen på multiplayer-spelservrar.

Frågan är, hur väljer du en VPN för Xbox One-konsoler och vilka leverantörer som är de mest pålitliga?

Hur man väljer ett VPN för Xbox One-system

När det gäller att välja ett VPN, don’t bara gå till det första alternativet du stöter på. Det finns vissa faktorer att tänka på för Xbox One-användare, och de bästa apparna täcker dem alla.

 1. Obegränsad bandbredd: Detta är avgörande för videoströmning och multiplayer-spel. Du’kommer att konsumera mycket data, men vissa sämre VPN-tjänster sätter möss på månadsvis användning. Ännu värre är att när täckningarna överskrids kan din täckning plötsligt försvinna utan varning. Så gå för obegränsade datapaket hela tiden.
 2. Xbox-specifika appar: Inte alla VPN-anpassningar är korrekt anpassade till Xbox-konsolernas behov, så dubbelkontrollera att din valda leverantör har en kompatibel klient innan du betalar någonting. Medan detta inte är’t absolut nödvändigt, det är mycket trevligt att ha.
 3. kryptering: Vad du än gör med en VPN, är kryptering nyckeln. Don’gå inte för något mindre än en 128- eller 256-bitars AES-kryptering. Annars, du’Jag kommer att äventyra din integritet.
 4. Globala servrar: Som vi noterade tidigare är det en praktisk funktion i Xbox VPN: er att kunna undvika jurisdiktioner. Så gå för leverantörer med stora serverlistor och en närvaro på alla kontinenter.
 5. Snabba hastigheter: Om du’använder jag ett VPN för e-post ensam, rå hastighet isn’t vital. Men med spel och videoströmning spelar det verkligen roll. Det där’varför alla elitära Xbox VPN: er prioriterar hastighet och inte’t erbjuder lagiga, opålitliga servrar.
 6. Flera enhetsanslutningar: Om du’Om du söker ett VPN för Xbox-konsoler, är chansen stor att du har andra enheter i närheten som behöver skydd som surfplattor eller stationära datorer. Så gå för en VPN som tillgodoser 5 eller flera samtidiga anslutningar.

Dessa är våra viktigaste kriterier vid utvärdering av VPN: er för Xbox One-system, men jämförelsevis uppfyller få VPN: er alla dem. Emellertid har leverantörerna ovan ett bra resultat och vunnit’t svikna dig.

Hur man ställer in ett VPN för Xbox-konsoler

Innan vi är klara, det’är viktigt att diskutera hur du använder dessa sekretessverktyg. Som du kanske har lagt märke till, installeras ingen av dem direkt på Xbox-system. Det där’beror på att Microsoft inte gjorde det’t inkluderar möjligheten att installera ett VPN med Xbox OS - en ganska olycklig övervakning enligt vår åsikt.

Istället kan användare behöva installera ett VPN på sin router, som sedan ger skydd för alla enheter som täcks av deras hemnätverk.

Inte alla routrar är kompatibla med VPN, men alla köpta under de senaste åren borde vara bra. Installationsprocesserna varierar, men de innebär vanligtvis att du anger dina VPN-inloggningsuppgifter på routern’s kontrollpanel.

Så för att förenkla saker drastiskt skulle den grundläggande VPN för Xbox-installationen gå något så här:

 1. Välj ett VPN du kan lita på och som uppfyller våra kriterier för Xbox-användare.
 2. Registrera dig för VPN och notera dina inloggningsuppgifter.
 3. Ladda upp din router’s kontrollpanel och navigera till nätverksinställningspanelen.
 4. Ange VPN-inloggningsinformation och tillämp VPN-skydd.
 5. Ladda upp din Xbox One-konsol och anslut till det nyligen skyddade hemnätverket.

Processen är inte’t svårt, men det kan vara tidskrävande. Fortfarande, det’Det är väl värt att lägga till ett VPN för Xbox One-konsoler om du kan. Från att undvika DDOS till att låsa upp stora film- och TV-bibliotek är det perfekt. Och du vann’Det går fel med elit-VPN: erna’har listat.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 73