Beste VPN Chrome-utvidelser i 2020


Google Chrome er den desidert mest populære nettleseren, men langt fra den mest personvernvennlige. VPN er kanskje ikke en løsning på alle Chrome-personvernproblemer, men det’Det er absolutt en god start for deg som vil bla anonymt, samt fjerne blokkering av geo-begrenset innhold på Netflix og andre plattformer.

Når det gjelder å velge den beste VPN for Chrome, er du absolutt bortskjemt med valget. Heldigvis er vi her for å gjøre det enklere ved å gi de beste anbefalingene våre. Så uten videre, her’er alt du trenger å vite.

Ingen tid til å lese? Her er våre beste VPN-er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN 8 $ 8.325. Windscribe VPN5.Beskriv VPN ‣ $ 1,00

Beste VPN-utvidelse for Chrome

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN NordVPN NordVPN VPNpro-vurdering: 9,6 / 10

NordVPN er der oppe med de beste VPN-ene akkurat nå - alt takket være det brukervennlighet, høy sikkerhet og forbrukervennlig personvern. Du finner den allsidige NordVPN Chrome-utvidelsen via Chrome Web Store.

Dette lette verktøyet gjør det ikke’t veier nettleseren ned og leveres med utmerkede funksjoner som en annonse og skadelig programvare, samt gi tilgang til over 5500 servere jorden rundt.

En annen stor fordel med NordVPN er at du kan dra nytte av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Så hvis det bare ikke gjør det’ikke passer regningen for deg, kan du være sikker på at du gjør det’Jeg vil kunne få refusjon. NordVPN er tilgjengelig fra så lite som $ 3,49 / måned - veldig billig med tanke på de fantastiske funksjonene.

Pros

 • Sterkeste sikkerhetsfunksjoner
 • Strålende bonusfunksjoner (Onion over VPN, Double VPN, SOCKS5, etc.)
 • Omfattende serverliste og god ytelse
 • Ingen logger
 • Avblokkerer Netflix og tillater torrenting
 • En av de billigste VPN-ene - starter på $ 3,49 / måned

Ulemper

 • Ingen ruter-app

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjenestelogo Besøk Surfshark VPN Surfshark VPN Surfshark VPN VPNpro-vurdering: 9,0 / 10

De som leter etter den beste VPN-utvidelsen for Chrome, slutter ofte etter å ha funnet Surfshark VPN. Denne tjenesten er ypperlig for sikkerhet, slå online sensur eller god, gammel underholdning. Denne Surfshark-utvidelsen er tilgjengelig i Chrome Store, og har en anti-malware verktøy som blokkerer annonser og phishing-forsøk og tilbud sine egne DNS-servere for å beskytte ditt privatliv.

Surfshark er en av de mest kostnadseffektive VPN-ene der ute - ikke bare er den skitt billig (prisene starter fra 1,99 / måned), men det tilbyr også ubegrensede tilkoblinger per abonnement. Dette er en no-logger verktøyet, noe som betyr at dataene dine ikke vil bli overvåket, sporet eller lagret. Og hvis du fortsatt er i tvil om denne Chrome-utvidelsen, kan du vurdere deg selv informert om at det var det uavhengig revisjon av websikkerhetstestere Cure53 som ikke gjorde det’t finner noen problemer.

Pros

 • Stor tilkoblingshastighet
 • Solide sikkerhetsfunksjoner
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Fjern blokkering av Netflix, Disney + og mer
 • Veldig billig - starter på $ 1,99 / måned

Ulemper

 • Svak selvhjelpsdel

3. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk Cyberghost

CyberGhost’s Chrome VPN er en gratis versjon av deres vanlige VPN-tjeneste. Det gjør det ikke’kan ikke lagre data, i motsetning til mange andre gratis VPN-er for Chrome. Det gratis CyberGhost VPN Chrome-tillegget gir deg tilgang til servere i USA, Tyskland, Romania og Nederland. Det er to servere i hver region. Du kan selv plukke ut en av serverne for å koble deg raskt til den raskeste.

Deres brukervennlige grensesnitt gjør bruk av utvidelsen enkel og intuitiv. I tillegg fjerner det bryet med geobegrenset innhold når det blokkerer Netflix og BBC iPlayer.

Du vant’t få en Killswitch, 24/7 live chat og multiprotokollstøtte, da dette er funksjonene du får med et månedlig abonnement.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-vurdering: 8.1 / 10

ExpressVPN er fullpakket med sikkerhetsfunksjoner: AES-256-kryptering, nettverkslåsen, DNS-lekkasjebeskyttelse og WebRTC lekkasjebeskyttelse for å sikre din personlige informasjon fra eksponering. Den har også en funksjon som heter “HTTPS overalt,” som sørger for at du ikke gjør det’t ender opp på et nettsted som ikke gjør det’t kryptere dataene du sender.

Med 3000+ servere i mer enn 90 land, ExpressVPN leverer den raskeste tjenesten du kan få. Denne VPN-en er et kraftig blokkeringsverktøy og antisensurverktøy - hvis du’Hvis du er seriøs når det gjelder sikkerhet, bør du vurdere ExpressVPN seriøst.

Pros

 • Kraftig AES-256-kryptering og nettverkslås
 • Ingen lekkasjer
 • Strengt tatt ingen tømmerstokker
 • Bredeste servernettverk
 • Lar torrenting på alle servere

Ulemper

 • Ganske dyrt - starter på $ 8,32 / måned

5. Windscribe VPN

Windscribe VPN-tjenestelogo Besøk Windscribe VPN Windscribe VPN Windscribe VPN VPNpro vurdering: 7,0 / 10

Hvis du’På jakt etter en god Chrome VPN, er Windscribe VPN absolutt en verdig utfordrer. Det er jo det tilbyr både en gratisversjon og en betalt versjon, med sistnevnte stor verdi for pengene.

Windscribe er en av de mest innovative VPN-ene på markedet, og tilbyr en rekke funksjoner som ikke er sett på et flertall av konkurrentene.

De gratisversjon tilbyr en sjenerøs månedlig godtgjørelse på 10 GB og tilgang til et anstendig antall servere. Men, vanlige brukere vil nok ha det bedre å velge det betalte abonnementet, da dette fjerner databegrensningen og gir tilgang til flere servere. Uansett, Windscribe VPN’s Chrome-utvidelse er vel verdt å prøve ut selv.

Pros

 • Veldig rik på funksjoner
 • Flotte sikkerhetsfunksjoner
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Gratis versjon
 • Veldig billig - starter klokken 1.00

Ulemper

 • Mer konsistente hastigheter ville være en bonus

Konklusjon

Så det avslutter vår komplette guide til den beste VPN-utvidelsen for Chrome! Nå som du’Vi har funnet ut alt du trenger å vite, deg’Jeg må ta deg tid til å vurdere hvilke av de nevnte utvidelsene som er mest passende for dine spesielle behov.

Hvis du’ser du etter en gratis VPN for Chrome-nettleseren som helhet, sørg for å ta en titt på de beste gratis VPN for Chrome-valgene for å finne alternativet som best passer dine gratis online sikkerhetsbehov.

Enten du’være en grunnleggende bruker på et budsjett eller en vanlig bruker som leter etter noe litt mer, du’Jeg finner ut at det er mange alternativer for en Chrome VPN-utvidelse. Uansett hvilken kategori du faller under’Jeg er snart på god vei til sikker og anonym surfing.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 67 =