Beste VPN-er for Twitch i 2020


Mange teknologibransjegiganter har prøvd å komme inn i spillstrømmemarkedet, inkludert Facebook og Google. Imidlertid hersker Twitch fremdeles overordnet over alle andre, og det er din one-stop-løsning for å se på streamene til enhver spillkjendis eller begivenhet.

Dessverre er det visse problemer med Twitch, og det er millioner over hele verden som ikke kan få tilgang til nettstedet uten litt hjelp.

Den enkleste løsningen på et tilgangsproblem for Twitch er å bruke en VPN. Det er mange VPN-er på markedet, og en god andel av dem tilbyr en sub-par kvalitet på tjenesten som ganske enkelt ikke lar deg streame innhold ordentlig.

Av denne grunn har vi gått foran og testet forskjellige forskjellige VPN-er på tjenesten. Fra alle disse VPN-ene har vi samlet en liste over noen av de beste Twitch-VPN-ene, slik at du kan sammenligne fordeler og ulemper og velge den beste for deg.

Ingen tid til å lese? Her er våre beste VPN-er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. Surfshark VPN1.Surfshark VPN ‣ $ 1,992. ExpressVPN2.ExpressVPN 8 $ 8.323. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2,75

1. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjenestelogo Besøk Surfshark

Hvis du har et stramt budsjett, vil du være glad for å finne ut at du kan få Surfshark VPN for så lavt som $ 1,99 i måneden. Til denne prisen er Surfshark en av de beste VPN-ene som er tilgjengelige i markedet, og vil derfor være din perfekte følgesvenn for anonym Twitch-streaming.

Surfshark gjør mer enn du forventer av en VPN av prisen. Ikke bare er den ekstremt flink til å bevege seg rundt geo-blokkering og sensur, men den har også veldig gode hastigheter uansett server, slik at du kan streame innhold i høy kvalitet.

2. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

Fra testene våre har vi funnet ExpressVPN som en av de beste VPN-ene for tiden. ExpressVPN er mye raskere enn de fleste konkurrenter. På toppen av det har den tusenvis av servere fordelt på 94 land. Dette vil i hovedsak garantere at du vil kunne finne en stabil forbindelse til Twitch-serverne.

Det eneste problemet med ExpressVPN er at det er ganske dyrt. Faktisk vil du kunne finne mange VPN-er som er tilfredsstillende for Twitch for halve prisen på ExpressVPN.

3. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk CyberGhost

Hvis du ikke liker ExpressVPN, kan du prøve ut CyberGhost. CyberGhost tilbyr deg en god del funksjoner, men det’er ikke så kostbar som ExpressVPN, noe som gjør det mye for folk som ønsker å kunne streame Twitch i en anstendig kvalitet, men ikke har noen planer om å prøve å strømme i 4K UHD..

Det ene største problemet med CyberGhost er at det ikke fungerer veldig bra i Kina, og siden det er en av hovedårsakene til at folk kan komme til å få en Twitch VPN, kan det avskrekke folk i dette landet.

Hvorfor kan det hende du trenger en VPN for å få tilgang til Twitch

Å bruke en VPN er vanligvis en god ide hvis du surfer på internett. Det har vært mange rapporter om myndigheter så vel som private hackergrupper som spionerer etter brukere. Du bør bruke en VPN uansett, men det er absolutt nødvendig for noen som prøver å få tilgang til Twitch.

Hvis du har noen av problemene nedenfor, kan du ta en titt på noen av VPN-ene som vi anbefaler for Twitch. De vil løse problemene dine og sikre at du får en ekstremt smidig streamingopplevelse.

Her er noen av problemene som en Twitch VPN vil løse for deg.

Sensur

Dette er grunnen til at mange vil ønske å få et VPN. Flere steder kan ikke folk bruke Twitch. Et godt eksempel på dette landet er Kina, som har en flott brannmur som forbyr mange nettsteder sammen med Twitch.

En VPN kan omgå alle disse blokkene ved å rute all trafikken din gjennom en ekstern server. På denne måten vil Twitch-serveren se at du er tilkoblet fra VPN-serverens beliggenhet i motsetning til hvor du faktisk kobler fra.

Gjør IP-forbud

Enten IP-en din ble forbudt ved en feiltakelse eller fordi du’har krenket Twitch’servicevilkårene, vil du ikke kunne få tilgang til Twitch før du endrer IP-en.

Å endre IP kan være en vanskelig oppgave. En mye enklere løsning er å bruke en VPN. Når du kobler til serveren ved hjelp av en VPN, blir IP-en din maskert av IP-en til VPN-serveren du bruker.

Den samme metoden vil også fjerne blokkeringen av nettverksforbud du har.

Tilkobling gasspådrag

Når du er koblet til Twitch (eller en hvilken som helst annen streamingplattform for den saks skyld), er det en sjanse for at Internett-leverandøren vil gasspakke tilkoblingen din for å lette belastningen på nettverket deres.

Dette skyldes at Internett-leverandøren din enkelt kan se på Internett-trafikken din og se om du bruker en tjeneste som kan ha en negativ innvirkning på serverbelastningen. Når deres automatiserte system oppdager at du streamer innhold, kan de lett begynne å redusere tilkoblingshastigheten for å sikre at du ikke klarer å streame innhold i høy kvalitet.

En VPN vil sørge for at Internett-leverandøren din ikke kan finne ut hvilken aktivitet du bruker tilkoblingen til. Dette vil sørge for at forbindelsen din ikke blir strukket på noen måte.

Konklusjon

Å bruke en VPN er en veldig god idé når det kommer til Twitch. Det er opp til deg om du vil gå for høyeste kvalitet og betale prisen eller betale mindre og har begrensede funksjoner. Når du har en VPN, er det veldig enkelt for deg å unngå IP-forbud, bevege deg rundt geo-blokkering eller sensur og strømme uten å hindre hastigheten på tilkoblingen din.

Anbefalte leser:

Beste VPN for spill

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 72