Beste VPN for Android i 2020 – få den tryggeste og raskeste appen


Android er det mest populære operativsystemet i verden, men ikke det mest personvernvennlige. En VPN kan forfalsk din IP og GPS-data (i noen tilfeller), samt kryptere trafikken din for å løse mange personvernproblemer.

At’hvorfor vi opprettet denne listen over beste VPN-tjenester for Android i 2020 basert på følgende kriterier:

  • Har en intuitiv, enkel å bruke Android-appen
  • Tilbud gode hastigheter, inkludert bruk av mobilt internett
  • God balanse av sikkerhet og underholdning (streaming, torrenting, etc.)

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. PrivateVPN4.PrivateVPN 3.8 $ 3,825. ExpressVPN5.ExpressVPN ‣ $ 8,32

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

NordVPN gjør det ikke’t vann ned tjenesten for mobil, noe som gjør den til den beste VPN-appen for Android. Det enorme nettverket av 5500+ servere i 58 betyr fantastiske hastigheter over hele verden.

Lokalisert i Panama, NordVPN er en av de mest private og sikre tjenestene. Det er streng no-logs policy og gode sikkerhetsfunksjoner vil holde deg utenfor skade’svaie. Videre er det torrenting-optimaliserte servere og evne til fjerne blokkering av plattformer som Netflix og Disney+ gjør NordVPN like bra for underholdning.

Du kan bruke abonnementet ditt på 6 enheter på en gang, og hvis noe ikke er’Hvis du jobber, kan du kontakte NordVPN’s 24/7 live chat support å løse problemet.

Lurer du på hvor mye alt dette koster? Prisene starter på en fantastisk måte $ 3.49 / måned og du kan prøve deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du’er ikke fornøyd.

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjenestelogo Besøk Surfshark

Surfshark VPN er den billigste topp Android-appen. Ikke bare tilbyr den den laveste prisen på $ 1.99 / måned, men det tillater også ubegrensede samtidige tilkoblinger per konto.

Surfshark tilbyr ingen logger, ingen lekkasjer, og det nye GPS-forfalskning funksjon for å holde deg skjult til enhver tid. Også takket være det Camouflage Mode, kan du få tilgang til begrenset innhold i sensurrike land, for eksempel Kina.

Til tross for et lavere servertall (1000+ servere på 60+), Surfshark gir noen av de beste hastighetene på Android VPN-markedet. Og det også fjerner blokkering av Netflix, tillater torren, og har en pålitelig 24/7 live chat.

Og nå har kickeren: Surfshark for Android en 7-dagers gratis prøveperiode - hva’er ikke å elske?

3. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk CyberGhost

Det som gjør CyberGhost VPN bra for Android er det slanke og brukervennlig grensesnitt. Den rumenske tjenesten er lett den beste Android VPN for nyere brukere.

CyberGhost har god kryptering, en innebygd kill switch og delt tunneling, slik at du kan velge hvilke apper som skal bruke VPN. For eksempel hvis du bare vil Fjern blokkering av Netflix eller torrent anonymt - sett appene på delt tunnelliste. Streamere vil også sette pris på spesielle servere for Netflix, BBC iPlayer og andre plattformer.

Når det gjelder hastighet, har CyberGhost en imponerende flåte av 6200+ servere i mer enn 90 land, dermed er hastighetene raske over hele linjen.

Endelig er CyberGhost billig, tilbud 7 samtidige tilkoblinger, har en 24-timers gratis prøveperiode, og 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

4. PrivatVPN

PrivatVPN-tjenestelogo Besøk PrivateVPN

PrivateVPN har drøyt 150 servere i over 60 land, men tjenesten skryter flott hastigheter. Dette skyldes kjøp av båndbredde direkte fra IP-transittleverandørene.

Denne svenske VPN-en har gode sikkerhetsfunksjoner: kryptering av militær karakter, en pålitelig drepe bryteren, og Snikemodus. Likevel PrivateVPN’s sterkeste evne er fjerne blokkering av geobegrensede strømmetjenester - Netflix, HBO, Disney+, og alt annet du kan tenke på.

Android-brukere som elsker å torrent vil også sette pris på PrivateVPN, som P2P-aktiviteter er tillatt på alle servere og tjenesten tilbyr også port forwarding.

Og det’er billig - prisene starter på bare $ 3.82 / måned med alle planer som har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

5. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

Basert i privatlivets havn De britiske jomfruøyene, ExpressVPN har et fantastisk rykte som ikke er’t lett å vedlikeholde. Dette er en av få VPN-er som har en uavhengig revisjon politikk uten logging.

ExpressVPN kombinerer kryptering av militær karakter, sikre protokoller, og en stor flåte av servere (3000+ over 90+ land) for å tilby en av de tryggeste og raskeste VPN-ene for Android.

Blant andre funksjoner tilbyr ExpressVPN delt tunneling, som lar deg velge hvilke apper du vil beskytte. ExpressVPN er bra på å fjerne blokkering av Netflix og torrenting. Det gir deg 5 samtidige tilkoblinger per konto og tilbyr en pålitelig 24/7 live chat service.

Endelig er deres Android VPN-app minimal og lett å bruke, men tilbyr også plass for tilpasning.

Hvordan vi laget denne listen

Konklusjonene våre er basert på personlig erfaring med forskjellige Android VPN-klientalternativer. Forhåpentligvis, de’Jeg vil være nyttig for de som søker en VPN-app for Android-enheten.

Her’det er hva vi’har sett på når du bestemmer hvilke VPN-er som havner i vår 5 beste Android VPN-liste:

  • Sikkerhet og personvern. Ingenting er viktigere enn dette når det gjelder en VPN-tjeneste.
  • allsidighet. Ikke alle brukere trenger alle (eller til og med de fleste) VPN-funksjoner, men det burde ikke’t saken. Jo mer du kan gjøre med et produkt, jo bedre er du’har brukt pengene dine.
  • Hastighet. Selv den sikreste VPN-en er verdiløs hvis den reduserer tilkoblingen betydelig.
  • Netflix. Å fjerne blokkering av populære streamingplattformer betyr at du kan glede deg over favorittinnholdet ditt når som helst.
  • torren. En god VPN tillater P2P på alle eller de fleste av serverne og gjør det ikke’t gassbåndbredden din.
  • Pris. Mangelen på smell for pengene kan føre til at du blir sittende fast med en overpriset tjeneste i noen år.

Bunnlinjen

Android-brukere skal feire - de’er mye bedre på VPN-markedet enn iOS-brødrene deres. I tillegg tilbyr de beste Android VPN-ene også mange funksjoner for dine stasjonære enheter. Vår topp 5 VPN for Android-telefoner i 2020-listen er et flott sted å starte din reise mot en tryggere online tilstedeværelse selv på smarttelefonen.

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. PrivateVPN4.PrivateVPN 3.8 $ 3,825. ExpressVPN5.ExpressVPN ‣ $ 8,32

Vil du ha en gratis VPN? Ta en titt på siden vår gratis VPN for Android.

iOS-bruker? Ta en titt på listen over beste VPN for iPhone.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 44 =