Beste VPN for Chromebook i 2020


For å utnytte Chromebooken din fullstendig, og ikke bekymre deg for potensielle trusler om personvern og sikkerhet, kan det være lurt å vurdere å bruke et VPN av høy kvalitet til Chromebook.

Hva kan en VPN gjøre for en Chromebook? Vel, svaret er veldig enkelt. Siden Chromebooks i stor grad er skybasert, kan de være utsatt for nettangrep. Å bruke en VPN redder deg fra dem. VPN-er kan også hjelpe deg med å fjerne blokkering av geobegrenset innhold og strømme favorittmediene uansett land du har’re basert i.

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1.994. IPVanish4.IPVanish ‣ $ 6.495. ExpressVPN5.ExpressVPN ‣ $ 8,32

Nedenfor er de 5 beste VPN-ene for Chromebooks som du kan bruke for å beskytte personvernet ditt, sikre online-tilkoblingen din og få tilgang til nettet i sin helhet.

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

NordVPN er blant de beste VPN-ene rundt og er en målestokk for mange. Den benytter seg av de høyeste sikkerhetsnivåene sammen med hastighet, pålitelighet og en rekke tilbud på abonnementsplaner som er tilfredsstillende. Videre har denne VPN forbedrede sikkerhetsfunksjonene. Disse funksjonene inkluderer vanligvis en dobbel VPN, dobbelt hop, en kill switch og anti-DNS lekkasjebeskyttelse.

Nettverket har videre omtrent 5500 servere i over 58 land og er et Panama-basert selskap.

Den virkelige fangsten til dette operativsystemet er det faktum at det er kompatibelt med alle enheter og plattformer der ute. Ved å bruke denne VPN-en kan det opprettes omtrent 6 tilkoblinger per konto om gangen.

I tillegg har NordVPN utelukkende et 7-dagers gratis prøvealternativ i tillegg til en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

2. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk CyberGhost

Leter du etter en god, men likevel rimelig VPN? Hvis ja, så er CyberGhost absolutt verdt å kjøpe.

Denne VPN-en tilbyr attraktive og brukervennlige apper sammen med store hastigheter og sterk kryptering for cybersecurity. Den har videre en gratis proxy-utvidelse som er kompatibel med Chrome og Firefox utvidelsesplugin.

Ved hjelp av denne Romania-baserte VPN-en kan man få tilgang til omtrent 6200 servere i omtrent 90 land med 7 tilkoblinger per konto om gangen.

I tillegg tilbyr CyberGhost også en 7-dagers gratis prøveperiode og en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjenestelogo Besøk Surfshark VPN

Hvis du’Når du leter etter alternativer som er vennlige mot lommeboka, men likevel gjør jobben gjort, er Surfshark VPN definitivt et solid valg.

Det er en britisk jomfruøyer-baserte tjeneste som gir deg stabile tilkoblinger, brukervennlige apper og moderne tunneleringsprotokoller.

Ved hjelp av Surfshark kan du enkelt få tilgang til 1000+ servere i 60 land. Denne VPN-en har også en kill-switch og bransjeledende kryptering og phishing-beskyttelse.

Du kan enkelt konfigurere Surfshark VPN-utvidelsen fra Chrome Web Store, og det er også apper for enhetene dine som kjører på Windows, Mac, Linux, iOS, Android og Fire OS-plattformer.

4. IPVanish

IPVanish servicelogo Besøk IPVanish

IPVanish er et USA-basert virtuelt privat nettverk med støtte for sikker internettbruk. Det er faktisk et veldig godt valg hvis du vil ha en VPN for hele familien, da den har plass til 10 tilkoblinger per konto om gangen.

VPN tilbyr videre P2P-støtte og ubegrenset båndbredde med ekstremt brukervennlige apper.

Men er det det? Definitivt ikke! Denne VPN-en tilbyr alt dette i store hastigheter.

Videre benytter den seg av AES 256-bit-kryptering på høyt nivå og mange protokoller inkludert OpenVPN, L2TP, etc..

IPVanish tilbyr også en 7-dagers pengene tilbake-garanti i tilfelle den ikke gjør det’Det ser ut til å være det riktige valget for deg.

5. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

ExpressVPN med over 3000 servere i rundt 90 land er et veldig godt alternativ for nybegynnere og online streamere begge.

Nettverket bruker veldig imponerende funksjoner som kill switch, DNS / IPv6 lekkasjebeskyttelse, etc. Det kjører veldig greit og kan brukes til å koble til 3 enheter om gangen.

I tillegg har VPN også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Til slutt er det en rekke VPN-er tilgjengelige enn de som er på denne listen. Årsaken til at disse spesifikke VPN-ene har gjort det (i motsetning til de andre), er imidlertid de gode funksjoner og høye kundetilfredshet.

Hva er en VPN?

Et virtuelt privat nettverk er en app utviklet spesielt for online sikkerhet og trussel mot forebygging av personvern, samt for å få tilgang til internett ved å omgå geo-blokker. Med andre ord, når du bruker en VPN, har du generelt all dataen din sikker. Faktisk er dine personlige data kryptert for å redde deg fra potensielt skadelige tredjepart og hackere.

Faktisk er dine personlige data kryptert for å redde deg fra potensielt skadelige tredjeparter og hackere.

Videre hjelper disse VPN-ene med å dekke identiteten din ved å forfalske den også. På denne måten er et virtuelt privat nettverk i utgangspunktet i stand til å få deg til å virke anonym på nettstedene du besøker. Ved å gjøre dette gjør IP-adressen din (derav din fysiske beliggenhet) ikke sporbar. Dette hjelper deg også med å besøke nettsteder du ikke har tilgang til i din region.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 86 =