Beste VPN for Colombia i 2020


Colombia er et land som har ønsket den digitale tidsalderen velkommen med åpne armer, men allikevel er personvernlovene deres ganske utdaterte. Mens det er andre land i Sør-Amerika der internettfrihet er et større problem, er personvern ikke i nærheten av der de fleste vil ha den.

Hvis du’re i Colombia, den beste måten å sikre ditt privatliv er å bruke en VPN. En god VPN skjuler identiteten din og gjør det umulig for uønskede parter å spore aktiviteten din. Den’er den beste måten å unngå myndighetsovervåking. La’s se på de syv flotte VPN-ene som vi anser som de beste valgene for akkurat dette formålet.

Ingen tid til å lese? Her er våre beste VPN-er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1.994. ExpressVPN4.ExpressVPN 8 $ 8.325. PrivateVPN5.PrivateVPN 3.8 $ 3,826. IPVanish6.IPVanish 6.4 $ 6.497. VyprVPN7.VyprVPN ‣ $ 2,5

De beste VPN-ene for Colombia

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

 • Plassering: Panama
 • Priser: starter på $ 3,49 / måned
 • Funksjoner: Dobbelt VPN, en kill switch, DNS lekkasjebeskyttelse, strenge retningslinjer for ikke-logging, 5500+ servere

NordVPN, som er en av de beste VPN-ene for Colombia, skiller seg ut for sin pålitelighet. Det klarte å konsekvent prestere på et høyt nivå. NordVPN har standard sikkerhetsfunksjoner som en kill switch og 2048-bit kryptering, men den har også ekstra sikkerhetsfunksjoner som dobbel kryptering.

Ligger i Panama, er det også utenfor 5/9/14 Eyes. NordVPN gjør det ikke’Jeg har servere i Colombia, men det har mange servere som er i nærheten. NordVPN fungerer bra for å fjerne blokkering av geobegrenset innhold, som er et annet pluss. Totalt sett er NordVPN et utmerket valg hvis du’re leter etter konsistens.

2. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk CyberGhost

 • Plassering: Romania
 • Pris: starter på $ 2,75 / måned
 • Funksjoner: en kill-switch, 256-biters kryptering, en ikke-loggføringspolicy, 6200+ servere, 7-dagers gratis prøveperiode

En annen av de beste VPN-ene for Colombia er CyberGhost. Vi var i stand til å få tilgang til innhold fra hele verden mens vi var i Colombia. Romania har sterke personvernlover, som er en klar fordel. Vi liker også hvor intuitivt grensesnittet er i designet. Appene er enkle å bruke og attraktive. Dette gjør det flott for nybegynnere.

CyberGhost har over 6200 servere over hele verden, inkludert 4 i Colombia. Vi liker også at de har 45-dagers pengene-tilbake-garanti, i tillegg til en gratis prøveperiode. Du kan prøve det risikofritt. Totalt sett er CyberGhost en smart og svært brukbar tjeneste, men den er ikke’det billigste alternativet.

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjenestelogo Besøk Surfshark

 • Plassering: De britiske jomfruøyene
 • Pris: starter på $ 1,99 / måned
 • Funksjoner: rask tilkobling for videovisning, ubegrensede samtidige tilkoblinger, forpliktelse til personvern og sikkerhet

Surfshark VPN er en av de beste VPN-ene for Colombia. Appene har et glatt og brukervennlig grensesnitt, som kontinuerlig oppdateres og forbedres. Surfshark’s nettverk har servere i nesten 60 land og rekkevidden ser ut til å utvides.

Det vi liker med Surfshark er at hastighetene for hver server var ganske jevn på forskjellige tider av døgnet. I tillegg fungerer denne VPN med macOS-, Windows-, iOS- og Android-enheter og har manuelle konfigurasjoner for en rekke rutere.

Det er ingen kompromisser for sikkerhetssiden av ting, DNS, IPv6 og WebRTC lekkasjebeskyttelse er innebygd. I tillegg, med et selskapsregister på De Britiske Jomfruøyene, er denne VPN-en helt fri for press for å overføre sine serverdata til myndighetene.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

 • Plassering: De britiske jomfruøyene
 • Pris: starter på $ 8,32 / måned
 • Funksjoner: drepebryter, delt tunneling, en VPN-hastighetstest, personvernsikkerhet og null kunnskap DNS.

Det vi liker med ExpressVPN er hvor raskt det er. Med sine høye hastigheter er ExpressVPN en av de beste VPN-ene for Colombia. Vi liker også hvor nyttig det er å omgå geografiske begrensninger. Det fungerer bra for å fjerne blokkering av strømmetjenester som Netflix og Hulu.

ExpressVPN har servere i 90 forskjellige land, inkludert Colombia. ExpressVPN har også noen av de tyngste krypteringene av VPN. Ligger på De britiske jomfruøyene, kan du også føle deg trygg på at dataene dine holdes private. De don’t har noen lov om dataoppbevaring. ExpressVPN er ikke’den billigste tjenesten, men den er full av gode funksjoner og kan tilpasses. Totalt sett er ExpressVPN et utmerket valg hvis du er i Colombia og ønsker å beskytte deg mot overvåking.

5. PrivatVPN

PrivatVPN-tjenestelogo Besøk PrivateVPN

 • Plassering: Sverige
 • Pris: starter på $ 3,82 / måned
 • Funksjoner: en nullloggingspolicy, kryptering med AES-256, offentlig wifi-beskyttelse, en drepebryter, 6 samtidige tilkoblinger

PrivateVPN har servere i 60 forskjellige land, men ingen av dem er i Colombia. Du vil fortsatt kunne finne mange servere i nærheten. Sverige er et land som verdsetter personvern, så det gjør du ikke’t må bekymre deg for at dataene dine havner i gale hender. Så langt VPN-er går, er PrivateVPN en av de rimeligere.

De har også et stort utvalg av personvern- og sikkerhetsalternativer, for eksempel sterk kryptering, ingen logging og offentlig wifi-beskyttelse. Du kan også koble til opptil seks enheter samtidig, noe som gjør det til et utmerket valg hvis du’re reiser. Totalt sett er det en av de beste VPN-ene for Colombia, spesielt hvis du vil ha en verdi.

6. IPVanish

IPVanish servicelogo Besøk IPVanish

 • Plassering: USA
 • Pris: starter på $ 6,49 / måned
 • Funksjoner: en kill-switch, en ikke-loggføringspolicy, wifi-beskyttelse, 256-bit AES-kryptering, 24/7 kundestøtte

Plasseringen er ikke’det beste fordi USA ikke gjør det’t har mest respekt for personvern. IPVanish er fortsatt en av de beste VPN-ene for Colombia. De har de viktigste sikkerhetsfunksjonene vi ser etter, som en kill switch og 256-bit AES-kryptering. For prisen var hastighetene høyere enn vi forventet.

Vi liker også at de har en ikke-loggføringspolicy. IPVanish jobbet for å omgå mye geografisk begrenset innhold, men vi hadde problemer med å fjerne blokkeringen av Netflix. Til tross for noen av negativene, er IPVanish en høypresterende VPN som tilbyr en god del sikkerhet. Vi liker også veldig godt prisen.

7. VyprVPN

VyprVPN servicelogo Besøk VyprVPN

 • Plassering: Sveits
 • Pris: starter på $ 2,5 / måned
 • Funksjoner: null kunnskap DNS, retningslinjer uten logging, offentlig wifi-beskyttelse, krypteringsnøkkel AES-256

I likhet med Sverige er Sveits et land i Europa med bedre personvernlovgivning enn de fleste europeiske land. VyprVPN har en nyttig protokoll kalt Chameleon som tilbyr et ekstra lag med kryptering. Dette er flott hvis du’prøver å være anonym. Den største ulempen med VyprVPN er at den ikke gjorde det’t la oss fjerne blokkeringen av alt det begrensede innholdet vi ønsket. Det fungerer best for tilgang til USA-begrenset innhold. VyprVPN er også relativt billig. Mobilappene er enkle å installere og enkle å bruke, noe vi setter pris på. Totalt sett tror vi det er en av de beste VPN-ene for Colombia for prisen.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 68