Beste VPN for Iran i 2020


Siden det ble født i ’90-tallet, rundt 90% av iranere har fått tilgang til datamaskiner og internett. Dessverre innebærer store sensurbegrensninger at internettbrukere ikke får tilgang til nyttig innhold over hele verden. Allerede i 2012 var omtrent en tredjedel av nettstedene på internett ikke tilgjengelig for iranere, inkludert YouTube, Facebook, Twitter og Google Plus.

Du trenger et Virtual Private Network (VPN) for å oppheve blokkeringen av ikke bare de ovennevnte nettsteder, men også Netflix, for å beskytte data på smarttelefonen din og for å slutte å trottle. En VPN-tjeneste av topp kvalitet endrer IP-adressen din til en ikke-iransk, og sikrer at aktiviteten din ikke er’t kunstig bremset eller blokkert.

Hvis du’Hvis du bor i Iran og regelmessig får tilgang til nettinnhold, vil du være klar over følgende krav når det gjelder valg av den beste VPN:

  • Online sikkerhet er en veldig reell bekymring.
  • Den’er avgjørende for å beskytte din online identitet.
  • Beskyttelse mot hackerangrep, malware, identitetstyveri og mer, er avgjørende.
  • En VPN som har høy hastighet er viktig.
  • Godt priset og valuta for pengene.
  • Ligger utenfor alliansen med 14 øyne (overvåkningsgruppe av land som overvåker internettilgang.)

Her er de beste for jobben.

Ingen tid til å lese? Her er våre beste VPN-er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. Surfshark VPN3.Surfshark VPN ‣ $ 1.994. ExpressVPN4.ExpressVPN 8 $ 8.325. PrivateVPN5.PrivateVPN 3.8 $ 3,826. VyprVPN6.VyprVPN 2.5 $ 2,57. PureVPN7.PureVPN 1. $ 1,32

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

NordVPN er uten sidestykke som den beste VPN for seere i Iran.

plassering: Panama
Priser: starter på $ 3,49 / måned
Funksjoner: stor sikkerhet, hastigheter, serverliste, torrenting og support

Foreløpig vedlikeholder NordVPN over 5500 servere i 58 forskjellige land, og dette utvides alltid, slik at brukere kan få tilgang til en rask forbindelse.

Abonnenter kan dra nytte av spesielle servere for eksklusive personvernfunksjoner som dobbel kryptering, løk over VPN-ruting og DDoS-beskyttelse. Det kan ikke være ideelt hvis du er en torrent-bruker, så pass på at du kan få en pålitelig forbindelse eller få refusjon.

2. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk CyberGhost

plassering: Romania
Priser: starter på $ 2,75 / måned
Funksjoner: stor sikkerhet, serverliste, torrenting og support

CyberGhost har sin signatur 256 AES-kryptering pluss en nullregistreringspolicy for trafikk, tidsstempler og IP-adresse, som alle gir et ekstra lag med sikkerhet. DNS-lekkasjebeskyttelse og drepebryter betyr at identiteten din ikke kan oppdages.

Tilkoblinger er raskt over hele verden takket være et stort nettverk av noder og 6200+ servere i over 90 land.

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjenestelogo Besøk Surfshark

plassering: De britiske jomfruøyene
Priser: starter på $ 1,99 / måned
Funksjoner: ubegrensede tilkoblinger, stor sikkerhet, stealth-modus, torrenting support

Surfshark VPN er billig og sterkt, og tilbyr ubegrensede samtidige tilkoblinger per konto. Tjenesten benytter uknuselig AES-256-kryptering, har en sterk kill switch og kraftige antisensurfunksjoner i form av Camouflage Mode og No Borders Mode.

Denne relative nykommeren på VPN-plassen har et formidabelt nettverk på 1000+ servere i over 60 land. Dette inkluderer 3 land i Midt-Østen.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

plassering: De britiske jomfruøyene
Priser: starter på $ 8,32 / måned
Funksjoner: stor sikkerhet, hastigheter, serverliste, torrenting og support

ExpressVPN har tilpasset programvare og apper som er kompatible med Windows, Mac, Linux, Android og iOS. ExpressVPN er tilgjengelig i mer enn 90 land. Tilgang til Netflix, Bitcoin-betalinger og unnvike Great Firewall of China!

Tilkoblinger med Express VPN er rask tilkobling uansett hvor du er eller hvor du trenger en virtuell IP-adresse. En sterk 256-biters AES-kryptering gir personvern. Null-logging trafikkpolitikk for trafikk beskytter DNS-forespørsler og IP-adresser. DNS-lekkasjebeskyttelse og drepebryter og en innebygd hastighetstest sikrer de raskeste hastighetene. Det eneste virkelige negative - det’er ganske dyrt og gjør det ikke’Jeg har en stealth-modus.

5. PrivatVPN

PrivatVPN-tjenestelogo Besøk PrivateVPN

plassering: Sverige
Priser: starter på $ 3,82 / måned
Funksjoner: Opprettholder raske servere og utmerket tilgang til Netflix-strømmer.

Selv om PrivateVPN mangler noen funksjoner levert av andre VPN-er, har den fortsatt veldig sterke sikkerhetstiltak.

PrivateVPN er utmerket til grunnleggende, daglige aktiviteter, verdensomspennende Netflix-tilgang, Hulu-tilgang og brukervennlige funksjoner. Det tilbyr gode hastigheter, men mobilapper er ikke så spennende som med noen VPN-er, og det er noen få ekstra funksjoner.

6. VyprVPN

VyprVPN servicelogo Besøk VyprVPN

plassering: Sveits
Priser: starter på $ 2,5 / måned
Funksjoner: stor sikkerhet, serverliste, hastigheter og støtte

VyprVPN eier og driver 700+ servere i 70+ forskjellige land, noe som betyr at en tredjepart aldri får tilgang til dine personlige data - VyprVPN beholder full kontroll over all maskinvare / programvare.

Denne VPN-en har 256-biters AES-kryptering, DNS-lekkasjebeskyttelse, en automatisk drepebryter og en null-loggføringspolicy for trafikk. Signatur “Kameleonteknologi” kapper datapakker i et ekstra lag, og sørg for at metadata forblir skjult. På denne måten er dyp pakkeinspeksjon deaktivert. VyprVPN kan bryte gjennom sensurvegger uanstrengt i Kina, Russland og Iran. Netflix-tilgang er utmerket; Imidlertid er det ofte en forsinkelse i å koble til og koble fra til servere.

7. PureVPN

PureVPN servicelogo Besøk PureVPN

plassering: Hong Kong
Priser: starter på $ 1,32 / måned
Funksjoner: Hvis du trenger VPN-beskyttelse og ekstra sikkerhetsfunksjoner på nettet, er PureVPN den ideelle løsningen.

Det kreves ingen ekstra nedlastinger eller abonnementsavgifter for dette ekstra laget. Virusbeskyttelse, et malware skjold, appblokkering og DNS-nivå filtre er samlet i et enkelt abonnement.

PureVPN har et nettverk på over 2000 servere i over 140 land over hele verden. Sikkerhet gis av 256-biters kryptering og en null-loggføringspolicy, DNS-lekkasjebeskyttelse og en automatisk drepebryter fullfører pakken.

Kan jeg bruke gratis VPN i Iran?


Den’Det er viktig å merke seg at du vanligvis får det du betaler for når du velger en gratis VPN-tjeneste. Disse selskapene kan ikke klareres med din online sikkerhet og identitet.

Siden ingen penger skifter hånden med denne typen VPN, holder leverandører serverne sine online ved å annonsere - dette settes inn i nettleseren din og data blir samlet inn uten din viten eller samtykke. Noen ganger blir disse dataene solgt til tredjepart.

Gratis VPN-leverandører anbefales rett og slett ikke hvis du ønsker å opprettholde ditt privatliv og internetsikkerhet.

Hvis du’er du i Iran, hvilke av disse VPN-ene har du brukt før? Savnet vi noen gode VPN-er for Iran? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 72 =