Beste VPN for Kodi i 2020


Mens Netflix og andre lignende plattformer brakte sine egne paradigmeskift, ble de det’t åpen for alle med internettforbindelse. Den samme kan’Det sies om Kodi - tilgjengeligheten er ikke’t et av problemene. Å utnytte denne tilgangen fullstendig er imidlertid en risikabel virksomhet. Derfor er det ikke en dårlig idé å se på den beste VPN-en for Kodi!

Kodi har tredjeparts tillegg som lar deg strømme piratkopiert materiale. Sånn sett’er akkurat som å tulle, bare mye enklere. Akkurat som å torrenting, med å bruke et kontroversielt Kodi addon bærer sin egen risiko - brudd på copyright kan være veldig dyrt! At’s der en VPN kommer inn. Virtuelle private nettverk er den beste måten å gjøre deg anonym på Internett.

Ingen tid til å lese? Her er våre beste VPN-er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. ExpressVPN3.ExpressVPN 8 $ 8.324. Surfshark VPN4.Surfshark VPN ‣ $ 1.995. Hotspot Shield5.Hotspot Shield ‣ $ 7.996. PrivateVPN6.PrivateVPN 3.8 $ 3,827. TorGuard7.TorGuard ‣ $ 4.17

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

Sikkerhet og ytelse bør være av største betydning når du velger et VPN for Kodi og NordVPN er kjent for begge. Du vant’t finner bedre sikkerhet hvor som helst: mellom topp kryptering, eksepsjonelle tilleggsfunksjoner, personvernvennlig jurisdiksjon og ugjennomtrengelighet for alle slags lekkasjer, er NordVPN uten sidestykke. På 5500+ servere i 58 land, tilkoblingshastighetene er store (selv om de ikke er de beste), og geo-blokkeringstiltak er maktesløse. Endelig har NordVPN tilpassede apper for Android TV og er kompatibel med en lang rekke enheter kan du kjøre Kodi på.

Den’er også rimelig. Du kan få et abonnement som gir deg 6 samtidige tilkoblinger for $ 11,95 / måned, $ 6,99 / måned fakturert årlig, $ 4,99 / måned fakturert hvert annet år, eller $ 3,49 / måned fakturert hvert tredje år.

2. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk CyberGhost

CyberGhost er i stand til å beskytte deg mot farene ved brudd på opphavsretten. Den’s har sterke chiffer og de beste sikkerhetsprotokollene.

Tjenesten gir deg mange steder å velge mellom - 6200+ servere i over 90 land. Det sørger for veldig gode hastigheter, selv om ikke lynet raskt. CyberGhost burde absolutt gi deg anstendige nok hastigheter for å streame uansett hvor du er.

Denne VPN-en er også som er i stand til å fjerne blokkering av strømmetjenester som Netflix. Dessverre’er ikke den beste tjenesten når det gjelder kompatibilitet - det er ingen tilpasset ruter-app. CyberGhost støtter imidlertid Amazon Fire TV og Fire Stick.

Prisen er konkurransedyktig: $ 12,99 / måned, $ 5,99 / måned fakturert $ 63 årlig, $ 3,69 / måned fakturert $ 88,56 hvert annet år, eller $ 2,75 / måned fakturert $ 89,90 hvert tredje år.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

ExpressVPN har et formidabelt arsenal av funksjoner, inkludert en kill switch, delt tunneling og stealth-servere. VPN har også 3000+ servere over 90+ land - begge deler volumet og spredningen er noe av det største på markedet.

ExpressVPN kan også brukes til å omgå geo-blokkeringstiltak, inkludert de som brukes av Netflix eller BBC iPlayer. Endelig er denne VPN kompatibel med mange enheter og tillater fem samtidige tilkoblinger. Selv om det ikke gjør det’t har native TV-apper, den har manuelle installasjonsveiledninger for MediaStreamer-funksjonen og en ruter-app.

Hvorfor er det ikke?’er det ikke den beste VPN-en for Kodi? Litt for dyrt til å rettferdiggjøre for et veldig spesifikt formål. ExpressVPN koster $ 12,95 / måned, $ 9,99 / måned faktureres hver 6. måned, eller $ 8,32 / måned faktureres årlig.

4. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjenestelogo Besøk Surfshark

Surfshark er britiske Jomfruøyer-basert og det’er et personvernvennlig land uten lover om lagring av data. Enda mer har Surfshark selv retningslinjer uten logger, lekkasjebeskyttelse og kryptering av banknivå.

Denne VPN-tjenesten kan skryte av over 1000 servere i over 60 land, noe som hjelper Surfshark med å sikre raske hastigheter for streaming og andre aktiviteter. Faktisk er denne leverandøren på vår liste over raskeste VPN-er i 2020.

Her‘er et annet poeng for Surfshark VPN: den har en app for Fire TV og støtter også en rekke smarte TV-er og spillkonsoller. Men viktigst er at tjenesten er veldig billig: $ 11,95 per måned, $ 5,99 / måned faktureres hvert år, eller $ 1,99 / måned faktureres hvert annet år. Når det er sagt, inkluderer alle Surfshark-abonnement muligheten til å ha et ubegrenset antall samtidige tilkoblinger.

5. Hotspot Shield

Hotspot Shield-servicelogo Besøk Hotspot Shield

Hotspot Shield har 3200 servere i mer enn 70 land rundt om i verden og flotte funksjoner. Mest bemerkelsesverdig av dem er sin egen proprietære tunneleringsprotokoll - Catapult Hydra.

Denne VPN-en merker også alle andre viktige sikkerhetsbokser: den bruker kryptering og tilbud av militær karakter en god drepebryter for å redde deg fra utilsiktede IP-lekkasjer.

Tjenesten har brukervennlige apper, som er tilgjengelige for alle større plattformer - Windows, Mac, iOS og Android. Ett abonnement vil være nok, da det gir deg muligheten til å koble opp til 5 enheter.

Når vi snakker om det, er abonnementsprisen sannsynligvis det største svake punktet i Hotspot Shield. Du kan få den for $ 12,99 / måned, $ 7,99 / måned fakturert årlig, eller $ 6,99 / måned fakturert hvert annet år.

6. PrivatVPN

PrivatVPN-tjenestelogo Besøk PrivateVPN

Denne Sverige-baserte tjenesten trekker frem gode personvernfunksjoner og imponerende ytelser, samtidig som størrelsen er liten. PrivateVPN’s kryptering er ikke verre enn den beste på markedet, og de har alle nødvendige funksjoner for å sikre din sikkerhet.

Til tross for de litt imponerende 150+ serverne i 60 land, vil PrivateVPN ikke dra hastigheten ned til bakken. I gjennomsnitt er ytelsen sammenlignbar med noen andre topp VPN-er, selv om ikke de raskeste.

Mens PrivateVPN ikke gjør det’t har en ruter-app eller TV-apper, den er kompatibel med begge deler.

Den beste delen? PrivateVPN tilbyr et godt tilbud: $ 7,67 / måned, $ 4,88 / måned faktureres hver tredje måned, eller $ 3,82 / måned faktureres hver 13. måned. Du’Jeg må være hardt presset for å finne dette kvalitetsnivået for mindre!

7. TorGuard

TorGuard servicelogo Besøk TorGuard

Når det gjelder sikkerhet, har TorGuard ingen hull å snakke om. Den har ugjennomtrengelig AES-256-kryptering komplementert med pålitelige sikkerhetsprotokoller. Den’Det er bare uheldig at selskapet bak TorGuard er lokalisert i USA, som ikke er et personvernvennlig land.

Du kan også velge en av 3000+ servere som hjelper til sikre uavbrutt strømming.

TorGuard har apper for en rekke forskjellige plattformer, inkludert de viktigste (Windows, Mac, iOS, Android) samt Linux og rutere. Kodi-brukere vil sette pris på å kunne kjøre TorGuard VPN på rutere fordi det lar dem bruke det med Amazon Fire TV og andre slike enheter.

Du kan få TorGuard for $ 9,99 / måned, $ 6,66 / måned fakturert kvartalsvis, $ 4,99 / måned fakturert hver sjette måned, eller $ 4,99 / måned fakturert årlig.

Bunnlinjen

Du bør legge til VPN til Kodi - det’det er den beste måten å ha en god natt på’søvn. Med verktøyene som for tiden er på markedet, der’trenger ikke lenger å teste copyright-lovene. Og mens du’Jeg er klar over det, hvorfor ikke ta med Netflix, BBC iPlayer, HBO, Hulu og andre streamingplattformer til Kodi-opplevelsen din? Du kan gjøre det omtrent hvor som helst med hvilket som helst av verktøyene på denne beste VPN for Kodi-listen.

Hvis ingen av VPN-ene ovenfor kiler du til, kan du lese flere av VPN-anmeldelsene våre!

Hvordan vi laget denne beste VPN for Kodi-listen

Denne topp VPN for Kodi-listen er et resultat av lange og overveldende tester og annen forskning. Hva du bør vite:

  • Vi favoriserer allsidighet. VPN-er er kraftige verktøy, men ikke alle når sitt fulle potensial. Å kjøpe et av disse sub-par-verktøyene er en sikker måte å tape penger!
  • Innenfor grunn er sikkerhet og tillit alfa og omega til VPN.
  • Listen vil kontinuerlig bli evaluert og fornyet.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 12