Beste VPN for Seychellene i 2020


Selv på de paradisiske Seychellene øyer, er faren for overvåking fortsatt til stede. Et virtuelt privat nettverk (VPN) er en av de enkleste og sikreste måtene å forhindre at dette skjer - og vi’her for å hjelpe deg med å finne den beste VPN-en for Seychellene.

Vår liste over de beste VPN for Seychellene inneholder fem alternativer som er blitt valgt ut basert på følgende kriterier, som alle vil forbedre din online opplevelse i Seychellene:

 • VPN-sikkerhet. Hindrer det Seychellois overvåkningsorganer å spore aktiviteten din?
 • Pålitelighet mot brannmurer. Kan den omgå politiske innholdsrestriksjoner implementert av Seychellos regjering?
 • Underholdning. Kan det omgå geo-begrensninger som forhindrer tilgang til internasjonale medier i Seychellene (dvs. Netflix)?
 • Pris. Tilbyr den god valuta for pengene?
 • Opptreden. Hvor mye vil det påvirke din baserte internettforbindelse?

Ingen tid til å lese? Her er våre beste VPN-er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost ‣ $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN 8 $ 8.325. VyprVPN5.VyprVPN 2.5 $ 2,56. Ivacy VPN6.Ivacy VPN ‣ $ 1,38

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

NordVPN tjener sin plass på vår liste ved å tilby noen av de beste funksjonene for en mye mer konkurransedyktig pris.

Pris fra: $ 3,49 / måned

Servertelling: 5500+ servere i 58+ land

VPNpro-vurdering: 9.6

NordVPN er et godt valg for beste VPN for Seychellene. Denne tjenesten bruker AES-256-CBC-krypteringskrypteringen for å omslutte kanalen din i en brannmur som ganske enkelt ikke kan brytes gjennom brute force-angrep. I tillegg til dette har NordVPN også en drepebryter, som beskytter informasjonen din i tilfelle uventede tilkoblingsfall.

NordVPN støtter også noen av de beste protokollene som er tilgjengelige: OpenVPN, IKEv2 (best for mobil), og til og med WireGuard.

En fordel NordVPN har i forhold til konkurransen er en politikk uten logger bekreftet av en uavhengig revisor. Suksessen på dette området blir gjort mulig gjennom registeret i Panama, som, som på Seychellene, ingen lover om lagring av data.

NordVPN har over 5500 servere over 58 land, som er et av de mest imponerende nettverkene på markedet. Som sådan kan NordVPN enkelt tilby forbindelser til servere som vil omgå Seychellois geo-blokker og viktigst av alt, Seychellois-sensurert innhold.

VPN tilbyr god totalytelse som er mer enn nok for strømming eller torrenting.

Pros

 • Stor sikkerhet
 • Uavhengig-revidert retningslinjer for ikke-logger
 • Geo-Unblocking
 • Godt priset
 • Speedy

Ulemper

 • Ingen ruter-app

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjenestelogo Besøk Surfshark

En kraftig leverandør av cybersecurity som tilbyr en av de billigste VPN-løsningene med nok funksjoner til å konkurrere markedsledere - det perfekte valget for de som ønsker tilgang til innhold utenfor Seychellene.

Pris fra: $ 1,99 / måned

VPNpro-vurdering: 9.4

Surfshark VPN har som mål å være en av de mest allsidige VPN-leverandørene for den laveste prisen. Den har 1000+ servere i mer enn 60 land - mer enn nok til å tilby god ytelse.

Denne tjenesten har en rekke banebrytende funksjoner, for eksempel Smart DNS, NoBorders Mode og Camouflage Mode. Disse gjør det til et av de beste valgene for å få tilgang til geobegrenset innhold - Smart DNS lar deg bruke full trafikkhastighet (uten kompromisser for videostrømkvalitet), så det føles som om du’er koblet direkte.

Surfshark kan også skryte av eksepsjonelle sikkerhets- og personvernstiltak, som er ytterligere solidert av registeret på De Britiske Jomfruøyene (som ikke har lov om oppbevaring av data). Surfshark har også en drepsbryter, lekkasjebeskyttelse og kraftige antisensurfunksjoner.

Dette gjør det til et godt valg for torrenting, Kodi og spill. Selv når man sammenligner med alle VPN-er på denne listen, er Surfshark utmerket til å fjerne blokkering av Netflix og andre streaming-nettsteder på Seychellene..

Pros

 • Stor sikkerhetsprogramvare
 • Privacy-vennlig
 • Den sikreste VPN
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Geo-Unblocking
 • Veldig billig

Ulemper

 • Svak selvhjelpsdel

3. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk CyberGhost

Unike funksjoner og solid online beskyttelse.

Pris fra: $ 2,75 / måned

Servertelling: 6200+ servere i mer enn 90 land

VPNpro-vurdering: 9.1

CyberGhost er en av de mest solgte VPN-ene der ute’det er lett å se hvorfor. Den kombinerer et bredt utvalg av funksjoner med topp sikkerhet.

Vi’er trygg på at CyberGhost vil beskytte nesten enhver bruker med deres bankklasse AES-256-leksjon der’er også en annonseblokker, malware-blokkering og DNS-lekkasjebeskyttelse. Alt dette gjør det veldig sikkert, og Romania har også en ganske god registrering av personvern. Tjenesten har også en ikke-logg-policy som er tydelig forklart på deres hjemmeside. Det betyr at aktiviteten din er helt anonym: verken din ISP eller CyberGhost har noen anelse om hva du gjør, eller når du gjør det.

Denne VPN-en er tilgjengelig for Windows, Mac OSX, Android, Linux og som firmware for wifi-rutere, noe som betyr at ingen enheter du bruker blir utelatt. Appene er intuitive og veldig enkle å bruke, så det’er en flott VPN for nye brukere.

Med sine høyt spesialiserte servere’er lett å bruke CyberGhost til spill, nedlasting av torrenter eller for å fjerne blokkering av mediastreaming-nettsteder.

Prisene er sammenlignbare med prisene på topp-VPN-er, og tilbakebetalingspolitikken er en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Du får også en 24-timers gratis prøveperiode og syv samtidige tilkoblinger per konto.

Pros

 • Ubrytbar krypteringskryptering
 • Retningslinjer for ikke-logger
 • Omkjøring geo-begrensninger hvor som helst
 • Veldig fort
 • Spesialiserte servere

Ulemper

 • Ganske dyrt

4. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

Med toppnivå i sikkerhetsinformasjon og fantastisk personvernregler, er ExpressVPN absolutt et av de beste valgene for internettbrukere i Seychellene.

Pris fra: $ 8,32 / måned

Servertelling: 3000+ servere i mer enn 90 land

VPNpro-vurdering: 9.3

ExpressVPN bruker en sterk krypteringskryptering, AES-256-CBC, som skaper en brannmur så tett at ingen hacker kunne bryte den fra nå til slutten av tiden.

Det drar også fordel av registeret på De britiske jomfruøyene. Denne idylliske karibiske øygruppen har ingen lov om dataoppbevaring å snakke om, noe som betyr at hvis ExpressVPN velger å ikke beholde informasjon på serverne sine, så gjør det ikke’det må jeg.

I tillegg til dette har ExpressVPN over 3000 servere i 90+ ​​land (inkludert Seychellene’ fastlandsnabo, Kenya). En slik utbredt serverflåte gir brukeren mye geo-begrensede territorier å få tilgang til.

ExpressVPN omgås disse geo-begrensningene enkelt. Ved å skjule IP-adressen din og late som deg’i et annet land, tilbyr leverandøren en bakdør til innhold som vanligvis ikke vil være tilgjengelig på Seychellene.

Virkelig, det eneste problemet med ExpressVPN er at det’er priset ganske høyt, og det gjør det ikke’til og med tilby en gratis prøveversjon for å myke opp slag. Som med mange ting i livet, betaler du ganske ofte for.

Pros

 • Ubrytbar krypteringskryptering
 • Retningslinjer for ikke-logger
 • Omkjøring geo-begrensninger hvor som helst
 • Veldig fort
 • Servere i nærheten av Seychellene (Kenya)

Ulemper

 • Ingen gratis prøveperiode
 • Ganske dyrt

5. VyprVPN

VyprVPN servicelogo Besøk VyprVPN

En sterk, unik VPN-leverandør som bruker nyskapende programvare for å sikre at tilkoblingshastighetene dine forblir jevn for alltid.

Pris fra: $ 5,00 / måned

Servertelling: 700+ servere i 70+ land

VPNpro-vurdering: 8.3

Golden Frog, selskapet bak VyprVPN, hevder en protokoll som heter Chameleon. På mange måter er kameleon som enhver annen protokoll, men hovedforskjellen er at den’er designet for å forhindre blokkering og struping av Internett-leverandører.

Vevd inn i VyprVPN-design lar Chameleon brukerne dermed glede seg over leverandøren’er relativt store hastigheter lenger. Som sådan, det’er en flott langsiktig plan for nedlastingshastighetene uansett hvor mye båndbredde du bruker; perfekt for deg som jobber hjemmefra.

VyprVPN er også registrert i Sveits, et av de mest personvernvennlige områdene i Europa. Det er ingen lov om dataoppbevaring å snakke om, så leverandøren bruker sin integritet og bruker en streng retningslinjer for ikke-logger for å holde informasjonen din helt privat. (Dette er bekreftet gjennom en uavhengig revisjon.)

I tillegg til dette bruker VyprVPN den ettertraktede AES-256-bit-krypteringskrypteringen for å beskytte selve kanalen, i tillegg til en drepebryter for å beskytte dataene dine hvis kanalen synker.

Selv om den kan ha færre servere enn de fleste, er VyprVPN dedikert til å få aktive servere på mindre representerte steder. Som sådan vil Seychellois brukere dra fordel av servere basert i Maldivene hovedstad Malé, som ligger betydelig nærmere Seychellene enn det som vanligvis tilbys.

Disse smart plasserte serverne har også den fordelen at de gir tilgang til geobegrenset innhold utover de vanlige nordamerikanske og vesteuropeiske tingene.

Dette er gode nyheter for alle som besøker Seychellene fra andre steder - det er jo ikke’t bare engelske og amerikanske folk som besøker i utlandet, slik at andre demografiske evner til å følge med sine favoritt TV-serier fra hjemmet kan være en flott USP for VyprVPN.

Det er faktisk visse ulemper med VyprVPN, nemlig det faktum at det ikke er noe alternativ å registrere seg anonymt. Det burde ikke’Det er imidlertid for mye av problemet for Seychellois brukere, fordi territoriet ikke har noen lover mot å bruke en VPN.

Men for mindre enn fire dollar per måned er VyprVPN nesten en stjeling for det den tilbyr: en semi-spesialisert sikkerhetstjeneste designet for å holde tilkoblingshastighetene dine sterkere lenger.

Pros

 • Ugjennomtrengelig krypterings chiffer
 • Uavhengig-revidert retningslinjer for ikke-logger
 • Langsiktig beskyttelse mot båndbredde
 • Flott for geo-blokkering
 • Servere i nærheten av Seychellene (Maldivene)

Ulemper

 • Ingen anonyme påmeldingsalternativer

6. Ivacy VPN

Ivacy VPN-tjenestelogo Besøk IvacyVPN

Ved å kombinere ekstremt lave priser med noen virkelig imponerende tilkoblingshastigheter vil Ivacy VPN sannsynligvis gi den best mulige ytelsen for brukere på Seychellene.

Pris fra: $ 1,5 / måned

Servertelling: 1000+ servere i mer enn 50 land

VPNpro-vurdering: 8,7

VPN-servere er vanligvis lokalisert i folkerike områder med høy internettgjennomtrenging, som vanligvis inkluderer Nord-Amerika, Vest-Europa og Asia-Stillehavsregionen. Brukere har sjelden tilgang til servere i Afrika sør for Sahara, for ikke å snakke om det tynt befolket Indiahav.

Ivacy VPN er annerledes. Mange av serverne ligger i de vanlige regionene - Egypt og Sør-Afrika er de typiske afrikanske hotspots - men det henvender seg også til mange ofte forsømte steder som Nigeria, Ghana, Kenya… og Seychellene.

Nå har Ivacy VPN allerede et rykte som en av de raskeste VPN-leverandørene på markedet. Men med servere i Seychellos hovedstad Victoria, har den kanten på det store flertallet av konkurrentene, gitt at nærhet ofte styrker serverforbindelseshastighetene.

Dette vil bety veldig lite uten store personvern- og sikkerhetsinformasjon. Den’Det er rimelig å si at Ivacy VPN leverer på disse frontene. Først er imidlertid en ansvarsfraskrivelse nødvendig.

Ivacy VPN er registrert i Singapore, en kjent partner i Fourteen Eyes-alliansen. Dette er et nettverk av land som har overvåkingskrefter over sine innbyggere og ofte samler ressursene sine for å hjelpe hverandre.

Selv om dette høres antithetisk ut mot selve begrepet personvern, er det’er verdt å merke seg at Ivacy’retningslinjene for ikke-logger holder seg, og leverandøren er flink til å sikre at dine DNS-, IPv6- og WebRTC-data aldri blir lekket.

Som sådan er alle dataforespørsler sendt til Ivacy’serverne vil bli møtt med manglende overholdelse, til tross for deres juridiske plikt til å oppfylle disse forespørslene. Det vant ganske enkelt’t være relevant informasjon på serverne deres, noe som betyr at dine personlige data forblir skjult.

Videre måler Ivacy VPN opp til krypteringsstandarden satt av NordVPN og ExpressVPN - den bruker den samme ugjennomtrengelige 256-bitskrypteringen som de leverandørene gjør.

Brukere som er frustrerte over mangelen på servere i eller i nærheten av Det indiske hav, bør derfor gi Ivacy en sjanse. Med utrolig lave priser og god sikkerhetsprogramvare der’Det er ingenting å tape på ved å velge budsjettalternativ i dette tilfellet.

Pros

 • Fantastisk sikkerhet
 • Retningslinjer for ikke-logger
 • Ultrahurtige hastigheter
 • Geo-blokkering av muligheter
 • Prisgunstige priser
 • Servere på Seychellene

Ulemper

 • Basert i Singapore

Hvorfor bruke en VPN på Seychellene

Det seychelliske regjeringspartiet (nasjonalforsamlingen) streber etter å opprettholde total autoritet over øygruppen. Hovedavisen, Seychellene Nation, er støttet av regjeringen, og tunge injurielov forhindrer at uavhengige aviser praktiserer selvsensur.

I tillegg til dette har det vært påstander om at regjeringen overvåker nettinnhold i hele landet. Dette inkluderer innhold som er lagt ut på sosiale medier, nettpraterom, blogger og til og med e-post.

Innhold på sosiale medier kan også belastes under de samme injurielovene som gjelder politisk journalistikk. De siste årene har kommentatorer på sosiale medier blitt arrestert uten anklager for sitt online innhold.

Selv om nettinnholdet ditt ikke er’t politisk karakter, da, det’det er ganske skummelt å tro at alt du legger ut kan bli vurdert av Seychellos regjering uansett hvor du legger ut det.

Den’er enda skumlere å vite at du kan møte påtale for dette innholdet, selv om du’er bare på Seychellene på ferie og legger ut noe uvitende politisk.

Måten en VPN-leverandør kan avhjelpe disse problemene er ved å koble deg til en ekstern server, som deretter er kryptert slik at ingen - hackere eller overvåkningsgrupper - kan trenge gjennom eller overvåke nettleseraktiviteten din.

Dette hjelper også med å skjule din virkelige IP-adresse, og dermed sikre din personlige informasjon.

Er det trygt å bruke en VPN på Seychellene?

Selv om regjeringen aktivt overvåker nettinnhold, vil bruken av en VPN forhindre nettleseraktiviteten din til og med å dukke opp på radaren deres.

For argument’for skyld, skjønt, la’Si at du blir lagt merke til av Seychellos regjering uansett grunn. Overvåkningsteamet deres ville raskt plukke opp det faktum at du bruker en VPN for å skjerme datatrafikken din.

Neste steg ville være å undersøke VPN-bruken din nærmere. Siden Seychellene ikke er en del av Fourteen Eyes-alliansen, har de knapt noen juridisk evne til å gjøre det.

Videre er alle VPN-leverandørene vi’Vi har valgt utmerkede personvernregler, noe som betyr at det meste noen kan lære er at du bruker en VPN og ingenting annet.

Ser det for øyeblikket er det ingen lover som forbyr bruk av VPN på Seychellene, det er ingen risiko involvert for brukeren overhodet.

Gratis VPN for Seychellene

En god VPN er dyr å kjøre, så enhver VPN-leverandør som blir tilbudt gratis bør anses med en viss mistanke.

Selskapene bak gratis VPN har egentlig aldri råd til å tilby en tjeneste på nivå med, si, ExpressVPN. Ganske ofte er det slappe sikkerhetstiltak, begrensede servere eller lavere tilkoblingshastigheter.

De skaffer seg ofte inntekter ved nådeløs reklame eller, enda verre, å selge dine private data til tredjepart. Trygt å si, dette beseirer hele formålet med personvern i utgangspunktet.

Imidlertid er det noen gode alternativer der ute. ProtonVPN er en; den’s som er registrert i Sveits, bruker den toppnivå-kryptering (inkludert en kill switch), og det gir deg ubegrenset båndbredde.

Windscribe er en annen betalt tjeneste som tilbyr en sterk gratisversjon. Selv om det’s er registrert i Canada, har den en uavhengig revidert loggføringspolicy samt DNS / IPv6 / WebRTC lekkasjebeskyttelse. Med dette får du 10 GB gratis båndbredde per måned.

Hvis du’Har du et stramt budsjett, så er disse VPN-leverandørene de beste gratis alternativene for brukere på Seychellene.

Hvis du’er du på Seychellene, hvilken av disse VPN-ene har du brukt før? Savnet vi noen gode VPN for Seychellene? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =