Beste VPN for streaming i 2020


Beste VPN for streaming i 2019

Vi elsker at internett har gitt oss muligheten til å se hvilken som helst film eller TV-show uansett hvor gammel eller ny den er. Inntil vi får geo-blokkering, forhindrer oss i å få tilgang til vårt favoritt-streaming-nettsted. Heldigvis kan du få en VPN for streaming og omgå hindringene.

Vil du ha tilgang til Netflix US og det enorme biblioteket med filmer og TV-serier? Eller kanskje du’er du en britisk utvist som savner BBC? Disse tjenestene vil løse alle disse problemene for deg.

Med din trygghet og online sikkerhet i tankene, testet vi hundrevis av VPN-er. Bare de mest anerkjente de vil bli anbefalt for strømmingens behov. Vi har gjennomgått alle viktige aspekter ved VPN-er, slik at du kan gjøre et best mulig valg. Her’det vi så på:

 • Sikkerhet
 • Hastighet
 • Priser
 • Tilgang i Kina
 • Torrenting og Netflix-tilgang

Velg en av våre anbefalte VPN-er for å trygt streame alle favorittprogrammene dine.

Ingen tid til å lese? Her er våre beste VPN-er:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. PrivateVPN3.PrivateVPN 3.8 $ 3,824. ExpressVPN4.ExpressVPN 8 $ 8.325. CyberGhost5.CyberGhost ‣ $ 2,75

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

 • 1 måned - $ 11,95 / måned
 • 1 år - $ 6.99 / måned
 • 2 år - $ 4.99 / måned
 • 3 år - $ 3,49 / måned
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

NordVPN har vist seg å være en topp service uten problemer eller problemer. Det er 5500+ servere i 58 land jorden rundt. I tillegg er kundene glade for at serverne til enhver tid har høy båndbredde.

Denne tjenesten har også mange bruksområder. For eksempel, NordVPN tilbyr SmartPlay - et verktøy som hjelper brukere enkelt å koble seg til Netflix. Denne VPN-en er flott for større husholdninger, da den tillater opptil seks samtidige forbindelser.

Når det gjelder sikkerhet, bruker de kryptering av militær karakter, og klienten kommer med en innebygd kill switch. Videre har det’Det har vært problemer med lekkasje av data. Mens NordVPN holder minimale logger, er de det’t koblet til bestemte brukere. Selskapet er registrert i Panama, langt fra de nysgjerrige øynene til Five Eyes etterretningsallianse. Dette er en annen grunn til at NordVPN er så godt klarert.

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjenestelogo Besøk Surfshark

 • 1 måned - $ 11,95 / måned
 • 1-år - $ 5,99 / måned
 • 2-år - $ 1,99 / måned

Surfshark VPN har en rekke fordeler i forhold til konkurransen. For det første har den stor verdi for pengene, spesielt med tanke på at ett abonnement lar deg bruke det på et uendelig antall enheter. For det andre tilbyr den fantastiske hastigheter i hele nettverket.

Når vi snakker om sistnevnte, kan Surfshark ha et mindre nettverk enn noen på denne listen, men 1000+ servere i 60+ land er fremdeles formidabelt.

Utenom hastighet og kostnadseffektivitet tilbyr Surfshark også mye sikkerhet. AES-256-kryptering i militær grad, drepebryter, samt avanserte antisensurfunksjoner som Camouflage Mode, gjør det flott for de som ønsker å ta tilbake personvernet.

3. PrivatVPN

PrivatVPN-tjenestelogo Besøk PrivateVPN

 • 1 måned - $ 7,67 / måned
 • 3 måneder - $ 4,88 / måned
 • 13 måneder - $ 3,82 / måned
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

PrivateVPN har 150+ servere, men de er spredt over 60+ land. De er også et av de rimeligere alternativene for brukere som velger den årlige faktureringspakken.

Selskapet tilbyr seks samtidige forbindelser og tilbyr noe av ytelsen på markedet. Dette er ideelt for husholdninger med store familier der folk ser på programmer på forskjellige enheter. Den’er også et flott alternativ for nye VPN-brukere.

PrivateVPN er kompatibel på en rekke plattformer. De har faktisk separate dedikerte klienter for Windows, Mac OS, iOS og Android-enheter. PrivateVPN kan brukes i Kina og fungerer med en rekke geobegrensede streaming-nettsteder, inkludert Netflix, BBC iPlayer.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

 • 1 måned - $ 12,95 / måned
 • 6 måneder - $ 9.99 / måned
 • 1 år - $ 8,32 / måned
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

ExpressVPN er usedvanlig pålitelig og grensesnittet er utrolig brukervennlig. Dette gjør det til et flott alternativ for folk som er ukjente med å bruke en VPN.

Denne tjenesten har en anstendig størrelse park med 3000+ servere i mer enn 90 land. I tillegg har ExpressVPN klart å snike seg rundt den store brannmuren i Kina. Det vil sannsynligvis også fungere i andre restriktive land.

Når det gjelder sikkerhet, bruker den AES-256-kryptering for å beskytte kundedata. Som enhver VPN som er verdt saltet sitt, klienten har en kill switch som avbryter internettforbindelsen din i tilfelle du kobles fra VPN. Så langt har de ikke hatt det’Det hadde noen problemer med IPv6 eller DNS-lekkasjer.

Den ene ulempen med ExpressVPN er at de’priset høyere enn andre i markedet og tillater færre samtidige forbindelser enn konkurrentene.

5. CyberGhost

CyberGhost servicelogo Besøk CyberGhost

 • 1 måned - $ 12.99 / måned
 • 1 år - $ 5,99 / måned
 • 2 år - $ 3.69 / måned
 • 3 år - $ 2,75 / måned
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Har du noen gang ønsket å hjemsøke internett? Nei? Vel, du bør fortsatt sjekke ut CyberGhost VPN. Med 20 millioner registrerte brukere, vet du at denne VPN-tjenesteleverandøren må gjøre noe riktig. Selskapet har en moderat størrelse samling av servere med 6200+ servere i mer enn 90 land.

En av våre favoritt ting med denne VPN er at selv uten å være medlem, kan du besøke nettstedet deres og se antall servere de har i hvert land, og hvor mange som er koblet til dem. Du kan velge servere som er mindre opptatt og derfor raskere.

Når det gjelder sikkerhet beskytter CyberGhost kundene sine ved å bruke AES-256-kryptering sammen med SHA-384 hash-godkjenning - en flott krypteringsstandard.

Dommen om den beste VPN-en for streaming

Det er noen rimelige topp-to-line VPN-tjenester der ute i dag, selv om noen mennesker kan bli fristet til å gå med gratisversjoner. Vær oppmerksom på at gratis versjoner kanskje ikke strømmer godt og kanskje ikke kan omgå nettsteder som er blokkert i geobegrensede områder. Dermed kan det være problemer med å se nettsteder som Netflix når du bruker en gratis VPN-tjeneste.

Applikasjonene er generelt enkle å installere for de betalte VPN-nettstedene vi har gjennomgått. Nettstedene har et godt antall servere for å forhindre overbefolkning. Dessuten lar mange av disse tjenestene deg koble til mer enn én enhet om gangen. Dette er ideelt når det er flere mennesker i en husholdning som ønsker å se på forskjellige programmer. Alle VPN-tjenestene vi anbefaler bruker sterk kryptering for å beskytte ditt personvern og dataene fra nysgjerrige øyne. For en rimelig pris kan du og din familie glede deg over favorittprogrammene dine.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 64