Topp 4 beste VPN for Skype i 2020

Noen land kan blokkere eller på annen måte hindre Skype, noe som gjør det umulig å ringe hjem, mens selskaper og skoler kan pålegge lokale blokker. Både utrygghet og offisiell hindring gjør det viktig å finne en løsning. Tross alt er Skype her for å bli, og hos Microsoft’s støtte, det’er den fremste voice-over-IP-appen. Så vi må bruke det.

Og heldigvis er det verktøy som kan hjelpe oss med det. Virtuelle private nettverk (VPN) tilbyr et lokalt middel for Skype-blokker mens du legger til et ekstra lag med kryptering for å skjerme samtaler. La’s se nærmere på hvordan dette fungerer, og hva de beste VPN-ene for Skype er i 2020.

Å velge den beste VPN-en for å fjerne blokkering av Skype

Her er noen av verden’s ledende VPN-er for Skype. Alle av dem vil prestere pålitelig og vunnet’t koster for mye å installere.

Ingen tid til å lese? Her er våre beste VPN-er:


#PROVIDERMINIMUM PRISEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN ‣ $ 1.993. ExpressVPN3.ExpressVPN 8 $ 8.324. Hotspot Shield4.Hotspot Shield ‣ $ 7.995. Astrill VPN5.Bestill VPN ‣ $ 10,00

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøk NordVPN

Ofte anerkjent som verden’NordVPNs beste fin VPN har også skreddersydd sine tjenester til Skype-brukere. NordVPN lurer hele tiden på kloden for å blokkere operasjoner og vet nøyaktig hvilke land som begrenser tale over IP, men det nøytraliserer også lokale blokkeringsoperasjoner.

Så om du’Hvis du drar til Kina på forretningsreise eller bruker Skype på college, bør det absolutt gjøre susen.

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN-tjenestelogo Besøk Surfshark

Surfshark er en av de billigste VPN-tjenestene du kan finne, men det kommer fremdeles med mange topp funksjoner. Den har tilgang til over 1000+ servere i mer enn 60 land, kraftig kryptering og en kill switch samtidig som den er en av de raskeste VPN-ene vi’har testet. På grunn av sine raske hastigheter vil ikke denne VPN bidra til lav latenstid under Skype-anrop.

Hvis sikkerhet er din prioritet, don’t bekymre deg. Surfshark har alle de kvalifiserte sikkerhetsfordelene, for eksempel AES-256-kryptering, IKEv2 / IPsec og OpenVPN sikkerhetsprotokoller. I tillegg kan du bruke den til alle enhetene dine med ubegrensede tilkoblinger.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-tjenestelogo Besøk ExpressVPN

Med base i De Britiske Jomfruøyene, har ExpressVPN spesialisert seg på å fjerne blokkering av Skype, og lover å jobbe rundt blokkering av filtre på jobb eller skole.

Det fungerer også rundt “VoP-grenser.” Dette er egentlig former for gasspreg, som gjenkjenner Skype-trafikk og begrenser hvor mye brukere kan overføre. Internett-leverandører, telefonselskaper og myndigheter er beryktet for å implementere dem, men ExpressVPN kommer seg lett rundt dem. Så det’er helt klart et av de beste valgene for Skype-brukere.

4. Hotspot Shield

Hotspot Shield-servicelogo Besøk Hotspot Shield

American Hotspot Shield er en av de raskeste VPN-tjenestene i verden - noe Skype-brukere vil sette pris på. Denne tjenesten lykkes der andre mislykkes på grunn av det enorme nettverket på 3200 servere i over 70 land og sin helt egen Catapult Hydra-protokoll.

Hvis VoIP-kommunikasjonen din blir kvalt av Internett-leverandøren din, er Hotspot Shield det riktige verktøyet for deg. Den er veldig kapabel til å omgå gassforsøk - noe som også gjelder P2P eller annen type trafikk. På toppen av det er Hotspot Shield en meget sikker VPN-passform for sensitive aktiviteter som journalistikk eller for politiske aktivister.

5. Astrill VPN

Astrill VPN servicelogo Besøk Astrill VPN

Generelt sett som den fremste VPN for å fjerne blokkering av Skype i Asia og Oseania, er Astrill VPN en Seychellene-basert leverandør med et rykte for hurtighet og pålitelighet.

Det gjør det ikke’t bare fokusere på Skype, heller, og er optimalisert for WhatsApp, Google Hangouts og Viber. Så hvis du vanligvis bruker en rekke kommunikasjonsapper og vil ta dem på veien til Singapore, Kina eller Australia, så vil det’er en veldig praktisk app å ha på systemet eller telefonen din.

Land som blokkerer eller regulerer Skype-bruk

Hvorfor skal du installere noen av disse VPN-ene? Problemet er enkelt og åpenbart for alle som har prøvd å bruke Skype i undertrykkende jurisdiksjoner.

Skype blir sett på som et potensielt subversivt verktøy i mange land. Med sin bruk av kryptering, lave anropskostnader og global rekkevidde gjør det mulig for telefon- / video-appen at dissidenter umiddelbart kan kommunisere med alle i verden. At’er en veldig farlig evne for innbyggerne å ha, fra Beijing perspektiv’s Great Firewall-operatører, eller sensurene i Saudi-Arabia.

Som et resultat, Forbud mot skype har blitt deprimerende utbredt, noe som øker behovet for VPN-er over en rekke store land. Her er landene der helt eller delvis Skype-forbud er implementert (som vi vet om):

 • Kina: Selv om Skype ikke er offisielt utestengt, har blitt undertrykt av Beijing, etter å ha forsvunnet fra appdatabaser siden 2017. Årsaken skyldes delvis offisiell frykt for informasjon som flyter fritt over grensene, men forbudet er ikke’t totalt. Mange mennesker vitner om at Skype kan nås hvis de riktige digitale verktøyene brukes.
 • Bangladesh: Skype ble utestengt etter politiske forstyrrelser i 2018, deretter gjeninnført, men dens posisjon er langt fra sikker.
 • UAE: Emiratene utløste offentlig ire i 2019 da regjeringen sprakk på Skype, på grunn av brudd på UAE’retningslinjer for digitale lisenser.
 • Marokko: Skype har blitt utestengt et par ganger, spesielt i 2016 da det utbrøt politiske protester.
 • Saudi-Arabia: Igjen har forbudet vært av og på, med perioder med total undertrykkelse blandet med episoder med liberalisering.
 • Russland: Skype har vært under press i Russland (som håper å lage sin egen versjon), og delvise forbud er blitt innført fra tid til annen.
 • Kuwait: Forbudt av myndighetsdirektiv, Skype fungerer ofte med en VPN installert.
 • Oman: Igjen søker regjeringsbestemmelser i dette autoritære emiratet å undertrykke Skype.
 • Aserbajdsjan: I sin krig mot demokratiske kampanjer har Aserbajdsjan målrettet VoIP på en stor måte og etterlatt Skype utilgjengelig.
 • Pakistan: Fra tid til annen har Pakistan pålagt sikkerhetsmessige grunner totale skype-avbrytelser.

Hvor trygg er Skype?

Hva om du får tilgang til Skype uten problemer? Betyr det at en VPN ikke er’t påkrevd? Dessverre ikke.

Skype har skjerpet sine sikkerhetsfunksjoner de siste årene:

 • Nå er alle samtaler beskyttet av ende-til-ende-kryptering, forutsatt at de finner sted mellom to Skype-brukere.
 • Direktemeldinger sendt over Skype er beskyttet av TLS-kryptering, eller AES for direktemeldinger mellom to Skype-klienter (som er gullstandarden for global kryptering).

Versjonen av AES som brukes heter Rijndael, har en 256-bit chiffer, og sysselsetter 1536 eller 2048-bit RSA-godkjenning. At’er ganske solid.

Imidlertid har Skype-kontoer vært svært utsatt for hackere i det siste. For eksempel, inntil en patch 2018, kan malware brukes til å kjøre DLL kapringer som kan kommandere hele systemene. Microsoft har også en historie med å overlate tilgangsnøkler til Nasjonalt sikkerhetsbyrå, som skulle heve noen alarmklokker.

Det har også vært historiske anklager om dataregistrering og å gi disse loggene til lovhåndteringsorganisasjoner på forespørsel. FBI har aktivt forsøkt å skaffe Skype-data (noe som innebærer at rike arkiver holdes av Microsoft), så der’s rom for bekymring her.

Hva med en Skype-videosamtale?

Til tross for disse bekymringene, er Skype-videosamtaler faktisk ganske trygge å utføre. Som vi bemerket ovenfor, Skype bruker AES-256-kryptering rutinemessig på videosamtaler, så lenge de er mellom to Skype-brukere. Appen lar også Skype-brukere kontakte eksterne personer, og det er her sikkerhetsproblemer kan oppstå.

Hvis du for eksempel bruker Skype for å ringe til en smarttelefon som ikke er’t bruker appen, kryptering vant’t bli påført. Og normal taleoppringning til fasttelefonarenaer’t beskyttet, heller. Disse sakene ikke’t gjelder generelt videosamtaler ved hjelp av appen. I stedet er de viktigste farene knyttet til taleanrop. Så hvis du rutinemessig bruker Skype for å holde kontakten med familien hjemme, er det fornuftig å legge til VPN-kryptering og anonymisering.

Den eneste virkelige faren ved videosamtaler er knyttet til Microsoft. Alle samtaler må dirigeres gjennom Microsoft’s servere, og hva de gjør med dataene er ikke’t helt tydelig. Det er kommet påstander om selskapet som skanner Skype-oppfordringer til “bedrageri,” så det kan ikke være lurt å se videosamtaler som helt sikre.

Er Skype trygg fra hackere?

Ingenting av dette ville være en slik bekymring uten pålitelige bekymringer om hacking av skadelig programvare. I 2016 fikk vi vite at hackere hadde laget malware (kalt T9000) som kunne knytte seg til Skype og logge alle samtaler. Den skadelige programvaren kan gjøre det hvis du får tillatelse - noe for mange mennesker er glade for.

Som et resultat har tusenvis av Skype-kontoer blitt hacket i det siste, og gjort dem om til spamfabrikker. Noen ganger skyldes dette skadelig programvare. Andre ganger har det vært på grunn av datalekkasjer av Skype-passord. Uansett bør brukerne være klar over at Skype ikke er det’t 100% sikker fra hackere. Regelmessige passordendringer og konstant årvåkenhet er alltid tilrådelig.

Bunnlinjen

Skype har gjort samtalene sine mer sikre, og hvis du chatter med andre Skype-brukere, bør du være trygg mot skade. Men se tillatelser fra mistenkelige apper, og bruk en VPN til å chatte med folk utenfor Skype-nettverket.

Til slutt, bruk en VPN for å sikre at du er trygg på nettet uansett hvem du’re ringer eller hva du’snakker om.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 3

Adblock
detector