Betternet ei toimi

Jos Betternet ei toimi oikein tai ei lainkaan, se voi vetää sinut pimeään turhautumiskaukkoon. Mutta kun tämä VPN ei toimi luotettavasti, se toimii’ei vain siitä, että Betternet katkaisee yhteyden jatkuvasti.


Vaikka nämä ongelmat voivat olla melko ärsyttäviä ja turhauttavia, suurempi uhka on, että sinusta voi tulla uhri IP- tai DNS-vuodot. Virheellinen vuodonsuojaus ja ei tappaa-kytkin voivat osoittautua tuhoisiksi - se’siksi paras veto ratkaistaksesi Betternet-yhteys- ja vuoto-ongelmasi voisi olla vaihtoehtoisen palvelun, ts. NordVPN, etsiminen.

Liity nyt saadaksesi selville miksi’Ei ole hyvä idea käyttää joko ilmaista VPN- tai premium-versiota Betternetistä, jos haluat tuntea olosi turvalliseksi verkossa.

Betternet ei muodosta yhteyttä

Betternet ei muodosta yhteyttä

Tämä suuri ongelma ei välttämättä liity verkkoturvallisuuteen ja yksityisyyteen, mutta voi siitä huolimatta olla melko ärsyttävää ja turhauttavaa. Sekä Betternetin ilmainen VPN että premium-palvelu voivat kärsiä tästä ongelmasta: Betternet ei muodosta yhteyttä.

Yksi Betternet VPN: n pääongelmista on, että heidän palvelinkannansa on hyvin pieni. Heillä on vain 17 palvelinta 10 maassa, joka on markkinoiden huonoin kattavuus tänään. Lisää nyt noin 38 miljoonaa käyttäjää, jotka haluavat muodostaa yhteyden näihin palvelimiin, ja näet todennäköisesti jo miksi saatat löytää Betternet ei muodosta yhteyttä jopa useiden yritysten jälkeen.

Totuus on, että Windows- ja Mac-vapaat VPN-käyttäjät voivat muodostaa yhteyden oletusarvoisesti vain amerikkalaisiin (7) palvelimiin. Joten kun osut Yhdistä-painike sovelluksessasi optimaalinen palvelin valitaan sinulle automaattisesti. Mutta luuletko, että 7 palvelinta voi todella palvella kymmeniä miljoonia ilmaisia ​​VPN-käyttäjiä ilman kiinnitystä?

Ensiluokkainen versio väittää tietysti tarjoavan parempia nopeuksia ja luotettavampia yhteyksiä. Mutta se, että meillä on yhteensä 17 palvelinpaikkaa 10 maassa, riippumatta siitä, kuinka optimoidut ja omistautuneet ne ovat, ei ole verrattavissa tuhansiin palvelimiin ympäri maailmaa (mitä jotkut parhaimmat VPN-palvelut tarjoavat).

Joten todennäköisesti sinulla on samanlaisia ​​ongelmia, kun Betternet ei muodosta yhteyttä, käyttämästäsi versiosta riippumatta.

Ensiluokkaisessa VPN: ssä voi olla vähemmän ongelmia, mutta ei ehdottomasti nollaa.

Jos vierailet Ohjekeskus virallisella verkkosivustolla huomaat, että viimeisimmät kysymykset liittyvät edelleen siihen, että Betternet ei muodosta yhteyttä (nimikkeillä kuten “voida’t yhdistä” kaikille pääasiakkaille - Windows, Mac OS, Android ja iOS). Se’se ei ole hyvä merkki, kun VPN: llä on oltava tällaisia ​​viestejä. Se on ehdottomasti toistuva ongelma Betternet VPN: lle.

Milloinvain pystyt’Ei yhteyttä, voit tehdä kaksi asiaa. Voit ensin napsauttaa Yhdistä-painike uudestaan ​​ja uudestaan, tai valitse toinen sijainti (jos olet premium- tai kokeilukäyttäjä). Toiseksi, hanki luotettavampi VPN-palvelu, jolla on suurempi palvelinkanta, joka kattaa enemmän maailmaa.

Yhdistäminen on kuitenkin vain osa ongelmaa - toinen Betternetin toimimattomuuden näkökohta on, että vaikka onnistut muodostamaan yhteyden palvelimeen ilman mitään ongelmia, yhteys todennäköisesti putoaa melko usein.

Yhteyden katkeamista ei voi kestää? Vaihda NordVPN: ään - palveluun, jolla on luotettavin palvelinkanta. Hanki NordVPN

Betternet-yhteys katkeaa

betternet katkaisee yhteyden jatkuvasti

Betternet-yhteyden pudottua olemme havainneet sen Chrome-asiakas on pahin. Periaatteessa sinun on tarkistettava jatkuvasti, toimiiko laajennus vai ei, koska kaikille tiedätte, koska koska Betternet katkaisee jatkuvasti yhteyden, se on saattanut katkaista yhteytesi muutama minuutti sitten ja selaat verkossa kaikkia “alasti.” Tämä ei välttämättä ole vain ärsyttävää tai häiritsevää, mutta myös varsin vaarallista.

Entä Firefox-laajennus, kysyt? No, kuinka meidän pitäisi laittaa se… er… se ei’t näyttäisi olevan olemassa enää. Aikaisemmin oli valtakirja, jota oli tuskallista perustaa, ja se ei käynyt’t edes toimi kunnolla, mutta et löydä sitä enää. Kaikki siihen liittyvät linkit virallisella verkkosivustolla ovat rikki. (Tämä on viesti kehittäjätiimille päivittää vialliset linkit, kiitos!)

Tietenkin, sama yhteyden katkeaminen ei jätä ketään muuta Betternet-asiakasta yksin. Kuvittele, että yrität suoratoistaa videota, ja se pysyy jäätymässä tai myöhässä, koska yhteys katkesi. Tai, kun olet juuri lyömässä kaikkea otsikkoa, internetyhteytesi katoaa, aivan kuten. Melko ärsyttävää, eikö niin?

Siitä asti kun tässä VPN: ssä ei ole tappokytkintä, riski, että Betternet jatkaa katkaisemista, voi muuttua entistä vaarallisemmaksi. Kun selaimesi kaltaisille sovelluksille ei ole VPN-tunnelia, järjestelmä yrittää muodostaa yhteyden automaattisesti. Tässä tapauksessa muodostat yhteyden suoraan ISP: n (Internet Service Provider) kautta, mikä on viimeinen asia, jonka haluat, kun käytät maantieteellisesti rajoitettuja verkkosivustoja sensuuri-friikkimaassa kuten Kiina. Tämä on suora polku, joka linkittää takaisin fyysiseen osoitteeseesi ja syyttää sinua kaikesta mitä teit verkossa. Emme’t tarkoita myöskään laitonta tavaraa.

Jos olet poliittinen tai ympäristöaktivisti tai joku, joka taistelee naisten puolesta’Sinun on unohdettava Betternet VPN: n käyttö. Sama pätee hakkereihin ja tutkiviin toimittajiin - tämä on vankiloitasi kortti täällä.

Mitä voit tehdä, jos Betternet katkaisee yhteyden jatkuvasti? No, voit aina yritä muodostaa yhteys toiseen palvelimeen, ts., vaihda sijaintia nähdäksesi, olisitko paremmassa asemassa. Voit sitten tarkistaa, mitä virallisella verkkosivustolla sanotaan siitä, että Betternet-asiakas ei muodosta yhteyttä, ja jopa se voi auttaa sinua vain tietyissä tapauksissa. Viimeinkin se voi olla parasta valitse toinen VPN-ohjelmisto.

Betternetin VPN vuotaa

Betternetin VPN vuotaa

Olemme jo maininneet yhden sanan, jota kukaan ei halua kuulla puhuttaessa VPN-palveluista: vuodot. Hyvin, Betternetin VPN-vuodot eivät ole harvinaisia löytää. Itse asiassa testit osoittavat, että tämä palvelu voi vuotaa IPv4-, IPv6- ja DNS-kyselyt yhtä hyvin. Mitä tämä tarkoittaa? Periaatteessa, jos olisit “paha poika” (tai tyttö), Internet-palveluntarjoajasi (ja siten muutkin uteliaat silmät, kuten viranomaiset) saattavat vain saada selville siitä.

Näistä riippuen missä asut “rikkomuksista” ei välttämättä tarkoita laittomia verkkotoimintoja, kuten lapsipornografian lataamista tai jakamista tai jonkun verraamista tai verkkokiusaamista. Entä jos olet toimittaja, joka työskentelee kovasti paljastaakseen huono hallituksen salaliiton?

Jos Betternet VPN vuotaa IP- tai DNS-kyselysi, sinut voidaan löytää ja pidättää. Kuulostaako se suunnitelmalta? Emme tehneet’t ajatella niin.

Itse asiassa Betternetillä on nyt IP-vuodonsuojaustoiminto, jonka voit ottaa käyttöön Asetukset-valikko. Kuitenkin’Eikä tee hyvää työtä, jos vuotoja on edelleen, eikö niin? Meidän on mainittava, että kaikki asiakkaat eivät ole yhtä tiiviitä, mutta silti…

Tämä on hyvä syy poistaa Betternet VPN heti ja löytää luotettava huippuluokan VPN suojaamaan itseäsi.

Betternet ei toimi odotetulla tavalla

Kaikkien edellä mainittujen skenaarioiden lisäksi, kun saatat löytää Betternetin toimimasta, on mahdollista myös murtautua muihin aiheisiin. Olemme tehneet “kukkakimppu” näistä Betternet-ongelmista vain sinulle!

Betternetin nopeusongelmat

Betternet ei toimi odotetulla tavalla

Ensinnäkin, jotta voit kokea nopeutta ollenkaan, sinun on muodostettava yhteys VPN-palvelimeen. Se ei ole braineri, eikö niin? Betternet VPN: ssä tämä voi kuitenkin olla toisinaan haastavaa.

Joka tapauksessa sinä’Löydän käyttäjiltä paljon valituksia foorumeilla nopeusasiat. Koska tämä on melko suhteellinen alue, suosittelemme, että valitset 7 päivän premium-kokeilu nähdäksesi itse miten Betternet toimii sinulle. Rahasi sijoittaminen ennen käyttövarmuuden varmistamista olisi iso virhe.

Myöskään omat testimme eivät ole liian johdonmukaisia. Joskus voimme streamida HD-videoita saumattomasti YouTubesta jopa ilmaisella Betternet VPN -versiolla, mutta toisinaan saatamme viettää 20 sekuntia vain odottamalla verkkopostin tarjoajaamme.’ladattava sivu.

Betternet-tukiongelmat

Ensinnäkin, miksi odotamme VPN-palvelun myöntävän meille 24/7 live chat-tukea ilmaiseksi? Mutta teemme, eikö niin? Ja sitten vierailemme Betternet-verkkosivustolla ja katsomme minne tahansa… mutta… on EI live chat-tukea saatavilla. Ehkä on järkevää - voi olla melko kallista palvelemaan noin 38 miljoonaa käyttäjää? Oletko koskaan ajatellut sitä? Joka tapauksessa, siellä’S ei live chat -jaksoa.

Paras voit saada on ensisijainen tukilippu, joka voi silti ottaa puoli päivää. Joten vaikka maksat 11,99 dollaria / kk, voit unohtaa asianmukaisen palvelun. Tämä on todellinen haitta, etenkin siltä osin kuin surullisen paha Betternet VPN on ongelmallista yhteyksiensä suhteen.

Betternet-Kiinan ongelma

Betternet-Kiinan ongelma

No, Betternet ja Kiina voivat samassa lauseessa tarkoittaa pitkää ja rumaa vankilalausetta. Vitsia lukuun ottamatta, emme suosittele tämän VPN: n käyttöä online-toimintojen naamiointiin rajoitetussa ja sensuroidussa vyöhykkeessä, kuten pelätyn Kiinan suuren palomuurin ulkopuolella..

Sinun ei pitäisi’t harkitse mitään ilmaista VPN-valintaa itse asiassa. Mutta se’s suositeltavaa astu huolellisesti jopa premium-palveluilla. Älä koskaan matkusta Kiinaan ennen kuin aseista itsesi luotettavalla ja nimettömällä VPN-sovelluksella. Ja jos sijaitset siellä valinnan mukaan syntymän perusteella, niin sinun olisi parempi tehdä tutkimuksesi!

Meillä ei tarvitse olla totta, ettei lokit -käytäntöä ja korkeinta online-yksityisyyttä’uskovat, että Betternet on edes keskustelussa. Eikö Betternet ole tärkeä asia Kiinassa? Helvetti, kyllä! Kuvittele, että VPN-yhteytesi putoaa ja sinä’istu vain siellä ilman tappaa-kytkintä. Ei ihanteellinen, eikö niin? Sinut voidaan tunnistaa, online-toimintosi yhdistää sinuun, ja loput ovat mielikuvituksen varaa.

Ehkä näet mustan auton pysähtyvän ajotieltäsi heti, kun sammutat kannettavan tietokoneen ja irrotat WiFi-reitittimen. Kun katselet verhoasi, tunne lyö sinut - pitäisi’olemme lukeneet viestin tarkemmin. Ja sitten…

Betternet-maksutapa

Pienen kuvitteellisen kiinalaisen trilleri-kohtauksemme jälkeen voitit’t tuntea olosi paremmaksi, kun valaisemme sitä tosiasiaa, että siellä on ei anonyymiä maksutapaa (kuten kryptovaluutat). Joten ostaessasi Betternet VPN -sovellusta voit käyttää vain Luotto- tai maksukortti. Tämä tekee sinusta henkilökohtaisen tunnistamisen ja linkityksen VPN-tiliin. Tietäen, että tämä tarjoaja kirjaa tietyt tiedot, ja myös kolmansien osapuolten mainostajat voivat “vakoile sinua,” tämä ei ehkä ole paras tapa yrittää pysyä nimettömänä verkossa suojataksesi itseäsi tai työtäsi.

Betternet-turvallisuus & yksityisyyttä koskevat kysymykset

joitain turvallisuus- ja yksityisyyskysymyksiä

Me voimme’Älä lähde ilman tärkeintä Betternetin tietoturva- ja tietosuojakysymyksiä. Voit ehkä välttää suuria ongelmia, kun Betternet ei toimi oikein. Turvallisuus- ja yksityisyyskysymykset, kuten IP- ja DNS-vuodot, eivät ole niitä, joita voit tai joiden pitäisi suvaita.

Vaikka tämä VPN-palvelu käyttää OpenVPN tai IKEv2 128 tai 256-bittisellä AES-salauksella, sen mahdollisuus katkaista yhteydet ja tappokytkimen puute tekevät siitä varsin vaarallisen. Itse asiassa meidän on mainittava jälleen (ja uudelleen), että Betternet for Android -asiakkaan todettiin olevan markkinoiden 4. riskialttiin sovellus mahdollisten haittaohjelmainfektioiden ja sen (kolmannen osapuolen) seurantakirjastojen takia.

Tietosuojakäytäntö on melko huono ja epämääräinen suhteessa siihen, mitä kirjataan ja mitä pidetään henkilötietoina. On myös epäselvää, millaisia ​​tietoja voidaan jakaa kolmansien osapuolten kanssa tai mitä nämä osapuolet voivat kirjata sinusta ja online-toiminnoista.

Kaiken kaikkiaan pidämme sitä yksityisyyden riski Betternet VPN: n käytöstä muulle kuin sen asennuksen suorittamiselle. Voimme vain toivottaa sinulle onnea tässä.

Suositellut aiheeseen liittyvät viestit:

Betternet-arvostelu

Kuinka käyttää Betternet VPN: tä

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6