Betternet för strömning


Betternet är ett ganska populärt gratis VPN-val för miljontals användare idag. Vi anser dock att detta är ett av dessa sekretessverktyg som kan se alla säkra och pålitliga på ytan, men under kan du hitta några oroande problem. Så, är Betternet för att torrentera en bra idé? Låta’s se.

När det gäller torrentering betonar vi alltid att en VPN måste ha den högsta möjliga sekretessnivån utan att loggar registreras och sparas. Torrenting kanske inte ens är lagligt i ditt land eller du kan vara en användare som tenderar att ladda ner eller ladda upp piratkopierade filer. I dessa fall behöver du korrekt anonymitet; annars kan du sluta med ett meddelande eller böter förr eller senare.

Men torrenting och P2P-fildelning handlar inte bara om att dela upphovsrättsskyddat material - vilket vi inte uppmuntrar eller främjar på något sätt. Om din huvudsakliga användning av BitTorrent, uTorrent eller Vuze handlar om att dela stora lagliga filer, kanske du inte behöver maximal integritet trots allt. Så det beror på hur du använder någon av dessa fildelningsplattformar.

Är Betternet VPN bra för strömning? Detta beror också på dina behov. Men innan du taggar med för att upptäcka om vi har hittat den här VPN-tjänsten tillräckligt tillförlitliga, låt’s se några grunder om VPN-torrenting.

Varning!

Att spåra utan VPN är problem

Även om torrenting är lagligt i de flesta länder, är det inte att ladda ner upphovsrättsskyddat innehåll. Don’t fångas med att göra det - använd ett VPN!

Skaffa Betternet nu ▸

Varför du behöver ett VPN för torrent

Betternet för Torrenting

Inte alla länder gillar eller uppskattar tanken på VPN-appar, som kan användas för att avblockera censurerade och geobegränsade webbplatser för att få åtkomst till innehåll som är begränsat av en god anledning. I vissa länder som Irak, Vitryssland, Turkmenistan och Nordkorea är användningen av VPN-tjänster helt förbjuden.

I andra regioner i världen kan det begränsas till endast regeringsgodkända VPN: er (till exempel i Kina, Ryssland och Iran) eller till vissa individer (i Förenade Arabemiraten). Ändå i andra länder kan torrent eller vissa torrentplatser blockeras.

Så även om din BitTorrent-, Vuze- eller uTorrent-användning handlar om laglig fildelning, kan du få problem med att använda torrenter i sådana länder. Det enda anonyma sättet att fortsätta använda torrents är att kryptera eller dölja hela din internettrafik med en VPN-lösning. Utan sådant skydd kan din ISP (Internet-tjänsteleverantör) och andra oönskade parter som regeringar och cyberbrottslingar enkelt avlyssna din internetkommunikation och använda dem mot dig.

Men frågan kvarstår: Är det säkert att använda Betternet för strömning? Innan vi kunde svara på denna viktiga fråga, låt oss dela med dig våra strikta VPN-kriterier för torrenting.

Grundläggande kriterier för säker VPN-torrenting

säker VPN-torrenting

För att avgöra om ett VPN är bra och säkert för torrent, behöver du en uppsättning strikta kriterier som filter. Eftersom P2P-fildelning är ett grått område när det gäller legalitet tror vi att den högsta möjliga sekretessnivån är ett måste.

Även om du bara använder din torrentklient för att utbyta stora och helt lagliga filer kanske du vill göra det helt anonymt.

För att få den bästa VPN-torrentupplevelsen måste du ta hänsyn till dessa punkter:

 • Riktigt ingen loggar policy: VPN-leverantören registrerar ingen anslutning och inga användarloggar heller. där’s ingen historik om (personligt identifierbara) loggar som delas med myndigheterna.
 • Optimerade P2P-servrar: hjälpa till att kringgå ISP-begränsningar, avsedda för stor fildelning för att göra P2P-trafik så snabb som möjligt.
 • Anständiga säkerhetsfunktioner: AES-256-kryptering, OpenVPN, IPsec eller till och med obfuscation (ett långsammare men säkrare alternativ).
 • Dödsbrytare: för att undvika IP / DNS-läckor om en anslutning kan tappa.
 • IP / DNS-läcksskydd: att inte läcka känslig information för att undvika att lokaliseras och kopplas till din internettrafik.
 • Bra anslutningshastigheter: för snabbast möjliga nedladdningar och uppladdningar.
 • Ingen eller sällsynt anslutning faller: för att säkerställa sömlös strömning av filer.

Enligt vår åsikt bör du aldrig använda ett VPN som saknar några av dessa avgörande punkter såvida din online säkerhet och integritet inte är de främsta orsakerna till att du behöver en sådan tjänst i första hand.

Observera att även om du väljer att installera Betternet för att torrentera på din enhet, betyder det inte att din BitTorrent-, uTorrent- eller Vuze-klient kommer att använda den krypterade VPN-kanalen för sin kommunikation. Kom ihåg att konfigurera din torrenting-mjukvara så att du verkligen är skyddad.

Slutligen, låt’se vad Betternet har att erbjuda och hur det uppfyller våra kriterier.

Ska jag använda Betternet för att strömma?

betternet för torrents

En VPN är lika bra som den sekretess den ger för sina användare. Med det sagt måste vi också lägga till med en gång att detta också kan bero på dina behov. Men eftersom vi fokuserar på huruvida Betternet är bra och säkert för strömning eller inte, måste denna VPN matcha våra kriterier för att vara en rekommenderad tjänst.

Först och främst är Betternet baserat i Kanada, ett Five Eyes-land. Detta innebär att Betternet kan tvingas av regeringen och andra myndigheter att övervaka användare och dela den loggade informationen. Så frågan är: hur mycket information loggar Betternet och kan den användas för att identifiera dig?

Lyckligtvis gör Betternet inte’Det verkar inte logga in användningsinformation för webbplatsen, vilket är en bra start. Men vi kan’vara säker på att annan personlig information inte registreras eller ens delas med tredje parter, eftersom integritetspolicyn är lite vag om detta. Annonserna från tredje part och marknadsförade videor sägs vara generiska och inte anpassade som de brukade vara.

Så låt’säger att VPN inte gör det’t logga någonting (vilket är lite långtgående), dåliga nyheter är att det inte finns någon kill switch och inget DNS-läckskydd heller. Nu är det ganska oroande eftersom utan sådana säkerhetsfunktioner kan du enkelt lokaliseras efter att du har läckt viktig känslig information.

Naturligtvis det’är skrämmande nog för att lära sig att nyfikna ögon kan ta reda på din fysiska plats genom läckor, men det verkliga problemet är att din internettrafik också kan kopplas till dig. Du kan enkelt göra matematiken själv när det gäller vad detta betyder i fallet med torrenting, eller hur?

Låta’s prata lite mer om integritet och Betternet.

Visste du att när du använder detta VPN kan tredje parter installera cookies på dina enheter och spåra dina online-aktiviteter, inklusive dina klick och preferenser?

Det gör det inte’det låter bra bra heller.

När du har dessa kort på bordet gör det tyvärr inte det’Det spelar ingen roll om Betternet erbjuder OpenVPN och andra sekretessprotokoll eller inte. Du och din internetkommunikation kan äventyras. det där’allt som räknas om anonymitet är din huvudsakliga oro.

Men vi kan också gå in på tekniska detaljer som nämner de mycket få servrar som VPN har (17 platser) och hur många gratis användare som överbelaster dessa av de 38 miljoner eller så. Dessa fakta skulle också göra det tveksamt att använda Betternet för strömning.

“Vad sägs om Betternet-hastigheter?” - du kanske fortfarande undrar. Tja, även om du ibland kan få okejhastigheter för att titta på HD-videor, kan det bli irriterande anslutningsfall. Naturligtvis kan du bli lyckligare med premiumversionen. Men skulle du verkligen vilja riskera det?

Allt som allt gör vi inte’Jag tror att Betternet är det bästa valet för en VPN för torrenting; och detta var en underdrift. Enkelt uttryckt kan du inte ha den nivå av säkerhet och integritet som krävs för att säkert ladda ner och ladda upp torrenter. Med det sagt kan du fortfarande riskera att använda gratisversionen sedan där’är ingenting att förlora (du kanske tror) - ja, kanske några tusen dollar efter ett meddelande om upphovsrätt eller en stämning om du skulle trampa på tunn is.

Läs vår fullständiga Betternet Review

Alternativ VPN för torrenting

Du kan bli förödad av de nyheter som vi förde till dig om Betternet för att ha blivit en dålig idé. Men detta bör inte styra dig från rätt riktning; du inser att du behöver ett VPN för strömning. Så låt oss avslöja de bästa för dig om du fortfarande är intresserad. Klicka på länken nedan för att lära dig om våra bästa val.

Bästa VPN för Torrenting

ExpressVPN ExpressVPN 9.5 / 10Otillgänglig säkerhet, pålitlig geo-avblockering och hastigheter över genomsnittet gör ExpressVPN till ett av våra favorit-VPN: er totalt sett. Ett premiumverktyg i alla avseenden, inklusive priset.

 • Vattentät säkerhet
 • Massiv serverlista
 • Perfekt för streaming
 • Mycket bra för torrenting
 • Väldigt snabbt
 • 24/7 kundsupport

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Flatt integritetspraxis, avancerade säkerhetsfunktioner och pålitliga geo-blockering av funktioner gör NordVPN till den obestridda industriledaren. Oavsett vilka behov du har, har du täckt denna VPN - allt från bara $ 3,49 / månad.

 • Utmärkt säkerhet
 • Bra serverlista
 • Fantastiskt för Netflix
 • Bra för strömning
 • Mycket lätt att använda
 • Överkomliga priser

Cyberghost Cyberghost 9.1 / 10As en av de mest populära VPN: erna på marknaden, CyberGhost fästs i massor av rutor när det gäller säkerhet, användarvänlighet och blockering av innehåll. Även om det inte är den snabbaste hästen i stallen, är det fortfarande ett anständigt val för strömmande och strömmande.

 • Massiv serverlista
 • Solid säkerhet
 • Mycket användarvänlig
 • Fungerar med Netflix
 • Bra för strömning
 • 24/7 livechatsupport
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 77