Betternet för Windows

Om du vill skydda din integritet eller helt enkelt avblockera geobegränsade webbplatser på din Windows-dator, kan du välja Betternet för Windows. Du kanske vill göra det av några orsaker. Först och främst har Betternet VPN en evigt gratis version. För det andra kanske du inte är så bekymrad över din integritet online trots allt.


Det kan låta som en bra affär när du funderar på att gå med i en familj 38+ miljoner Betternet-användare. Vi rekommenderar dock att du gör din forskning ordentligt innan du investerar dina pengar i denna VPN-tjänst. Tyvärr är premiumversionen inte säkrare, även om den erbjuder fler serverplatser, snabbare hastigheter och flera samtidiga anslutningar.

Utan vidare är vi här för att avslöja Betternet för Windows-klienten och se alla nödvändiga detaljer.

Vad Betternet för Windows har att erbjuda

Betternet för Windows 10

För att vara helt uppriktig är Betternet VPN den VPN på marknaden som har minst att erbjuda. Naturligtvis inte när det gäller statistik som antalet användare. Faktum är att denna tjänst har lockat över 38 miljoner användare från hela världen, enligt den officiella webbplatsen. Betternet säger också att ha 1 Petabyte daglig internettrafik via sin mycket lilla VPN-flotta. Men det är det också “nämns 100 000 gånger om dagen på sociala mediekanaler”; så siffrorna visar verkligen att Betternet måste ha mycket att erbjuda.

Låta’s gör ett rent bröst av det. Vad som än ligger under ytan är kanske inte så imponerande och vackert.

Betternets verkliga ansikte för Windows:

 • Baserat i Kanada, ett Five Eyes-land: övervakningsvarning!
 • Samlar in och kan dela loggar och personlig information
 • Tredjeparts spårningsbibliotek: att spåra användare och deras onlinevanor
 • IP- och DNS-läckor
 • Ingen dödsbrytare
 • 17 VPN-servrar i 10 länder (endast premiumversion!)
 • Hastigheter som sträcker sig från mycket lågt till relativt bra, kryddat med anslutningsfall: om du lyckas ansluta till en VPN-server alls (främst gratisversionsproblem)
 • Inget Netflix- eller BBC iPlayer-stöd
 • Ingen klar information om vilka VPN-protokoll som används, men förmodligen OpenVPN med AES-256-kryptering (baserat på ett tvåårigt blogginlägg)
 • Mycket tydlig information om hur Betternet är gratis

Tja, för att vara ärlig är detta inte den typ av lista du vill se om du vill ha anonymitet på nätet och en pålitlig VPN-tjänst för alla dina behov.

Ändå kanske du är en av de 38 miljoner användare som fortfarande överväger Betternet för Windows för att förfalska din IP-adress och få åtkomst till geo-blockerat webbinnehåll.

Hur du laddar ner och installerar det

ladda ner och installera betternet windows

Det gör det inte’ta en forskare för att ladda ner Betternet för Windows-klienten. Allt du behöver göra är besök den officiella webbplatsen och välj rätt klient (Windows) från Plattformsmeny. Tryck nu på Skaffa appen eller den Ladda ner Betternet-knappen på sidan och på några sekunder kan du börja installera din VPN-programvara.

Installationen kan inte bli enklare. I princip måste du klicka Installera, och tryck efter några ögonblick Avsluta. Vi sa till dig, inte en hjärnoperation, eller hur? Från denna vinkel är Betternet VPN mer än perfekt för nybörjare VPN-användare.

Hur man använder Betternet VNP för Windows

Hur man använder Betternet VNP för Windows 7, 8, 10

Innan du kunde använda din Betternet för Windows-app visas ett popup-fönster när du kör detta VPN för första gången. Du erbjuds att starta en 7-dagars rättegång om du klickar på den angivna knappen. För att kunna använda detta VPN gratis måste du stänga det här fönstret genom att klicka på X-knapp i det övre högra hörnet.

Men om du bestämmer dig för att delta i en 7-dagars premiumperiod tas du till Gratis provsida där du måste fylla i ett formulär med dina kreditkortsuppgifter och e-postadress för att aktivera ditt konto.

Vilka är de största skillnaderna mellan gratis- och premiumversionen? Tja, först och främst i gratis version, du kan bara använda en serverplats, USA är det bara tillåtet en enhet i taget får du sämre hastigheter, och inget ordentligt stöd.

De premium Betternet för Windows klienterbjudanden 17 serverplatser, vilket fortfarande är löjligt, 5 samtidiga anslutningar, mer pålitliga VPN-anslutningar, och bättre hastigheter. Tja, vi försökte köra några tester för att se om de äldre resultaten fortfarande håller men fortsatte att misslyckas efter att ingen av de viktigaste internethastighetstestarnas webbplatser kunde laddas när du använde Betternet. Konstigt nog misslyckades vår Google-sökning med att hitta andra hastighetstestare inte laddas.

betternet för windows 7

I vilket fall som helst har denna VPN nästan värdelösa hastigheter ibland, vilken version du använder. Du kan naturligtvis hänga in där och vänta på att din anslutning släpper när som helst om du kan ansluta alls. Ibland kan det ta åldrar att ladda en webbplats som YouTube beroende på vilken server du använder. Men i all rättvisa kan du mycket väl kunna strömma HD-videor utan någon större frysning.

På grund av antalet Betternet VPN-användare kanske du inte kan ansluta ibland. Men även om du har tur är chansen att dina hastigheter bara bidrar till ditt håravfall.

På en mer positiv anmärkning - inte att det verkligen räknas i vår bok i detta fall - är Betternet för Windows väldigt intuitivt och minimalistiskt. Troligen kan dina morföräldrar använda det utan att driva dig uppför väggen med en ström av frågor. Det är verkligen ett stort plus för en VPN-lösning.

När du har startat din valda version måste du i princip klicka på Anslut-knappen på huvudskärmen för att ansluta till en optimal server. När det gäller gratis VPN kommer detta att bli en av de sju amerikanska servrarna. Om du använder premiumversionen kan du också klicka på Välj Virtuell plats-länk att välja den virtuella platsen från de tio länder som erbjuds på nästa skärm. Om du vill avbryta en anslutning trycker du bara på Koppla bort knappen.

För att vara ärlig är det allt det som krävs. Enkel? Ja för helvete. Anonym nog? Det beror på. Bara skojar, naturligtvis, det är inte anonymt eftersom det verkar läcka överallt och loggar också för mycket, för att inte tala om tredjeparts spårningsbibliotek och datadelning i bakgrunden.

Betternet VPN gör inte’t erbjuder för mycket utrymme för anpassning. Bortsett från några mycket grundläggande inställningar, inklusive Prevent IP-läcka (som inte gör det’Det verkar inte fungera alltid) och automatiskt slå på Betternet när du ansluter till en offentlig WiFi, det finns inget du kan justera. Mardrömmen för avancerade VPN-användare, säkert. Men än en gång skulle de ge en bred kaj till denna tjänst ändå.

Varför använda Betternet för Windows

använd betternet på PC

Efter all denna kalla dusch måste vi fortfarande vara opartisk och så neutral som möjligt. Det senare är verkligen svårt när det gäller en så låg kvalitet på säkerhetsfronten att vara uppriktig. Men det’är inget personligt, Betternet-team, inga hårda känslor. Varför använda Betternet för Windows? Denna fråga fortsätter bara hemsöka oss i mardrömmarna.

Sanningen sägs, du kan’använd inte heller Betternet för Netflix eller BBC iPlayer; åtminstone misslyckades vi varje gång vi försökte. Även om du genom någon magi skulle kunna kringgå den stränga VPN-upptäckten av geobegränsade videoströmningscenter, kan din anslutningshastighet avbryta ditt uppdrag. Och det gjorde vi inte’nämna till och med de mest irriterande anslutningsfallen. Återigen, det är också möjligt att du kommer att ha det helt bra att titta på din favorit BBC-TV-program medan du smuttar på ett glas vin någonstans i Karibien.

Så, hur kan du dra nytta av Betternet för Windows-appen? Om du inte gör det’tänk på att din riktiga IP-adress kan läcka eller kan spåras tillbaka till dig personligen när du använder denna VPN-programvara, kan du försöka:

 • Fake din virtuella plats
 • Få åtkomst till geobegränsat innehåll
 • Strömma videor om din plats är nära en av premiumservrarna och inte är överfull

Jo det’s om det. Vi bör faktiskt ägna ett separat avsnitt till varför du inte bör göra det’t använder Betternet för Windows, kom på det. Men vi hoppas att du ändå tar vår drift.

Betternet för Windows: prissättning

betternet för windows: prissättning klick

Detta är ännu ett område - förutom användarvänligheten - där Betternet VPN kan utmärka sig. Först och främst har det en gratis för alltid version, vilket är svårt att överträffa. För det andra, premien prissättningsplaner är mycket frestande, för. Tja, bortsett från en månadssats:

 • 1-årsplan: $ 2,99 / månad
 • 6-månadersplan: $ 3,99 / månad
 • 1-månadersplan: $ 11,99 / månad

Medan månadsplanen är bland de dyraste topp-premium-VPN-lösningarna verkar resten av prissättningen mycket låg, även om det inte nödvändigtvis är det billigaste på marknaden. Innan du skyndar dig att prenumerera kanske du vill överväga vad du får för detta låga pris och om det verkligen är värt det. Intressant är att dessa priser inte marknadsförs på webbplatsen bortsett från en FAQ-sida i hjälpcentret. Du kan också hitta dem i din app.

Du måste också vara mycket försiktig med det antagna 30-dagars återbetalningsgaranti eftersom det kan vara svårt. Du skulle bättre läsa återbetalningspolicyn ord för ord.

Hur du avbryter ditt Betternet för Windows-prenumeration

avbryta ditt Betternet för Windows-prenumeration

Om du började din 7-dagars rättegång finns det en god chans att du vann’t vill köpa den här VPN-programvaran förbi rättegången. Därför är det viktigt att du kommer ihåg att avbryta ditt premium Betternet för Windows-abonnemang.

Öppna din VPN-app och klicka på 3-Bar ikon för att visa menyskärmen. Välj och tryck på Kontakta oss-knappen. Klicka nu Något annat för att öppna din e-postklient för att skicka en e-postförfrågan till supportteamet. Du är tänkt att få ett svar inom 24 timmar om annullering av ditt Betternet för Windows-prenumeration.

Rekommenderade relaterade inlägg:

Betternet Review

Betternet för Torrenting

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 75

Betternet for Windows

Hvis du vil beskytte personvernet ditt eller bare fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder på Windows-PCen din, kan du velge Betternet for Windows. Det kan være lurt å gjøre det av et par grunner. For det første har Betternet VPN en evig gratis versjon. For det andre er det ikke sikkert at du er så opptatt av ditt personvern på nettet.


Det kan høres ut som en god avtale når du vurderer å bli medlem av en familie 38+ millioner Betternet-brukere. Vi anbefaler deg imidlertid å gjøre forskningen ordentlig før du investerer pengene dine i denne VPN-tjenesten. Dessverre er ikke premiumversjonen noe sikrere, selv om den tilbyr flere serverplasseringer, raskere hastigheter og flere samtidige tilkoblinger.

Uten videre, er vi her for å avdekke Betternet for Windows-klienten og se alle nødvendige detaljer.

Hva Betternet for Windows har å tilby

Betternet for Windows 10

For å være helt ærlig, er Betternet VPN den VPN på markedet som har minst å tilby. Ikke, selvfølgelig, når det gjelder statistikk som antall brukere. Faktisk har denne tjenesten tiltrukket seg over 38 millioner brukere fra hele verden, som hevdet av det offisielle nettstedet. Betternet sier også å ha 1 Petabyte daglig internettrafikk via sin veldig lille VPN-flåte. Men det er det også “nevnt 100 000 ganger om dagen på sosiale mediekanaler”; så tallene viser absolutt at Betternet må ha mye å tilby.

La’s lage et rent bryst av det. Det som ligger under overflaten er kanskje ikke så imponerende og pent, for å si det mildt.

Det virkelige ansiktet til Betternet for Windows:

 • Basert i Canada, et Five Eyes-land: overvåkningsadvarsel!
 • Samler inn og kan dele logger og personlig informasjon
 • Tredjeparts sporingsbiblioteker: å spore brukere og deres online vaner
 • IP- og DNS-lekkasjer
 • Ingen drepebryter
 • 17 VPN-servere i 10 land (bare premiumversjon!)
 • Hastigheter fra veldig lav til relativt god, krydret med tilkoblingsfall: hvis du i det hele tatt klarer å koble til en VPN-server (hovedsakelig gratis versjonsproblem)
 • Ingen Netflix- eller BBC iPlayer-støtte
 • Ingen klar informasjon om VPN-protokollene som er brukt, men sannsynligvis OpenVPN med AES-256-kryptering (basert på et 2 år gammelt blogginnlegg)
 • Veldig tydelig informasjon om hvordan Betternet er gratis

Vel, for å være ærlig, dette er ikke den typen liste du vil se om du ønsker online anonymitet og en pålitelig VPN-tjeneste for alle dine behov.

Likevel er du kanskje en av de 38 millioner brukerne som fremdeles vurderer Betternet for Windows for å forfalske IP-adressen din og få tilgang til geo-blokkert nettinnhold.

Hvordan laste ned og installere det

last ned og installer betternet windows

Det gjør det ikke’ta en forsker for å laste ned Betternet for Windows-klienten. Alt du trenger å gjøre er å gjøre det besøk den offisielle hjemmesiden og velg riktig klient (Windows) fra Plattform-menyen. Nå, trykk på Skaff deg appen eller Last ned Betternet-knappen på siden, og om noen sekunder kan du begynne å installere VPN-programvaren.

Installasjonen kan ikke bli enklere. I utgangspunktet må du klikke Installere, og trykk etter noen øyeblikk Bli ferdig. Vi fortalte deg, ikke en hjerneoperasjon, ikke sant? Fra denne vinklingen er Betternet VPN mer enn ideell for nybegynnere VPN-brukere.

Hvordan bruke Betternet VNP for Windows

Hvordan bruke Betternet VNP for Windows 7, 8, 10

Før du kunne bruke Betternet for Windows-appen, vises et popup-vindu når du kjører denne VPN for første gang. Du blir tilbudt å starte en 7-dagers rettssak hvis du klikker på den angitte knappen. For å kunne bruke denne VPN-en gratis, må du lukke dette vinduet ved å klikke på X-knapp i øverste høyre hjørne.

Imidlertid, hvis du bestemmer deg for å gå til den 7-dagers premium prøveperioden, blir du tatt med til Gratis prøveversjon der du må fylle ut et skjema med kredittkortdetaljer og e-postadresse for å aktivere kontoen din.

Hva er de viktigste forskjellene mellom gratis- og premiumversjonen? Vel, først av alt, i gratis versjon, du kan bare bruke ett serverplassering, USA, du har bare lov en enhet om gangen, får du verre hastigheter, og ingen ordentlig støtte.

De premium Betternet for Windows klient tilbud 17 serverplasseringer, som fremdeles er latterlig, 5 samtidige tilkoblinger, mer pålitelige VPN-tilkoblinger, og bedre hastigheter. Vel, vi prøvde å kjøre noen tester for å se om de eldre resultatene fortsatt holder, men fortsatte å mislykkes etter at ingen av de viktigste nettstedene for hastighetstester for Internett kunne laste mens du bruker Betternet. Merkelig nok mislyktes også Google-søket vårt for å finne andre hastighetstestere.

betternet for windows 7

I alle fall har denne VPN nesten ubrukelige hastigheter noen ganger, avhengig av hvilken versjon du bruker. Du kan selvfølgelig henge deg inn der og vente på at forbindelsen din slutter når som helst hvis du i det hele tatt kan koble deg til. Noen ganger kan det ta aldre å laste inn et nettsted som YouTube, avhengig av hvilken server du bruker. Men i all rettferdighet kan du godt være i stand til å streame HD-videoer uten større fryser.

På grunn av antall Betternet VPN-brukere kan det hende at du ikke kan koble deg opp til tider. Men selv om du er heldig, er sjansen stor for at hastighetene dine bare vil bidra til håravfallet ditt.

Betternet for Windows er mer positivt - ikke at det virkelig teller i vår bok i dette tilfellet veldig intuitivt og minimalistisk. Besteforeldrene dine kan sannsynligvis bruke den uten å føre deg oppover veggen med en strøm av spørsmål. Det er absolutt et stort pluss for en VPN-løsning.

Etter at du har lansert den valgte versjonen, må du i utgangspunktet klikke på Koble til-knappen på hovedskjermen for å få forbindelse til en optimal server. Når det gjelder gratis VPN vil dette være en av de 7 amerikanske serverne. Hvis du bruker premiumversjonen, kan du også klikke på Velg virtuell beliggenhet-kobling å velg det virtuelle stedet fra de 10 landene som tilbys på neste skjermbilde. Hvis du vil avbryte en tilkobling, trykker du bare på Koble fra-knappen.

For å være ærlig, er det alt det der er for det. Enkel? Helt klart. Anonym nok? Det kommer an. Bare tuller, selvfølgelig, det er ikke anonymt, da det ser ut til å lekke over alt og logger også for mye, for ikke å nevne sporingsbiblioteker og datadeling fra tredjeparter i bakgrunnen.

Betternet VPN gjør det ikke’t tilbyr for mye plass for tilpasning. Bortsett fra noen helt grunnleggende innstillinger, inkludert Hindre IP-lekkasje (som ikke gjør det’Det virker som om det alltid fungerer) og automatisk slå på Betternet når du kobler til en offentlig WiFi, er det ingenting du kan finjustere. Marerittet til avanserte VPN-brukere, helt sikkert. Men igjen, de vil gi en bred plass til denne tjenesten uansett.

Hvorfor bruke Betternet for Windows

bruk betternet på pc

Etter all denne kalde dusjen trenger vi fortsatt å være upartisk og så nøytral som mulig. Det siste er veldig vanskelig når det gjelder et så lavkvalitetsprodukt på sikkerhetsfronten, for å være åpenhjertig. Men det’er ikke noe personlig, Betternet-team, ingen harde følelser. Hvorfor bruke Betternet for Windows? Dette spørsmålet fortsetter å hjemsøke oss i marerittene våre.

Sannheten kan bli fortalt, det kan du’ikke bruk Betternet for Netflix eller BBC iPlayer; i det minste mislyktes vi hver gang vi prøvde. Selv om du ved en viss magi kan omgå den strenge VPN-deteksjonen av geobegrensede videostreamingsentre, kan tilkoblingshastigheten avbryte oppdraget ditt. Og det gjorde vi ikke’nevn selv de mest irriterende tilkoblingsfallene. Så igjen, det er også mulig at du kommer helt fint til å se på ditt favoritt BBC TV-show mens du nipper til et glass vin et sted i Karibien.

Så, hvordan kan du dra nytte av Betternet for Windows-appen? Hvis du ikke gjør det’Husk at din sanne IP-adresse kan lekke eller kan spores tilbake til deg personlig mens du bruker denne VPN-programvaren, kan du prøve å:

 • Fake din virtuelle plassering
 • Få tilgang til geobegrenset innhold
 • Stream videoer hvis plasseringen din er i nærheten av en av premium-serverne og ikke er overfylt

Vel, det’s om det. Vi burde faktisk dedikere et eget avsnitt til hvorfor du ikke bør gjøre det’t bruke Betternet for Windows, tenk på det. Men, vi håper du fanger vårt driv likevel.

Betternet for Windows: priser

betternet for windows: prissettingsklikk

Dette er enda et område - bortsett fra brukervennligheten - der Betternet VPN kan utmerke seg. Først ut, det har den en gratis evig versjon, som er vanskelig å overgå. For det andre premien prisplaner er veldig fristende, også. Vel, bortsett fra 1-måneders rate:

 • 1-årsplan: $ 2,99 / måned
 • 6-måneders plan: $ 3,99 / måned
 • 1-måneders plan: $ 11.99 / måned

Mens månedsplanen er blant de dyreste topp premium VPN-løsningene, synes resten av prisingen veldig lav, selv om ikke nødvendigvis de billigste på markedet. Fortsatt, før du skynder deg å abonnere, kan det være lurt å vurdere hva du får for denne lave prisen, og om det virkelig er verdt det. Interessant er at disse prisene ikke markedsføres på nettstedet bortsett fra en FAQ-side i brukerstøtten. Du kan finne dem i appen din også.

Du må også være veldig forsiktig med det antatte 30-dagers pengene-tilbake-garanti fordi det kan være vanskelig. Du må lese ordren for tilbakebetaling politikk.

Slik avbryter du Betternet for Windows-abonnement

kansellere ditt Betternet for Windows-abonnement

Hvis du startet din 7-dagers prøveperiode, er det en god sjanse for at du vant’Jeg vil kjøpe VPN-programvaren forbi prøveperioden. Derfor er det viktig at du husker å kansellere ditt premium Betternet for Windows-abonnement.

Åpne VPN-appen din og klikk på 3-Bar ikon for å vise menyskjermen. Velg og trykk på Kontakt oss-knappen. Nå, klikk Noe annet for å åpne e-postklienten din for å sende en e-postforespørsel til supportteamet. Det er meningen at du skal få svar innen 24 timer om kansellering av Betternet for Windows-premiumabonnement.

Anbefalte relaterte innlegg:

Betternet gjennomgang

Betternet for Torrenting

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 77