Betternet torrenting


Betternet on melko suosittu ilmainen VPN-valinta miljoonille käyttäjille tänään. Siitä huolimatta uskomme, että tämä on yksi niistä tietosuojatyökaluista, jotka saattavat näyttää pinnalta kaikilta turvallisilta ja luotettavilta, mutta alapuolella voit löytää huolestuttavia ongelmia. Joten, onko Betternet hyvää ajattelua varten? Antaa’s nähdä.

Torrentin suhteen korostamme aina, että VPN: llä on oltava korkein mahdollinen yksityisyyden suoja ilman, että lokit on tallennettu ja säilytetty. Torrentin torjunta ei ehkä edes ole laillista maassasi, tai sinulla voi olla käyttäjä, joka pyrkii lataamaan tai lataamaan laittomasti tiedostoja. Näissä tapauksissa tarvitset asianmukaista nimettömyyttä; tai muuten, voit päättää ilmoituksesta tai sakosta ennemmin tai myöhemmin.

Torrentit ja P2P-tiedostojen jakaminen eivät kuitenkaan koske vain tekijänoikeuksin suojattujen materiaalien jakamista - jota emme rohkaise tai tue millään tavoin. Jos pääkäytössäsi on BitTorrent, uTorrent tai Vuze, kyse on suurten laillisten tiedostojen jakamisesta, et ehkä välttämättä tarvitse yksityisyyttä. Joten se riippuu siitä, kuinka käytät mitä tahansa näistä tiedostojenjakoalustoista.

Onko Betternet VPN hyvä torrentiaan? Tämä riippuu myös tarpeistasi. Ennen kuin teet merkinnän selvittääksesi, olemmeko löytäneet tätä VPN-palvelua riittävän luotettavaksi, anna’s nähdä joitain VPN-torrentin perusteita.

Varoitus!

Torrentit ilman VPN: tä on ongelmia

Vaikka torrenting on laillista useimmissa maissa, tekijänoikeuksilla suojatun sisällön lataaminen ei ole. Don’t jää kiinni tekemällä sitä - käytä VPN: ää!

Hanki Betternet nyt ▸

Miksi tarvitset VPN-torrentin

Betternet for Torrenting

Kaikissa maissa ei pidä VPN-sovellusten ideasta, jota voidaan käyttää sensuroitujen ja maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen estämiseen pääsemiseksi syystä rajoitettuun sisältöön. Joissakin maissa, kuten Irak, Valkovenäjä, Turkmenistan ja Pohjois-Korea, VPN-palvelujen käyttö on kokonaan kielletty.

Muilla maailman alueilla se voidaan rajoittaa koskemaan vain hallituksen hyväksymiä VPN-verkkoja (esimerkiksi Kiinassa, Venäjällä ja Iranissa) tai tiettyjä henkilöitä (Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa). Silti muissa maissa torrentit tai tietyt torrent-sivustot voidaan estää.

Joten vaikka BitTorrent-, Vuze- tai uTorrent-käyttösi olisi kyse laillisesta tiedostojen jakamisesta, saatat joutua vaikeuksiin torrenttien käyttämisessä sellaisissa maissa. Ainoa tuntematon tapa jatkaa torrenttien käyttöä on salata tai hävittää koko Internet-liikenne VPN-ratkaisulla. Ilman tällaista suojaa Internet-palveluntarjoajasi (Internet-palveluntarjoaja) ja muut ei-toivotut osapuolet, kuten hallitukset ja verkkorikolliset, voivat helposti siepata Internet-viestisi ja käyttää niitä sinua vastaan.

Mutta kysymys pysyy: Onko Betternetin käyttöä torrentia varten turvallista? Ennen kuin voimme vastata tähän tärkeään kysymykseen, anna meidän jakaa kanssasi tiukat VPN-kriteerit torrentia varten.

Turvallisen VPN-torrentin perusteet

suojattu VPN-torrentti

Tarvitset suodattimena tiukat kriteerit päättääksesi, onko VPN hyvä ja turvallinen torrentia varten. Koska P2P-tiedostojen jakaminen on laillisuudesta harmaa alue, uskomme, että korkein mahdollinen tietosuojataso on pakollinen.

Vaikka käytät vain torrent-asiakasohjelmaasi suurten ja täysin laillisten tiedostojen vaihtoon, saatat haluta tehdä sen täysin nimettömänä.

Parhaan VPN-torrentikokemuksen saamiseksi sinun on otettava huomioon nämä seikat:

 • Todellista lokitonta käytäntöä: VPN-palveluntarjoaja ei tallenna yhteyttä eikä myöskään käyttölokeja. siellä’s ei ole viranomaisten kanssa jaettujen (henkilökohtaisesti tunnistettavien) lokien historiaa.
 • Optimoidut P2P-palvelimet: auttaa ohittamaan Internet-palveluntarjoajien rajoitukset, jotka on omistettu suurelle tiedostojen jakamiselle, jotta P2P-liikenne olisi mahdollisimman nopeaa.
 • Ihmisarvoiset turvaominaisuudet: AES-256-salaus, OpenVPN, IPsec tai jopa hämärtäminen (hitaampi, mutta turvallisempi vaihtoehto).
 • Tappokytkin: IP / DNS-vuotojen välttämiseksi, jos yhteys voi katketa.
 • IP / DNS-vuodonsuojaus: olla vuotamatta arkaluontoisia tietoja, jotta vältetään sijainti ja linkitys Internet-liikenteeseesi.
 • Hyvät yhteysnopeudet: nopeimpia latauksia ja latauksia varten.
 • Ei yhteyttä tai harvinainen yhteys katkeaa: varmistaa tiedostojen saumaton suoratoisto.

Katsomme, että sinun ei pitäisi koskaan käyttää VPN: ää, josta puuttuu jokin näistä tärkeistä kohdista, paitsi jos online-tietoturvasi ja yksityisyytesi eivät ole tärkeimmät syyt miksi tarvitset tällaista palvelua.

Huomaa, että vaikka päätätkin asentaa Betternet -sovelluksen torrentiksi laitteellesi, se ei tarkoita, että BitTorrent-, uTorrent- tai Vuze-asiakkaasi käyttäisivät salattua VPN-kanavaa viestintään. Muista konfiguroida torrenttiohjelmisto varmistaaksesi, että olet todella suojattu.

Lopuksi anna’Näemme, mitä Betternetillä on tarjota ja kuinka se täyttää kriteerimme.

Pitäisikö minun käyttää Betternetiä torrentia varten?

betternet torrentteja

VPN on yhtä hyvä kuin sen käyttäjille tarjoama yksityisyys. Tästä huolimatta meidän on myös lisättävä heti, että tämä saattaa myös riippua tarpeistasi. Koska keskitymme kuitenkin siihen, onko Betternet hyvä ja turvallinen torrentia vai ei, tämän VPN: n on vastattava kriteerejämme ollaksemme suositeltava palvelu.

Ensinnäkin Betternet sijaitsee Kanadassa, Five Eyes -maassa. Tämä tarkoittaa, että hallitus ja muut viranomaiset voivat pakottaa Betternetin seuraamaan käyttäjiä ja jakamaan kirjautuneita tietoja. Joten, kysymys on: kuinka paljon tietoa Betternet kirjaa ja voidaanko sitä käyttää sinun tunnistamiseen?

Onneksi Betternet ei’t näytä kirjaavan verkkosivustojen käyttöä koskevia tietoja, mikä on hyvä alku. Mutta voimme’t olla varma, että muita henkilökohtaisia ​​tietoja ei tallenneta tai edes jaeta kolmansien osapuolten kanssa, koska tietosuojakäytäntö on tässä hieman epämääräinen. Kolmannen osapuolen mainosten ja mainostettujen videoiden sanotaan olevan yleisiä eikä niitä räätälöity aiempaan tapaan.

Joten anna’Sanotaan, että tämä VPN ei’t kirjata mitään (mikä on vähän kaukaa haettua), huono uutinen on, että siellä ei ole tappaa-kytkintä eikä DNS-vuodonsuojausta. Nyt se on melko huolestuttavaa, koska ilman tällaisia ​​turvaominaisuuksia voit helposti löytää, kun vuotaa elintärkeitä arkaluontoisia tietoja.

Tietysti se’on tarpeeksi pelottavaa oppia, että uteliaat silmät voivat saada selville fyysisestä sijainnistasi vuotojen kautta, mutta todellinen ongelma on, että Internet-liikenteesi voidaan myös yhdistää sinuun. Voit helposti tehdä matematiikan itse sen suhteen, mitä tämä tarkoittaa rentouttaessa, eikö niin?

Antaa’Puhuu lisää yksityisyydestä ja Betternetistä.

Tiesitkö, että kun käytät tätä VPN: tä, kolmannet osapuolet voivat asentaa evästeitä laitteillesi ja seurata online-toimintaa, mukaan lukien napsautuksesi ja mieltymyksesi?

Nyt se ei’t kuulosta myöskään hyvältä.

Valitettavasti kun sinulla on nämä kortit pöydällä, se ei käy’Ei ole väliä, tarjoaako Betternet OpenVPN: n ja muita tietosuojaprotokollia vai ei. Sinä ja Internet-viestintä saattavat vaarantua; että’kaikki, mikä merkitsee, onko nimettömyys tärkein huolenaihe.

Mutta voimme myös tutkia teknisiä yksityiskohtia mainitsemalla hyvin harvat VPN: n palvelimet (17 sijaintia) ja kuinka moni ilmainen käyttäjä ylikuormittaa nämä noin 38 miljoonasta. Nämä tosiasiat tekisivät myös kyseenalaiseksi Betternetin käytön torrentissa.

“Entä Betternetin nopeudet?” - saatat silti ihmetellä. No, vaikka saatatkin saada nopeuden HD-videoiden katselemiseksi toisinaan, yhteys voi katketa. Voit tietysti saada onnekas premium-version kanssa. Mutta haluaisitko todella riskiä siitä?

Kaiken kaikkiaan me emme’t uskovat, että Betternet on paras valinta VPN: lle torrentia varten; ja tämä oli aliarviointia. Yksinkertaisesti sanottuna, sinulla ei voi olla torrentien turvallisen lataamisen ja lähettämisen edellyttämää suojaustasoa ja yksityisyyttä. Näin sanottuna voit silti riskiä ilmaisen version käyttämisestä siellä’Sillä ei ole mitään menetettävää (saatat ajatella) - No, ehkä muutama tuhat dollaria tekijänoikeusilmoituksen tai oikeusjutun seurauksena, jos astuisit ohuelle jäälle.

Lue koko Betternet-arvostelu

Vaihtoehtoinen VPN torrentia varten

Saatat tuhota uutiset, jotka meille toimitimme Betternetistä, sillä torrentisoituminen on huono idea. Mutta tämän ei pitäisi ohjata sinua pois oikeasta suunnasta; ymmärrät, että tarvitset VPN-torrentin. Joten anna meidän löytää parhaat puolet sinulle, jos olet edelleen kiinnostunut. Napsauta alla olevaa linkkiä oppiaksesi parhaimmista valintamme.

Paras VPN torrentingille

ExpressVPN ExpressVPN 9,5 / 10Käyttämätön tietoturva, luotettava geo-lukituksen poisto ja keskimääräistä suuremmat nopeudet tekevät ExpressVPN: stä yhden suosikki-VPNistä. Ensiluokkainen työkalu joka suhteessa hintaan.

 • Vesitiivis turvallisuus
 • Massiivinen palvelinluettelo
 • Suuri suoratoistoon
 • Erittäin hyvä torrenting
 • Erittäin nopea
 • 24/7 asiakastuki

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Virheelliset tietosuojakäytännöt, edistyneet tietoturvaominaisuudet ja luotettavat paikkatietojen poistamisominaisuudet tekevät NordVPN: stä kiistattoman alan johtajan. Riippumatta tarpeistasi, tämä VPN on katettu - kaikki alkaen vain 3,49 dollarista / kuukausi.

 • Erinomainen turvallisuus
 • Upea palvelinluettelo
 • Mahtavaa Netflixille
 • Hyvä rentoutumiseen
 • Erittäin helppo käyttää
 • Edulliset hinnat

CyberGhost CyberGhost 9.1 / 10A, joka on yksi markkinoiden suosituimmista VPN-verkoista, CyberGhost merkitsee runsaasti laatikoita turvallisuuden, helppokäyttöisyyden ja sisällön vapauttamisen suhteen. Vaikka se ei ole tallin nopein hevonen, se on silti kunnollinen valinta suoratoistoon ja torrentiaan.

 • Massiivinen palvelinluettelo
 • Vakaa turvallisuus
 • Erittäin käyttäjäystävällinen
 • Toimii Netflixin kanssa
 • Hyvä rentoutumiseen
 • 24/7 live chat-tuki
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 76