Betternet Windowsille

Jos haluat suojata yksityisyyttäsi tai yksinkertaisesti poistaa maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen eston Windows PC: lläsi, voit valita Betternet for Windows. Haluat ehkä tehdä niin parista syystä. Ensinnäkin Betternet VPN: llä on ikuisesti ilmainen versio. Toiseksi, et ehkä ole huolissasi online-yksityisyydestäsi.


Se voi kuulostaa hyvältä, kun harkitset liittymistä perheenjäseniin Yli 38 miljoonaa Betternet-käyttäjää. Suosittelemme kuitenkin tekemään tutkimuksesi oikein ennen sijoittamista rahasi tähän VPN-palveluun. Valitettavasti premium-versio ei ole turvallisempi, vaikka se tarjoaa enemmän palvelinpaikkoja, nopeampia nopeuksia ja useita samanaikaisia ​​yhteyksiä.

Ilman lisäohjeita olemme täällä paljastamassa Betternet for Windows -asiakasohjelmaa ja nähdäksesi kaikki tarvittavat yksityiskohdat.

Mitä Betternet for Windows tarjoaa

Betternet Windows 10: lle

Aivan rehellisesti sanottuna Betternet VPN on markkinoiden yksi VPN, jolla on vähiten tarjottavaa. Ei tietenkään, kun kyse on käyttäjien lukumäärää koskevista tilastoista. Itse asiassa tämä palvelu on houkutellut yli 38 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, kuten virallisella verkkosivustolla väitetään. Betternet sanoo myös olevan 1 Petabyten päivittäinen Internet-liikenne erittäin pienen VPN-laivastonsa kautta. Mutta se on myös “mainittu 100 000 kertaa päivässä sosiaalisen median kanavilla”; Joten numerot osoittavat varmasti, että Betternetillä on oltava paljon tarjottavaa.

Antaa’s tehdä siitä puhtaan rinnan. Se, mikä sijaitsee pinnan alla, ei välttämättä ole yhtä vaikuttava ja kaunis.

Betternet for Windowsin todelliset kasvot:

 • Perustuu Kanadaan, viiden silmän maahan: valvontavaroitus!
 • Kerää ja voi jakaa lokit ja henkilökohtaiset tiedot
 • Kolmannen osapuolen seurantakirjastot: jäljittää käyttäjiä ja heidän online-tapojaan
 • IP- ja DNS-vuodot
 • Ei tappaa kytkintä
 • 17 VPN-palvelinta 10 maassa (vain premium-versio!)
 • Nopeudet vaihtelevat erittäin pienistä suhteellisen hyviin, maustetut yhteyspudotuksella: jos onnistut muodostamaan yhteyden VPN-palvelimeen ollenkaan (lähinnä ilmaisen version ongelma)
 • Ei Netflix- tai BBC iPlayer -tukea
 • Ei selkeitä tietoja käytetyistä VPN-protokollista, mutta luultavasti OpenVPN AES-256 -salauksella (perustuu 2-vuotiaan blogin viestiin)
 • Hyvin selkeää tietoa siitä, kuinka Betternet on ilmainen

No, rehellisesti sanottuna, tämä ei ole sellainen luettelo, jonka haluat nähdä, jos haluat online-nimettömyyden ja luotettavan VPN-palvelun kaikkiin tarpeisiisi.

Saatat kuitenkin olla yksi niistä 38 miljoonasta käyttäjästä, jotka edelleen ajattelevat Betternet for Windows -käyttöjärjestelmää pilata IP-osoitteesi ja käyttää maantieteellisesti estettyä web-sisältöä.

Kuinka ladata ja asentaa se

lataa ja asenna Betternet-ikkunat

Se ei’t vie tutkijaa lataamaan Betternet for Windows -asiakas. Sinun tarvitsee vain tehdä vieraile virallisella verkkosivustolla ja valitse oikea asiakas (Windows) Alustojen valikko. Paina nyt Hanki sovellus tai Lataa Betternet-painike sivulla, ja muutamassa sekunnissa voit aloittaa VPN-ohjelmistosi asentamisen.

Asennus ei voi olla helpompaa. Periaatteessa sinun on napsautettava Asentaa, ja paina hetken kuluttua Suorittaa loppuun. Kerroimme sinulle, etta aivoleikkausta, eikö niin? Tästä näkökulmasta Betternet VPN on enemmän kuin ihanteellinen aloitteleville VPN-käyttäjille.

Kuinka käyttää Betternet VNP: tä Windowsille

Kuinka käyttää Betternet VNP -sovellusta Windows 7, 8, 10 -käyttöjärjestelmiin

Ennen kuin voit käyttää Betternet for Windows -sovellusta, ponnahdusikkuna tulee näkyviin, kun suoritat tämän VPN: n ensimmäistä kertaa. Sinulle tarjotaan aloittaa a 7 päivän kokeilu jos napsautat määritettyä painiketta. Jotta voit käyttää tätä VPN: ää ilmaiseksi, sulje tämä ikkuna napsauttamalla X-painike oikeassa yläkulmassa.

Jos päätät kuitenkin mennä 7 päivän premium-kokeiluversioon, sinut ohjataan Ilmainen kokeiluversion verkkosivu missä sinun on täytettävä lomake luottokorttitiedoillasi ja sähköpostiosoitteella aktivoidaksesi tilisi.

Mitkä ovat tärkeimmät erot ilmaisen ja premium-version välillä? No, ensinnäkin ilmainen versio, voit käyttää vain yksi palvelimen sijainti, Yhdysvallat, sinä sallit vain yksi laite kerrallaan, saat huonommat nopeudet, ja ei asianmukaista tukea.

premium Betternet for Windows asiakas tarjoaa 17 palvelinpaikkaa, mikä on edelleen naurettavaa, 5 samanaikaista yhteyttä, luotettavampia VPN-yhteyksiä, ja paremmat nopeudet. Yritimme suorittaa joitain testejä nähdäksemme, pitävätkö vanhemmat tulokset edelleen voimassa, mutta jatkoimme epäonnistumista, kun mikään tärkeimmistä Internet-nopeustestaussivustoista ei voinut latautua Betternetin käytön aikana. Kummallista kyllä, Google-haku, joka löytää muita nopeuden testaajia, ei myöskään latautunut.

betternet Windows 7: lle

Joka tapauksessa tässä VPN: ssä on joskus melkein hyödytön nopeus riippumatta siitä, kumpaa versiota käytät. Voit tietenkin ripustaa sinne ja odottaa yhteyden katkeamista milloin tahansa, jos pystyt muodostamaan yhteyden ollenkaan. Joskus YouTube-tyyppisen verkkosivuston lataaminen voi kestää ikäjä käyttämästäsi palvelimesta riippuen. Mutta kaikessa oikeudenmukaisuudessa saatat pystyä virtaamaan HD-videoita ilman suurta jäädyttämistä.

Betternet VPN -käyttäjien lukumäärän vuoksi et ehkä pysty muodostamaan yhteyttä toisinaan. Mutta vaikka onnistutkin, nopeutesi todennäköisyys vain lisää hiustenlähtöäsi.

Positiivisempana huomautuksena - ei niin, että se todella merkitsee kirjaamme tässä tapauksessa - Betternet for Windows on erittäin intuitiivinen ja minimalistinen. Todennäköisesti isovanhempasi voivat käyttää sitä ajamatta sinua seinään ylöspäin kysymysvirralla. Se on varmasti iso plus VPN-ratkaisulle.

Kun olet käynnistänyt valitun version, sinun on periaatteessa napsautettava Yhdistä-painike pääruudulla saadaksesi yhteys optimaaliseen palvelimeen. Ilmaisen VPN: n tapauksessa tämä tulee olemaan yksi seitsemästä amerikkalaisesta palvelimesta. Jos käytät premium-versiota, voit myös napsauttaa Valitse Virtuaalinen sijainti -linkki Hyvin, valitse virtuaalipaikka seuraavan näytön 10 tarjotusta maasta. Jos haluat keskeyttää yhteyden, paina -näppäintä Irrota-painike.

Ollakseni rehellinen, siinä on kaikki mitä sillä on. Yksinkertainen? Helvetti, kyllä. Tarpeeksi tuntematon? No, se riippuu. Pelkkä tosissani, se ei ole tarpeeksi anonyymi, koska se näyttää vuotavan kaikkialla ja kirjaa myös liikaa, puhumattakaan kolmansien osapuolten seurantakirjastoista ja tiedon jakamisesta taustalla.

Betternet VPN ei’t tarjoa liian paljon tilaa räätälöintiä varten. Lukuun ottamatta joitain hyvin perusasetuksia, mukaan lukien Estä IP-vuoto (mikä ei’t näyttäisi toimivan aina) ja ottamalla Betternetin automaattisesti käyttöön, kun muodostat yhteyden julkiseen WiFi-verkkoon, mitään ei voi muokata. Edistyneiden VPN-käyttäjien painajainen varmasti. Mutta sitten taas, he antavat joka tapauksessa tämän palvelun laajan laituripaikan.

Miksi käyttää Betternet for Windows -sovellusta

käytä betternettiä tietokoneella

Tämän kylmän suihkun jälkeen meidän on edelleen oltava puolueettomia ja mahdollisimman neutraaleja. Jälkimmäinen on todella vaikeaa, kun kyse on niin heikosta laadusta tuotteesta turvallisuuden edessä, ollakseni rehellinen. Mutta se’Mikään henkilökohtainen, Betternet-joukkue, ei kovia tunteita. Miksi käyttää Betternet for Windows -sovellusta? Tämä kysymys vain ajaa meitä painajaissamme.

Totta puhuen, voit’t käytä Betternetiä Netflixiin tai BBC iPlayeriin; ainakin, epäonnistimme joka kerta kun yritimme. Vaikka tietyn taikuuden avulla voisit ohittaa maantieteellisesti rajoitettujen videoiden suoratoistokeskusten tiukan VPN-havainnon, yhteysnopeutesi voi keskeyttää tehtävän. Ja emme tehneet’ei edes mainita ärsyttävimpiä yhteyskatkoksia. Toisaalta on myös mahdollista, että saat täysin hienosti katsomassa suosikki BBC-TV-ohjelmasi siemailemallasi lasillista viiniä jossain Karibialla.

Joten miten voit hyödyntää Betternet for Windows -sovellusta? Jos et’Kun otat huomioon, että todellinen IP-osoitteesi voi vuotaa tai voidaan jäljittää sinulle henkilökohtaisesti, kun käytät tätä VPN-ohjelmistoa, voit yrittää:

 • Fake virtuaalinen sijainti
 • Käytä maantieteellisesti rajoitettua sisältöä
 • Suoratoista videoita, jos sijaintisi on lähellä yhtä premium-palvelimista eikä ole liian täynnä

No sehän’s siitä. Oikeastaan ​​meidän pitäisi omistaa erillinen osio miksi sinun ei pitäisi’t Betternet for Windows -käyttöjärjestelmässä, ajattele sitä. Toivomme kuitenkin, että tarttut ajautumiseemme joka tapauksessa.

Betternet Windows: hinnoittelu

Windows-verkkokaupat: hinnoittelu napsauta

Tämä on vielä yksi alue - helppokäyttöisyyden lisäksi -, jolla Betternet VPN voi menestyä. Ensinnäkin, sillä on ilmainen ikuisesti toimiva versio, jota on vaikea ylittää. Toiseksi palkkio hinnasuunnitelmat ovat erittäin houkuttelevia, liian. No, lukuun ottamatta yhden kuukauden korkoa:

 • Yhden vuoden suunnitelma: 2,99 dollaria / kuukausi
 • 6 kuukauden suunnitelma: 3,99 dollaria / kuukausi
 • Yhden kuukauden suunnitelma: 11,99 dollaria / kuukausi

Kuukausittainen suunnitelma on yksi kalleimmista premium-luokan VPN-ratkaisuista, mutta loput hinnoittelu näyttää erittäin alhaiselta, vaikkakaan ei välttämättä markkinoiden halvimmalta. Ennen kuin tilaat, kannattaa kuitenkin harkita mitä saat tästä alhaisesta hinnasta ja onko se todella sen arvoista. Mielenkiintoista on, että näitä hintoja ei mainosteta verkkosivustolla lukuun ottamatta tukikeskuksen UKK-sivua. Löydät ne myös sovelluksestasi.

Sinun on myös oltava erittäin varovainen oletetun suhteen 30 päivän rahat takaisin takuu koska se voi olla hankala. Olisit parempi lukea hyvityskäytäntö sana sanalta.

Kuinka peruuttaa Betternet for Windows -tilaus

peruuta Betternet for Windows -tilaus

Jos aloitit 7-päivän kokeilujakson, sinulla on hyvät mahdollisuudet voittaa’halua ostaa tätä VPN-ohjelmistoa kokeilun jälkeen. Siksi on tärkeää, että muistat peruuttaa premium-Betternet for Windows -tilaus.

Avaa VPN-sovelluksesi ja napsauta 3-palkki-kuvake valikkuruudun näyttämiseksi. Valitse ja paina Ota yhteyttä -painike. Napsauta nyt Jotain muuta avataksesi sähköpostiohjelmasi lähettääksesi sähköpostipyynnön tukitiimille. Sinun on tarkoitus saada vastaus 24 tunnin sisällä Betternet for Windows premium -tilauksen peruuttamisesta.

Suositellut aiheeseen liittyvät viestit:

Betternet-arvostelu

Betternet for Torrenting

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 67