Hur man använder Betternet VPN


Betternet är ett av de yngsta barnen i den enorma VPN-programvarufamiljen som kan hävda att ha blivit den “# 1 VPN-app i Google Play Store” på mindre än ett år. “Ganska imponerande” är förmodligen det uttryck som kommer först i minnet. Och vi måste också erkänna att det verkligen är imponerande. Men på andra tankar och baserat på vår erfarenhet vill vi hellre använda detta uttryck: rök och speglar.

Även om över 38 miljoner datoranvändare har valt Betternet för att skydda sin online-säkerhet och integritet medan de förfalskade sina IP-adresser för att få åtkomst till geo-blockerat webbinnehåll, är de kanske inte så säker trots allt.

Ändå är det “gratis för alltid” VPN-lösningen är alldeles för attraktiv för de flesta nybörjare. Och de borde också vara bra medan de försiktigt trampar på juridiska områden.

Så följ oss när vi avslöjar hur du använder Betternet VPN och vad du säkert kan använda det för.

Hur du laddar ner och installerar det

ladda ner och installera betternet vpn

Innan du kan kasta dig ner i havets internet med en VPN-säkerhetsväst är det bara uppenbart att du måste ladda ner och installera det först.

Besök den officiella Betternet-webbplatsen för att göra det. Klicka nu på Plattformsmeny för att välja önskad klient: iOS, Android, Windows, Mac OS eller Chrome. När du har omdirigerats till klientnedladdningssidan trycker du helt enkelt på det blå Skaffa appen eller Ladda ner Betternet-knappen för att ladda ner din Betternet VPN-app.

Nu när du har din app måste du installera den för att kunna använda den. Lyckligtvis för nybörjare är det mycket enkelt och enkelt att installera Betternet för Windows och Mac. Allt du behöver göra är att lämna “Jag accepterar villkoren i licensavtalet” kryssruta markerat (som standard) om du har läst avtalet noggrant och tryck sedan på Installera. Nästa knapp du behöver trycka på är Avsluta och det är allt. Enkelt nog? Vi tycker det verkligen.

Det kan dock vara praktiskt att veta hur man ställer in ett VPN på alla enheter i allmänhet eftersom det kan bli lite mer komplicerat och tidskrävande.

Hur du aktiverar Betternets gratisversion

aktivera Betternets gratisversion

När du är klar med installationen uppmanas du att starta din 7-dagars gratisversion. Du har två val här. Du kan antingen stänga detta popup-fönster genom att klicka på X-knapp i det övre högra hörnet och använd Betternet gratis eller tryck på Starta 7-dagars provknapp nu.

I det senare fallet omdirigeras du till Gratis testregistreringssida där du måste ange dina kredit- eller betalkortsuppgifter samt din e-postadress, som krävs för kontot aktivering.

När du är klar klickar du på Gå med nu-knappen för att börja använda premium Betternet VPN i sju dagar gratis. Observera att registreringen på detta sätt också innebär att du efter 7 dagars utgång debiteras automatiskt för den första månaden med premiumabonnemanget. Kom ihåg att avbryta ditt prenumeration om du inte vill köpa denna VPN-tjänst.

Det finns några stora skillnader mellan den helt gratis Betternet VPN och premiumversionen som kan vara värt att överväga.

Det här är vad du får gratis:

 • Irriterande annonser och reklamfilmer när du försöker ansluta
 • Tilldelas automatiskt amerikanska VPN-servrar utan möjlighet att ändra dem
 • Inget stöd förutom kunskapsbasen som finns på webbplatsen
 • Endast en enhet.

Och detta är vad premiumversionen påstår sig erbjuda:

 • Flera platsalternativ
 • Snabbare anslutning
 • Inga annonser
 • Högkvalitativt stöd
 • Länka upp till 5 enheter.

Att registrera dig för den 7-dagars gratisversionen kan vara en bra idé om du vill se vad premiumversionen har för dig när det gäller hastighet och mångsidighet.

Vad är Betternet VPN bra för

är Betternet VPN bra att använda

Tja, spänn upp och låt’se vad 38 miljoner användare kan försöka använda det innan vi förklarar hur man använder Betternet VPN. Med sina 17 serverplatser i tio länder kan Betternet VPN inte göra anspråk på global täckning som sin starka poäng för säker. Faktum är att denna leverantör kan ha den minsta serverflottan i solsystemet. Ingen skoj.

För att vara uppriktig är Betternet VPN bra för en sak: att tjäna mycket pengar för sina skapare genom att annonsera och sälja premiumlicenser. Men kan du föreställa dig hur överbelastade dessa få servrar kan bli när 38 miljoner användare försöker strömma HD-videor eller spela onlinespel? Naturligtvis måste vi lägga till att premiumtjänsten faktiskt kan ge bättre hastigheter och fler platser för att ha olika alternativ när du inte kan ansluta till en server. Så tänk på det.

Hur som helst, domar åt sidan, låt’se vad Betternet VPN är bra för teoretiskt, dvs. när du verkligen kan ansluta till en server och din anslutning inte’t fortsätter att släppa:

 • Omkoppla geografiska innehållsbegränsningar.
 • Bläddra anonymt på webben: det är relativt så att säga. Betternet och online-sekretess kanske inte passar i samma mening, för att vara uppriktigt. Android Betternet VPN-appen visade sig vara den fjärde värsta och farligaste enligt en studie förra året (2017).
 • För att automatiskt skydda osäkra WiFi-hotspot-anslutningar.
 • För att titta på strömmande videor: om du har tur kan du se HD-videor sömlöst.
 • Tja, det’det är svårt att tänka på något annat.

Medan det’det är möjligt att du kan använda Betternet för grundläggande saker där du inte gör det’Vi tänker inte ha en låg säkerhetsnivå och integritet’t råder dig att använda detta VPN i strikt censurländer som Kina, Saudiarabien eller Egypten. Du kanske också vill tänka igen innan du bestämmer dig för att använda Betternet för torrenter.

Journalister, resenärer, aktivister och hackare kan glömma att använda både gratis och betalad version av denna VPN-programvara på grund av sekretessproblem.

Åtminstone om de inte gör det’Jag vill inte bli böter, hittas eller dömd till fängelse som ett värsta fall. Och med det i åtanke, vi’hävdar inte att det någonsin har hänt hittills. Men skulle du föredra att ha äran att vara den första? Det där’har rätt.

Hur man använder Betternet VPN

Även om du kanske har läst flera Betternets recensioner och jämförelser, är det’Det är möjligt att du har en orubblig önskan att prova gratis- eller premiumversionen. Så, se, vår “modig” vän, här är hur man använder Betternet VPN i ett nötskal.

Eftersom det finns några skillnader mellan gratis och premium Betternet VPN-lösningar, beslutade vi att introducera deras användning separat.

Gratis version

använd gratisversionen av betternet vpn

Som vi redan har förklarat kan du börja använda den evigt gratis Betternet VPN-programvaran efter att du har avbrutit popup-fönstret som erbjuder den 7-dagars rättegången efter den allra första lanseringen av appen.

När ditt VPN-program körs, låter den gratis versionen dig ansluta till en av de automatiskt tilldelade amerikanska servrarna. I princip kan du inte ändra eller välja serverplatser manuellt. Du ansluter som standard till en optimal server när du klickar på Ansluta eller AV-knapp beroende på vilken klient du använder.

När du försöker trycka på Välj virtuell plats eller den Hämta knappen Prioritetsanslutning (det visas när du försöker ansluta), du kommer att se listan över de tio platserna i landet. Om du klickar på någon av dem hittar du dig själv på en skärm med premiumplanerna att beställa. Åtminstone när du använder Windows- eller Mac OS-klienter eftersom Chrome-tillägget faktiskt låter dig välja olika serverplatser. Men vi måste tillägga att denna förlängning är mycket fiskig och fortsätter att släppa förbindelser som Eminem hans ordbomber.

Betternet-gratis VPN kan försöka ansluta till överfulla servrar, vilket gör användningen tvivelaktig vid många tillfällen.

Din anslutning till standardservern kan ta flera gånger för att äntligen lyckas och den kan tappas ibland också. Så i allmänhet kommer du förmodligen att uppleva sämre hastigheter än med premium-VPN.

Kom ihåg att gratis VPN bara kan användas på en enda enhet och det är fyllt med generiska reklamfilmer från tredje part och kampanjvideor.

Premiumversion

betternet Premium version användning

Med Betternet Premium VPN kan du faktiskt välja en annan serverplats. Så när du klickar på Välj knappen Virtuell plats och listan över länder visas kan du nu välja ditt önskade land. Nu kan du förfalska din plats efter önskemål av vilken anledning du behöver.

Betternet VPN-inställningar

Betternet-inställningar

De Inställningsmenyn kan nås efter att ha klickat eller knackat på 3-Bar ikon och välja Inställningsknapp. Huvudmenyn har flera alternativ, inklusive Kontakta oss, inställningar, vanliga frågor, sekretesspolicy och varför Betternet är gratis.

Olika inställningar du kan konfigurera är ganska nedslående. Även om Betternet VPN helt klart är en av de mest användarvänliga apparna, är den också en av de minst utrustade. Här’vad du kan konfigurera:

 • Anslut automatiskt igen
 • Förhindra IP-läckage
 • Slå på Betternet automatiskt för WiFi-hotspots

Jej, det är allt. Detta kan vara lite för dåligt för även nybörjare VPN-användare.

Betternet VPN verkar ha många anslutningsproblem; Tja, inte konstigt, att vara uppriktig. Men ett bra, lyhört och hjälpsamt stöd kan göra en förändring.

Tyvärr finns det inget 24-timmars livechatsupport för gratisversionen och den så kallade “högkvalitativt stöd” Betternet-fordringarna kan också ifrågasättas.

Vi hoppas det’s nu klart hur du använder Betternet VPN om du fortfarande vill gå till den här tjänsten. Eftersom vissa användare verkar kunna använda den utan större problem kan du också ha tur med den här VPN-programvaran. Ändå, om du är mer allvarlig och orolig för din säkerhet och integritet online, föreslår vi att du gör din forskning väl innan du förbinder dig till en tjänst.

Rekommenderade relaterade inlägg:

Betternet Review

Betternet för Torrenting

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 37