Kuinka käyttää Betternet VPN: tä


Betternet on yksi valtavan VPN-ohjelmistoperheen nuorimmista lapsista, joista voi väittää olevansa “# 1 VPN-sovellus Google Play Kaupassa” alle vuodessa. “Melko vaikuttava” on todennäköisesti ilmaus, joka tulee mieleen ensin. Ja meidän on myös myönnettävä, että se on todella vaikuttava. Toisessa ajatuksessa ja kokemuksemme perusteella käytämme kuitenkin mieluummin tätä ilmaisua: savu ja peilit.

Vaikka yli 38 miljoonaa tietokoneen käyttäjää on valinnut Betternetin suojaamaan verkkoturvallisuuttaan ja yksityisyyttään väärentäessään IP-osoitteitaan pääsynkseen maantieteellisesti estettyyn verkkosisältöön, he eivät välttämättä ole niin turvallisia.

Silti, se “ilmaiseksi ikuisesti” VPN-ratkaisu on aivan liian houkutteleva useimmille aloittelijoille. Ja niidenkin pitäisi olla hienoja kulkiessaan kevyesti lakiin.

Joten seuraa meitä, kun löydämme kuinka käyttää Betternet VPN: tä ja mihin voit turvallisesti käyttää sitä.

Kuinka ladata ja asentaa se

lataa ja asenna betternet vpn

Ennen kuin voit sukeltaa Internet-valtamereen VPN-turvaliivin kanssa, on vain selvää, että sinun on ladattava ja asennettava se ensin.

Voit tehdä niin käymällä Betternetin virallisella verkkosivustolla. Napsauta nyt Alustojen valikko valitaksesi haluamasi asiakkaan: iOS, Android, Windows, Mac OS tai Chrome. Kun olet ohjattu asiakkaan lataussivulle, paina sinistä -painiketta Hanki sovellus tai Lataa Betternet-painike ladataksesi Betternet VPN -sovelluksesi.

Nyt kun sinulla on sovelluksesi, sinun on asennettava se voidaksesi käyttää sitä. Onneksi aloittelijoille Betternetin asennus Windowsille ja Macille on erittäin helppoa ja selkeää. Sinun tarvitsee vain jättää “Hyväksyn lisenssisopimuksen ehdot” valintaruutu valittu (oletus), jos olet lukenut sopimuksen huolellisesti, ja paina sitten -painiketta Asentaa. Seuraava painettava painike on Suorittaa loppuun ja siinä kaikki. Tarpeeksi yksinkertainen? Luulemme varmasti niin.

Se voi olla hyödyllistä, vaikka osaat määrittää VPN-asetukset jokaiselle laitteelle yleensä, koska se saattaa olla hieman monimutkaisempi ja aikaa vievä.

Kuinka aktivoida Betternet-ilmainen kokeilu

aktivoi Betternetin ilmainen kokeilu

Asennuksen päätyttyä sinua pyydetään aloittamaan 7 päivän ilmainen kokeilu. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa täällä. Voit joko sulkea tämän ponnahdusikkunan napsauttamalla X-painike oikeassa yläkulmassa ja käytä Betternettiä ilmaiseksi tai paina Aloita 7 päivän kokeiluversio nyt -painike.

Jälkimmäisessä tapauksessa sinut ohjataan Ilmaisen kokeilun rekisteröintisivu missä sinun on annettava luotto- tai maksukorttitietosi sekä sähköpostiosoitteesi, joka tarvitaan tilin aktivointiin.

Kun olet valmis, napsauta Liity nyt -painike Aloita premium-Betternet VPN -sovelluksen käyttö 7 päivän ajan ilmaiseksi. Huomaa, että tällä tavalla ilmoittautuminen tarkoittaa myös sitä, että 7 päivän päättymisen jälkeen sinua veloitetaan automaattisesti premium-tilauksen ensimmäisestä kuukaudesta. Muista peruuttaa tilauksesi, jos et halua ostaa tätä VPN-palvelua.

Täysin ilmaisen Betternet VPN: n ja premium-version välillä on joitain merkittäviä eroja, joita saattaa olla syytä harkita.

Tämän saat ilmaiseksi:

 • Ärsyttävät mainokset ja mainosvideot, kun yritetään muodostaa yhteys
 • Automaattisesti määritetyt amerikkalaiset VPN-palvelimet ilman mahdollisuutta muuttaa niitä
 • Ei tukea kuin verkkosivustolta löytyvä tietokanta
 • Vain yksi laite.

Ja tätä premium-versio väittää tarjoavansa:

 • Useita sijaintivaihtoehtoja
 • Nopeampi yhteys
 • Ei mainoksia
 • Laadukas tuki
 • Yhdistä jopa 5 laitetta.

Ilmoittautuminen 7 päivän ilmaiseen kokeiluversioon voi olla hyvä idea, jos haluat nähdä mitä premium-versio tarjoaa sinulle nopeuden ja monipuolisuuden kannalta.

Mihin Betternet VPN sopii

on Betternet VPN hyvä käyttää

No, solki ja anna’Katsotaan, mihin 38 miljoonaa käyttäjää voi yrittää käyttää sitä, ennen kuin selitämme Betternet VPN: n käyttöä. Betternet VPN: llä, jolla on vain 17 palvelinpaikkaa 10 maassa, ei voida väittää maailmanlaajuista kattavuutta vahvana asemanaan. Itse asiassa tällä palveluntarjoajalla voi olla pienin palvelinlaite aurinkokunnassa. Ihan totta.

Rehellisesti sanottuna Betternet VPN on hyvä yhdestä asiasta: ansaita paljon rahaa luojilleen mainostamalla ja myymällä premium-lisenssejä. Mutta voitteko kuvitella, kuinka ylikuormitetut nuo harvat palvelimet voivat saada, kun 38 miljoonaa käyttäjää yrittää suoratoistaa HD-videoita tai pelata online-pelejä? Meidän on tietenkin lisättävä, että premium-palvelu voi tosiasiassa tarjota paremman nopeuden ja enemmän paikkoja saadaksesi erilaisia ​​vaihtoehtoja, kun et voi muodostaa yhteyttä palvelimeen. Joten pidä se mielessä.

Joka tapauksessa, tuomiot syrjään, anna’näemme, mikä Betternet VPN on hyvä teoreettisesti, ts. kun voit muodostaa yhteyden palvelimeen ja yhteys ei’t pudota:

 • Ohita maantieteellisen sisällön rajoitukset.
 • Selaa verkkoa nimettömästi: No, tämä on niin sanotusti suhteellista. Betternet- ja online-tietosuoja eivät välttämättä sovi samaan lauseeseen, ollakseni rehellinen. Viime vuonna (2017) tehdyn tutkimuksen mukaan Android Betternet VPN -sovelluksen todettiin olevan 4. pahin ja vaarallisin..
 • Suojaa vaaralliset wifi-hotspot-yhteydet automaattisesti.
 • Suoratoistovideoiden katseleminen: Jos onnekas, voit katsella HD-videoita saumattomasti.
 • No, se’on vaikea ajatella mitään muuta.

Vaikka se’On mahdollista, että voit käyttää Betternetiä perustoimintoihin, joissa et halua’Meillä ei ole turvallisuutta ja yksityisyyttä alhaisella tasolla’Älä suosittele tämän VPN: n käyttöä tiukassa sensuurimaissa, kuten Kiinassa, Saudi-Arabiassa tai Egyptissä. Voit myös ajatella uudelleen, ennen kuin päätät käyttää Betternetiä torrentsille.

Toimittajat, matkailijat, aktivistit ja hakkerit voivat unohtaa tämän VPN-ohjelmiston sekä ilmaisten että maksettujen versioiden käytön tietosuojaongelmien takia..

Ainakin, jos he eivät’ei halua päästä sakkoon, löydettyä tai tuomittua vankilaan pahimmassa tapauksessa. Ja tätä ajatellen me’uudelleen väittämättä, että se on koskaan tapahtunut toistaiseksi. Mutta haluaisitko mielelläsi olla kunnia olla ensimmäinen? Että’s oikein.

Kuinka käyttää Betternet VPN: tä

Vaikka olet ehkä lukenut useita Betternet-arvosteluita ja vertailuja, se’On mahdollista, että sinulla on horjumaton halu kokeilla ilmaista tai premium-versiota. Joten katso, meidän “urhea” ystävä, tässä on miten Betternet VPN: tä käytetään pähkinänkuoressa.

Koska ilmaisen ja premium-Betternet VPN -ratkaisun välillä on muutamia eroja, päätimme esitellä niiden käytön erikseen.

Ilmainen versio

Käytä betternet vpn: n ilmaista versiota

Kuten jo selitimme, voit aloittaa ikuisesti ilmaisen Betternet VPN -sovelluksen käytön peruuttamalla ponnahdusikkunan, joka tarjoaa 7 päivän kokeilun sovelluksen aivan ensimmäisen käynnistyksen jälkeen..

Kun VPN-ohjelmasi on käynnissä, ilmaisen version avulla voit muodostaa yhteyden yhteen automaattisesti määritettyihin amerikkalaisiin palvelimiin. Periaatteessa et voi muuttaa tai valita palvelimen sijainteja manuaalisesti. Yhdistät oletusarvoiseen optimaaliseen palvelimeen napsauttamalla Kytkeä tai POIS-painike käyttämästäsi asiakkaasta riippuen.

Kun yrität painaa Valitse Virtuaalipaikka tai Hanki ensisijainen yhteys -painike (se tulee näkyviin yritettäessä muodostaa yhteyttä), näet luettelon 10 maan sijainnista. Jos napsautat jotakin näistä, löydät itsesi näytöltä, jolla on tilattavia premium-suunnitelmia. Ainakin, kun käytät Windows- tai Mac OS -asiakasohjelmia, koska Chrome-laajennus todella antaa sinun valita eri palvelimen sijainti. Meidän on kuitenkin lisättävä, että tämä laajennus on erittäin hämärä ja pitää jatkuvasti putoamassa yhteyksiä, kuten Eminem hänen sanapommeissaan.

Betternetin ilmainen VPN voi yrittää muodostaa yhteyden ylirajoitettuihin palvelimiin, mikä tekee sen käytöstä kyseenalaistavan monta kertaa.

Yhteytesi oletuspalvelimeen saattaa kestää useita kertoja, jotta lopulta onnistuu, ja se saattaa myös pudota satunnaisesti. Joten yleensä koet todennäköisesti huonommat nopeudet kuin premium-VPN: llä.

Muista, että ilmaista VPN: ää voidaan käyttää vain yhdessä laitteessa ja se on täynnä yleisiä kolmansien osapuolien mainoksia ja mainosvideoita..

Premium-versio

betternet Premium-version käyttö

Betternet Premium VPN antaa sinun valita tosiasiallisesti toisen palvelimen sijainnin. Joten kun napsautat Valitse Virtuaalinen sijainti -painike ja maaluettelo tulee näkyviin, voit nyt valita haluamasi maan. Nyt voit väärentää sijaintiasi haluamastasi syystä, jota saatat tarvita.

Betternetin VPN-asetukset

Betternet-asetukset

Asetukset-valikko pääsee napsauttamalla tai napauttamalla 3-palkki-kuvake ja valitsemalla Asetukset-painike. Päävalikossa on useita vaihtoehtoja, kuten Ota yhteyttä, asetukset, UKK, tietosuojakäytäntö ja miksi Betternet on ilmainen.

Määritettävät asetukset ovat melko pettymys. Betternet VPN on selvästi yksi käyttäjäystävällisimmistä sovelluksista, mutta se on myös yksi vähiten varustetuista sovelluksista. Tässä’s mitä voit määrittää:

 • Yhdistä uudelleen automaattisesti
 • Estä IP-vuotaminen
 • Ota Betternet käyttöön automaattisesti WiFi-yhteyspisteissä

Jep, siinä kaikki. Tämä voi olla hiukan liian heikko edes aloitteleville VPN-käyttäjille.

Betternet VPN: llä näyttää olevan paljon yhteysongelmia; No, ei ihme, ollakseni rehellinen. Hyvä, reagoiva ja hyödyllinen tuki voi kuitenkin tehdä muutoksen.

Valitettavasti ilmaiseksi ja ns. Ei ole 24/7-live-chat-tukea “korkealaatuinen tuki” Betternetin palkkiovaatimukset voivat myös olla kyseenalaisia.

Toivomme sitä’Nyt on selvää, kuinka Betternet VPN -sovellusta käytetään, jos haluat silti käyttää tätä palvelua. Koska jotkut käyttäjät näyttävät pystyvän käyttämään sitä ilman suuria ongelmia, saatat olla onnekas myös tämän VPN-ohjelmiston kanssa. Siitä huolimatta, jos olet vakavampi ja olet huolestunut verkkoturvallisuutesi ja yksityisyytesi suhteen, suosittelemme, että teet tutkimuksen ennen kuin sitoudut palveluun.

Suositellut aiheeseen liittyvät viestit:

Betternet-arvostelu

Betternet for Torrenting

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 84 =