Onko Betternet turvassa?

VPN-palvelut ovat yhä suositumpia, kun yhä useammat koti- ja yrityskäyttäjät ymmärtävät selaamisen yksityistämisen edut. Tämä on tarkoittanut, että VPN-palveluntarjoajia on valtava määrä ja yrittäminen löytää turvallinen voi olla haastava ehdotus. Betternet on yksi tällainen työkalu - se lupaa toimittaa täyden VPN-palvelun veloittamatta sinulle senttiäkään. Tämä on houkutteleva tarjous, mutta onko tämä kohtuulaatuista VPN-palvelua, ja se on Betternet-turvassa?


Tapa kytkin

Ennen kuin jatkamme tätä Betternet-katsausta, meidän on tarkasteltava kahta avainkysymystä. Ensinnäkin tappokytkin on melko dramaattinen ääni nimeltä yhdelle VPN-järjestelmiin sisäänrakennetuista tärkeimmistä turvaominaisuuksista. Tapauskytkimet on suunniteltu varmistamaan, että henkilöllisyytesi ei’t vuotaa, jos VPN-yhteys katkeaa.

Siksi kill-kytkimet ovat tärkeitä, koska ne katkaisevat Internet-yhteydet heti, kun VPN epäonnistuu. Näin varmistetaan, ettei mitään haitallista voi tapahtua ilman käyttäjää’tietoa. Valitettavasti, vaikka monet tunnolliset VPN-palveluntarjoajat toimittavat tappajavaihtojärjestelmän, Betternet epäonnistuu. Ehkä tämä johtuu VPN: n vapaasta luonteesta, mutta se’Se on ehdottomasti huono aloitus turvallisuuskysymysten käsittelyssä.

DNS-vuodot

Toinen alue, jossa Betternet todella putoaa, ovat DNS-vuodot. Näitä tapahtuu, kun Internet-palveluntarjoajat pystyvät seuraamaan Internet-liikkeitä riippumatta siitä, että sinä’uudelleen VPN-palvelua. Kaikki DNS-pyynnöt tulisi reitittää VPN-tunnelin kautta Internet-palveluntarjoajan sijaan, mutta Windows käyttää joskus oletusasetuksia riippumatta VPN-yhteydestäsi, ellei VPN: llä ole työkaluja tätä vastaan.

Valitettavasti Betternetin pisteet tällä alueella ovat huonoja, joten DNS-kyselyjen lisäksi myös IPv4 / IPv6-tietokonettasi vuotaa. Onko Betternet turvassa? Ei näiden todisteiden perusteella!

Haittaohjelmaongelmat

Okei, niin’Se on erittäin huono alku Betternetille. Joten kun me’uudelleen siinä, me’d parempi mennä muihin tähän järjestelmään liittyviin ongelmiin. Ensinnäkin joidenkin ohjelmistoon liittyvien sovellusten on havaittu sisältävän haittaohjelmia. Tämä ei ole harvinaista ilmaisohjelmien kohdalla, ja valitettavasti näyttää siltä, ​​että Betternet haluaa periä osan tuloistaan ​​epäreilujen ohjelmistolisäosien avulla.

Lisäksi muiden Betternetiin liittyvien sovellusten on todettu sisältävän kolmansien osapuolien seurantakirjastoja, mikä tarkoittaa, että tähän järjestelmään liittyvä yksityisyys on vielä huonompi kuin voisimme jo kuvitella. Betternet antaa kolmansille osapuolille pääsyn myös tiettyihin käyttäjätietoihin, mikä tarkoittaa, että tietosi eivät ole koskaan 100% turvallisia. Tähän mennessä sinä’uudelleen luultavasti ihmettelet miksi kukaan kirjautuu Betternet-järjestelmään ollenkaan!

Mutta se’Se ei ole ongelmien loppu. Betternet väittää, ettei hän pidä käyttäjän lokitietoja, mutta tosiasiassa lokaa tietyt käyttäjätiedot. Tämä on erityisen tuhoisaa, kun otetaan huomioon, että myös kolmannet osapuolet pääsevät näihin tietoihin, vaarantaen käyttäjien turvallisuuden ja yksityisyyden. Betternetin toimittama nopeus on heikompi kuin liittymäjärjestelmien kanssa, ja havaitsimme Betternetin luotettavuuden olevan erityisen heikko, usein katkaistujen yhteyksien kanssa.

Tietosuojakäytäntö

Me’Ve on jo kuvannut monia Betternettiin liittyviä tietosuojaongelmia, mutta käytetty salaus voi myös olla merkittävä ongelma. Yrityksen tietosuojakäytäntö ei osoita, että käytettäisiin 256-bittistä salausta, jota pidetään yleisesti alan standardina. 128-bittiseen salaukseen viitataan sen sijaan tietosuojakäytännössä, kun taas muualla yrityksen blogiviestissä’Sivuston verkkosivusto väittää tarjoavansa AES-256-salauksen.

Joten tämä epäjohdonmukaisuus taas ei ole’t tarkalleen antaa vaikutelman luotettavasta yrityksestä. Betternet tarjoaa VPN-protokollien suhteen OpenVPN- ja L2TP / IPsec-ohjelmia, mikä on kohtuullinen valinta, mutta on ehkä hieman pettymys, että IKEv2: n ja SSTP: n kaltaisia ​​tykkää ei ole tarjolla.

johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että meidän on valitettavasti mahdotonta suositella Betternet VPN: tä. Turvallisuusaukkoja ja valvontaa on yksinkertaisesti liikaa, kun taas yrityksen toimittamat sekoitetut viestit salauksestaan ​​ovat myös huolestuttavia.

Palvelunopeus on erittäin huono ja tämä olisi erityisen huolestuttavaa, kun Betternetiä käytetään torrentiaan tai suoratoistopalvelun kanssa.

Viime kädessä tuntuu siltä, ​​että se on ilmainen järjestelmä, ja vaikka premium Betternet voi tarjota paremman palvelun, yrityksen on parannettava peliäan, jos sillä on mitään pretensioita kilpailla vakavasti markkinajohtajien kanssa.

Onko Betternet turvassa? Ehdottomasti ei.

Suositus:

Betternet-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 88