10 penyedia e-mel paling selamat pada tahun 2020


Jika awak’mencari penyedia e-mel yang boleh dipercayai, mencari perkhidmatan yang tepat’t sentiasa mudah. Banyak syarikat mendakwa penyedia e-mel yang selamat, tetapi sebenarnya mempunyai banyak lubang, membiarkan penggodam dan penipu memberatkan kekacauan. Walau bagaimanapun, terdapat juga operator hebat, menjalankan beberapa akaun e-mel yang paling selamat yang pernah dibuat. Jadi untuk membantu anda membuat pilihan, kami’Anda telah menyusun senarai 10 penyedia e-mel yang paling selamat. Mana-mana satu daripada ini akan memastikan data anda selamat, kuarantin kenalan anda dan snoopers blok.

Kekal dalam kawalan keselamatan andaSelepas lalu lintas web anda dari mata-mata penggodam, syarikat, dan kerajaan dengan VPN teratas. Lawati NordVPN

Oleh itu, jika masalah dengan pembekal lama anda telah membawa anda untuk bertanya apakah pilihan e-mel yang paling selamat adalah - melekat. Ia’masa untuk perubahan. Penyedia e-mel yang paling selamat pada ciri tawaran pasaran yang boleh membuat anda selamat dan memastikan jumlah privasi dalam talian. Biarkan’s mengetahui lebih lanjut!

ProtonMail - pembekal e-mel

1. ProtonMail

Ramai orang’pilihan pilihan untuk sistem e-mel yang paling selamat, ProtonMail adalah syarikat Switzerland yang licik yang memfokuskan pada privasi mutlak. Lokasi adalah penting, kerana Switzerland adalah legenda untuk memastikan kerahsiaan dan privasi. Jadi apa-apa data mengenai ProtonMail akan tersembunyi daripada pengawasan kerajaan.

Pakej percuma mereka dilengkapi dengan penyimpanan 500MB, yang boleh dinaik taraf kepada 5-20GB menggunakan perkhidmatan berbayar. ProtonMail’penyulitan End-to-End membolehkan mereka di antara penjual e-mel paling selamat, memberikan keselamatan walaupun ketika menghantar kepada pengguna di luar perkhidmatan ProtonMail. Selain itu, segala-galanya adalah tanpa nama dan tidak ada maklumat peribadi yang harus dibekalkan apabila anda mendaftar.

Membeli rancangan Visionary ProtonMail (24 EUR / bulan) juga akan memberi anda akses kepada ProtonVPN - perkhidmatan VPN selamat mereka. Sekiranya anda memerlukan kedua-dua perkhidmatan e-mel yang selamat dan VPN, ini patut dipertimbangkan.

Tutanota - perkhidmatan e-mel yang selamat

2. Tutanota

Walaupun nama eksotiknya berbunyi, Tutanota berasal dari Jerman, di mana ia telah mendapat reputasi yang mengagumkan sebagai salah satu pembekal e-mel yang paling selamat. Semua mel dan lampiran dihantar melalui Tutanota secara automatik disulitkan oleh Tutanota’klien webmail sumber terbuka, menjimatkan sedikit masa dan mengelakkan ralat manusia. Dan tiada maklumat IP dikekalkan selepas dihantar. Pada asasnya, Tutanota berjalan keluar untuk keselamatan e-mel anda.

Ia’s juga sangat murah, dengan pakej Premium bermula sekitar $ 1 sebulan. Di sana’s pilihan percuma yang terhad, serta pakej Pro, yang termasuk penyimpanan 10GB yang murah hati. Pilihan premium tetap sama selamat tetapi hanya mempunyai 1GB.

fastmail - salah satu e-mel selamat yang terbaik

3. FastMail

Veteran relatif dari tempat e-mel yang selamat, FastMail menawarkan perkhidmatan yang mudah untuk pengguna individu. Semua mesej yang dihantar dan diterima disulitkan apabila mungkin, sementara penyulitan TLS dan SSL adalah standard pada klien atau aplikasi web FastMail. Mereka juga menawarkan “kelas dunia” penapisan spam, yang menjadikan pengguna’ peti masuk bebas daripada kekacauan, dan adalah antara yang terbaik di mana pemeriksaan virus berkenaan.

Pakej asas datang dengan penyimpanan 2 GB, Ciri standard 25 GB, sementara Profesional menawarkan 100 GB. Semua harga bersaing dan datang dengan iklan sifar atau penjejakan. All-in-all, itu’s pilihan yang baik untuk pengguna e-mel solo.

HushMail - perkhidmatan e-mel keselamatan yang tinggi

4. HushMail

Salah satu pembekal e-mel yang paling terkenal di sekeliling, Hushmail telah mencipta mudah untuk menggunakan klien web dan desktop. Berasaskan di Kanada, Hushmail’alat yang menyulitkan mesej keluar, mencipta laman web berdedikasi untuk penerima untuk digunakan, manakala OpenPGP dan SSL / TLS menggabungkan untuk menyimpan sebarang mesej peribadi.

Mereka menawarkan pakej percuma dan Premium, yang dilengkapi dengan simpanan 10GB yang selamat, dan di sana’s aplikasi iPhone direka dengan baik, membantu untuk melindungi mesej anda walaupun anda’semula bergerak.

Mel Zoho - perkhidmatan e-mel yang selamat

5. Zoho Mail

Secara amnya berorientasikan pengguna profesional, Zoho Mail berusaha untuk menawarkan alat komunikasi yang berpatutan untuk perniagaan yang memerlukan keyakinan dan privasi. Ciri hebat untuk perniagaan adalah cara pelanggan e-mel mereka bekerja dengan Zoho Workplace - satu set aplikasi pejabat selamat.

Tetapi permata sebenar di sini adalah Zoho’s penyulitan dan pengesahan, yang meletakkannya di eselon atas pembekal e-mel yang selamat. Pakej standard datang dengan simpanan 30GB, manakala pakej Professional bundle di lebih dari 100GB.

SCRYPTMail - pembekal e-mel yang paling selamat

6. SCRYPTMail

Satu-satunya cara SCRYPTMail boleh menjadi lebih serius mengenai keselamatan adalah jika mereka mempunyai kuasa tentera bayaran swasta global yang menghukum penggodam. Ia’s seperti yang mereka katakan - “Privasi adalah hak, bukan hak istimewa”. Ditubuhkan oleh sekumpulan obsesif keselamatan di Amerika Syarikat, perkhidmatan e-mel ini menawarkan bahagian atas penyulitan baris dan boleh menghantar mesej yang disulitkan kepada mana-mana pengguna web.

Tidak seperti beberapa perkhidmatan lain, SCRYPTMail juga menyulitkan metadata pada pelayannya, meletakkan halangan lain antara penggodam (atau agensi kerajaan) dan data pengguna. Had penyimpanan adalah murah hati, dan hampir semua perkhidmatan yang ditawarkan oleh SCRYPTmail adalah percuma, menjadikannya lebih menarik.

Posteo - salah satu pembekal e-mel yang paling selamat

7. Posteo

Jika awak’lagi bertanya kepada diri sendiri apa perkhidmatan e-mel yang paling selamat di sekitar, pesaing Jerman Posteo pasti akan muncul di dekat bahagian atas senarai. Berdasarkan pengekodan sumber terbuka, Posteo bebas iklan dan benar-benar selamat. Ia juga amat komited terhadap kemampanan, yang menjadikannya unik dalam dunia e-mel yang selamat.

Mengharapkan penyulitan kuat dan pengesahan dua faktor dan jangan’t mengharapkan apa-apa pengumpulan atau pengawasan data. Sekiranya Posteo menjadi isu dengan kerajaan, mereka membuat satu amaran kepada pengguna mereka. Pakej asas (sangat murah) dilengkapi dengan simpanan 2 GB, yang boleh ditingkatkan hingga 20 GB untuk yuran bulanan kecil.

LuxSci - salah satu pembekal e-mel paling selamat

8. LuxSci

Jika awak’mencari penyelesaian e-mel perniagaan dan anda’Kembali ke Amerika Utara, LuxSci mungkin hanya apa yang anda perlukan. Berbasis di Massachusetts, syarikat ini menawarkan rangkaian alat komunikasi yang selamat (bukan hanya email). Pakej datang dengan storan 1-50GB.

Terdapat akaun individu dan pakej korporat, tetapi pada hakikatnya, LuxSci’perkhidmatannya bersandar kepada organisasi yang lebih besar. Dan mereka melakukan kerja yang cukup baik di menapis e-mel dan memastikan data staf selamat dan kukuh.

CounterMail - salah satu e-mel selamat terbaik

9. CounterMail

Melawan syarikat e-mel komersil, CounterMail adalah Sweden’Tambahan kepada pek penyedia e-mel keselamatan tinggi. Uniknya, ia menggunakan sistem berasaskan CD ROM untuk menyimpan data pengguna, meminimumkan peluang hacker mengakses e-mel. Syarikat itu juga mengikuti dasar keterbukaan menyeluruh - keputusan yang menyegarkan dalam dunia keselamatan dalam talian.

Di sana’tidak ada pilihan percuma dengan CounterMail, dan harga agak tinggi, seperti yang anda jangkakan dengan paling selamat akaun e-mel. Maksimum simpanan pada 2GB dengan pakej standard, tetapi dengan mudah boleh diperluaskan untuk bayaran tambahan.

Mailfence - e-mel dengan privasi yang hebat

10. Mailfence

Datang dari Belgium, Mailfence adalah antara penyedia e-mel yang terbaik di dunia. Memastikan kebebasan sepenuhnya untuk pengguna berkomunikasi dengan akaun e-mel lain, Mailfence menggunakan OpenPGP untuk menyediakan penyulitan yang sangat baik pada semua data masuk dan keluar dan juga termasuk pengesahan dua faktor untuk menambah satu lagi lapisan keselamatan.

Pakej percuma ini mempunyai 500 MB storan, yang meningkat dengan pakej Entry and Pro, yang menawarkan maksimum 20 GB. Mailfence berkebolehan untuk menyekat setiap e-mel spam dan menghalang iklan yang tidak diingini muncul dalam peti masuk web anda.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =