7 Alternatif FlixTor yang sebenarnya berfungsi pada tahun 2020


Kemas kini terakhir: 01.02.2020

FlixTor hebat, tetapi ia telah hilang sekali. Antara bulan November 2018 dan Januari 2019, laman web itu jatuh ke atas fanbase yang setia. Segera, pelbagai palsu palsu “FlixTors” muncul, mencuri data peribadi, menjangkiti peranti dengan perisian hasad, dan menyebabkan kekecewaan yang tidak berkesudahan.

Majoriti majoriti “streaming percuma” laman web di luar sana adalah tidak bernilai di terbaik dan berbahaya paling teruk. Nasib baik, ada alternatif FlixTor yang sah di sana. Sesetengahnya sama baik atau lebih baik, bergantung kepada apa yang anda’cari semula. Kami menyenaraikan yang terbaik dalam artikel ini.

ExpressVPN Kedudukan VPNpro ExpressVPN: 9.3 / 10

7 Alternatif FlixTor berfungsi

Laman web streaming percuma datang dalam banyak bentuk. Sesetengah menanam kandungan yang tersedia di tempat lain (seperti FlixTor), sementara yang lain pada dasarnya adalah pemain video BitTorrent (seperti Popcorn Time). Setiap jenis mempunyai risiko dan faedah yang semulajadi - pastikan anda mengenalinya sebelum memanjakan mata anda pada kandungan yang hebat.

1. Masa Popcorn

TV Popcorn

 • Sekatan: Tidak’t bekerja di UK
 • Kandungan: Berbeza, setanding dengan FlixTor
 • Platform: Windows, macOS, Android, Linux
 • Risiko: Tinggi
 • Jenis: Pelanggan BitTorrent

Masa Popcorn adalah penyelesaian penstriman yang sangat popular dan sepenuhnya percuma dengan banyak variasi. Walau bagaimanapun, ia’s berbeza dari FlixTor dalam beberapa cara yang penting. Pertama sekali, anda’anda perlu memuat turun aplikasi berdedikasi untuk menggunakannya (tersedia untuk Windows, macOS, Android, dan Linux). Kedua, menonton video di atasnya adalah sama dengan mengutuk dan membawa risiko yang sama.

Perkhidmatan ini memberikan akses kepada kandungan dari beberapa pelacak torrent besar, yang bermaksud variasi dan jumlah kandungannya agak besar. Waktu Popcorn menjadi lebih kaya jika anda secara automatik menambah pelacak lain kepadanya.

Ia’s sangat user-friendly dan memerlukan usaha yang minimum untuk digunakan. Apa yang anda perlu lakukan ialah mencari rancangan yang anda ingin tonton, pilih kualiti video, pilih bahasa sarikata, dan anda’kembali baik untuk pergi!

Adakah terdapat sebarang kontra?

Sejak Masa Popcorn menggunakan protokol BitTorrent, sesiapa sahaja boleh melihat alamat IP anda semasa anda’menonton video. Ini bermakna anda harus menggunakannya dengan VPN - jika tidak, anda mungkin mendapat lawatan dari polis. Anda’bukan hanya memuat turun kandungan dengan masa Popcorn - anda’juga memuat naiknya, yang akan melambatkan sambungan anda lebih daripada FlixTor akan.

2. MoviesJoy

MoviesJoy

 • Sekatan: Tiada
 • Kandungan: Berbeza, setanding dengan FlixTor
 • Platform: Laman web
 • Risiko: Sederhana
 • Jenis: Menambah aliran dari platform lain

MoviesJoy adalah alternatif 1-untuk-1 untuk FlixTor: kedua-duanya adalah platform streaming dalam talian yang membenamkan video dari sumber lain (daripada berfungsi sebagai pelanggan BitTorrent), dan keduanya benar-benar percuma untuk digunakan. Dengan MoviesJoy anda’akan mencari perpustakaan yang kaya lebih 10,000 filem dan rancangan TV, banyak yang terdapat dalam HD (atau 720p) dan dengan sari kata.

Jika kita membandingkannya dengan FlixTor, kita’akan melihat beberapa perbezaan. Contohnya, MoviesJoy tidak’t mempunyai premium, atau “VIP” versi. Ini biasanya bukan tanda yang hebat, tetapi tidak dalam kes ini: dengan MoviesJoy, masa TV anda tidak akan diganggu oleh iklan menjengkelkan.

MoviesJoy mempunyai laman web yang bagus, mudah, di mana anda boleh penapis kandungan mengikut genre, negara, rating IMDb, dan banyak lagi.

Adakah terdapat sebarang kontra?

Walaupun ia’s benar bahawa iklan dimenangi’t mengganggu anda seperti yang anda strim di MoviesJoy, platform ini isn’t sebagai privasi mesra sebagai FlixTor - ia menggunakan kaedah pengiklanan tertentu yang tidak mengganggu, seperti PopAds perkhidmatan iklan pop. Juga, beberapa filem dan rancangan TV di MoviesJoy mempunyai sari kata yang anda menang’t dapat bertukar-tukar dan mematikan.

3. Projek TV Percuma

laman utama tv percuma projek

 • Sekatan: Tiada
 • Kandungan: Berbeza, kurang kandungan daripada FlixTor
 • Platform: Laman web
 • Risiko: Sederhana
 • Jenis: Enjin carian aliran

Satu lagi platform percuma untuk streaming dalam talian ialah Project Free TV - atau sebagainya. Pada hakikatnya, ini lebih daripada satu enjin carian yang memuatkan aliran dari “pihak ketiga yang tidak bergabung.”

Pilihannya agak kaya, terutamanya jika anda’kembali mencari pertunjukan atau filem yang lebih popular pada hari itu. Jika ia’sesuatu yang asing kepada anda’mencari, maka kamu’lebih cenderung untuk berjaya dengan mana-mana pilihan utama kami 2.

Sejak platform itu ada tiada kandungan pada pelayan mereka dan ia tidak’t berkhidmat melalui P2P seperti Masa Popcorn, menggunakan ProjectFTV kurang berisiko.

Adakah terdapat sebarang kontra?

Pertama, perpustakaan jauh lebih kecil daripada anda’akan digunakan dengan FlixTor. Kedua, sementara kandungannya sudah pasti tersedia, Anda mungkin harus bekerja sedikit untuk mencari sumber yang tepat. Dan di sepanjang jalan, anda mungkin diarahkan ke beberapa lokasi yang tidak menyenangkan, termasuk yang NSFW. Pendek kata, pengalaman itu bukan’t sebagai lancar, dan anda harus mempertimbangkan untuk menggunakannya alat anti-malware serta penyekat iklan.

4. SubsMovies

laman utama subsmovies

 • Sekatan: Tiada
 • Kandungan: Berbeza, setanding dengan FlixTor, tetapi kualiti yang lebih rendah
 • Platform: Laman web
 • Risiko: Sederhana
 • Jenis: Menambah aliran dari platform lain

Menggunakan SubsMovies tidak semestinya menyenangkan menggunakan FlixTor, tetapi platform ini mempunyai kekuatan tertentu - sarikata. Jika anda (atau ibu dan ayah anda) sedang mencari subbed sungai dalam bahasa lain kemudian bahasa Inggeris, ini adalah taruhan terbaik anda. Beberapa filem atau rancangan TV yang lebih popular akan memberi anda akses kepada berpuluh-puluh bahasa, dan antara muka yang sangat mudah digunakan.

The pemilihan kandungan sangat kaya dan aliran anda dimenangi’t terganggu oleh iklan. SubsMovies juga tidak’t mempunyai apa-apa kandungan di tapak, yang menjadikannya kurang berbahaya (hak cipta) untuk digunakan daripada perkhidmatan berasaskan torrent.

Adakah terdapat sebarang kontra?

FlixTor dan MoviesJoy mempunyai standard yang tinggi untuk kandungan. Oleh itu, anda’semula kurang berkemungkinan menghadapi nisbah aspek buruk atau video definisi rendah. SubsMovies isn’t hampir seperti rajin.

Selain itu, walaupun tiada iklan di tengah-tengah video, tapak ini mendedahkan anda kepada bentuk iklan menjengkelkan dan jahat - kali pertama anda klik “Bermain” tidak dapat tidak akan membawa anda ke laman web pihak ketiga. Akhirnya, pemain video adalah kereta dan ada’tiada cara untuk menyegerakkan subs jika masa mereka dimatikan.

5. PopcornFlix

Laman web popcornflix

 • Sekatan: Tiada
 • Kandungan: Banyak ‘80an dan ‘90-an kandungan
 • Platform: Laman web atau aplikasi untuk Apple TV, Roku, Amazon, Xbox, iOS, dan Android
 • Risiko: Tiada
 • Jenis: Platform streaming percuma, semua kandungan yang dihoskan oleh PopcornFlix

Sesiapa yang merindui filem dan rancangan TV ‘80an dan ‘90an patut cuba PopcornFlix - anda’akan mencari banyak filem lama dan filem B yang baru ditunggu-tunggu.

PopcornFlix adalah yang paling mudah dari semua platform penstriman dalam senarai ini: semua kandungan dihoskan di laman web, jadi yang perlu anda lakukan ialah klik mainkan. Di sana’s tidak masuk, tiada pembayaran, dan sama sekali tiada iklan. Sebab ini mungkin adalah bahawa PopcornFlix dimiliki oleh pengedar bebas terbesar gerakan gambar ke pasaran dunia - Screen Media Ventures, LLC. Dengan kata lain, menggunakan PopcornFlix sepenuhnya sah.

Kandungan tersedia melalui laman web, tetapi anda juga boleh mengaksesnya melalui salah satu aplikasi PopcornFlix, menjadikan lebih mudah untuk mereka yang mempunyai TV atau peranti mudah alih.

Adakah terdapat sebarang kontra?

PopcornFlix adalah bukan tempat anda untuk kandungan yang baru dikeluarkan. Juga, di sana’s tidak mudah untuk menyaring, membuat penemuan sedikit kerumitan.

6. Sony Crackle

laman utama sony crackle

 • Sekatan: Hanya di AS dan 20 lokasi lain
 • Kandungan: Bervariasi - Sony, Columbia Pictures, Pictures TriStar, dan Perpustakaan Permata
 • Platform: Laman web atau aplikasi untuk iOS, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Amazon, Xbox, Playstation 4, Roku, dan banyak lagi
 • Risiko: Tiada
 • Jenis: Platform streaming percuma, semua kandungan yang dihoskan oleh Sony Crackle

Sony Crackle adalah salah satu daripada laman web streaming yang paling cepat berkembang di dunia. Dimiliki oleh Sony Pictures, perkhidmatan ini memberikan video kualiti tertinggi. Tambah pada itu a antara muka yang anggun dan mudah dijelajahi, dan ia’s mudah untuk melihat mengapa orang mendaftar ke perkhidmatan dalam berbondong-bondong.

Setiap filem dan rancangan TV di Sony Crackle dihoskan di laman web ini, jadi anda’Anda tidak perlu beralih ke laman web atau pelayan yang lain untuk menikmati kandungan terkini.

Sejak kandungan pada Sony Crackle termasuk filem dari beberapa studio filem terbesar, anda’akan mendapati banyak klasik yang dipaparkan di laman web Crackle. Di sana’s juga pemilihan filem yang baru dikeluarkan dan beberapa siri TV terbaharu - Sony Crackle bukan kuda pon satu.

Adakah terdapat sebarang kontra?

Pemilihan jatuh dengan baik’s tersedia dari FlixTor dan perkhidmatan itu - sementara sepenuhnya percuma - hanya tersedia di 21 negara, dengan kandungan yang paling tersedia untuk penonton AS. Dan pengguna VPN, tentu saja. Selain itu, anda juga’anda perlu mengalami beberapa iklan.

7. TV Tubi (tubi)

Laman Web Tubi (tubi)

 • Sekatan: Hanya di AS dan Kanada
 • Kandungan: Berkelip - Paramount Pictures, Metro Goldwyn-Meyer, Lionsgate, Warner Bros, perpustakaan gambar Universal dan banyak lagi
 • Platform: Laman web atau aplikasi untuk iOS, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Amazon, Xbox, Playstation 4, Roku, dan banyak lagi
 • Risiko: Tiada
 • Jenis: Platform streaming percuma, semua kandungan yang dihoskan oleh TV Tubi

TV Tubi kini berada di rumah lebih daripada 12,000 filem dan rancangan TV. Perkhidmatan yang berkuasa ini mengkategorikan kandungan ke genre untuk membuat pencarian mudah. Tetapi jika anda tahu nama filem atau menunjukkan anda’cari semula, anda boleh memasukkannya ke dalam bar carian untuk mendapatkan hasil serta-merta.

Di sana’s pilihan yang baik kandungan yang baru dikeluarkan di Tubi TV. Walau bagaimanapun sebahagian besar filem yang ada sekurang-kurangnya 10 tahun. Jika awak’mencari filem B atau klasik sepanjang masa, Tubi TV mempunyai banyak tawaran.

Adakah terdapat sebarang kontra?

TV Tubi adalah hanya tersedia untuk pengguna di AS dan Kanada - pengguna di negara lain perlu bergantung kepada perkhidmatan VPN.

Kenapa setiap streamer harus mempertimbangkan untuk mendapatkan perkhidmatan VPN

Semua jenis penstriman boleh mendapat manfaat daripada alat VPN yang kukuh. Ini benar terutamanya mengenai streaming percuma, di mana keselamatan dan tidak boleh dikenali menjadi kebimbangan yang serius. Walau bagaimanapun, mereka yang menggunakan platform kandungan utama boleh menggunakan VPN untuk mengakses lebih banyak kandungan atau bahkan meningkatkan kelajuan sambungan dalam kes tertentu. Jadi, mari‘s melihat bagaimana VPN boleh memberi manfaat kepada anda.

Pelanggaran hak cipta

Menggunakan beberapa platform penstriman di atas boleh membawa anda dalam masalah. Sebagai contoh, menggunakan Masa Popcorn pada asasnya mustahil tanpa bocor alamat IP anda dan membuka diri kepada aduan hak cipta. Bergantung kepada di mana anda berada di dunia, ini boleh menjadi sangat mahal.

Walaupun sesetengah laman web penstriman lain kurang berbahaya (sukar bagi pihak ketiga untuk mengatakan apa sebenarnya anda’semula lakukan di platform seperti MoviesJoy), ia’s naif untuk berfikir di sana’tiada risiko.

VPN boleh melindungi anda kerana:

 • ISP anda hanya akan melihat anda menyambung ke VPN, bukan pelayan yang mengandungi kandungan berhak cipta
 • Pelayan destinasi hanya akan melihat alamat IP VPN, bukannya sebenar anda
 • The VPN menyulitkan semua data anda, jadi tidak seorang pun dari luar boleh tahu apa yang kamu’semula lakukan

Dengan cara ini, anda boleh yakin dengan keselamatan anda kerana anda menyiarkan rancangan kegemaran anda.

Geo-blocking

Sesetengah tapak web streaming mengehadkan kandungan yang boleh anda akses berdasarkan lokasi anda. Ini biasanya berlaku dengan platform yang dibiayai sepenuhnya oleh undang-undang, seperti Sony Crackle dan Tubi TV (bukan PopcornFlix), serta premium seperti Netflix atau Hulu.

Geo-blocking

Untuk mengelakkan sekatan ini, anda perlu mengubah lokasi maya anda, yang ditentukan oleh alamat IP anda.

Nah, seperti yang anda ketahui, VPN akan membiarkan anda mengubah alamat IP anda. Selain itu, ia akan membolehkan anda memilih negara yang anda sambungkan, membuka kunci kandungan hanya tersedia di negara tersebut.

Jika anda memilih perkhidmatan VPN dengan pelayan di AS, anda’akan dapat mengakses sebahagian besar kandungan bahasa Inggeris peringkat atas di internet.

Throttling ISP

Adalah biasa bagi Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP) untuk mengehadkan kelajuan sambungan untuk jenis lalu lintas tertentu. P2P adalah sasaran biasa, tetapi begitu juga laman web streaming yang popular - kedua-duanya adalah beban berat pada pelayan ISP mereka’d agak tidak mempunyai.

Ini adalah amalan yang tidak adil, tetapi VPN akan membantu anda di sini juga: jika ISP anda tidak’Tidak tahu apa yang anda’semula lakukan dalam talian, boleh’t menjadikan kehidupan anda lebih sukar.

Memilih VPN yang betul

Pilihan VPN anda bergantung pada platform streaming anda’gunakan semula, tetapi anda harus selalu mempertimbangkan tiga faktor:

 • Keselamatan
 • Prestasi
 • Senarai pelayan

Berikut adalah tiga pilihan yang mempunyai gabungan ciri-ciri ini.

ExpressVPN Kedudukan VPNpro ExpressVPN: 9.3 / 10

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1