Bagaimana untuk mendapatkan tiket penerbangan murah dalam talian: panduan berteknologi tinggi


Kebanyakan kita suka melancong. Walau bagaimanapun, tidak banyak yang menyukai kos untuk memenuhi impian dunia yang kita gemari, jadi itu’s sentiasa berguna untuk meneroka cara untuk mengurangkan kos menuju bercuti.

Jika awak’re pengembara biasa, anda’mungkin sudah biasa dengan beberapa strategi untuk menurunkan kos terbang. Ramai daripada ini adalah arus perdana sekarang, sama ada’s booking terlebih dahulu, atau mengelakkan tempoh cuti sekolah. Semua idea ini baik-baik saja, dan mereka pasti dapat menjimatkan wang tunai, tetapi terdapat cara yang lebih baik bagaimana untuk mendapatkan tiket penerbangan murah.

Dengan menggunakan kaedah tempahan lebih cerdas, anda boleh bekerja di sekitar helah yang digunakan oleh syarikat perjalanan untuk memaksimumkan pendapatan mereka. Jadi disini’s the rendah turun bagaimana untuk membuat harga percutian anda serendah mungkin.

Bagaimana syarikat-syarikat pelancongan memanipulasi pelanggan untuk meningkatkan keuntungan mereka

Syarikat tempahan menggunakan kuki

Jika awak’kembali tertanya-tanya bagaimana untuk mendapatkan tiket penerbangan murah, anda’jauh dari sendirian. Harga tiket adalah sebahagian besar kos percutian, dan mereka harga dinaikkan dengan pelbagai cara, menghisap wang dari bajet percutian anda.

Contohnya, beberapa Syarikat tempahan menggunakan kuki untuk menentukan sama ada pengguna sedang log masuk dengan telefon pintar atau komputer riba. Terdapat beberapa cara untuk mengesan sama ada pengguna sedang log masuk melalui Mac atau PC.

Syarikat tempahan memaklumkan bahawa harga yang dibayar oleh pengguna peranti berbeza berbeza, dan anda boleh yakin bahawa mereka telah menyokong ini dengan penyelidikan pasaran. Hasil akhirnya adalah harga yang lebih tinggi untuk sesetengah pengguna daripada yang lain. Jadi jika mereka mendapati pengguna Mac gembira dapat membayar lebih daripada pengguna PC, mereka akan menaikkan harga mereka.

Terima kasih kepada alamat IP dan sensor GPS, syarikat pelancongan dengan mudah boleh mencari kebanyakan pengunjung. Dan mereka menggunakan maklumat ini seperti yang anda harapkan: dengan memaksimumkan pendapatan. Pelanggan di negara yang berlainan (atau bahkan bandar) cenderung membayar harga yang berbeza - walaupun mereka menggunakan syarikat atau syarikat penerbangan yang sama.

Ia semuanya tidak adil, tidak’t ia? Syarikat hanya boleh melarikan diri dengan amalan mereka kerana mereka mampu segmen pasaran. Dan mereka hanya dapat melakukan ini jika mereka dapat mengenal pasti maklumat penting mengenai orang yang melawat laman web mereka.

Oleh itu, kesimpulan logik adalah cuba membuat pengenalan ini lebih sukar apabila mencari cara untuk mendapatkan tiket penerbangan murah. Syukurlah, pelancong mempunyai beberapa alat yang berkuasa yang akan berbuat demikian. Biarkan’s mendapatkan mereka dengan lebih terperinci.

Sekiranya anda mahukan penerbangan murah, perkhidmatan VPN adalah rakan anda

Perkhidmatan VPN untuk tiket penerbangan murah

Rangkaian Peribadi Maya (VPN) adalah alat penting apabila anda perlu bekerja di sekitar helah yang digunakan oleh syarikat perjalanan, dan mereka adalah penting apabila tempahan penerbangan murah melalui hari ini’s internet.

Sekiranya anda berada’t sudah biasa dengan mereka, VPN adalah perkhidmatan yang dikendalikan oleh syarikat yang mana laluan lalu lintas internet melalui pelayan peribadi dan topeng identiti pengguna mereka. Dengan menyulitkan maklumat meninggalkan telefon pintar atau komputer riba anda, mereka perisai data seperti alamat IP dan lokasi anda dari tapak web yang anda lawati.

Ini mempunyai manfaat besar apabila anda ingin mengetahui bagaimana untuk mendapatkan tiket penerbangan murah. Seperti yang telah kami nyatakan sebelum ini, syarikat-syarikat pelancongan perlu tahu di mana anda berada, dan jenis peranti yang anda gunakan sebelum sistem harga mereka boleh menendang dalam.

Apabila anda mencari penerbangan murah Pelanggan VPN membenarkan anda menyembunyikan semua maklumat ini. Dan mereka juga membenarkan anda ubah lokasi anda (sekurang-kurangnya dalam erti kata maya). Sebagai contoh, jika anda’Kembali ke Turki anda boleh menempah melalui pelayan Turki. Ini bermakna apabila anda perlu menempah penerbangan, perkhidmatan VPN membolehkan anda mendapatkan sekitar strategi penetapan harga yang paling geografi atau peranti dan nikmati harga yang dibayar oleh pelanggan Turki, yang hampir pasti lebih rendah.

Jadi jika anda ingin belajar bagaimana untuk mendapatkan tiket penerbangan murah, menggunakan perkhidmatan VPN adalah cara terbaik untuk melakukannya.

Melalui inkognito boleh membantu semasa membuat tempahan penerbangan murah melalui Internet

tempahan penerbangan murah
Ketika datang ke tiket penerbangan murah, perkhidmatan VPN ada’t satu-satunya strategi berasaskan teknologi. Terdapat pelbagai perkara lain yang perlu anda cuba jika anda mahu bodohlah sistem penetapan harga digunakan oleh para penumpang perjalanan dalam talian.

Satu perkara yang perlu difikirkan ialah menggunakan mod inkognito pada pelayar anda. Walaupun ini menang’t sebenarnya menyembunyikan data peribadi anda dari laman web atau bekerja di sekitar penapis geografi, nampaknya membantu semasa tempahan penerbangan murah?

Sebabnya berkaitan dengan cara penapis penempahan tiket perjalanan. Mereka nampaknya menyasarkan ciri sejarah pada pelayar web, menganalisis kebiasaan melayari mereka yang menempah vendor tiket dan menyesuaikan harga dengan sewajarnya. Dengan profil profil dalam talian, mereka boleh menentukan band harga - sering menaikkan tiket dalam proses.

Mod penyamaran mungkin berguna, tetapi ia’sungguh mengingatnya ia hanya berfungsi jika anda melayari incognito sepanjang masa. Idea ini adalah untuk menghentikan data sejarah rakaman penyemak imbas anda, jadi jangan’t melepaskan atau mematikannya apabila anda perlu membuat tempahan.

Cara lain bagaimana untuk mendapatkan tiket penerbangan murah

tempahan tiket

Apabila anda perlu menempah penerbangan, perkhidmatan VPN dan mod inkognito adalah strategi yang baik untuk dicuba. Memadamkan kuki adalah satu lagi pilihan yang baik. Kebanyakan laman web menggunakan kuki pada hari ini, dan mereka sangat biasa pada tapak pencarian dan tempahan.

Ini cookies menjejaki tingkah laku anda dan membina profil individu bahawa syarikat perjalanan digunakan untuk menyampaikan harga mereka. Ini menjadikannya dinasihatkan untuk menyingkirkan kuki untuk syarikat perjalanan kegemaran anda apabila anda melawat laman web mereka.

Ia’tidak diketahui syarikat memanipulasi pelanggan dengan cara yang sangat mengejutkan melalui kuki. Sebagai contoh, adakah anda pernah tertanya-tanya mengapa begitu banyak hotel yang anda fikirkan tentang tempahan hanya mempunyai satu atau dua bilik lagi? Ia’bukan kebetulan.

Apabila pasaran menjadi semakin bermakna, pelanggan perlu mendapatkannya

Kenapa pelancong perlu membayar kemungkinan untuk penerbangan dan penginapan? Sebenarnya, mereka tidak’tidak perlu, walaupun kebanyakan kita lakukan. Kami masih menetap untuk kos yang terlalu tinggi, dan tunduk kepada taktik pemasaran yang kami mahu’Tidak terima jika kita membeli sendiri.

Daripada menghabiskan lebih banyak daripada yang anda perlukan, biarkan diri anda menghabiskan sedikit wang untuk bercuti. Apabila anda menempah penerbangan, Perkhidmatan VPN dan tetapan pelayar mudah boleh membuat perbezaan yang besar.

Jika anda mahukan tiket penerbangan murah, Pelanggan VPN mudah untuk ditubuhkan. Muat turun pelanggan dan pilih pembekal yang bereputasi. Anda mungkin ingin membayar tambahan untuk perkhidmatan berasaskan langganan (dan anda’mungkin akan membuat balik kos dalam simpanan jika anda’semula pengembara biasa).

Bila kamu’semula dan berjalan, semak harga penerbangan di tapak yang anda gunakan. Anda’mungkin mungkin melihat beberapa perbezaan yang mengejutkan dengan nombor yang disebutkan semasa lawatan sebelumnya. Dan bereksperimen dengan menggunakan pelayan di lokasi yang berbeza. Tonton bagaimana harga beralih.

Pasaran perjalanan adalah canggih dan didorong oleh keuntungan, jadi mengapa tidak mengambil daun dari buku dan menggunakan teknologi awam yang tersedia semasa membuat tempahan penerbangan murah? Jika ia’s semudah memuat turun klien VPN dan log masuk, ia’s menakjubkan bahawa kita ada’Semua menyimpan ratusan dolar setiap kali kita terbang.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 12 =