Bagaimana untuk menonton F1 2019 dalam talian di mana sahaja di dunia


Kemas kini terakhir: 09.16.2019

Perlumbaan Formula 1 adalah francais motorsports terbesar di Bumi. Setiap kali perlumbaan F1 diadakan, hampir 400 juta orang di seluruh dunia melalui pelbagai saluran dan pilihan streaming. Itu meletakkannya di sana dengan bola sepak EPL, Major League Baseball, dan NFL. Tetapi apakah cara terbaik untuk menonton F1 2019 dalam talian?

Bagaimana untuk menonton Formula 1 2019 dalam talian

Di Amerika Syarikat, pilihan utama ialah ESPN. Ia menyediakan liputan F1 yang terbesar, dengan suapan langsung kedua-dua kaum dan sesi amalan yang terdapat di saluran ESPN2 serta aplikasi telefon pintar ESPN. Tetapi ia berhenti berfungsi sebaik sahaja anda meninggalkan AS kerana geo-blocking.

Sesetengah peristiwa, seperti replika Monaco Grand Prix boleh didapati secara percuma melalui ABC, tetapi sebahagian besar kaum adalah untuk pelanggan kabel sahaja. Juga, kemungkinan stesen setempat anda tidak’termasuk ABC, yang sekali lagi bermakna anda’anda perlu menukar alamat IP anda untuk mengaksesnya.

Di sesetengah negara, mencari apa-apa jenis aliran hidup F1 adalah mustahil

Tambahan pula, kandungan yang disediakan berbeza dengan setiap penyiar. Sebagai contoh, peminat British menonton Sky don’t mempunyai akses kepada ESPN’kamera on-board. Sky Sports membekalkan makanan utama dari semua kaum, ditunjukkan di saluran seperti Canal + di Perancis atau Viasat di Eropah Utara.

2018 menyaksikan pelancaran F1 TV, perkhidmatan streaming yang direka untuk menangkap penonton yang bijak web di seluruh dunia. Menawarkan cara baru untuk menonton F1 dalam talian, ia’sungguh untuk mengatakan bahawa ini adalah masa depan bagaimana Formula 1 akan mencapai khalayak di seluruh dunia.

F1 TV menawarkan lebih banyak kandungan daripada orang lain, tetapi liputan mereka meleleh kecuali anda menggunakan VPN untuk membuka kunci aliran yang disekat geo. Lebih pada itu kemudian.

Di mana anda boleh menonton TV F1 secara langsung?

menonton F1 secara langsung

Masalahnya ialah TV F1 isn’t sebenarnya antarabangsa

Terdapat banyak negara di mana siaran TV F1 secara langsung tidak tersedia, termasuk tetapi tidak terhad kepada:

 • Australia
 • Brazil
 • Kanada
 • China
 • Hong Kong
 • India
 • Indonesia
 • Itali
 • Jepun
 • Malaysia
 • New Zealand
 • Ireland
 • Rusia
 • Korea Selatan
 • United Kingdom

F1 TV isn’penyiar sukan konvensional. The Pakej F1 TV Pro dilengkapi dengan faedah seperti kamera dalam-papan di setiap kenderaan, akses kepada suapan dari radio pasukan (tanpa penapisan, jadi anda boleh mendapatkan pengalaman F1 sebenar), dan sudut kamera baru pada bahagian utama kursus. Dalam erti kata lain, ia’s disesuaikan dengan peminat F1 sebenar.

Tetapi peminat F1 tidak’t semua tinggal di kawasan yang diliputi oleh TV F1, dan bukan semua negara dengan TV F1’pakej standard juga menawarkan F1 TV Pro yang diperlukan untuk siaran langsung.

Berapa kos F1 TV Pro?

Harga bergantung kepada negara. Di Amerika Syarikat, satu bulan kos TV F1 Pro $ 9,99 / bulan atau $ 79.99 / tahun (anda menjimatkan 33%). Tetapi ada banyak negara di mana kos langganan F1 TV Pro kurang, sebagai contoh:

 • Azerbaijan $ 6.99 / bulan atau $ 59.99 / tahun
 • Costa Rica $ 6.99 / bulan atau $ 59.99 / tahun
 • Mexico $ 6.16 / bulan atau $ 49.16 / tahun
 • Cyprus $ 5.99 / month atau $ 49.99 / tahun
 • Greece $ 5.99 / bulan atau $ 49.99 / tahun

Semua pakej Pro datang dengan a Jaminan wang balik 7 hari yang memerlukan butiran kad kredit anda. MasterCard, Visa, dan Visa Debit diterima, dengan penambahan Maestro di UK. Kaedah pembayaran lain tidak dibenarkan. Apa yang lebih penting, anda perlu gunakan kad kredit dari negara tempat anda membeli langganan.

Ingat itu anda perlu mengalir F1 dari negara yang sama di mana anda membeli langganan.

Walaupun anda tinggal di AS, anda memerlukan VPN untuk mengakses akaun TV F1 anda semasa berada di luar negara

Peranti mana yang disokong oleh F1 TV?

Senarai platform dan penyemak imbas yang disokong untuk menonton live TV F1 adalah seperti berikut:

 • Windows 7, 10 (Chrome, Edge)
 • Mac OSX High Sierra + (Chrome, Safari)
 • Android (Chrome)
 • iOS (Safari)

Bilangan tablet dan telefon pintar Android yang disokong agak terhad. Oleh itu, anda harus menyemak laman web F1 TV sebelum membelanjakannya dengan mewah pada langganan tahunan.

Sila juga ingat bahawa sehingga 3 peranti pada masa yang sama boleh digunakan untuk aliran hidup F1.

Akses F1 TV Pro di kawasan anda dengan VPN

di mana untuk menonton f1

Sekiranya anda berada di negara yang tidak’t benarkan langganan F1 TV Pro, senjata rahsia adalah menggunakan VPN.

VPN meyakinkan TV F1’pelayan di mana anda berada di negara yang menganjurkan suapan mereka

Mereka mengambil identiti dalam talian sebenar anda dan berebut, memberikan alamat IP yang sama sekali baru yang boleh didasarkan ribuan batu jauhnya. Sejauh TV F1, anda boleh bersebelahan.

Bagaimana untuk memilih VPN terbaik untuk streaming F1

Perkara pertama yang perlu dilakukan adalah mendaftar untuk langganan VPN dengan penyedia perkhidmatan yang cepat dan boleh dipercayai. Ia’s bernilai membayar tambahan untuk perkhidmatan premium, sebagai streaming F1 adalah data-intensif.

Untuk penstriman HD, laman web F1 TV mengesyorkan sambungan 10 Mbps

Jika awak’tidak merancang untuk menonton keseluruhan musim F1, anda boleh menggunakan jaminan wang balik perkhidmatan VPN untuk mengelakkan daripada membayar. Kebanyakan menawarkan tempoh bayaran balik 30 hari, tetapi ada juga yang suka CyberGhost VPN dengan jaminan wang balik 45 hari.

Apa’s lebih, Perkhidmatan VPN berkualiti tinggi lebih cenderung untuk mengelakkan penapis IP. Perkhidmatan streaming seperti F1 TV sentiasa mencari pengguna palsu dan gembira menghalang IP yang meragukan.

Bagaimana untuk membeli F1 TV Pro dengan VPN

Bila kamu’semula dan berjalan dengan VPN, api pelanggan, dan log masuk. Ia harus memberitahu anda bahawa anda mempunyai perlindungan penuh. Sekarang, pilih pelayan di negara yang membawa F1 TV Pro. Ini akan menjadi negara asal anda, sekurang-kurangnya semasa menonton aliran langsung F1.

Pastikan VPN anda berjalan semasa anda memproses pembayaran, sebagai tidak sepadan antara IP yang anda gunakan untuk membayar dan alamat IP yang anda gunakan untuk menonton F1 boleh menjadi bukti yang cukup untuk saluran itu untuk menyekat anda.

Bila kamu’telah dibayar untuk langganan, hanya log masuk apabila perlumbaan atau amalan sedang berlaku, dan anda sepatutnya tiada masalah.

Proses yang sama juga boleh digunakan untuk mengakses saluran F1 yang disekat geo yang lain, seperti Sky, ESPN atau Terusan+

Ini boleh menjadi berguna jika anda mahu menonton satu atau dua perlumbaan. Sekarang TV di UK menawarkan pakej jangka pendek untuk acara seperti kaum F1, tetapi hanya untuk pelanggan UK. Sekiranya anda berpura-pura menjadi orang Inggeris, anda boleh membeli pas bagi kaum yang anda ingin tonton daripada melancarkan langganan kabel.

Yang VPN adalah yang terbaik untuk streaming F1 2019 dalam talian?

Tidak semua perkhidmatan VPN adalah sama. Sesetengah akan menawarkan lebih banyak kepelbagaian geografi daripada yang lain, sementara sesetengahnya mungkin berbeza dalam berapa banyak privasi dan keselamatan yang mereka tawarkan. Anda juga perlu mempertimbangkan kelajuan dan harga, kerana kedua-duanya boleh berbeza sedikit dari satu VPN ke seterusnya.

ExpressVPN, NordVPN, dan Astrill VPN adalah tiga perkhidmatan teratas yang akan membolehkan anda menonton Formula 1 dalam talian dari mana-mana sahaja di dunia. Ketiga-tiga mempunyai jaminan wang balik, yang bermaksud anda boleh mencubanya dan melihat apakah kelajuan yang anda dapatkan di lokasi anda cukup baik untuk mengalirkan F1 secara langsung.

Dengan itu, ExpressVPN’gabungan kelajuan, keselamatan, dan lokasi pelayan yang baik meletakkannya di depan yang lain.

ExpressVPN ExpressVPN 9.5 / 10 Keselamatan yang tidak dapat diselesaikan, geo-unblocking yang boleh dipercayai, dan di atas kelajuan purata menjadikan ExpressVPN salah satu VPN kegemaran kami secara keseluruhan. Alat premium dalam semua aspek, termasuk harga.

 • Keselamatan air
 • Senarai pelayan besar-besaran
 • Hebat untuk streaming
 • Sangat baik untuk torrenting
 • Sangat laju
 • 24/7 sokongan pelanggan

Cara alternatif untuk membuka aliran langsung F1

buka aliran langsung f1

Menggunakan VPN untuk mengakses TV F1 bukan satu-satunya pilihan. Jelas, jika anda berada di Amerika Syarikat, anda boleh mendaftar untuk menonton F1 melalui aplikasi ESPN, tetapi ini memerlukan mengambil langganan ESPN dan pastinya isn’t laluan paling murah.

Penonton Amerika boleh menggunakan TV F1’saluran konvensional tanpa sebarang masalah.

Bagaimana untuk menonton Formula 1 hidup secara percuma

Banyak laman web yang ditawarkan aliran hidup percuma, yang datang dengan lapisan iklan dan mungkin bukan saluran paling dipercayai untuk menonton seluruh perlumbaan. Walaupun kualiti gambar boleh baik, laman web ini adalah haram dan jangan’t menyampaikan ciri-ciri menakjubkan yang ditawarkan oleh F1 TV.

Itu’mengapa kami menasihatkan anda untuk menahan diri daripada menggunakan perkhidmatan ini yang mungkin dapat menutup sebarang masa semasa perlumbaan.

Jadual F1 2019

Berikut adalah jadual penuh musim ini’Formula Satu. Semua masa adalah ET. Masa dan tarikh adalah tertakluk kepada perubahan.

Grand Prix Australia (17 Mac)

Pemenang: Valtteri Bottas, Mercedes

Grand Prix Bahrain (31 Mac)

Pemenang: Lewis Hamilton, Mercedes

Grand Prix Cina (11-14 April)

Pemenang: Lewis Hamilton, Mercedes

Grand Prix Azerbaijan (26-28 April)

Pemenang: Valtteri Bottas, Mercedes

Grand Prix Sepanyol (10-12 Mei)

Pemenang: Lewis Hamilton, Mercedes

Grand Prix Monaco (23-26 Mei)

Pemenang: Lewis Hamilton, Mercedes

Grand Prix Kanada (Jun 7-9)

Pemenang: Lewis Hamilton, Mercedes

Grand Prix Perancis (21-23 Jun)

Pemenang: Lewis Hamilton, Mercedes

Grand Prix Austria (28-30 Jun)

Pemenang: Max Verstappen, Red Bull

Grand Prix Britain (12-14 Julai)

Pemenang: Lewis Hamilton, Mercedes

Grand Prix Jerman (26-28 Julai)

Pemenang: Max Verstappen, Red Bull

Grand Prix Hungary (2-4 Ogos)

Pemenang: Lewis Hamilton, Mercedes

Grand Prix Belgium (30 Ogos - 1 September)

Pemenang: Charles Leclerc, Ferrari

Grand Prix Itali (6-8 September)

Pemenang: Charles Leclerc, Ferrari

Grand Prix Singapura (20-22 September)

 • Amalan 1 - Jumaat, 20 September, 4:30 pagi
 • Amalan 2 - Jumaat, 20 September, 8:30 pagi
 • Amalan 3 - Sabtu, 21 September, 6:00 PG
 • Kelayakan - Sabtu, 21 September, 9:00 pagi
 • Perlumbaan - Ahad, 22 September, 8:10

Grand Prix Rusia (27-29 September)

 • Amalan 1 - Jumaat, 27 September, 3:00 pagi
 • Amalan 2 - Jumaat, 27 September, 7:00 AM
 • Amalan 3 - Sabtu, 28 September, 4:00 pagi
 • Kelayakan - Sabtu, 28 September, 7:00 PG
 • Perlumbaan - Ahad, 29 September, 6:10

Grand Prix Jepun (10-13 Oktober)

 • Amalan 1 - Khamis, 10 Oktober, 9:00
 • Amalan 2 - Jumaat, 11 Oktober, 1:00 pagi
 • Amalan 3 - Sabtu, 12 Oktober, 11:00 PM
 • Kelayakan - Sabtu, 12 Oktober, 2:00 pagi
 • Perlumbaan - Ahad, 13 Oktober, 1:10

Grand Prix Mexico (25-27 Oktober)

 • Amalan 1 - Jumaat, 25 Oktober, 11:00 AM
 • Amalan 2 - Jumaat, 25 Oktober, 3:00 petang
 • Amalan 3 - Sabtu, 26 Oktober, 11:00 AM
 • Kelayakan - Sabtu, 26 Oktober, 2:00 petang
 • Perlumbaan - Ahad, 27 Oktober, 3:10

Grand Prix Amerika Syarikat (November 1-3)

 • Amalan 1 - Jumaat, 1 November, Noon
 • Amalan 2 - Jumaat, 1 November, 4:00 petang
 • Amalan 3 - Sabtu, 2 November, 2:00 petang
 • Kelayakan - Sabtu, 2 November, 5:00 petang
 • Perlumbaan - Ahad, 3 November, 2:10 petang

Grand Prix Brasil (15-17 November)

 • Amalan 1 - Jumaat, 15 November, 8:00 pagi
 • Amalan 2 - Jumaat, 15 November, Noon
 • Amalan 3 - Sabtu, 16 November, 9:00 pagi
 • Kelayakan - Sabtu, 16 November, Noon
 • Perlumbaan - Ahad, 17 November, 12:10

Grand Prix Abu Dhabi (29 November - 1 Disember)

 • Amalan 1 - Jumaat, 29 November, 4:00 pagi
 • Amalan 2 - Jumaat, 29 November, 8:00 pagi
 • Amalan 3 - Sabtu, 30 November, 5:00 pagi
 • Kelayakan - Sabtu, 30 November, 8:00 pagi
 • Perlumbaan - Ahad, 1 Disember, 8:10
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 52 =