Bagaimana untuk menonton NCAA March Madness 2019 dalam talian


Matlamat artikel ini dua kali ganda. Yang pertama adalah untuk menunjukkan kepada semua orang kaedah yang paling murah untuk menonton NCAA March Madness tahun ini. Yang kedua adalah untuk menunjukkan cara terbaik untuk menyiarkannya hidup di luar AS, yang melibatkan penggunaan VPN (Virtual Private Network). Jadi tanpa kelebihan lanjut, mari’skor kedua-dua gol!

Bagaimana untuk mendapatkan aliran hidup NCAA yang paling murah

Pilihan terbaik untuk tahun ini’s Madness March bergantung kepada jumlah permainan yang anda ingin tonton. Sementara itu CBS All Access merangkumi majoriti, First Four (19-20 Mac) memerlukan truTV.

TBS dan TNT adalah pilihan yang buruk kerana mereka’semula baik hanya untuk tempoh Pusingan Pertama, berakhir dengan Elit Delapan

CBS All Access untuk semua tetapi permainan Empat Pertama

CBS All Access ($ 5.99 / month) memberikan anda semua permainan Madness March save untuk First Four. Apa yang lebih, hanya CBS akan memaparkan permainan Final Four dan Kejohanan, bermakna anda’mungkin mungkin memerlukan saluran ini satu cara atau yang lain.

CBS All Access menyokong beberapa peranti:

 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Samsung Smart TV
 • Roku
 • PlayStation 4 & Xbox One
 • Chromecast

CBS All Access juga membolehkan pelbagai peranti pada satu akaun.

CBS semua pelan harga akses

Mereka yang alah kepada rehat komersial dan berminat untuk memuat turun rancangan atau bermain di luar talian boleh memilih Pelan Percuma Komersial $ 9.99 / bulan, tetapi kita mesti memberi amaran bahawa Live TV, termasuk Mac Madness, masih akan memilikinya. Walau apa pun, di sana’s a Percubaan percuma 7 hari tempoh yang sepatutnya cukup untuk anda melihat jika anda perlu menaik taraf pelan anda. Pilihan pembayaran termasuk kad kredit, kad hadiah, dan PayPal.

Ketahui bahawa akses kepada CBS All Access adalah terhad kepada AS. Jika anda ingin membeli atau menggunakannya di luar negara, anda memerlukan VPN untuk mengelakkan geo-larangan dengan memalsukan alamat IP anda. Lebih banyak perkara itu di bahagian khusus di bawah.

CBS All Access dan AT & T WatchTV untuk semua permainan

CBS All Access ($ 5.99) dan AT&T WatchTV ($ 15) untuk semua permainan

Pakej termurah untuk peminat NCAA terbesar adalah $ 20.99 / bulan, tetapi ia boleh menjadi hanya $ 5.99 / bulan jika anda’semula pelanggan AT&T dengan yang tidak terhad &Pelan wayarles lebihSM. Kemudian anda mendapat TV Watch secara percuma. Perkhidmatan penstriman baru ini termasuk bukan sahaja truTV, tetapi juga TBS dan TV di kalangan 35+ pilihan saluran. AT&T WatchTV juga menawarkan a Percubaan percuma 7 hari.

Batasan AT&T WatchTV

 • Geo-terhad di luar AS, Puerto Rico, dan Kepulauan Virgin
 • Hanya berfungsi pada iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, dan Amazon Fire TV Stick
 • Membenarkan satu peranti bagi setiap akaun
 • Menyokong pelayar Chrome dan Safari sahaja

Batasan pertama dapat diatasi dengan VPN yang boleh menyembunyikan alamat IP sebenar anda dan menjadikannya kelihatan seperti anda’semula dihubungkan dari AS. Lebih lanjut mengenai itu - di bahagian khusus di bawah.

CBS All Access dan Sling Blue menawarkan terhad untuk semua permainan

CBS All Access ($ 5.99) dan Sling Blue ($ 15) tawaran terhad untuk semua permainan

Pilihan ini digunakan untuk menjadi yang kedua terbaik untuk streaming Madness March pada 2019, tetapi 40% terhad selama tiga bulan mengurangkan kos Sling TV’Pelan Biru s $ 15 / bulan. Ia datang dengan a Percubaan percuma 7 hari dan boleh dibatalkan.

Kelebihan pertama yang Sling Blue mempunyai AT&T adalah sebilangan besar peranti yang disokong, menambah Chromecast, Pemain AirTV, Xiaomi Mi TV, LG WebOS, Amazon Fire Tablet, Xfinity X1, dan Azulle.

Kelebihan kedua ialah bilangan peranti per akaun - Sling Blue membolehkan tiga, sementara AT&T WatchTV hanya memberi satu.

Batasan Sling Blue

 • Geo-terhad di luar AS
 • Tidak’t menyokong konsol permainan PlayStation

Batasan pertama dapat diatasi dengan VPN yang boleh menyembunyikan alamat IP sebenar anda dan menjadikannya kelihatan seperti anda’semula dihubungkan dari AS. Lebih lanjut mengenai itu - di bahagian khusus di bawah.

Pemain ESPN untuk penduduk bukan AS

NCAA mengakui kewujudan peminat kegilaan Mac di luar Amerika Syarikat dan Kanada dan menyerahkan hak penyiaran asing kepada ESPN. Ini bermakna bahawa untuk kira-kira $ 13.5 / bulan anda boleh melihat semua permainan dari luar Amerika Syarikat. Juga, anda dapat melihat beberapa permainan secara percuma dengan a Percubaan percuma 7 hari.

Jika awak’tidak ke streaming NCAA melalui laman web, anda boleh memuat turun aplikasi untuk peranti Android dan iOS. AirPlay dan ChromeCast juga disokong.

ESPN, ESPN3, dan ESPN + tidak terdapat pada Pemain ESPN

Batasan Pemain ESPN

 • Geo-terhad untuk AS dan Kanada
 • Sokongan peranti terhad
 • Bayaran hanya melalui Google Pay dan Apple Pay
 • Dua sambungan serentak

Walaupun kita tidak boleh membuat ESPN meningkatkan bilangan sambungan serentak, kami boleh membantu anda menggunakan perkhidmatan ini di AS atau Kanada. Baca terus untuk belajar bagaimana.

Perkhidmatan streaming dengan semua empat rangkaian

Kebanyakan peminat sukan mengetahui bahawa terdapat perkhidmatan yang menggabungkan semua empat saluran. Tetapi kerana anda memerlukan hanya dua tahun ini, di sana’tidak ada gunanya menghabiskan lebih banyak lagi pada DirecTV Sekarang, YouTube TV, Hulu dengan TV langsung, fuboTV, atau PlayStation VUE, yang semuanya harganya $ 40-45 / bulan. Dan ia’bukan sahaja mengenai harga - CBS All Access menyokong kebanyakan peranti, termasuk konsol permainan dan peranti rumah pintar.

Bagaimana untuk menanam NCAA March Madness hidup dari luar MAP AS

Bagaimana cara menanam NCAA March Madness hidup dari luar AS

VPN boleh membantu anda menonton NCAA March Madness dan mendaftar untuk permainan Bracket Challenge di tiga senario:

 1. Anda tinggal di Amerika Syarikat tetapi tidak akan berada di sekitar semasa Madness March. Dengan VPN anda akan dapat menyambung ke platform streaming anda dan bukannya membeli Pemain ESPN.
 2. Anda tinggal di Amerika Syarikat, tetapi lebih suka tidak menggunakan dua perkhidmatan untuk satu Mac Madness. Panggilan ini untuk membeli langganan ESPN Player yang mempunyai semua tetapi hanya tersedia di luar AS.
 3. Anda tinggal di luar AS dan tidak boleh melanggan CBS, TBS, TNT, atau truTV kerana geo-batasan.

Ketiga-tiga senario ini termasuk salah satu daripada dua pilihan:

 1. Anda berada di Amerika Syarikat tetapi ingin menggunakan Pemain ESPN
 2. Anda’di luar AS tetapi ingin menggunakan salah satu perkhidmatan AS sahaja

Dan untuk kedua-dua pilihan, anda perlu satu VPN. Teruskan membaca untuk melihat cara memilih yang sesuai untuk streaming Madness March di mana-mana sahaja.

VPN mana yang terbaik untuk menonton March Madness 2019 dalam talian?

Peraturan pertama ketika memilih VPN untuk streaming kejohanan NCAA adalah untuk menyebarkan semua VPN percuma. Selain mempunyai masalah keselamatan, mereka sering menjadi sesak, mengurangkan kelajuan sambungan yang telah melambatkan kerana VPN.

Streaming NCAA dalam HD memerlukan 5 Mbps

Anda boleh menyemak kelajuan sambungan dengan dan tanpa VPN dengan menggunakan Ookla’alat SpeedTest.com s. Sekiranya kelajuan anda dengan VPN berada di bawah 5 Mbps, pertimbangkan untuk bertukar ke pelayan lain. Jika itu tidak’t membantu, batalkan akaun anda dan cuba VPN lain dari senarai di bawah.

Faktor lain ialah jaminan wang balik. Jika awak’tidak merancang untuk menggunakan VPN selepas Madness March (walaupun kami tidak’t mengesyorkan itu), anda perlu mencari VPN yang menawarkan jaminan wang balik yang cukup lama. Standard ialah 30 hari, tetapi terdapat beberapa dengan hanya tujuh atau lebih kurang.

Terakhir tetapi tidak kurang adalah bilangan sambungan serentak yang dibenarkan. Walaupun perkhidmatan penstriman anda mungkin mempunyai peranti tanpa had yang dibenarkan bagi setiap akaun, itu’s tidak kes dengan kebanyakan VPN, di mana tiga adalah di bawah purata, dan enam adalah baik.

1. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN dianggap perkhidmatan terpantas dan salah satu daripada dua teratas keseluruhan. Sekiranya anda memerlukan VPN hanya untuk streaming Madness March, jangan berfikir lagi dan ambil rancangan bulanan dengan jaminan wang balik 30 hari. Tiga sambungan serentak.

2. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN adalah perkhidmatan paling selamat dan satu-satunya pesaing lain untuk tempat # 1. Ia mempunyai 5500+ pelayan di 58 negara dan membolehkan enam sambungan serentak. Jaminan wang balik 30 hari.

3. Astrill VPN

Astrill logo perkhidmatan VPN Lawati AstrillVPN

Astrill adalah VPN terbaik untuk pengguna di Asia, Oceania, dan negara akses internet terhad. Ia’s juga merupakan salah satu yang paling cepat. Tidak’t mempunyai jaminan wang balik, tetapi memberikan lima sambungan serentak.

4. CyberGhost

Logo perkhidmatan CyberGhost Lawati CyberGhost VPN

CyberGhost VPN bermaksud kelajuan dan keselamatan yang baik, tetapi bahagian yang terbaik ialah jaminan wang balik 45-hari yang panjang. Perkhabaran lain adalah percubaan percuma 24 jam yang sepatutnya cukup untuk melihat jika VPN ini tepat untuk anda. Tujuh peranti serentak dibenarkan.

Akhirnya, jika anda’semula untuk Final Four sahaja dan benar-benar tidak’t merasakan seperti memberikan maklumat kad kredit anda atau maklumat peribadi lain, pilih VPN yang baik dengan percubaan percuma yang sepatutnya cukup lama untuk melihat permainan yang paling penting dari kejohanan NCAA.

Bagaimana untuk menonton March Madness secara online secara percuma?

Di sana’s tidak mempunyai cara undang-undang untuk menonton semua March Madness secara online secara percuma. Anda boleh menggunakan ujian percubaan percuma dan jaminan wang dari setiap penyiar untuk mendapatkan akses yang terhad, tetapi melupakan untuk membatalkan satu kesepakatan bermaksud keseluruhan rancangan anda berjalan melalui bumbung.

NCAA’laman web Madness Mac atau aplikasi Live memberikan pratonton tiga jam, dan selepas itu anda perlu log masuk dengan akaun pembayar TV berbayar anda. CBS tidak’tidak memerlukan kelayakan TV berbayar, yang membolehkan untuk mengalir semua tetapi permainan Empat Pertama secara percuma. Sebab mengapa kami menguburkan pilihan ini di bahagian bawah artikel ini adalah bahawa March Madness Live menang’t menunjukkan permainan CBS di Apple TV, TV Kebakaran, Android TV, Roku, dan Xbox. Ia juga membolehkan aliran permainan CBS langsung pada satu peranti sahaja.

Jadual NCAA March Madness 2019

Jadual NCAA March Madness 2019

Berikut adalah senarai semua permainan Madness March dengan saluran itu’akan menyiarkannya:

 • 17 Mac: Pilihan Ahad pada CBS
 • 19-20 Mac: Empat Pertama di truTV
 • 21-24 Mac: Pusingan Pertama dan Kedua di CBS, TBS, TNT, truTV
 • 28-29 Mac: Sweet Sixteen pada CBS, TBS
 • 30-31 Mac: Elite Lapan di CBS, TBS
 • April 6: Empat Akhir di CBS
 • April 8: Kejohanan Kebangsaan Permainan di CBS

Pertandingan dan prediksi kegilaan NCAA March

Pada 17 Mac kami’akan tahu bagaimana untuk mengisi tanda kurung kami untuk Cabaran Bracket NCAA. Kami akan mengemas kini seksyen ini sebaik sahaja kami mengetahui matchups dan apabila keputusan pertama masuk.

Dalam pada itu, kami boleh memberikan ramalan kami mengenai hasil kejohanan itu kerana kemungkinan Vegas akan diterbitkan selepas 17 Mac.

Satu lutut boleh mengubah nasib ramai, jika, misalnya, seseorang mengambil anak panah kepadanya. Atau jika ia pulih dari luka-luka sebelum Madness March dan kebetulan menjadi milik Duke’s Zion Williamson. Dalam senario terakhir, kita tidak dapat melihat pasukan yang dapat mengalahkan mereka. Jika tidak, pesaingnya ialah North Carolina, Virginia, Tenessee, Kentucky, Michigan, Michigan State, dan Gonzaga.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 82 =