Bagaimana untuk menonton permainan NFL dalam talian pada 2019-2020: panduan lengkap


Kemas kini terakhir: 09.03.2019

Musim lalu, pihak berkuasa NFL telah menurunkan syarat untuk penonton dalam talian untuk mendaftar melalui langganan CBS, Fox, ESPN atau NBC mereka. Ini adalah berita baik untuk mereka yang ingin menonton permainan di komputer, tablet, atau telefon pintar mereka.

Namun, menonton perlawanan Liga Bola Sepak Kebangsaan dalam talian agak rumit. Di bawah anda akan menemui pilihan terbaik untuk menyiarkan musim 2019-2020 NFL secara langsung dalam talian.

Bagaimana untuk menonton permainan NFL dalam talian tanpa bimbang tentang pemadaman

VPN didayakan

Jika pemadaman menghancurkan pengalaman menonton bola sepak anda, satu penyelesaian yang hebat adalah untuk menggunakannya sebuah pakej NFL Game Pass International dengan Rangkaian Persendirian Maya (VPN). Caranya ialah menggunakan VPN untuk mengakses pelayan di mana pemadaman api tidak’t memohon. Di sini’tunjukkan’selesai:

 1. Muat turun VPN yang memberikan kelajuan aliran yang sangat baik dan mempunyai pilihan pelayan yang luas. Walaupun kami mencadangkan NordVPN, hampir semua pembekal dari senarai VPN elit akan melakukan yang terbaik.
 2. Buat akaun VPN anda dan log masuk. Anda juga mungkin mahu memasang pelanggan untuk telefon pintar atau tablet anda untuk memberi anda kesempatan menonton NFL dalam talian, di mana sahaja anda pergi.
 3. Pilih pakej NFL Game Pass International yang anda suka dan menggunakan VPN anda untuk mengarahkan data anda melalui pelayan di negara itu. India adalah lokasi yang popular untuk membeli lulus kerana harga yang rendah dan jadual penuh perlawanan.
 4. Jika anda membeli Pas Permainan India, anda tidak’t perlu menggunakan pelayan India. Sebaliknya, pilih pelayan pantas di lokasi di mana penderitaan tidak’t memohon. Data anda akan dihantarkan melalui pelayan itu dan, sejauh pasukan NFL Game Pass tahu, anda adalah pemastautin dalam bidang kuasa yang sama. Jadi jika anda’Anda telah bergelut dengan pemadaman di UK, anda boleh berprofesi sebagai peminat Jerman dan mendapatkan akses penuh.

Peleraian ini amat berguna untuk mereka di Amerika Syarikat. Itu’s kerana versi Amerika Pas Permainan sangat terhad. Ia tidak’t menampilkan mana-mana suapan secara langsung, mengehadkan dirinya kepada makanan yang ditangguhkan, sorotan, dan kandungan audio. Caranya adalah untuk mengakses Pass Game Antarabangsa, yang hanya boleh dilakukan dengan menyembunyikan identiti Amerika anda.

Tidak semua Pass Game Antarabangsa adalah sama, walaupun. Harga dan pelbagai permainan yang tersedia bergantung pada tempat anda membeli pas anda, jadi semak pilihan yang berbeza sebelum anda membeli.

NFL Antarabangsa Permainan Pas

Di sini’s senarai Pasaran Permainan NFL Antarabangsa termurah (versi Pro) di lokasi yang berbeza. Anda boleh membelinya dari mana sahaja menggunakan VPN.

 • India - $ 124.99
 • Costa Rica - $ 124.99
 • Brasil - $ 139
 • Turki - $ 174.99
 • UK - $ 175
 • Mexico - $ 179
 • Jerman - $ 181
 • Australia - $ 185
 • Afrika Selatan - $ 199

VPN terbaik untuk menonton NFL di mana sahaja di dunia

Oleh kerana sekatan geo yang teruk, menonton musim NFL 2019-2020 mungkin mustahil jika anda berakhir di negara yang salah. Itu’s mengapa menggunakan mana-mana perkhidmatan VPN ini akan membolehkan anda menyiarkan permainan NFL di mana-mana sahaja.

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN mempunyai armada pelayan terbesar di pasaran. Oleh itu, anda boleh yakin bahawa 5,700+ pelayan di 60 negara akan membiarkan anda menonton permainan NFL di mana-mana sahaja.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN adalah VPN terpantas semua, terima kasih kepada 3,000+ pelayannya di 90 negara. Streaming NFL permainan secara langsung dalam talian akan mudah peasy.

Bagaimana untuk menonton NFL di Kodi dengan Pas Permainan anda

bagaimana untuk menonton NFL di Kodi dengan Pas Permainan

Jika anda memilih untuk menurunkan laluan NFL Game Pass Europe atau Asia, ia’s pasti idea yang baik untuk melihat Kodi yang ditawarkan. Sekiranya anda berada’t akrab dengan perkhidmatan ini, Kodi adalah pemain media sumber terbuka yang mengalir secara langsung dari internet ke TV rumah. Ia berfungsi melalui aplikasi yang mana percuma untuk dimuat turun.

Belajar bagaimana menonton NFL di Kodi isn’t keras. Di sini’s bagaimana untuk mendapatkan permainan di skrin dalam beberapa minit:

 1. Gunakan VPN anda untuk membeli langganan Pas Permainan seperti yang diterangkan di atas, dan muat turun klien Kodi.
 2. Apabila anda membakar Kodi, pergi ke “Add-ons” seksyen dan pilih “Pakej Pemasang.”
 3. Sekarang pilihlah “Pasang dari Repositori” pilihan dan tatal sehingga anda menemui NFL Game Pass add-on.
 4. Pilih pilihan pemasangan. Anda’akan diminta untuk membekalkan kata laluan NFL Game Pass Europe anda, dan selepas itu’s selesai add-on harus dipasang ke klien Kodi anda.
 5. Anda harus menerima pemberitahuan yang memberitahu anda bahawa Pas Permainan NFL anda telah diaktifkan. Untuk mengakses permainan, ketik ke menu Tambah Video di sebelah kiri antara muka pengguna Kodi anda, dan sebarang padanan yang sedang berjalan harus tersedia untuk menonton.

Perkara yang hebat tentang Kodi adalah keupayaan untuk menonton NFL dalam talian semasa menghantar aliran ini ke TV standard. Walau bagaimanapun, sentiasa ingat untuk melibatkan VPN anda untuk mengelakkan pemadaman, kerana ini masih akan digunakan sama ada anda’lagi menggunakan Kodi atau tidak.

Bagaimana untuk menonton permainan NFL dengan Kodi secara percuma

Anda boleh menonton semua permainan NFL di Kodi secara percuma dengan pengaya yang betul. Berikut adalah beberapa yang terbaik untuk sukan:

 • SportsDevil
 • Ketuanan
 • Joker Sports

Ini adalah tambahan pihak ketiga, yang bermaksud anda’mesti dimungkinkan “Sumber yang tidak diketahui” pertama. Untuk berbuat demikian:

 1. Pada skrin Utama Kodi, klik pada Tetapan ikon
 2. Pada Menu Sistem, pilih Tetapan sistem
 3. Tatal ke bawah Add-ons dan kemudian hidupkan Sumber yang tidak diketahui. Kotak amaran akan muncul selepas menyemak butang. Klik Ya untuk menghidupkannya

Menggunakan add-on Kodi pihak ketiga adalah berisiko jika anda berlaku untuk menstrimkan kandungan berhak cipta. Untuk mengelakkan masalah undang-undang, gunakan VPN. Bukan sahaja ia akan menyembunyikan alamat IP anda, tetapi anda’juga akan mengelakkan pendambungan ISP dan geo-blocking. Kami mengesyorkan perkhidmatan ini yang VPN terbaik untuk Kodi.

Bagaimana untuk menyalurkan musim NFL 2019-2020 ke FireTV atau FireStick secara percuma

Cara terbaik untuk menonton musim NFL 2019-2020 di FireTV atau FireStick adalah dengan Kodi. Selepas memasang Kodi, anda perlu mendapatkan salah satu tambahan yang disebutkan di atas untuk menonton semua permainan NFL secara percuma.

Menggunakan VPN diperlukan untuk melindungi privasi anda semasa menstrasikan kandungan dengan tambahan pihak ketiga. Untuk memasang salah satu daripada VPN kami yang disyorkan pada FireTV atau FireStick, hanya ikuti arahan di bawah:

 • Bagaimana untuk memasang NordVPN pada FireStick atau FireTV
 • Bagaimana untuk memasang ExpressVPN pada FireStick atau FireTV

Cara lain untuk menonton permainan NFL secara dalam talian secara percuma

Malah pakej Game Pass paling murah yang ada akan dikenakan biaya lebih dari $ 100, yang tidak’Tidak bagus jika anda hanya ingin menonton beberapa perlawanan setiap musim (atau hanya Super Bowl). Jadi apakah pilihan untuk mencari aliran hidup NFL secara percuma?

Dalam kes ini, anda’dan mendapat beberapa pilihan lain:

1. Gunakan perkhidmatan streaming dari rangkaian telefon pintar anda

Di Amerika Syarikat, beberapa syarikat telefon bimbit seperti Verizon Wireless menawarkan streaming NFL percuma terima kasih kepada perjanjian dengan Fox, CBS, NBC, dan ESPN. Dalam kes ini, jika anda mendaftar untuk tarif yang tepat, anda boleh memuat turun aplikasi streaming mereka dan menonton permainan NFL secara percuma di mana sahaja anda suka.

Tetapi pemadaman akan tetap berlaku seperti biasa, jadi VPN diperlukan untuk mengelakkannya.

2. Gunakan Amazon Prime untuk menangkap permainan

Hari-hari ini, Liga Bola Sepak Kebangsaan tidak’Tidak terhad kepada rangkaian TV atau rangkaian kabel lama. Amazon juga telah memasuki pertandingan, menyaring perlawanan Malam Khamis Malam secara percuma kepada semua pelanggan Amazon Prime.

Jadi jika permainan besar akan datang, mencetuskan percubaan Perdana percuma boleh menjadi cara yang ideal untuk menontonnya.

3. Cari aliran Flash yang boleh dipercayai

Hampir semua permainan di NFL akan disiarkan oleh sesetengah tapak atau yang lain, dan semua yang anda perlukan adalah penyemak imbas untuk mengakses suapan ini. Tempat yang baik untuk melihat adalah tapak Reddit NFL Streams, dengan agregat aliran yang dilihat oleh orang ramai.

Tetapi jangan’Tidak mengharapkan resolusi yang hebat dan pengalaman tontonan yang halus. Aliran ini cenderung sedikit kasar di sekitar tepi. Dan jika anda menggunakannya, pastikan anda menggunakan VPN anda untuk memastikan identiti anda selamat dan kukuh.

Bagaimana untuk menonton permainan NFL tanpa Pas Permainan

Sekiranya anda berada’t ingin menonton pertandingan NFL di aliran tanpa nama atau jika Amazon’pilihan pemilihan s adalah’Secara amnya, terdapat perkhidmatan lain yang dibayar untuk dipertimbangkan:

Logo DirecTVDirecTV

DirecTV Kini membawa tiket Ahad NFL. Perkhidmatan ini merangkumi semua pertandingan Ahad yang disiarkan di televisyen, tidak kira di mana penonton berada, menjadikannya berguna untuk mendapatkan sekatan sekutu tempatan.

Logo TV YouTubeTV YouTube

Tidak mengejutkan, streaming gergasi YouTube telah mencuba otot dalam tindakan NFL, mengalir hampir semua Liga’permainan (perlawanan dua hari hujung dihancurkan) untuk sekitar $ 40 sebulan.

Logo HuluHulu

Satu lagi pakar streaming, Hulu’s LiveTV menawarkan penyebaran yang sama seperti YouTube, pada harga yang sama

Logo FuboTVFuboTV

Pendatang baru yang kerap ke tempat kejadian, FuboTV merangkumi semua perlawanan Khamis tetapi terlepas permainan yang disiarkan oleh ESPN, sambil mengekalkan semua perlawanan lain. Ia’s agak mahal juga.

Logo SlingTVSlingTV

Permulaan TV streaming ini menawarkan dua pakej terhad (rancangan Blue dan Orange mereka), dan pakej utama yang lebih baik yang menampilkan setiap perlawanan.

Logo PlayStation VuePlayStation Vue

Pemilik PlayStation 4 boleh menggunakan konsol canggih untuk menyalurkan pertandingan NFL, membayar sekitar $ 50 sebulan untuk setiap permainan.

Anda mungkin dapat melihat corak muncul di sini. Perkhidmatan penstriman ini cenderung untuk menawarkan hampir semua permainan yang tersedia, walaupun beberapa permainan mungkin terlepas di sini dan di sana.

Perkara utama yang perlu diingati ialah dengan kombinasi NFL Game Pass + VPN, anda boleh mengakses setiap tangkapan, dan setiap perputaran, untuk setiap minggu musim ini.

Jadi jika anda’kembali peminat bola sepak sejati, ia’s idea yang baik untuk mencari VPN dan langganan Pas Permainan yang betul. Dengan cara itu, anda menang’t miss a thing.

Apa’s berurusan dengan pemadaman streaming NFL?

Bagi ramai orang, pilihan pertama untuk menonton bola sepak adalah aliran hidup TV daripada pembekal seperti ESPN, CBS, Fox atau NBC. Dan di sini’s di mana perkara boleh menjadi rumit.

Selama bertahun-tahun, peraturan pemadaman mengawal apa yang boleh ditunjukkan, dan di mana. Dari tahun 1973 hingga 2014, Liga Bola Sepak Kebangsaan memaksa para penyiar untuk permainan hitam yang memaparkan pasukan tempatan, dengan tujuan memaksimumkan kehadiran di stadium NFL.

Jika permainan tidak ada’t dijual 72 jam sebelum kick-off, ia tidak akan’t di TV di kawasan berdekatan. Ini telah diperbaharui pada 2014-15, dan sejak itu NFL telah mengendalikan a “penggantungan pemadaman.” Tetapi ini boleh digulung semula pada bila-bila jika liga merasakan bahawa kehadiran menderita.

Satu lagi cadangan kontroversi yang menunjukkan pasukan dari luar tempatan “pasaran rumah” kawasan. Sebagai contoh, peraturan yang dikenakan yang memastikan bahawa pasukan tempatan mempunyai permainan mereka ditayangkan secara keseluruhannya. Jika awak’lagi menonton pengait antara San Diego dan 49ers di Green Bay, anda boleh terlepas 5 minit terakhir perlawanan jika ia mengatasi dan Packers dijadualkan untuk slot TV seterusnya. Dan rangkaian tempatan akan sentiasa menunjukkan pasukan tempatan, berpotensi meninggalkan peminat pasukan di luar kawasan mereka hidup daripada nasib.

Pemadaman juga dikenakan kepada inovasi terkini seperti Pas Permainan NFL - pakej streaming yang tersedia untuk peminat yang terletak di luar Amerika Syarikat yang membolehkan peminat menonton NFL hidup dalam HD. Baiklah, secara teori. Dalam praktiknya, walaupun Permainan Pas menghilangkan dua permainan yang ditayangkan di UK oleh Sky Sports, memuat rakaman langsung 24 jam kemudian.

Apabila sistem seperti ini berada di tempat, ia boleh menjadi kesakitan untuk menonton NFL dalam talian, dan mengikuti francais kegemaran anda boleh menjadi sukar. Syukurlah, ada jalan sekitar ini, dan mereka tidak’t memerlukan pengetahuan teknikal mendalam.

Mengenali NFL’pasukan utama

NFL dibahagikan kepada dua Persidangan, Persidangan Bola Sepak Amerika (AFC) dan Persidangan Bola Sepak Kebangsaan (NFC). Sebaliknya, kedua-dua persidangan ini dibahagikan kepada 4 Bahagian, yang dipanggil Utara, Selatan, Timur, dan Barat. Di sini’s bagaimana pasukan terbentuk untuk musim 2018-2019.

Pertama, AFC East:AFC East - Pasukan NFL

AFC West:AFC Barat - pasukan NFL

AFC South:AFC Selatan - pasukan NFL

Dan AFC Utara:AFC North - pasukan NFL

Dan Timur NFC:NFC Timur - pasukan NFL

NFC Barat:NFC Barat - pasukan NFL

The NFC South:NFC Selatan - pasukan NFL

Dan Utara NFC:NFC Utara - pasukan NFL

Secara keseluruhan, ini berfungsi pada 256 permainan musim biasa, dengan setiap pasukan bermain 16 kali dalam tempoh 17 minggu. Selepas itu musim pasca, dengan perlawanan kad liar dan playoff bahagian, diikuti dengan permainan AFC dan Kejohanan NFC, dan kemudian Super Bowl itu sendiri.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map