Bagaimana untuk menonton UEFA Champions League 2019-2020 hidup dalam talian


Liga Juara-Juara UEFA 2019-2020 adalah kejohanan bola sepak kelab teratas di dunia, dan peringkat kumpulannya bermula pada 17 September. Malangnya, ia menjadi masalah untuk menyiarkan perlawanan Liga Juara-Juara kerana geo-blocking. Ini bermakna peminat bola sepak menang’t dapat melihat semua permainan hidup di sesetengah kawasan kerana alasan komersil, undang-undang dan lain-lain.

Untungnya, anda boleh mengelakkan geo-blocking dengan menggunakan VPN (Virtual Private Network). Salah satu yang terbaik dalam perniagaan ini ialah NordVPN, yang menawarkan 5,700 + pelayan terkemuka di dunia keselamatan dan keselamatan di 60 negara. Dalam artikel ini, kita’akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menonton UEFA Champions League 2019-2020 hidup di mana sahaja di dunia.

Tonton Liga Juara-Juara UEFA secara langsung dengan VPN

bagaimana untuk menyahsekat aliran juara liga uefa dengan vpn

Untuk mengelakkan geo-blocking, anda’anda perlukan VPN (Virtual Private Network). VPN merosakkan alamat IP anda, menjadikannya kelihatan dari negara tempat penyiaran tersedia.

Terdapat banyak penyedia VPN yang menawarkan gabungan kelajuan, keselamatan, keserasian dan harga. Itu’kenapa kita’akan membantu anda untuk memilih pilihan terbaik untuk streaming dalam talian Liga Juara-Juara.

VPN Terbaik untuk menyiarkan Liga Juara-Juara 2019-2020

Berikut adalah 2 VPN kami untuk streaming Liga Juara-Juara 2019-2020: NordVPN, dan ExpressVPN. Walaupun kedua-duanya adalah perkhidmatan VPN yang hebat, satu unggul pada kelajuan, satu lagi dikenali untuk keselamatannya dan armada server terbesar.

1. NordVPN

Logo perkhidmatan NordVPN Lawati NordVPN

NordVPN mempunyai lebih banyak pelayan daripada mana-mana VPN lain di pasaran. Dengan 5,700+ pelayan di 60 negara, anda’akan dapat menonton Liga Juara-Juara di mana-mana sahaja.

2. ExpressVPN

Logo perkhidmatan ExpressVPN Lawati ExpressVPN

ExpressVPN dikenali sebagai VPN terpantas, dan begitu juga dengannya. Ia mempunyai lebih dari 3,000 pelayan di 90 negara, jadi anda’tidak akan mempunyai masalah dalam streaming Liga Juara-Juara UEFA secara langsung dalam talian.

Platform streaming terbaik untuk Liga Juara-Juara UEFA di Amerika Syarikat

Terdapat dua rakan siaran UEFA di AS: TNT (Turner Sports), yang disiarkan dalam bahasa Inggeris, dan Univision (Univision Deportes Network) dalam bahasa Sepanyol. Walau bagaimanapun, terdapat lebih daripada beberapa cara untuk menonton Liga Juara-Juara di Amerika Syarikat dan seterusnya.

BR hidup

B / R Live

Turner Sports menawarkan boleh dikatakan perjanjian terbaik melalui Perkhidmatan B / R Live:

 • $ 2.99 untuk satu perlawanan
 • Pass Soccer $ 9.99 / bulan
 • Pass Soccer $ 79.99 / tahun

Semua pelan harga membenarkan dua sambungan serentak.

The Soccer Pass memberi anda akses kepada semua perlawanan Liga Juara-juara selain banyak lagi liga dan kejohanan.

Tiga kelemahan B / R Live:
1. Menerima kad kredit sahaja (Visa, MasterCard, Amex, Discover)
2. Menunjukkan hanya kira-kira 50 perlawanan
3. Tidak terdapat di luar AS. Itu’s mengapa VPN diperlukan untuk mendaftar dan menggunakan B / R Live.

Pelbagai peranti yang disokong termasuk desktop, mudah alih, tablet, Android TV, Apple TV (generasi ke-4), Amazon Fire (TV, Stick TV, TV Cube) dan Roku (Express, Premier, Stick, Ultra).

Kelajuan sambungan 3 Mbps diperlukan untuk menyiarkan acara langsung di B / R Live dengan lancar.

Univision sekarang

Univision Now

Sama seperti B / R Live, Univision Now adalah boleh didapati di AS sahaja.

The Univision Deportes Network menawarkan perkhidmatan yang sama dengan Univision Now. Harganya adalah $ 9,99 / bulan, tetapi langganan tahunan adalah $ 109 / tahun, menjadikannya pilihan yang kurang menarik.

Di sisi yang terang, tawaran Univision Now PayPal sebagai pilihan pembayaran dan tiga sambungan serentak. Sebagai tambahan kepada senarai peranti yang disokong oleh B / R Live, Univision Now juga berfungsi pada Airplay dan Chromecast.

fuboTV

fuboTV

Percubaan percuma 7 hari fuboTV boleh digunakan untuk menyiarkan Liga Juara-Juara 2019-2020 tanpa langganan kabel. Pakej fuboTV asasnya termasuk TNT tetapi tidak lagi menawarkan Deportes Univision.

Jika anda mahu meneruskan penggunaan perkhidmatan itu, itu’anda akan dikenakan biaya $ 54,99 / bulan. FuboTV membolehkan dua sambungan serentak, tetapi anda boleh mendapatkan yang ketiga untuk $ 5.99 / bulan.

Anda harus mengambil ini hanya jika anda’lagi akan menonton saluran fuboTV yang lain - B / R Live dan Univision Now jauh lebih murah

Platform ini boleh didapati di AS sahaja, jadi anda’anda perlu menggunakan VPN sama ada untuk melanggan atau terus menggunakan fuboTV di luar AS.

FuboTV menyokong Android, iOS, Apple TV, Android TV, Amazon TV, Chromecast, dan Roku.

SlingTV

Sling TV

Di sana’juga pilihan untuk menonton Liga Juara-Juara UEFA di Amerika Syarikat Sling TV. Sebagai permulaan, ia mempunyai Percubaan percuma 7 hari tetapi memerlukan kad kredit AS untuk melengkapkan pendaftaran. Selain itu, menonton TNT akan dikenakan bayaran $ 25 / bulan dengan pakej Sling Blue, jadi ia’s mungkin berbaloi jika anda memiliki peranti beberapa platform lain’sokongan, seperti Xbox, Oculus, atau LG.

Sling Blue membolehkan tiga sambungan serentak setiap akaun.

Platform streaming terbaik untuk Liga Juara-Juara UEFA di luar Amerika Syarikat

Dazn

DAZN (Kanada)

Satu-satunya penyiar Liga Juara-Juara di Kanada adalah DAZN. Perkara terbaik mengenai DAZN ialah percubaan percuma sebulan dan pelbagai pilihan pembayaran, termasuk Visa Prepaid, iTunes, PayPal, dan Roku Pay.

Selepas percubaan percuma, gunakan DAZN akan dikenakan biaya $ 20 / bulan atau $ 150 / tahun. Untuk jumlah ini, anda’akan dapat menstrimkan 3 peranti yang berbeza sekaligus. Pelan tahunan menarik jika anda’merancang untuk menonton sukan langsung lain di DAZN, seperti MLB, ATP, snuker, tinju, atau MMA.

Perkhidmatan penstriman ini mungkin juga menarik kepada pemilik TV Pintar Samsung, LG, Sony, Panasonic, atau VIZIO, sebagai tambahan kepada konsol permainan Xbox One dan PlayStation. Sebaliknya, platform penstriman lain menyokong hanya beberapa peranti ini yang terbaik. Akhirnya, jika anda mempunyai akaun AS DAZN, anda layak menggunakannya di Kanada.

Sukan BT

BT Sport (United Kingdom)

BT Sport adalah penyiar rasmi Liga Juara-Juara di UK - Tempat kelahiran bola sepak. Ia akan memberi anda bukan sahaja dengan semua perlawanan yang tinggal pada musim 2019-2020 tetapi juga dengan Liga Europa, Liga Perdana, Piala FA, Gallagher Premiership Rugby, Ultimate Fighting Championship (UFC), dan banyak lagi.

Apl BT Sport hanya tersedia jika anda mengambil pakej BT Broadband

Bahagian sedih ialah anda’anda perlu menyewa talian BT 10 Mbps selama 18 bulan, menjadikannya a $ 48.55 / bulan tawaran yang mudah ditolak.

Pemilik Sky TV membayar $ 30.35 / bulan jika mereka mengambil kontrak 12 bulan, atau $ 36.41 / bulan jika mereka memutuskan untuk membayar bulan demi bulan. Terakhir, harga TalkTalk TV dari $ 30.35 / bulan.

Optus-sport

Optus Sport (Australia)

Optus Sport berada di sini untuk membantu anda menyalurkan Liga Juara-Juara UEFA 2019-2020 di Australia. Pertama sekali, ia’s benar-benar murah - harganya hanya $ 11.27 / bulan, tetapi anda hanya boleh menonton satu peranti pada satu masa melainkan anda’semula menggunakan Fetch TV, yang tidak’tidak kira. Malangnya, pembelian hanya boleh dilakukan melalui App Store atau Google Play.

Sebagai tambahan kepada Liga Juara-Juara UEFA, pengguna juga mendapatkan Liga Perdana (semua 380 perlawanan), UEFA Europa League, dan beberapa pertandingan antarabangsa.

Optus Sport menyokong peranti berikut: Windows, macOS, Android, iOS, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Xbox, dan TV Ambil.

Untuk aliran pada kualiti terbaik, anda’anda perlukan sambungan 3 Mbps.

Sukan RMC

RMC Sports (Perancis)

Penyiar Liga Juara-Juara UEFA di Perancis adalah RMC Sports. Kos Sukan RMC $ 21.27 / bulan atau $ 15.70 / bulan jika anda mengambil rancangan satu tahun. Untuk wang ini, awak’Akan mendapat 18 saluran HD, termasuk Liga Perdana dan Liga Europa.

Senarai peranti yang disokong kelihatan seperti ini: Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Apple TV, Samsung Smart TV, LG TV, nVidia Shield, Chromecast, Xbox, PlayStation, dan Fransat.

Bagaimana untuk menonton Liga Juara-Juara di Kodi secara percuma

Anda boleh menonton Liga Juara-Juara UEFA 2019-2020 pada Kodi secara percuma dengan pengaya yang betul. Berikut adalah beberapa yang terbaik untuk sukan:

 • SportsDevil
 • Ketuanan
 • Joker Sports

Jika ini akan menjadi kali pertama anda memasang tambahan pihak ketiga, anda’anda perlu mendayakan “Sumber yang tidak diketahui.” Di sini’s bagaimana anda melakukannya:

 1. Pada skrin Utama Kodi, klik pada Tetapan ikon
 2. Pada Menu Sistem, pilih Tetapan sistem
 3. Tatal ke bawah Add-ons dan kemudian hidupkan Sumber yang tidak diketahui. Kotak amaran akan muncul selepas menyemak butang. Klik Ya untuk menghidupkannya

Nota PENTING: jangan’t lupa bahawa menggunakan Kodi tambahan pihak ketiga adalah berisiko jika anda berlaku untuk menstrimkan kandungan berhak cipta. Oleh itu, selalu gunakan VPN untuk mengelakkan masalah undang-undang. Apa’Lebih banyak lagi, VPN yang baik akan membantu anda mengelakkan pendambungan ISP dan geo-blocking. Kami mengesyorkan perkhidmatan ini yang VPN terbaik untuk Kodi.

Bagaimana untuk menyalurkan Liga Juara-juara di FireTV atau FireStick secara percuma

Cara terbaik untuk menonton musim Liga Juara-Juara 2019-2020 pada FireTV atau FireStick adalah untuk memasang Kodi di atasnya. Selepas itu, anda perlu mendapatkan salah satu daripada add-ons yang dinyatakan di atas untuk menyalurkan semua perlawanan Liga Champions secara percuma.

Sekali lagi, menggunakan VPN sangat disyorkan untuk melindungi privasi anda. Pemasangannya bergantung pada perkhidmatan yang anda pilih. Berikut ialah arahan mengenai cara menambah beberapa VPN yang paling popular di FireTV / FireStick:

 • Bagaimana untuk memasang ExpressVPN pada FireStick atau FireTV
 • Bagaimana untuk memasang NordVPN pada FireStick atau FireTV

Jadual Liga Juara-Juara UEFA 2019-2020

Di bawah anda’akan mencari semua tarikh penting pada tahun ini’Liga Juara-Juara.

Peringkat kumpulan

 • 17-18 September - Matchday 1
 • 1-2 Oktober - Matchday 2
 • 22-23 Oktober - Matchday 3
 • 5-6 November - Matchday 4
 • 26-27 November - Matchday 5
 • 10-11 Disember - Matchday 6

Pusingan 16

 • 16 Disember - Tarikh cabutan
 • 18-19 & 25-26 Februari 2020 - kaki pertama
 • 10-11 & 17-18 Mac 2020 - kaki kedua

Suku akhir

 • 20 Mac 2020 - Tarikh cabutan
 • 7-8 April 2020 - kaki pertama
 • 14-15 April 2020 - kaki kedua

Semi-final

 • 28-29 April 2020 - kaki pertama
 • 5-6 Mei 2020 - kaki kedua

Akhir

 • 30 Mei 2020

Peringkat kumpulan Liga Juara-Juara menarik keputusan

32 pasukan yang layak ke peringkat kumpulan Liga Juara-Juara 2019-2020 akan bermain dalam 8 kumpulan.

Kumpulan A

    • Paris FRA Paris (FRA)
    • Real Madrid ESP Real Madrid (ESP)
    • CLUB BRUGGE BEL Kelab Brugge (BEL)
    • Galatasaray TUR Galatasaray (TUR)

Kumpulan B

 • Bayern GER Bayern (GER)
 • Tottenham ENG Tottenham (ENG)
 • Olympiacos GRE Olympiacos (GRE)
 • Crvena zvezda Crvena zvezda (SRB)

Kumpulan C

    • Man City ENG Lelaki. City (ENG)
    • Shakhtar Donetsk UKR Shakhtar Donetsk (UKR)
    • Dinamo Zagreb CRO Dinamo Zagreb (CRO)
    • Atalanta ITA Atalanta (ITA)

Kumpulan D

 • Juventus Itali Juventus (ITA)
 • Atletico ESP Atlético (ESP)
 • Leverkusen GER Leverkusen (GER)
 • Lokomotiv Moskva Lokomotiv Moskva (RUS)

Kumpulan E

    • Liverpool ENG Liverpool (ENG)
    • Napoli ITA Napoli (ITA)
    • Salzburg AUT Salzburg (AUT)
    • GENK BEL Genk (BEL)

Kumpulan F

 • Barcelona ESP Barcelona (ESP)
 • Dortmund GER Dortmund (GER)
 • Internazionale ITAInternazionale (ITA)
 • Slavia Praha CZESlavia Praha (CZE)

Kumpulan G

    • Zenit Rusia Zenit (RUS)
    • Benfica POR Benfica (POR)
    • Lyon PerancisLyon (FRA)
    • Leipzig GERLeipzig (GER)

Kumpulan H

 • Chealsea ENG Chelsea (ENG)
 • Ajax NED Ajax (NED)
 • Valencia ESPValencia (ESP)
 • LOSC FRALOSC (FRA)

Di mana final Liga Juara-Juara UEFA pada tahun 2020?

Final Liga Juara-Juara 2020 akan berlaku di Atatürk Olimpiyat Stadı, Istanbul. Permainan ini dijadualkan pada Sabtu, 30 Mei 2020, dengan perlawanan bermula pada jam 4:00 pagi ET.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1