Bagaimana untuk menonton Wimbledon 2019 dalam talian secara percuma?

Kemas kini terakhir: 05.27.2019

Antara 1 dan 14 Julai, Kejuaraan Wimbledon 2019 akan membawa kita tenis tanpa henti! Dan dengan Grand Slam terikat untuk membawa atlet terbaik ke mahkamah, dari tahun lepas’juara Novak Djokovic kepada Serena Williams yang legenda, perlawanan akhir kejohanan itu pasti akan menyebabkan kekecohan. Yang berkata, adakah mungkin untuk menonton Wimbledon 2019 dalam talian secara percuma? Memang pasti!

Bagaimana untuk menonton Wimbledon 2019 dalam talian secara percuma

Dan itu’s apa yang membawa kita ke sini hari ini: “bagaimana untuk menonton Wimbledon 2019 dalam talian?” adalah persoalan yang kami ada dalam fikiran kami sejak beberapa hari yang lalu. Dan kemudian persoalan itu bertambah lebih berani - “bagaimana untuk menonton Wimbledon 2019 dalam talian secara percuma?” Lagipun, kejohanan itu sendiri mungkin tidak banyak berubah, tetapi cara kami mengalami pasti.

Pasti, anda boleh membayar ESPN atau sesiapa yang membeli hak tontonan di negara anda, tetapi pasti itu’tiada gunanya apabila anda dapat mencari aliran langsung percuma? Biarkan’cuba untuk menjawab soalan-soalan ini!


Live streaming Wimbledon 2019 di luar UKBagaimana untuk menonton Wimbledon 2019 dalam talian secara percuma?

Sekiranya anda tinggal di UK - anda’semula nasib, kerana Wimbledon 2019 akan muncul di TV tanpa sebarang kos tambahan. Anda hanya boleh menala ke BBC One atau BBC Two dan menikmati penerbangan bola kuning.

Itu’s mudah, tetapi apa yang harus anda lakukan jika tidak’t mempunyai TV atau anda’di tempat lain di dunia? Sekiranya anda ingin menyiarkan aliran Wimbledon 2019 secara percuma, satu-satunya alternatif anda adalah BBC iPlayer.

Bagaimana untuk menonton Wimbledon 2019 dalam talian secara percuma?

BBC iPlayer hebat, di sana’tiada soalan. Masalahnya ialah: BBC adalah percuma untuk pembayar cukai di UK, dan ia tidak’t mahu memperluaskan keistimewaan itu di luar sempadan negara.

Untuk mengelakkan pengguna di luar UK dari menonton, BBC iPlayer menggunakan langkah-langkah geo-blocking. Secara ringkasnya, laman web ini mengambil alamat IP anda dan menggunakannya untuk menentukan di mana anda berada. Jika itu berlaku di luar UK - nasib baik menonton sesuatu!

Kod pos UK

Ini adalah bahagian paling sukar, tetapi ia’Bukan satu-satunya isu. Baru-baru ini, BBC iPlayer telah meminta anda untuk mendaftar dan log masuk di laman web ini sebelum dibenarkan menonton. Di sini’s tangkapan - apabila anda mendaftar, anda’Anda perlu memasukkan alamat e-mel, nama dan nama keluarga, dan kod pos Inggeris yang sah. Kami’pastikan Google akan membantu anda melepasi langkah ini.

VPN - kunci untuk membebaskan aliran langsung

Bagaimana untuk menonton Wimbledon 2019 dalam talian secara percuma?

Jadi, bagaimana anda dapat melalui semua geo-blocking BBC iPlayer? Tidak ada masalah di sana - hanya dapatkan perkhidmatan Virtual Private Network (VPN).

A (baik) VPN berfungsi sebagai pengganti untuk ISP anda - ia memberi anda semua infrastruktur yang sama, termasuk rangkaian DNS, dan, yang lebih penting, IP. Perkhidmatan VPN hujung minggu mempunyai pelayan di seluruh dunia, jadi anda boleh membuat internet berfikir anda’semula sebenarnya di UK. Sebelum anda pergi dan membeli VPN pertama yang anda temui di Google, walaupun, dengar kami.

Wimbledon 2018 secara percuma

Perkhidmatan streaming seperti BBC iPlayer menyedari VPN dan telah melakukan banyak kerja untuk menjadikannya tidak berguna. Majoriti mutu perkhidmatan VPN di pasaran tidak akan membantu anda melangkau langkah-langkah menghalang geo BBC iPlayer. Tetapi jangan risau, beberapa telah dapat terus mendahului lengkung dan masih membiarkan anda menonton Wimbledon secara percuma.

VPN terbaik untuk streaming Wimbledon 2019 secara dalam talian secara percuma

Kami’telah disusun melalui semua VPN terbaik hanya untuk kesempatan ini. Di sini’pilihan utama kami untuk menyambung ke aliran hidup Wimbledon 2019 di BBC iPlayer dari negara tempat ia’tidak tersedia.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Amalan privasi yang tidak bertanggungjawab, ciri keselamatan lanjutan, dan kemampuan geo-unblocking yang boleh dipercayai menjadikan NordVPN sebagai pemimpin industri yang tidak dipertikaikan. Apa sahaja keperluan anda, VPN ini telah dilindungi - semuanya bermula dari hanya $ 3.49 / bulan.

  • Keselamatan yang sangat baik
  • Senarai pelayan yang hebat
  • Hebat untuk Netflix
  • Baik untuk torrenting
  • Sangat mudah digunakan
  • Harga berpatutan

Anda mempunyai VPN - sekarang?

Mana-mana servis VPN yang anda pilih, prosedurnya akan sama. Nasihat kami adalah untuk memastikan semuanya berjalan dengan segera - anda tidak akan’t mahu isu teknikal mengganggu pertandingan Wimbledon anda!

  • Lancarkan aplikasi VPN.
  • Sambung ke pelayan VPN di UK. Jika anda mempunyai NordVPN, hanya klik pin UK pada peta dan aplikasi akan menyambung secara automatik! Dengan ExpressVPN ia’s mudah juga - klik “Pilih Lokasi” butang dan cari lokasi United Kingdom. The “Ujian Kelajuan” akan membantu anda memilih yang terpantas. Surfshark juga sangat mudah digunakan - klik “Lokasi” dan dapatkan satu di UK.
  • Et voilà! Anda’Anda telah berjaya mendapatkan final Wimbledon anda!

Mencari lebih banyak pilihan? Mengintip VPN terbaik kami untuk senarai BBC iPlayer untuk penyedia yang lebih baik lagi yang akan membiarkan anda menonton Wimbledon 2019 talian secara percuma!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =

Adblock
detector