Plugin Plex yang paling popular yang anda perlukan


Plex adalah pelayan media yang membolehkan anda mengaturkan kandungan anda menjadi perpustakaan yang mudah dan menarik’diakses dari mana sahaja di web. Ia’s cukup banyak titik tengah yang sempurna antara iTunes dan Spotify, kerana ia membolehkan anda menstrim kandungan dari perpustakaan itu dari mana-mana peranti di mana anda’ve dipasang Plex - sama ada pada desktop, Android atau iOS. Ini kerana kandungan dalam pustaka anda disegerakkan ke ruang anda sendiri pada pelayan Plex, yang membolehkan anda mengaksesnya pada bila-bila masa, dari mana-mana sahaja.

Mengapa menggunakan plugin untuk Plex?

Plugin Plex adalah alat penting yang membolehkan anda menyesuaikan aplikasi Plex, serta menambahkan ciri tambahan. Dengan plugin Plex yang betul, anda boleh meluaskan kebolehan pelayan media Plex standard untuk menambah pelbagai kandungan, membuat visual menarik, mengeksport perpustakaan anda kepada pengguna lain, dan banyak lagi pilihan.

Sudah tentu, dengan sebilangan besar plugin untuk Plex, anda’sering kali mempunyai masalah menapis keluar yang biasa-biasa saja dari plugin yang sebenarnya berguna. Sebab itu, kami’telah melakukan penyelidikan kami untuk menemui 15 plugin Plex yang akan memantapkan Plex anda.

Lindungi plugin Plex anda dengan perkhidmatan VPN

Menggunakan VPN (Rangkaian Peribadi Maya) dengan plugin Plex anda mempunyai beban manfaat untuk membantu meningkatkan pengalaman anda dan membuat anda selamat dalam talian. VPN berfungsi dengan menyulitkan data anda dan menyembunyikan alamat IP anda, yang baik untuk membantu membuat anda tanpa nama dalam talian, di web atau bila-bila masa anda’semula dihubungkan.

Sebagai sebahagian daripada ini, VPN juga hebat untuk mendapatkan sekitar geo-blok, di mana kandungan atau saluran tertentu adalah terhad berdasarkan apa bandar atau negara anda berada dalam.

Dengan VPN, anda boleh mendapatkan sekatan tersebut dengan berkesan, bermakna anda’anda akan dapat menggunakan plugin Plex anda untuk kesan penuh mereka dengan semua pilihan. Kami’Anda sudah menulis tentang penyelesaian VPN terbaik untuk Plex, tetapi kami dengan selamat boleh mengatakan bahawa NordVPN mengambil kek itu kerana kombinasi ciri, harga, persediaan mudah dan sokongan untuk Android, iOS, Mac dan banyak lagi.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Amalan privasi yang tidak bertanggungjawab, ciri keselamatan lanjutan, dan kemampuan geo-unblocking yang boleh dipercayai menjadikan NordVPN sebagai pemimpin industri yang tidak dipertikaikan. Apa sahaja keperluan anda, VPN ini telah dilindungi - semuanya bermula dari hanya $ 3.49 / bulan.

  • Keselamatan yang sangat baik
  • Senarai pelayan yang hebat
  • Hebat untuk Netflix
  • Baik untuk torrenting
  • Sangat mudah digunakan
  • Harga berpatutan

Dengan itu, mari’s menyelam ke plugin terbaik kami untuk senarai Plex anda benar-benar perlu memasang.

AppStore tidak disokong

Perhentian pertama dalam perjalanan plugin Plex anda adalah untuk mendapatkan plugin App Store Tidak Disokong. Pada mulanya, awak’anda perlu memuat turun sebahagian besar plugin anda dari GitHub. Ini semata-mata tidak’t yang mesra pengguna untuk kebanyakan orang, jadi langkah pertama anda harus WebTools - yang kemudiannya membolehkan anda mengakses AppStore Tidak Disokong (UAS).

AppStore Tidak Disokong adalah sebagai meta sebagai plugin mendapat: ia’s plugin yang membolehkan anda untuk mendapatkan lebih banyak plugin dan repositori, terutama yang tidak rasmi. Lebih baik lagi, ia membolehkan anda memasang plugin ini dengan lebih mudah daripada yang membolehkan GitHub. Seperti namanya mungkin mencadangkan, kandungan yang dihoskan oleh UAS tidak’t telah secara rasmi menyokong dari Plex, jadi anda benar-benar tidak akan membuang masa memasang ini pada pelanggan Plex anda.

BitTorrent

Jika awak’Anda digantung di internet cukup lama untuk mengetahui tentang Plex, anda’Yang paling mungkin mendengar BitTorrent. Ini adalah protokol P2P / pelanggaran yang legenda yang membolehkan pelayar web memuat turun kandungan undang-undang dan cetak rompak sejak giliran abad kedua puluh.

Untungnya, BitTorrent mempunyai plugin sendiri untuk Plex. Ini bermakna bahawa sebahagian besar kandungan yang tersedia melalui mana-mana pelanggan BitTorrent yang lain tersedia untuk streaming di Plex dengan plugin ini. Sekali lagi, mereka yang biasa dengan protokol itu tahu itu’s banyak kandungan, itulah sebabnya ia’hanya tersedia di saluran tidak rasmi.

IceFilms

IceFilms adalah portal yang cukup banyak untuk pelbagai filem yang boleh diakses secara bebas. Atas sebab itu, IceFilms telah menghadapi banyak masalah undang-undang dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kebanyakannya disebabkan oleh kaitannya dengan Kodi. Walau bagaimanapun, ia seolah-olah telah terselamat daripada kemunduran ini dan akan hidup untuk melihat hari lain.

Sememangnya, IceFilms’ plugin untuk Plex adalah salah satu plugin tidak rasmi yang lebih baik, kerana ia menyediakan akses kepada katalog besarnya pautan ke aliran filem HD. Kandungan baru ditambah setiap hari, dan di sana’s pelbagai jenis filem B dan filem blockbuster Hollywood yang menyeronokkan yang akan bermain dengan baik pada bila-bila masa.

Sub-Zero

Bertujuan untuk orang ramai sub judul, Sub-Zero adalah plugin Plex yang membantu memastikan anda tidak’t menghadapi masalah biasa dengan sari kata yang pernah lagi. Plugin ini cukup hebat untuk memastikan pengalaman subs anda hebat.

Bukan sahaja ia berkembang pada Plex’perpustakaan sarikata biasa-biasa saja, tetapi ia juga mengumpulkan sarikata dari 8 sumber teratas untuk mencipta penghampiran terbaik mereka. 99% masa, ia berfungsi setiap kali, yang merupakan hasil yang sangat baik.

Sub-Zero membantu menyelesaikan masalah yang menjengkelkan yang peminat subtitle sering mendapat: ejaan yang buruk, gangguan aneh, dan selak yang tidak disegerakkan dengan filem. Jika ini adalah sesuatu yang sering anda alami - dan sememangnya benci - kami amat mengesyorkan anda mendapatkan Sub-Zero untuk Plex.

BringThePopcorn

BringThePopcorn adalah sama dengan IceFilms, kerana ia mengagregat pautan ke filem streaming dan rancangan TV dari seluruh internet. Perbezaan besar di sini antara BringThePopcorn dan IceFilms ialah BringThePopcorn mempunyai katalog belakang yang jauh lebih besar. Akibatnya, itu bukan’Tidak dikemas kini dengan penambahan baru agak kerap.

Sama ada perkara yang baik atau buruk itu bergantung sepenuhnya pada pilihan anda. Jika awak’semula lebih berminat dalam filem yang lebih baru, anda harus menggunakan BringThePopcorn untuk IceFilms. Peminat filem-filem lama, bagaimanapun, boleh bergembira pada jumlah besar kandungan yang disediakan melalui BringThePopcorn yang tidak tersedia melalui pesaing utamanya.

Sudah tentu, semua ini bermakna bahawa BringThePopcorn berada dalam kandungan kelabu kandungan dalam talian, dan kami’d lagi mencadangkan menggunakan VPN untuk perlindungan yang terbaik dalam talian.

Demokrasi Sekarang

Demokrasi Sekarang adalah pameran berita yang memenangi anugerah yang dibina atas kewartawanan penyiasatan dan pendekatan yang tidak berat sebelah untuk melaporkan. Apabila anda menambah Demokrasi Sekarang ke Plex, ia akan menjadi lebih mudah berbanding sebelum ini untuk mengejar setiap penghantaran langsung setiap hari, program sepanjang jam.

Walaupun peminat dan pengkritik akan memanggil Demokrasi Sekarang qiute progresif, pencipta menolak istilah itu. Bagaimanapun, anda melihatnya, Demokrasi Sekarang adalah cara terbaik untuk mendapatkan kewartawanan penting dan ulasan politik tepat pada Plex.

Transmogrify

Transmogrify adalah plugin Plex yang memaparkan penilaian Rotten Tomatoes secara langsung untuk filem atau rancangan TV. Ia juga menyediakan pautan ke tajuk’s IMDb, TMDb, Letterboxd, dan Trakt jika anda ingin mengetahui maklumat lanjut. Oleh itu, apabila anda memasang Transmogrify anda’akan menambah ciri lalai Plex, yang hanya menunjukkan sinopsis untuk setiap rancangan filem atau TV.

Serta ini, Transmogrify juga memaparkan sama ada anda boleh menonton filem melalui saluran Plex semasa anda atau tidak. Semua ciri-ciri ini menjadikan ini aplikasi kecil yang berguna yang dapat menyelaraskan pengalaman pengguna anda secara berkesan.

LiveLeak

LiveLeak adalah plugin Plex yang membolehkan kandungan tanpa kandungan yang tidak ditapis terus dari barisan hadapan peristiwa utama di seluruh dunia. Walaupun ini adalah platform yang terkenal, ia juga agak kontroversial.

LiveLeak menggalakkan kuasa kewartawanan warganegara, yang sering melanggar batas-batas apa’s dibenarkan di YouTube. Ini sering bermakna bahawa kandungan anda’lihat di LiveLeak adalah pendekatan uncensored dan sering tidak berat sebelah terhadap liputan berita yang pengguna Plex yang tidak boleh menyalahkan boleh mengakses menggunakan plugin LiveLeak.

Web

Webisod untuk Plex melengkapkan rancangan baru dari langganan YouTube, Vimeo, dan Daily Motion ke dalam satu saluran. Webisod juga berfungsi dengan suapan Live HLS dan Suapan RSS, selagi ada pautan ke fail video, atau di sana’s Perkhidmatan URL Plex sedia ada di sana.

Kesemuanya menjadikan Webisodes pilihan yang bagus untuk memastikan anda tidak terlepas kandungan dari mana-mana tiga saluran ini.

Pembuat Perpustakaan

Updater Perpustakaan membantu menyelesaikan salah satu perkara yang paling menjengkelkan tentang Plex: ia tidak pernah memasang auto (atau memberitahu anda tentang) versi baharu pemalam aktif anda. Di sinilah Perpustakaan Updater masuk: bukan sahaja memberitahu anda apabila terdapat kemas kini pada siap, plugin itu juga menghubungkan anda terus ke proses pemasangan.

Dengan ini, Pembaruan Perpustakaan menghapuskan banyak kerumitan yang biasanya datang dengan perlu memasang plugin Plex baru secara manual.

IMDb Trailers

Pemasangan Plex yang cukup mudah, IMDb Trailers tidak betul-betul apa yang anda’d fikir ia akan: ia mewujudkan perpustakaan terkini yang dikemas kini treler yang kini boleh didapati di IMDb. Oleh kerana tapak filem popular adalah sumber terbaik untuk treler baru, IMDb Trailers akan menjadi tambahan tambahan kepada pengalaman pengguna Plex anda.

Digabungkan dengan Transmogrify’kebolehan penarafan, anda’akan dapat memahami sepenuhnya filem-filem popular baru dengan IMDb Trailers.

Plex-Sync

Plex-Sync adalah plugin yang membolehkan anda menyegerakkan kandungan dari pustaka anda kepada pengguna lain. Salah satu ciri teras Plex ialah ia memberi anda akses kepada pustaka kandungan anda dari mana-mana peranti yang mempunyai perisian Plex. Plex-Sync membolehkan anda memperluaskan keupayaan tersebut kepada pengguna lain selagi mereka dapat mengakses akaun anda.

Lebih baik lagi, Plex-Sync secara seni tinggal jauh dari wilayah installP2P dengan mengehadkan bilangan pengguna Plex anda boleh disegerakkan. Jadi, jika anda dan rakan-rakan anda ingin mempunyai filem malam tetapi boleh’t menjadikannya satu sama lain’s tempat, Plex-Sync telah anda dilindungi.

Tautulli

Tautulli adalah plugin berguna untuk pengguna yang ingin memahami apa yang berlaku dengan pelayan media Plex mereka. Ia membolehkan anda melihat statistik mengenai penggunaan Plex, serta mendapatkan pemberitahuan dan ciri-ciri lain yang berkaitan.

Ini amat berguna untuk anda’telah berkongsi pelayan Plex anda dengan orang lain dan mahu memahami bagaimana penonton menikmati kandungan anda, yang mana kandungannya’menikmati, dan memahami masa tontonan dan statistik berkaitan yang lain.

Tautulli akan membolehkan anda meletakkan semua data itu menjadi graf yang berguna dan mudah dicerna. Anda’Anda juga mempunyai keupayaan untuk menerima notifikasi untuk acara penting, seperti video bermula, dijeda, dihentikan, dan sebagainya dan mengawal berapa ramai orang yang mengakses pelayan Plex anda.

Eksport Plex

PlexExport adalah plugin Plex yang mencipta fail HTML semua dalam perpustakaan anda. Ini akan membantu anda untuk menunjukkan apa kandungan yang anda ada di perpustakaan anda, sama ada untuk rekod anda sendiri atau untuk menunjukkannya kepada orang lain.

Walaupun Tautulli adalah semua tentang menganalisis data anda untuk diri sendiri, Eksport Plex menyokong berkongsi halaman HTML dengan sesiapa sahaja tanpa memerlukan akses ke pelayan Plex asal. Dengan Eksport Plex, anda’juga akan dapat imej malas-beban seperti anda’semula menatal ke bawah, penapis langsung dalam setiap bahagian, dan dapatkan maklumat tambahan untuk setiap item.

Filem Penuh pada Reddit

Filem Penuh di Reddit adalah plugin yang memberi anda akses kepada Reddit’meluaskan repositori filem penuh. Mempunyai plugin yang tertumpu pada ini bermakna anda’Anda boleh sentiasa mempunyai pautan terkini untuk filem penstriman. Oleh itu, Filem Penuh di Reddit menjimatkan tugas mencari melalui platform dengan menyediakan semua pautan yang dikemas kini di dalam klien Plex.

Sudah tentu, ia harus pergi tanpa mengatakan bahawa menggunakan Filem Penuh di Reddit boleh mendarat anda dalam beberapa air panas, jadi kami’d mengesyorkan mendapatkan VPN terlebih dahulu.

Dapatkan yang terbaik daripada Plex dengan plugin ini

Senarai kami dari 15 plugin Plex terbaik akan membantu anda benar-benar memaparkan ciri-ciri pelayan media yang berkuasa. Dengan plugin yang betul, anda’Anda dapat bukan sahaja menstrimkan kandungan kegemaran anda dari pelayan anda, tetapi anda’Anda juga akan mendapat saluran langsung untuk menggantikan aplikasi seperti Sling atau Netflix sepenuhnya.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2