Top 13 Best Stremio addons pada tahun 2020


Jika awak’sedang mencari aplikasi pusat media rumah untuk streaming ke TV anda, anda boleh’t pergi salah dengan Stremio. Sama seperti Kodi dan Plex yang lebih popular, Stremio membolehkan anda melayari, menyusun, dan menghantar rancangan TV kegemaran anda dan filem dengan mudah.

Selain itu, Stremio mempunyai beberapa kelebihan berbanding pusat media lain. Untuk satu, ia’s direka untuk menjadi mesra pengguna dan super mudah untuk sesiapa sahaja untuk digunakan - walaupun pemula. Ia juga menjalankan add-ons dari pelayan jauh, yang bermaksud di sana’anda tidak perlu menanggung risiko virus dengan memuat turun kod ke komputer atau telefon anda.

Salah satu sebab Stremio begitu popular adalah bahawa ia mempunyai pelbagai sangat banyak add-on ini. Sudah tentu, kerana terdapat begitu banyak, sukar untuk mencari yang terbaik untuk dicoba. Itu’kenapa kita’telah mengumpulkan senarai berguna kegemaran kami. Baca terus untuk mengetahui 13 alat tambahan Stremio teratas untuk peranti anda.

Adakah undang-undang menggunakan Stremio?

Jika awak’Awak bimbang sama ada Stremio sah atau tidak, anda’akan mendapati ini menarik. Penggunaan pemain media itu sendiri adalah 100% undang-undang. Walau bagaimanapun, sifat kandungan media yang anda arus mengubah segala-galanya.

Risiko penstriman atau melihat bahan-bahan hak cipta masih tinggi dengan Stremio melainkan anda menggunakan VPN. Kami mengesyorkan menggunakan VPN untuk mengakses Stremio untuk memastikan identiti dan lokasi anda disimpan secara rahsia dan mengelakkan masuk ke dalam air panas dengan penguatkuasaan undang-undang atau troll hak cipta.

Mengapa menggunakan VPN dengan Stremio

Jika awak’semula kandungan media streaming di Stremio, anda mungkin melihat bahan cetak rompak, terutamanya jika anda’menggunakan tambahan Stremio tidak rasmi. Oleh itu, anda’sekali lagi berisiko untuk mendapatkan masalah dengan pihak berkuasa atau bahkan didakwa jika anda tertangkap menggunakan Stremio untuk tujuan ini. Syukurlah, ada cara mudah untuk mengelakkan daripada ditangkap: menggunakan VPN.

Apa yang dilakukannya? VPN:

  • Masker alamat IP sebenar anda (dan lokasi)
  • Menyulitkan trafik anda

Ini menjadikannya sangat sukar untuk sesiapa sahaja, termasuk ISP anda, untuk memantau aktiviti dalam talian anda. Apabila menggunakan VPN, anda menyambung ke internet melalui pelayan jauh. Ini mengubah semua lalu lintas anda dari sambungan internet tempatan anda yang biasa, dengan berkesan menyembunyikan semua aktiviti anda (termasuk penggunaan Stremio anda) dari penyedia internet anda.

Di samping itu, sejak VPN membolehkan anda menyambung ke rangkaian di seluruh dunia, mereka juga boleh memintas sekatan menghalang geo. Sebagai contoh, jika salah satu daripada add-on Stremio yang anda pilih perlu disambungkan ke pelayan itu’s terhad kepada penduduk AS, yang perlu anda lakukan ialah menyambung ke pelayan VPN di Amerika Syarikat.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Amalan privasi yang tidak bertanggungjawab, ciri keselamatan lanjutan, dan kemampuan geo-unblocking yang boleh dipercayai menjadikan NordVPN sebagai pemimpin industri yang tidak dipertikaikan. Apa sahaja keperluan anda, VPN ini telah dilindungi - semuanya bermula dari hanya $ 3.49 / bulan.

  • Keselamatan yang sangat baik
  • Senarai pelayan yang hebat
  • Hebat untuk Netflix
  • Baik untuk torrenting
  • Sangat mudah digunakan
  • Harga berpatutan

Tambahan 13 terbaik Stremio pada 2019

1. Netflix

Netflix adalah tambahan Stremio rasmi dan membolehkan anda menyiarkan filem kegemaran anda dan menunjukkan terus dari platform. Walau bagaimanapun, Netflix bukan’t percuma, jadi awak’Anda perlu log masuk menggunakan akaun langganan sedia ada atau mendaftar untuk pelan baru. Oleh kerana ini adalah tambahan Stremio rasmi, anda boleh mengharapkan ia menjadi stabil dan bebas dari sebarang kod penyangak atau palsu.

2. Twitch

Pilihan lain untuk kandungan tidak berhak cipta di Stremio (dan satu yang’s sering diabaikan) adalah Twitch. Jika awak’Kembali ke dalam permainan video, anda mungkin sudah tahu bahawa Twitch adalah platform terbesar untuk streaming Let’s Bermain dan kandungan langsung video berkaitan yang lain. Walau bagaimanapun, walaupun gim itu sendiri’Perkara anda, Twitch juga dipenuhi dengan penyanyi yang menyiarkan lukisan, memasak, dan hanya bercakap.

Sekali lagi, dengan memasang tambahan Twitch untuk Stremio, anda akan mendapat cara yang lebih mudah untuk menyemak imbas dan mengalirkan aliran langsung kegemaran anda tanpa perlu menukar apl atau bimbang tentang cara menghantarnya ke TV anda.

3. Youtube

Tambahan YouTube rasmi ini penuh dengan ciri dan membolehkan anda menikmati kandungan dari saluran kegemaran anda di platform tanpa sebarang gangguan daripada iklan. Anda juga akan diberitahu dengan serta-merta apabila saluran ini memuat naik kandungan baru.

4. PirateBay

PirateBay adalah pihak ketiga Stremio addon yang memberi anda akses kepada kandungan dari tapak torrent. Addon Stremio ini pada dasarnya membantu anda membuat rancangan TV atau filem dari The Pirate Bay, yang merupakan arsip torrent terbesar di seluruh dunia.

Ia’s yang disyorkan untuk menggunakan VPN untuk mengakses tambahan PirateBay. Dengan cara ini, anda boleh mengelakkan diri dalam pertempuran undang-undang yang berkaitan dengan kandungan hak cipta torrent.

5. RARBG

Addon RARBG Stremio menawarkan akses kepada filem percuma dan rancangan TV secara langsung dari laman web RARBG torrent. Ini adalah tambahan yang tidak rasmi dan walaupun ia menyediakan kandungan percuma dan berguna, banyak itu adalah bajakan dan boleh membawa anda ke masalah undang-undang kecuali anda’melindungi diri anda dengan VPN.

6. PopcornTime

Masa Popcorn dipenuhi dengan banyak pilihan filem dan rancangan TV. Dengan perpustakaan yang begitu luas merangkumi pelbagai hiburan, itu’kemungkinan anda’akan mencari apa sahaja yang anda ingin tonton di Waktu Popcorn. Majoriti Waktu Popcorn’Kandungan s boleh didapati untuk streaming dalam HD, dan add-on mempunyai antara muka yang mudah’s mudah digunakan dan serupa dengan reka bentuk Netflix.

Yang terbaik, Masa Popcorn adalah percuma! Ingatlah supaya VPN anda disambungkan apabila anda menggunakannya untuk menyiarkan kandungan berhak cipta.

7. Dtube

Dtube adalah Stremio addon rasmi yang bertujuan untuk menjadi alternatif yang layak kepada YouTube dan secara meluas popular untuk menjadi desentralisasi. Ia mempunyai pautan yang kuat ke blok block STEEM dan membolehkan pengguna untuk terlibat dengan video dan pada masa yang sama memperoleh cryptocurrency.

8. WatchHub

Adakah anda mendaftar untuk pelbagai perkhidmatan penstriman, seperti HBO, Hulu, Netflix, dan banyak lagi? Jika ya, ia boleh menjadi sukar untuk diingat bahawa platform filem atau rancangan TV yang anda mahu tonton dihidupkan. Syukurlah, di sana’s penyelesaian mudah untuk masalah ini apabila anda’semula menggunakan Stremio - WatchHub.

Tambahan ini menyusun direktori semua penyedia hiburan yang paling popular, termasuk Amazon, Google Play, dan iTunes serta yang telah disebutkan. Apabila anda menaip nama rancangan filem atau TV yang anda mahu ke bar carian, ia akan memaparkan senarai semua perkhidmatan yang menawarkannya, bersama dengan harga untuk pembelian dan tapak sewa.

9. Zooqle

Zooqle adalah tambahan yang tidak rasmi di Stremio yang membantu anda menstrimkan filem, rancangan TV dan dokumentari terkini dari platform teror yang paling popular seperti RARBG dan YTS. Seperti dengan Waktu Popcorn dan tambahan berasaskan torrent yang lain, perkara utama yang perlu diperhatikan semasa menggunakan addon ini adalah sentiasa menjaga VPN dihidupkan untuk mengelakkan sebarang isu dengan troli hak cipta.

10. OpenSubtitles

Adakah anda sukar mendengar? Adakah anda lebih suka menonton kandungan hiburan anda dengan sari kata? Walau apa pun, anda boleh mencari sarikata untuk hampir mana-mana rancangan TV atau filem dengan memasang OpenSubtitles add-on untuk Stremio. Tambahan ini mempunyai direktori besar fail sari kata percuma yang serasi dengan Stremio, termasuk bahasa Inggeris, Korea, Sepanyol, Perancis dan banyak lagi..

11. FilmOn

FilmOn adalah satu lagi rasmi Stremio addon yang menawarkan akses percuma kepada sekitar 600 saluran TV dan lebih 40,000 filem, dokumentari, dan rancangan TV. Platform ini menawarkan perkhidmatan video atas permintaan tanpa sebarang kos, selagi anda’lagi bersedia menonton filem lama. FilemOn adalah sah untuk digunakan.

12. Juan Carlos

Tambahan Juan Carlos Stremio adalah berdasarkan komuniti dan disediakan oleh laman web torrent dengan nama yang sama. Addon ini membolehkan anda menstrimkan kandungan dari laman web torrenting tanpa sebarang kos. Anda harus berhati-hati apabila mengakses addon ini dengan menggunakan VPN kerana laman web torrent digunakan untuk mengedarkan kandungan cetak rompak.

13. Vodo

Adakah anda peminat filem indie? Semak VODO. Tambahan Stremio ini adalah tempat terbaik untuk menonton semua pawagam bebas yang terkini dan hebat yang ditawarkan. Aplikasi rasmi ini dibuat dengan kerjasama Stremio untuk mempromosikan media bebas, jadi ia’s layak untuk memasang jika anda mahu berada di hadapan lengkung ketika datang ke filem.

Sebagai bonus tambahan, VODO sepenuhnya percuma dan tidak’t mengandungi sebarang kandungan cetak rompak.

Pemikiran terakhir

Stremio secara konsisten tetap menjadi pilihan yang sangat baik ketika datang ke kandungan media utama streaming di seluruh dunia. Dengan memasang addons dalam artikel ini, anda boleh tetap dihiburkan selama berabad-abad. Iaitu, jika anda berhati-hati dan melindungi diri anda dengan VPN. VPN seperti NordVPN dan ExpressVPN adalah pilihan yang sangat baik untuk streaming melalui Stremio.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =