VPN teratas yang anda boleh beli dengan kad hadiah

Adakah anda mengambil serius keselamatan dan privasi dalam talian anda? Jadi, anda mungkin mahu melabur dalam perkhidmatan VPN yang menawarkan pembayaran tanpa nama. Mengapa? Atas sebab mudah penyedia VPN boleh merakam butiran pembayaran anda. Dan, jika syarikat VPN dipaksa oleh undang-undang untuk berkongsi data pengguna, pihak berkuasa dapat menggunakan ini sebagai cara untuk mengenal pasti dan menghubungkan anda ke trafik web tertentu.

Dengan kata lain, membeli apa-apa dalam talian dengan kad kredit / debit atau Paypal menjadikan anda terdedah. Kaedah pembayaran ini jauh dari tanpa nama dan tidak boleh dipercayai. Malah, sebaliknya. Mereka’semula semua tentang anda yang dikenali. Jadi bagaimana’s bahawa bunyi apabila anda mahu membeli VPN untuk melindungi ketiadaan anonim anda? Kami bau percanggahan di sini.

Tidak kira betapa sedikit peluangnya untuk dikenalpasti oleh butiran pembayaran anda dalam siasatan jenayah, ia’s masih bijak untuk membeli langganan secara anonim. Kami mengesyorkan kaedah ini untuk wartawan, aktivis, pemberi maklumat, penggodam, dan sesiapa sahaja yang sangat mungkin hidup.

Terdapat pada dasarnya 3 pilihan pembelian tanpa nama untuk anda pertimbangkan:


 • Cryptocurrency: Bitcoin, Ethereum, Dash, dan banyak lagi
 • Tunai: membeli versi berkotak dari kedai runcit
 • Kad Hadiah: membeli kad hadiah dari Amazon, Walmart, Starbucks, Sasaran, dan sebagainya

Walaupun semakin banyak penyedia VPN menawarkan Bitcoin atau cryptocurrency lain sebagai pilihan alternatif, ini mungkin bukan yang paling mudah untuk semua. Dan ia’tidak semestinya cara paling mudah sama ada apabila anda ingin membeli VPN sebagai hadiah secara anonim mungkin. Inilah sebabnya kami memutuskan untuk memberi tumpuan kepada cara membeli perisian VPN dengan kad hadiah atau bahkan untuk wang tunai.

Sebelum kami mendedahkan beberapa VPN yang boleh anda beli dengan kad hadiah, sama ada di luar talian atau dalam talian, mari’s melihat kedua-dua belah duit syiling ini.

Kebaikan dan keburukan pembayaran kad hadiah

Nah, apabila anda fikir anda mungkin telah menemui kaedah pembayaran yang sempurna, kami’kembali ke sini untuk memberitahu anda itu “semua yang glitters ain’t emas.” Tetapi anda perlu’telah mendapat digunakan untuk itu. Di dunia ini, semuanya mempunyai sifat dwi. Oleh itu, di sana’s sentiasa positif dan negatif.

Kelebihan:

 • Percuma tanpa kerumitan: anda boleh membeli kad hadiah di beberapa tempat untuk wang tunai (kedai serbaneka dan stesen minyak).
 • Ketidakpastian: selain daripada maklumat kad hadiah yang diminta (nombor kad dan PIN), tiada data yang dapat dikenal pasti secara peribadi dikongsi.
 • Wang anda lebih selamat: kad hadiah mempunyai jumlah yang tetap di sana’tidak semestinya perkhidmatan boleh secara automatik mengenakan anda untuk langganan yang diperbaharui secara automatik.
 • Tiada-brainer: anda perlu memasukkan nombor kad dan kod PIN apabila membeli talian VPN yang boleh dipercayai.
 • Sebaik sahaja wang tunai: membayar dengan kad hadiah seperti pergi ke kedai runcit dan membeli sesuatu dengan wang tunai.

Keburukan:

 • Tiada bayaran berulang automatik: ia boleh menjadi sedikit gangguan untuk selalu mengulangi keseluruhan proses membeli atau mengangkat kad hadiah.
 • Had serantau: ia’s mungkin bahawa perkhidmatan VPN yang anda pilih hanya menerima kad hadiah berasaskan AS atau jenama bukan AS yang menggunakan rangkaian yang sama. Perkhidmatan VPN mungkin tidak menawarkan kaedah ini berdasarkan lokasi fizikal anda melainkan ia’s Amerika Syarikat.
 • Harga yang berbeza: anda mungkin perlu membayar lebih sedikit apabila membayar dengan kad hadiah.
 • Tidak boleh dikembalikan: ia’s sangat tidak mungkin pembekal VPN akan membayar balik kad hadiah (dan cryptocurrency). Simpan juga dalam fikiran.

Jika awak’semula tidak ke dalam cryptocurrency, membayar dengan kad hadiah (atau wang tunai) mungkin pilihan yang paling tanpa nama untuk anda. Anda juga boleh memilih untuk membeli VPN dengan kad hadiah di luar talian atau dalam talian.

Beli VPN dengan kad hadiah di luar talian

Jika anda mendapat kad hadiah $ 50 atau $ 100 untuk Krismas, adakah anda akan membeli VPN dengannya jika anda tahu ia mungkin? Pada beberapa bulan yang lalu beberapa penyedia telah keluar dengan versi kotak runcit yang dijual di rantai kedai runcit yang popular.

Ia’juga mungkin bahawa anda menang’t mencari maklumat sedemikian terus di laman web mereka. Juga, jika ada yang dijual dengan wang tunai, baiklah, anda juga boleh membelinya dengan kad hadiah. Walau bagaimanapun, kedua-dua kaedah tersebut adalah tanpa nama - tiada data peribadi dikongsi.

Sudah tentu, nama tidak diketahui namanya datang pada harga: versi kotak runcit hanya meliputi pelan langganan 1 tahun. Walaupun pilihan ini hanya berkaitan dengan AS, anda mungkin bernasib baik dan mencari VPN berkotak di negara lain juga.

Kini, kedai runcit ini boleh menjual versi berkotak VPN:

 • Amazon
 • Staples
 • Belian terbaik
 • Depot Pejabat
 • Walmart
 • PCM
 • Sasaran
 • Fry’s Electronics
 • Pusat Mikro

NordVPN

Logo NordVPNNordVPN adalah salah satu daripada pemimpin industri kami, tidak syak lagi. Walaupun perkhidmatan VPN ini tidak’t menawarkan pembayaran kad hadiah sebagai pilihan alternatif dalam talian, anda mempunyai satu lagi pilihan untuk membelinya di luar talian. Sudah tentu, anda boleh menggunakan Bitcoin, Ethereum, dan Ripple untuk membeli langganan dan kekal tanpa nama sepanjang jalan.

Walau bagaimanapun, kami’anda mendapati bahawa anda boleh membeli NordVPN sebagai versi berkotak dari kedai runcit yang popular. Ini bermakna ia’s mungkin untuk mendapatkan NordVPN untuk wang tunai serta kad hadiah.

Jika membeli VPN dengan kad hadiah dalam talian nampaknya agak tidak selesa untuk anda, pergi ke kedai runcit boleh menjadi alternatif yang baik untuk tidak mahu dikenali sepenuhnya. Kotak runcit NordVPN harus tersedia di rantai utama di Kanada, Perancis, dan Jerman juga.

F-Secure Freedome

VPN teratas yang anda boleh beli dengan kad hadiah

Ini adalah perkhidmatan VPN yang agak baik dari Finland. Sebenarnya, syarikat ini telah membuktikan keandalannya dalam arena keselamatan siber sejak 25 tahun yang lalu dengan antivirus dan produk lain. Liputan global VPN ini tidak’t terlalu mengagumkan dengan 30 pelayannya di 20+ negara.

Dengan itu, F-Secure Freedome VPN menawarkan kelajuan yang pantas. Anda boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk semua spoofing umum dan tujuan geo-buka kunci. Berita baiknya adalah, ia’s agak murah juga. Dan, ia boleh didapati di kedai utama dalam versi kotak runcit. Sama ada anda mempunyai kad hadiah atau wang tunai, anda hanya boleh pergi ke kedai dan membeli VPN ini sementara tidak dapat dikesan.

HMA! VPN Pro

logo hidemyass

HideMyAss VPN bukanlah satu yang kami percayai sepenuhnya, jujur. Ia mempunyai rekod terbukti bekerjasama dengan pihak berkuasa asing dan domestik sama. Perisian VPN ini termasuk empayar Avast. Walaupun Republik Czech bukan’t semestinya ahli mana-mana penganjuran pengawasan antarabangsa, HMA! adalah berdasarkan di UK. Sekarang, itu adalah negara Mata Lima dan salah satu bidang kuasa yang paling teruk untuk perkhidmatan VPN.

Walau bagaimanapun, selagi anda menggunakan HMA! untuk tujuan yang sah, anda tidak perlu takut. Ia’s juga penting untuk menyebutkan bahawa VPN ini sangat pantas dan bukan hanya dengan pelayan dekat.

Beli VPN dengan kad hadiah dalam talian

Ketidakpastian adalah kunci kepada perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai dan untuk perlindungan anda sendiri juga. Mereka VPN yang menawarkan kaedah pembayaran tanpa nama (cryptocurrencies dan kad hadiah) menunjukkan penjagaan tambahan tentang keselamatan dan privasi anda.

Oleh itu, mari sampaikan kepada kami sekarang senarai pendek VPN kami yang menerima kad hadiah.

TorGuard

VPN teratas yang anda boleh beli dengan kad hadiahVPN ini adalah salah satu pilihan utama kami. Untuk pelan harga yang munasabah, anda mendapat keselamatan yang sangat baik dan privasi dalam talian untuk mengakses kandungan yang disekat geo, torrenting, streaming, permainan dalam talian, dan banyak lagi. TorGuard menawarkan Bitcoin, Litecoin, dan pembayaran kad hadiah. Ini adalah bagaimana anda boleh terus tidak dapat dipercayai. Sudah tentu, sebelum anda melaburkan wang anda, anda mungkin ingin mengetahui lebih lanjut mengenai TorGuard VPN.

Bagaimana untuk membeli TorGuard dengan kad hadiah

Proses pembelian agak rumit, tetapi tidak sains roket. Selepas memilih rancangan anda, anda mempunyai peluang:

 • untuk membeli IP Dedicated, IP Residential, IP Streaming, dan IP Sukan
 • untuk membeli IP DDoS yang dilindungi untuk Kanada dan Perancis
 • menaik taraf rangkaian premium 10 Gbit untuk AS, UK, dan Kanada

Akhirnya, apabila anda sampai ke kawasan checkout, anda’akan mempunyai pilihan pembayaran untuk dibuat.

pilihan pembayaran torguard

Pilih Pilihan Kad Hadiah. Kemudian, isikan borang dengan e-mel dan kata laluan anda, periksa “Saya telah membaca dan bersetuju dengan Syarat Perkhidmatan” kotak, dan klik Perintah Lengkap. Anda boleh sediakan berasingan “palsu” akaun e-mel untuk tujuan ini, anda sepatutnya’t menggunakan e-mel peribadi anda jika anda mahu tanpa nama yang sama sekali.

Sekarang awak’akan dialihkan ke halaman invois. Semak butiran invois anda dan klik Butang PayGarden di penjuru kanan sebelah kanan untuk dibawa ke halaman berikut:

Perdagangan Kad Hadiah TorGuard

Cari jenama kad hadiah atau semak satu dari senarai di bawah. Anda’akan secara automatik diarahkan semula ke Semak skrin Imbangan.

TorGuard Gift Card Check Balance

Masukkan nombor kad hadiah anda dan PIN kad, klik Semak butang keseimbangan. Apabila kad hadiah anda disemak, anda’sedia untuk mengesahkan pembayaran anda. Itu’semua yang diperlukan untuk membeli TorGuard VPN dengan kad hadiah. Anda patut mendapatkan kelayakan anda seketika supaya anda boleh memuat turun, memasang, dan melancarkan VPN anda dalam masa beberapa minit.

Akses Internet Persendirian

Walaupun PIA pastinya bukan pilihan kegemaran kami, VPN ini masih mempunyai beberapa kebaikan. Ia’s sangat murah, ia mempunyai kelayakan keselamatan yang baik, kelajuan yang agak baik, dan ia juga boleh memberi anda akses kepada Netflix. Sekali lagi, kami mencadangkan anda membaca lebih lanjut mengenai Akses Internet Peribadi untuk mengetahui sama ada perkhidmatan VPN ini cukup untuk keperluan anda.

Bagaimana untuk membeli PIA dengan kad hadiah

VPN ini menawarkan anda lebih daripada satu pilihan untuk membayar tanpa nama. Anda boleh membayar dengan Bitcoin dan kriptografi lain, contohnya. Walau bagaimanapun, mari’fokus pada pembayaran kad hadiah sekarang. Untuk memilih pilihan ini, anda perlu menatal ke halaman utama atau halaman pembelian sehingga anda melihat bahagian yang berikut:

PIA membenarkan pembayaran tanpa nama dengan kad hadiah

Klik Dapatkan butang Akses VPN.

Akses Internet peribadi akses kad hadiah

Pada skrin seterusnya, anda perlu mencari atau memasukkan jenama kad hadiah anda. Di sana’s juga beberapa maklumat di bawah mengenai cara membayar dengan kad hadiah. Sekali awak’Anda telah memilih jenama anda, anda’akan mendapati diri anda pada Semak halaman Baki.

PIA - butiran kad arcadia

Klik Semak butang Keseimbangan dan tunggu sehingga anda mendapat cahaya hijau untuk mengesahkan pembayaran anda.

Jadi, pada dasarnya, langkah-langkah yang sama seperti yang kita lihat dalam kes TorGuard. Sekarang, anda harus menerima butiran log masuk anda ke akaun PIA anda supaya anda boleh memasang klien anda dan mula melindungi aktiviti dalam talian anda.

VPN Unlimited

Bukan pemimpin pasaran, tetapi VPN Unlimited masih mempunyai beberapa ciri berguna sehingga lengannya. VPN ini agak selamat dan mempunyai kelajuan purata. Pada asasnya, anda boleh menggunakannya untuk semua keperluan asas anda seperti membuka kunci laman penapis, memalsukan IP anda, menstrimkan video, melindungi sambungan WiFi awam, dan permainan dalam talian. Sama seperti dua VPN yang lain di atas, VPN Unlimited juga menawarkan dua kaedah pembayaran yang tidak boleh dipercayai: Bitcoin dan kad hadiah. Walau bagaimanapun, sebelum anda menggunakan kad hadiah anda untuk membeli langganan, kami benar-benar menasihati anda untuk membaca ulasan penuh VPN Unlimited kami.

Cara membeli VPN Unlimited dengan kad hadiah

Perkhidmatan ini membolehkan anda membayar dengan lebih daripada 100 kad hadiah popular, termasuk Adidas, Home Depot, Nike, Starbucks, Target, dan Walmart. Walau bagaimanapun, pilihan ini mungkin tidak ditawarkan kepada anda jika lokasi fizikal anda tidak berada di AS. Oleh itu, anda mungkin mahu menggunakan VPN lain untuk membeli VPN Unlimited dengan kad hadiah. Mana-mana VPN percuma yang lebih baik mungkin akan dilakukan.

Kad hadiah tanpa had VPN adalah salah satu kaedah pembayaran

Pilih Kaedah lain bersambung.

Seterusnya, anda sama ada perlu mendaftar atau log masuk ke akaun VPN Unlimited anda. Sekali lagi, anda boleh menggunakan akaun e-mel sekali sahaja, iaitu, akaun e-mel sekali pakai. Anda’anda memerlukannya untuk menerima kelayakan atau arahan yang anda perlukan untuk mula menggunakan VPN anda. Dengan kata lain, jangan’t menggunakan akaun peribadi anda.

Sebaik sahaja anda log masuk, anda’lihat kaedah pembayaran yang ada. Dan, di antara mereka, pilihan kad hadiah:

VPN kaedah pembayaran lain yang tidak terhad

Pilih jenis kad hadiah yang anda inginkan dan klik Beli. Bergantung pada pilihan kad hadiah anda’anda telah memilih, anda’akan dihantar ke skrin seterusnya dengan sewajarnya:

Pembelian kad hadiah VPN tanpa had

atau:

VPN pilihan pembelian kad hadiah tanpa had

Selepas anda memilih kad hadiah anda, masukkan nombor kad anda dan kod PIN. Kemudian, tekan Butang Pay Now, menebus sijil anda, dan anda’kembali baik untuk pergi. Kini, anda boleh memuat turun aplikasi VPN Unlimited dan log masuk ke akaun anda untuk kekal tanpa nama dalam talian.

Kami’akan terus membuka mata kita untuk lebih. Sekiranya kami menemui sebarang perkhidmatan VPN yang lain yang menawarkan kad hadiah atau pembayaran tunai, kami’akan mengemaskini halaman ini.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Adblock
detector