Check Point VPN Review – monipuolinen Enterprise VPN -ratkaisu


Yksi suurimmista yrityksien VPN-ratkaisujen nimistä on Check Point. Ne tarjoavat luotettavia työkaluja, jotka voivat auttaa ulkopuolisia käyttäjiä pääsemään yrityksen verkkoihin ja resursseihin turvallisesti etätyöskentelyn tai matkojen aikana.

Tietenkin, että yrityksille on luotettava VPN-palvelu, on ensiarvoisen tärkeää, etenkin kun yritysten tietoverkkorikollisuus on kasvussa, ja hakkerit ja muut pahantahtoiset ryhmät ovat innokkaita murtautumaan yritysverkkoon kaikin mahdollisin tavoin..

Yksi mahdollisista haavoittuvuuksista on etäkäyttö, kun käyttäjät ovat yrityksen ulkopuolella’S virkamiehet yrittävät muodostaa yhteyden verkkoon ja resursseihin. Jos tämä tehdään epävarmalla tavalla, hakkerit voivat helposti päästä kyseisiin verkkoihin etäkäytön kautta ja tehdä mitä haluavat näiden yritystiedostojen ja resurssien avulla.

Mikä on CheckPoint VPN?

Check Point Software Technologies Ltd. pyrkii vähentämään tätä riskiä tarjoamalla suojatun etäkäyttö VPN-ratkaisun. Tänään me’Tarkastellaan perusteellisesti tätä VPN-tuotetta seuraavien näkökohtien suhteen:

 • turvallisuus ja luotettavuus
 • suorituskyky ja käyttöliittymä
 • lataus- ja asennusvaiheet
 • käytettävissä olevat sovellukset ja laajennukset

Tämä ei todellakaan ole kuluttajakeskeinen VPN-ratkaisu. Sen sijaan se’s on yritysratkaisu, joka on suunniteltu yrityksille, jotta ne voivat jatkaa liiketoimintaprosessejaan sujuvasti ja turvallisesti.

He tekevät tämän keskittymällä tuotteen kolmeen pilariin: turvallinen käyttö, yksinkertainen käyttökokemus ja integroitu järjestelmä.

Joten anna’Sukella sisään ja katso, täyttävätkö he lupauksensa.

Onko Check Point VPN: n käyttö turvallista?

Check Point, yrityksenä, loi yhden maailman’Ensimmäiset VPN-tuotteet nimeltään “VPN-1.” Siitä lähtien se’s kehitti tämän ratkaisun luomalla Endpoint Remote Access VPN -ohjelmiston.

Tämän yritystason VPN-ratkaisun mukana tulee sarja ominaisuuksia, jotka keskittyvät heidän ensimmäiseen pylväänsä: turvallinen käyttö.

He tarjoavat Windows- ja Mac-asiakkailleen seuraavia:

 • IPsec VPN
 • Automaattinen VPN-yhteys
 • monitekijäinen todennustuki
 • turvallinen hotspot-rekisteröinti
 • vaatimustenmukaisuuden tarkistus
 • keskusjohto

Android- ja iOS-käyttäjille on ladattavissa kaksi sovellusta, ja niissä on erilaisia ​​ominaisuuksia. Ensimmäisellä, Capsule Connect, on IPsec / SSL VPN -yhteys, jolla on suojattu pääsy yrityksen resursseihin.

Capsule Workspace -sovellus sisältää:

 • turvallinen kontti
 • tietojen häviämisen estäminen
 • turvallinen pääsy yrityssovelluksiin

Ohjelmistopuolella Check Point Remote Access VPN -ratkaisu näyttää siltä, ​​että sillä on tarpeeksi ominaisuuksia pitämään sinut ja tiimisi tai työntekijäsi turvassa etätyöskentelyn aikana, koska se sisältää yritysluokan, turvallisen yhteyden, vahvan käyttäjän todennuksen ja rakeisen pääsynhallinnan.

Sovellukset ja laajennukset

Check Pointilla on asiakkaita melkein kaikilla alustoilla. Alusta, jolla on eniten ominaisuuksia, on Windows-tietokoneille ja kannettaville tietokoneille, kun taas Mac-laitteet eivät sisällä seuraavia ominaisuuksia:

 • Uhkien ehkäisy
 • Tapahtumanalyysi
 • Kulunvalvonta

Linuxilla on vähiten ominaisuuksia, koska sillä ei myöskään ole’t sisältävät tietoturvan ja IPsec VPN: n. Sekä iOS: lla että Androidilla on samat ominaisuudet.

Kuinka ladata ja asentaa Check Point VPN

CheckPoint VPN -sovelluksen lataaminen (täällä Windows) on melko yksinkertainen prosessi. Sinä ensin’Minun on päätettävä alustasta, ja sitten sinä’Sinun on ladattava kaksi tiedostoa: ensimmäinen on Check Point VPN -asiakas (osa kolmea eri Check Point -tuotetta) ja lataussopimus.

Lataa Check Point VPN Windows -asiakas

Asennus on myös helppoa, ja tarkka prosessi sinulle’Seuraava tehtävä, perustuu siihen erityiseen ratkaisuun, jonka yrityksesi on ottanut käyttöön etäkäytön tietoturvaan.

CheckPoint mobiili VPN

Mobiililaitteissa Check Point Capsule Connect -sovellus antaa yritykselle mahdollisuuden arvostaa työntekijää’laite on organisaation mukainen’S turvallisuuspolitiikka. Toisaalta Check Point Capsule -tilaa käytetään enemmän työntekijöiden keskuudessa, koska se tarjoaa yritysluokan etäkäytön yrityssovelluksiin - synkronoi yrityksen sähköpostit, kalenteri ja yhteystiedot.

Lataa Check Point VPN Android -asiakas

Tämä sovellus - yksinkertaisella käyttöliittymällä ja selkeillä ominaisuuksilla - antaa sinun suorittaa työsi ja suorittaa kaikki tehtävät sujuvasti ja turvallisesti.

Tuki

Check Point VPN -ratkaisussa on sekä hyviä että huonoja tukiraportteja - kuten voidaan odottaa yritystason VPN-ohjelmistoille.

Tämä johtuu siitä, että siitä lähtien’Yrityksille tehdyt ja mukautettuja varten on usein paljon ainutlaatuisia asioita, jotka voivat mennä pieleen.

Suositulla tuotearviointisivustolla G2Crowd käyttäjäpalaute tuesta menee “Joskus tukitiimi vie liian kauan vastaamaan epäilyihin tai haitoihin” tähän:

Käyttäjien palaute

Se’s suositellaan usein tuntemaan edustaja, jonka kanssa voit aina puhua suoraan auttamaan sinua, sen sijaan että hankkisit uuden henkilön joka kerta. Lisäksi käyttäjien ja järjestelmänvalvojien tulisi käydä kaikissa tuotteelle tarvittavissa koulutuksissa, jotta he pystyisivät itse ratkaisemaan joitain pienemmistä ongelmista.

hinnoittelu

Koska tämä on yritystason ohjelmisto, hinnoittelu riippuu vaatimuksistasi, mukaan lukien verkon tarpeet, asetukset, käyttäjien lukumäärä jne.

Check Point VPN -tarkistuksen alareuna

Tämä on loistava ratkaisu yrityksille ja yrityksille, jotka etsivät luotettavaa VPN-ratkaisua etäkäyttötarpeisiinsa.

Käyttäjäpuolen sovellus ja ohjelmistot ovat melko intuitiivisia, ja se tarjoaa lupaamansa: turvallinen tapa varmistaa pääsy yritykseen’tiedostoja ja resursseja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 21