Bercerita untuk Android

Windscribe adalah salah satu perkhidmatan VPN yang lebih baik di sekitar. Tetapi bolehkah dikatakan mengenai versi Androidnya? Jika awak’kembali menggunakan VPN pada komputer dan telefon pintar anda, anda’mesti pastikan ia sesuai dengan keperluan anda.


Dalam artikel ini, kami membentangkan versi Android Windscribe dan menyemak keselamatan, kelajuan, senarai ciri, dan kemudahan penggunaannya.

Mengapa menggunakan VPN untuk Android?

Anda mungkin tertanya-tanya jika anda benar-benar perlu memasang Windscribe atau mana-mana VPN lain pada peranti Android anda. Berikut adalah beberapa sebab yang sangat baik untuk berbuat demikian:

 • Spoof lokasi maya anda dan alamat IP anda
 • Akses kandungan yang disekat geo
 • Nikmati permainan dalam talian geo-terhad
 • Alurkan pustaka Netflix AS dari lokasi anda
 • Selamatkan wifi percuma’di lapangan terbang dan ruang awam yang lain

Sekiranya anda menjawab NO kepada mereka semua, dengan VPN, anda akan melindungi privasi anda secara umum, kerana semua data yang anda hantar dan terima akan disulitkan dan tidak dapat diakses oleh pihak ketiga.

Adakah Windscribe untuk Android selamat?

Windscribe adalah salah satu daripada beberapa VPN yang mengamalkan pengajaran mereka dasar tidak log sementara juga menawarkan ciri privasi yang sangat baik, yang termasuk cipher gred tentera AES-256, malware dan penghalang iklan, dan IP statik antara lain.

Versi Android of Windscribe tidak mempunyai ciri-ciri ini:

 • Firewall (menghalang kebocoran)
 • Selamat Hotspot (komputer anda menjadi penghala wifi yang selamat)
 • Gateway Proksi (mewujudkan pelayan proksi pada rangkaian anda)
 • Protokol WStunnel

Simpan untuk firewall, kebanyakan pengguna sepatutnya’t miss ini cut-offs. Malah tanpa mereka, Windscribe untuk Android adalah VPN yang sangat selamat.

Adakah Windscribe untuk Android cukup cepat?

Bercinta untuk Android bukan sahaja selamat tetapi juga pantas, mengalahkan beberapa perkhidmatan VPN premium. Walaupun drop-off yang kita’Telah berpengalaman cukup tinggi, kelajuan itu sendiri cukup baik untuk mengalir dalam kualiti yang tinggi, bermain permainan dalam talian dan melakukan panggilan VoIP.

Kami melakukan ujian kami dari Eropah dengan kelajuan tanpa VPN kami 280 Mbps. Walaupun penurunan ini penting (50% di Pantai Timur AS dan 80% di Jepun), keputusan akhir masih baik.

Dalam apa jua keadaan, anda harus menjalankan ujian kelajuan anda sendiri untuk melihat apa’s mungkin dengan Windscribe di lokasi anda dengan ISP anda. Anda boleh menggunakan versi percuma untuk ini kerana ia tidak’t throttle connectivity anda.

Memasang dan menggunakan Windscribe untuk Android

Laman web Windscribe membolehkan anda muat turun pemasang .apk untuk tidak dikenali, jadi anda tidak’tidak perlu log masuk ke Google Play terlebih dahulu.

Pemasangan terlalu intuitif untuk diterangkan secara terperinci - anda hanya ikut garis panduan pada skrin. Menggunakan Windscribe VPN juga mudah.

Skrin utama

Bercerita untuk menu utama Android

Skrin utama memberikan Lokasi terbaik pelayan dengan semua yang lain diletakkan pada senarai. Anda juga boleh menambah Kegemaran dan lihat Pelayan Netflix dalam tab berasingan.

Bercerita untuk pelayan Kegemaran Android

Tab terakhir dikhaskan untuk sambungan IP statik. Untuk mengelakkan penyekatan dan pengesanan IP, anda boleh mendapatkan satu permulaan dari $ 2 / bulan.

Pilihan lain ialah Keselamatan rangkaian, di mana anda boleh memilih rangkaian yang dipercayai. Apabila telefon anda menyambung kepada salah seorang daripada mereka, Windscribe secara automatik akan membunuh dirinya sendiri. Bercakap mengenai pembunuhan, suis pembunuh tidak tersedia dalam versi ini, jadi anda’anda perlu menggunakan Android’VPN Sentiasa aktif ciri. Pastikan anda melakukannya.

Di sana’s satu butang untuk Newsfeed, tetapi ada’tidak banyak yang baru, kerana mesej kedua ingin anda tahun baru yang bahagia.

Bercerita untuk suapan Berita Android

Malangnya, berita ini tidak boleh dialih keluar, mungkin kerana sifat komersial mereka.

Keutamaan

Di sana’tidak banyak tweak di sini berbanding dengan versi Windscribe desktop, yang merupakan pro bagi kebanyakan pengguna dan penipu untuk yang berpengalaman.

Bercerita untuk Android Tetapan umum

Antara pilihan yang paling penting, anda akan dapati Mod Sambungan, yang boleh sama ada Auto atau Manual, yang membolehkan:

Pilihan protokol

 • Auto
 • OpenVPN (UDP)
 • OpenVPN (TCP)
 • IKEv2
 • Stealth

Pilihan pelabuhan

 • 443 (HTTPS)
 • 80 (HTTP)
 • 53
 • 1194
 • 54783

Sebaliknya, versi desktop membolehkan anda memulakan Windscribe dengan peranti anda, togol suis bunuh, tukar pesanan pelayan, pelayan DNS, konfigurasikan proksi dan akses pilihan debug.

Sokongan pengguna

Bercerita’pelanggan Android s mempunyai butang sokongan sembang langsung, tetapi ternyata ia’s Garry bot yang terkenal dari versi desktop, yang juga menghadapi kesulitan dalam skrin telefon pintar kami, membuat nasihatnya sukar untuk diikuti. Ini bermakna anda boleh menghantar tiket atau menggali di Pangkalan Pengetahuan, Panduan Persediaan, dan FAQ.

Bercerita Live Chat tidak dipaparkan dengan betul

Adakah Windscribe untuk Android baik untuk Netflix?

Penjaga pintu boleh membuka kunci perpustakaan Netflix AS, UK, Kanada, dan Jepun. Ia telah mendedikasikan pelayan WINDFLIX untuk mereka, yang tidak disulitkan untuk membolehkan kelajuan yang terbaik. Ini bermakna anda perlu bertukar kepada pelayan biasa selepas menamatkan malam pesta anda.

Kemungkinan, anda’akan dapat melihat beberapa negara lain juga, tetapi tidak’t mengira bahawa pelayan biasa boleh disekat oleh Netflix pada bila-bila masa. Begitu juga dengan BBC iPlayer dan Amazon Prime.

Kesimpulannya

Bercerita’aplikasi Android s menawarkan keselamatan dan kelajuan yang sangat baik semasa turut membuka kunci Netflix. Adakah terdapat lebih banyak bertanya, terutamanya apabila anda boleh mencuba versi percuma dengan sepuluh pelayan dan lebar jalur 10 GBs?

Walaupun Windscribe bukanlah antara VPN terbaik untuk Android, ia’s masih bernilai masa anda (dan wang, jika versi percuma tidak mencukupi). Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai VPN ini, baca ulasan Windscribe yang mendalam kami.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2