Το CyberGhost δεν συνδέεται


Η CyberGhost προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN σε όλο τον κόσμο, εμπιστευμένη από εκατομμύρια χρήστες για να καλύψει τις ανάγκες της ιδιωτικής ζωής. Το’επίσης, υψηλής αξιολόγησης από τους εμπειρογνώμονες ασφαλείας σε ολόκληρο τον ιστό, συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης CyberGhost. Αλλά ενώ τα πράγματα συνήθως πάνε ομαλά κατά τη σύνδεση με τους διακομιστές της, θα πρέπει να αναμένετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα συνδεσιμότητας περιστασιακά.

Μερικές φορές η αιτία είναι πολύ βαθιά στο VPN σας’για να το εξαλείψετε με την αντιμετώπιση προβλημάτων. Συνεπώς, οι χρήστες σε ορισμένες τοποθεσίες ενδέχεται να χρειαστεί να δοκιμάσουν μια παρόμοια υπηρεσία, όπως το NordVPN, για να αφήσουν πίσω τους προβλήματα σύνδεσης.

Σε αυτό το άρθρο, εμείς’έδωσε έναν ευρύ κατάλογο λόγων για τα προβλήματα σύνδεσης με το CyberGhost και μερικές πολύ απλές λύσεις για την αποκατάσταση της διασύνδεσης VPN.

Γενικοί λόγοι που εμποδίζουν τη σύνδεση των VPN

Το’δεν είναι ποτέ ενδιαφέρον να διαπιστώσετε ότι το VPN σας αρνείται να συνδεθεί για άγνωστους λόγους. Εκτός από τους περιττούς πονοκεφάλους που σας φέρνει, εσείς’θα χάσετε σίγουρα την προστασία και άλλα οφέλη από τη χρήση ενός VPN για τη διάρκεια του προβλήματος συνδεσιμότητας. Εμείς’v παρέχει ένα σύντομο περίγραμμα μερικών από τους συνηθέστερους λόγους που μπορεί γενικά να εμποδίσουν τη σύνδεση κάθε VPN.

Περιορισμοί VPN

Περιορισμοί VPNΠολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο καθιστούν τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα για τα δίκτυα VPN να λειτουργούν εντός των χωρών τους. Αν εσύ’σε μια από αυτές τις χώρες ή σχεδιάζετε να επισκεφθείτε κάποιον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο παροχέας VPN σας εργάζεται αξιόπιστα εκεί και να ακολουθήσει τις οδηγίες του για τη σύνδεση με τους διακομιστές του ενώ βρίσκεστε στη χώρα.

Σφάλματα με λειτουργικό σύστημα

Μερικές φορές, τα σφάλματα στο λειτουργικό σας σύστημα ενδέχεται να σας εμποδίζουν να συνδεθείτε με επιτυχία σε ένα VPN. Παρόλο που αυτό θα ήταν συνήθως εκτός του ελέγχου σας, θα πρέπει πρώτα απ 'όλα να ελέγξετε εάν έχει παρασχεθεί μια ενημέρωση για να διορθώσετε τέτοια σφάλματα ή να συμβουλευτείτε τον πάροχο VPN σχετικά με εναλλακτικές μεθόδους σύνδεσης.

Μη χρησιμοποιημένες εκδόσεις εφαρμογών

Αν δεν ενημερώνετε τακτικά την εφαρμογή VPN, θα έρθει η ώρα που η τρέχουσα έκδοση δεν θα υποστηρίζεται πλέον από τον πάροχο ή δεν επιτρέπεται να συνδεθεί για λόγους ασφαλείας. Εάν έχετε μια πολύ παλιά εφαρμογή VPN, θα πρέπει ιδανικά να ενημερώσετε την τελευταία έκδοση, προτού επιχειρήσετε να αντιμετωπίσετε τυχόν διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων.

Μη έγκυρα στοιχεία συνδρομής

Αυτός είναι άλλος λόγος για τον οποίο τα δίκτυα VPN ενδέχεται να μην συνδεθούν. Εάν η συνδρομή σας έχει λήξει ή το υπάρχον σχέδιό σας δεν έχει πρόσβαση στον διακομιστή σας’προσπαθώντας να συνδεθείτε, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Θα πρέπει να ελέγξετε ότι εσείς’εισάγοντας τα σωστά στοιχεία σύνδεσης για το VPN σας και επιπλέον επιπρόσθετες λειτουργίες στις οποίες έχετε πρόσβαση.

Κοινά ζητήματα που επηρεάζουν τη συνδεσιμότητα του CyberGhost και τον τρόπο επίλυσής τους

Κοινά ζητήματα που επηρεάζουν τη συνδεσιμότητα του CyberGhost και τον τρόπο επίλυσής τους

Οι παρακάτω είναι μερικοί από τους λόγους πίσω από τα προβλήματα συνδεσιμότητας του CyberGhost καθώς και τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επαναφέρετε το VPN σας. Ενώ αναγνωρίζουμε ότι η λίστα με όλα τα πράγματα που μπορεί να πάει στραβά με το CyberGhost VPN θα μπορούσε να είναι ατελείωτη, εμείς’ένωσε τους πιο δημοφιλείς λόγους παρακάτω.

Ζητήματα που σχετίζονται με το Antivirus ή το τείχος προστασίας

Οι συγκρούσεις από την παρουσία τόσο του προγράμματος Antivirus όσο και του CyberGhost στην ίδια συσκευή ενδέχεται να εμποδίζουν το VPN να λειτουργεί. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, καθώς πολλά προγράμματα προστασίας από ιούς και τείχη προστασίας είναι γνωστό ότι αποτρέπουν την αποτελεσματική λειτουργία των VPN.

Λύση

Οι παρακάτω λύσεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε αυτό το πρόβλημα.

  1. Παύση ή απενεργοποίηση του προγράμματος Antivirus ή Firewall.
  2. Προσθήκη CyberGhost.exe, Service.exe, και OpenVPN.exe στη λίστα εξαιρέσεων στο πρόγραμμα Firewall ή Antivirus. Αν και τα βήματα που απαιτούνται για να προσθέσετε στη λίστα εξαιρέσεων θα διαφέρουν από το ένα πρόγραμμα στο άλλο, εσείς’d πιθανότατα θα βρείτε αυτήν την επιλογή, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις ή τις Ρυθμίσεις για προχωρημένους από το πρόγραμμα Firewall ή Antivirus.

Προβλήματα λογαριασμού CyberGhost

Πριν από τη διεξαγωγή οποιωνδήποτε διαδικασιών αντιμετώπισης προβλημάτων, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι τα προβλήματα σύνδεσης με το CyberGhost δεν οφείλονται στη συνδρομή ή τα διαπιστευτήρια λογαριασμού σας.

Λύση

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα συνδεσιμότητας είναι αρκετά απλή. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σας εξασφαλίσουμε’εισάγοντας τα σωστά στοιχεία ταυτότητας σύνδεσης για τον λογαριασμό CyberGhost. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε ότι η συνδρομή σας εξακολουθεί να είναι έγκυρη και ότι έχετε πρόσβαση στις ενεργοποιημένες λειτουργίες ή στον διακομιστή που χρησιμοποιείτε’προσπαθείτε να συνδεθείτε.

Προβλήματα διακομιστή

Προβλήματα διακομιστή μπορεί να προκύψουν για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου διακοπής λειτουργίας και του συνωστισμού. Ενώ αυτό δεν είναι’t ένα πρόβλημα που συμβαίνει τακτικά με το CyberGhost, καθώς ο πάροχος διαθέτει χιλιάδες servers, είναι γνωστό ότι συμβαίνει περιστασιακά.

Λύση

Εάν ο διακομιστής σας’η οποία προσπαθεί να συνδεθεί προς το παρόν, είναι προς το παρόν μειωμένη ή δεν έχει πρόσβαση στον ιστό, μπορείτε να διορθώσετε εύκολα αυτό μεταβαίνοντας σε διαφορετικό. Ευτυχώς, η CyberGhost προσφέρει πάνω από τρεις χιλιάδες servers παγκοσμίως.

Άλλα θέματα συμβατότητας συστήματος

Άλλα θέματα συμβατότητας συστήματος

Εκτός από τα προβλήματα με τα προγράμματα τείχους προστασίας και τα προγράμματα προστασίας από ιούς, το CyberGhost είναι γνωστό ότι εμφανίζει κάποια προβλήματα συνδεσιμότητας’έχει εγκατασταθεί μαζί με ορισμένες εφαρμογές όπως το Malwarebytes. Γενικά, οι εφαρμογές δικτύωσης υπολογιστών ήταν γνωστό ότι έρχονταν αντιμέτωπες με το CyberGhost στο παρελθόν.

Ένας άλλος έλεγχος συμβατότητας συστήματος που πρέπει να εκτελέσετε είναι ο υπολογιστής ή η συσκευή σας’ημερομηνία και ώρα. Μια εσφαλμένη ημερομηνία / ώρα συσκευής θα οδηγήσει τελικά σε διενέξεις, καθώς οι ημερομηνίες στα πιστοποιητικά SSL που παρέχονται από τους διακομιστές CyberGhost καθώς προσπαθείτε να συνδεθείτε ενδέχεται να μην αντιστοιχούν.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε τις συνδέσεις; Μεταβείτε στο NordVPN - η υπηρεσία με το πιο αξιόπιστο στόλο εξυπηρετητών. Αποκτήστε το NordVPN

Λύση

Μπορείτε εύκολα να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα.

  1. Αφαιρέστε πλήρως τόσο την υποψία εφαρμογής όσο και το CyberGhost από τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε μια νέα εγκατάσταση μόνο της εφαρμογής CyberGhost VPN.
  2. Αμέσως διορθώστε τη συσκευή σας’ημερομηνία, ώρα και περιοχή. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να συνδεθείτε με επιτυχία στον λογαριασμό σας στο CyberGhost χωρίς να δημιουργήσετε διενέξεις SSL.

Πρόβλημα με τα Windows 10

Πρόβλημα με τα Windows 10Πολλοί χρήστες του CyberGhost με Windows 10 στους υπολογιστές τους δυσκολεύονται να συνδεθούν στο παρελθόν. Αυτό το πρόβλημα είναι κοινό μεταξύ των προγραμμάτων που χρησιμοποιούν στοιχεία που είτε άλλαξαν ελαφρά είτε τελείως στην αναβάθμιση στα Windows 10.

Λύση

Αν εσύ’αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση της εφαρμογής CyberGhost VPN στα Windows 10, εσείς’θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.
  2. Εγκαταστήστε όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows. Αυτό θα πρέπει ιδανικά να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε’αντιμετωπίζετε αν αυτή είναι η αιτία.
  3. Απενεργοποιήστε τα προγράμματα Firewall και Antivirus.
  4. Καταργήστε την εγκατάσταση του CyberGhost χρησιμοποιώντας είτε το Uninstaller είτε από τον Πίνακα Ελέγχου.
  5. Επανεγκαταστήστε ένα νέο αντίγραφο του CyberGhost.

Αυτά τα βήματα θα πρέπει να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων σύνδεσης με το CyberGhost αν αυτό συμβαίνει’s ως ​​αποτέλεσμα των σφαλμάτων στα Windows 10.

Κλείσιμο Σκέψεις

Αυτό σχεδόν καλύπτει τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να εντοπίσετε ενώ προσπαθείτε να συνδεθείτε με το CyberGhost VPN και τον τρόπο επίλυσής τους. Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειώσετε ότι η επανεκκίνηση της συσκευής σας ή η επανεγκατάσταση ενός νέου αντιγράφου του CyberGhost VPN θα κάνει συνήθως το τέχνασμα εάν’προσπαθείτε να συνδεθείτε. Αν εσύ’εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε στο CyberGhost μετά από μια σειρά προσπαθειών αντιμετώπισης προβλημάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης 24/7 για να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα αμέσως.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 44